کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تقدیر و تشکر از ناظران و مدیران سابق تالار
۲۲:۱۹, ۱۹/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۸۹ ۲۲:۲۱ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
با توجه به جمله ارزشمند (من لم يشكر المخلوق و لم يشكر الخالق) ;
از عزیزانی که به نحوی در نظارت و مدیریت تالار سهیم بودند ، اما به هر دلیل از ایشان دیگر نمی توانیم استفاده کنیم ، در این محل تقدیر و تشکر می کنیم.

============================================================================
مدیران تالار با استعفای Ramin_Ghn عزیز موافقت کردن.از جمله دلایلی که ایشون در استعفاشون ذکر کردن کمبود وقت بوده و ...

جا داره از ایشان که نظارت بخش (اصول و عقاید شیعه) را بر عهده داشتن تشکر کنم و هر جا که هستن آرزوی موفقیت و سلامتی از خدای منان برایشان دارم
انشا الله همچنان در تالار حضور داشته باشن و از نظرات و دانششون استفاده کنیم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، جوینده حق ، zarati313 ، سلمان ، مسافر ، Ramin_Ghn ، MAHDI59 ، ANTI satan ، mohamad ، The Arrival ، shia12 ، ELENOR ، oO DaViD Oo ، rastin ، محصل ، boghz ، امیر صالح ، ANTi666 ، ONLY66 ، MEHJR ، MESSENGER ، mohammad790 ، nooromahdi ، علی 110 ، Abasaleh ، EMPERATOR ، أین المنتظر ، seyed313 ، N.Mahdavian ، شهرام ، netlog36 ، black ، *زینب خانوم* ، Havbb 110 ، saloomeh ، جبریل ، وحید110 ، بچه شیعه ، Farzaneh ، hesam110 ، مجید املشی ، مفقود الاثر ، حسن.س. ، درست پسند ، یا زهرا(س) ، farzad313 ، Admirer ، عبدالرحمن ، mahdy30na ، Justice Bringer ، شهیدطیبه واعظی ، اولولالباب ، حسن عزتي ، عبداللهی ، yegixx ، m.hossein ، ترنم ، شیدا ، آفتاب ، sabrina ، سیمرغ ، Wakeup ، rezamohammadi ، آیات

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۲۷, ۲۸/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۲ ۲۳:۲۸ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #41
آواتار
صدالبته که بنده هم تبریک عرض میکنم خدمت ناظرین جدید اما یه سوال:این خنده حلال ما چی شد این وسط؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!خواهشا مسئولین رسیدگی کنن وگرنه دوز شوخی ما از اون ور بیداری اندیشه میزنه بیرونااا...از ما گفتن از شما بی محلیSmile
الان این پست رو من اشتباه ارسال کردم؟؟!
اعصاب نمیزارید واسه آدم که!این باید توی اون تایپیک معرفی ناظران جدید ارسال میشد...البته خیلی هم مهم نیست،در خانه اگر کس است یک حرف بس است(نپرسید چه ربطی داشت)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، السا ، Tolou ، Mahdy2021 ، بیداری اندیشه ، ترنم ، سید ابراهیم
۲۳:۳۳, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #42
آواتار
نقل قول:Agha sayyed
rastin
Reza2035
به نام خدا
سلام
ای بابا!
میبینید؟؟!!
سه تفنگدار که اومدن ناظران خودشون استعفا دادن!Big GrinCool(جدی نگیرید!)
شوخی بود!
خانوم راستین اگر اومدید و این ارسال رو خوندید
فقط بگم که واقعا عذرخواهم که یه بار حسابی حرصتونو دراوردمBlush
(اصولا کاریه که از دستم برمیاد!Big Grin)
التماس دعا از هر سه بزرگوار ان شاءالله هر چه زودتر دوباره به تیم نظارت برگردیدSmile
یا حق
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، السا ، Tolou ، Mahdy2021 ، Agha sayyed ، مرهم ، مسافر ، بیداری اندیشه ، Farzaneh ، ترنم ، سید ابراهیم
۲۳:۳۸, ۲۸/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۲ ۲۳:۴۲ توسط shafagh_mah.)
شماره ارسال: #43
آواتار
سلام

