تقدیر و تشکر از ناظران و مدیران سابق تالار
|
۲۲:۱۹, ۱۹/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۸۹ ۲۲:۲۱ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
سلام
با توجه به جمله ارزشمند (من لم يشكر المخلوق و لم يشكر الخالق) ; از عزیزانی که به نحوی در نظارت و مدیریت تالار سهیم بودند ، اما به هر دلیل از ایشان دیگر نمی توانیم استفاده کنیم ، در این محل تقدیر و تشکر می کنیم. ============================================================================ مدیران تالار با استعفای Ramin_Ghn عزیز موافقت کردن.از جمله دلایلی که ایشون در استعفاشون ذکر کردن کمبود وقت بوده و ... جا داره از ایشان که نظارت بخش (اصول و عقاید شیعه) را بر عهده داشتن تشکر کنم و هر جا که هستن آرزوی موفقیت و سلامتی از خدای منان برایشان دارم انشا الله همچنان در تالار حضور داشته باشن و از نظرات و دانششون استفاده کنیم |
|||
آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
۱۳:۵۵, ۱۴/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
یه جوری شده حس میکنم اگه من هم برم دیگه در تالار رو باید تخته کنند!
![]() ![]() البته من که نمیرم ![]() ![]() ولی جدا جای خالی خانم یاسین توی بخش هنر و خانواده حس میشه، ایشالله ناظر نبودنشون مثل بقیه ناظرهایی که الان ناظر نیستند باعث فعال نبودنشون نشه :| چی گفتم ینی ![]() |
|||
۱۴:۳۵, ۱۴/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
سلام و عرض ادب خدمت خواهر گرامی یاسین
امیدوارم هرجا هستن مهدوی باشن ان شالله مشغلشون کمتر بشه و بتونن دوباره برگردن به جمع دیگه مثل بقیه دوستان بلد نیستیم قشنگ متن بنویسم ولی براتون ارزوی بهترینها و احسن الحال رو از خدای قادر مطلق خواستار. در پناه ثقلین باشید |
|||
۱۶:۳۳, ۱۵/فروردین/۹۴
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
به نوبه ی خودم تشکر می کنم از تلاش های بسیار خوب خانوم یاسین در حوزه ی خانواده.
به شخصه فکر می کنم از نظر میزان بازدهی در تیم مدیریت در سال گذشته خانوم یاسین منحصر به فرد بودن. اونچه حائز اهمیته این هست که فعالیت های ایشون در تالار همچنان ادامه خواهد داشت و همچنان از مطالب ارزشمند ایشون استفاده خواهیم کرد. |
|||
|
![]() |
1 میهمان |