جناب آقای

به دلایل شخصی از مدیریت استعفا دادن

برای ایشون از خداوند متعال توفیقات روز افزون مسئلت داریم

Big Grin

گفتم شب عیدی بخندیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، رضوانه ، عبدالرحمن ، Justice Bringer ، السا ، Tolou ، mahdy30na ، Mahdy2021 ، help me ، أین المنتظر ، Havbb 110 ، بیداری اندیشه ، Farzaneh ، ترنم ، sarallah ، سید ابراهیم ، m.hossein ، اولولالباب
۲۳:۴۲, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #44
آواتار
من با دو ناظر عزیز زیاد آشنایی ندارم انشالله موفق باشید.Rose
ولی ازونجا که کاربر فعال سایر موضوعاتم از زحمات خانم راستین مطلعم ، این بار دومیه که دارید میرید ، دست مریزاد و خدا قوت. انشالله بهترین زندگی همراه با آرامش داشته باشید و به قول خودتون به راهی برید که رسیدن درش باشه.Rose

یاعلی (علیه السلام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، عبدالرحمن ، السا ، Tolou ، mahdy30na ، Mahdy2021 ، Justice Bringer ، help me ، أین المنتظر ، مسافر ، بیداری اندیشه ، Farzaneh ، ترنم ، سید ابراهیم ، حضرت عشق
۰:۲۱, ۲۹/دی/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۲ ۰:۲۳ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #45
آواتار
(۲۸/دی/۹۲ ۲۳:۳۸)shafagh_mah نوشته است:  
سلام

جناب آقای

به دلایل شخصی از مدیریت استعفا دادن

برای ایشون از خداوند متعال توفیقات روز افزون مسئلت داریم

Big Grin

گفتم شب عیدی بخندیم

در مورد استعفای من، در شبهای عزا جمله زیر رو بخونید Wink Big Grin
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ............ موجیم که آسودگی ما عدم ماست

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bahar ، Justice Bringer ، help me ، سدرة المنتهی ، أین المنتظر ، Havbb 110 ، بیداری اندیشه ، Farzaneh ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، سید ابراهیم ، m.hossein ، Seyed Mohsen ، عبدالرحمن ، شیدا ، السا ، حسن عزتي ، حضرت عشق
۲۲:۴۰, ۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #46
آواتار
سلام
در ادامه تغییرات گسترده در سطح کاربران و تیم تالار، نوبت به تقدیر و تشکر از عزیزانی رسیده که مدتها در تالار مسئولیتی داشتند و خالصانه مشغول بودند
ان شاء الله مورد قبول حق باشه (ما که باشیم که ...)

همه این افراد عزیز هستند و امیدواریم هر جا که هستند موفق باشند Rose

احیاء
جوینده حق
حسن.س.
فاطمه خانم
وحید110
ANTI satan
hesam110
parisan
meshkat
Seyed Mohsen

اغلب دوستان به دلایلی نظیر کمبود وقت به خاطر مسائل درسی و کاری و ... خیلی نمی تونستن در امر نظارت و مدیریت در تالار فعالیت کنند
ان شاء الله که حداقل بتونیم از اطلاعات و تخصصشون در تالار استفاده بیشتری ببریم و هر وقت فرصت داشتن، حتما در تیم تالار از ایشان استفاده خواهیم کرد

التماس دعا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، شهیدطیبه واعظی ، Ali#59 ، یاســین ، Night_World ، مجید املشی ، Hadith ، ELENOR ، عبدالرحمن ، شیدا ، ترنم ، soheyl68 ، zahra11 ، عبدالرحیم ، Bahar ، السا ، مصباح ، Justice Bringer ، Farzaneh ، حسن عزتي ، علمدار133 ، أین المنتظر ، Seyed Mohsen ، fatemeh ، مجنون الحسین ، sarallah ، حضرت عشق ، انتصـار
۲۲:۵۱, ۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #47

نقل قول:احیاء
جوینده حق
حسن.س.
فاطمه خانم
وحید110
ANTI satan
hesam110
parisan
meshkat
Seyed Mohsen

عجب اسمهایی Sad
حیف Sad
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، Reza2035 ، Hadith ، شیدا ، ترنم ، عبدالرحمن ، عبدالرحیم ، Bahar ، السا ، Justice Bringer ، مجید املشی ، یاســین ، Farzaneh ، حسن عزتي ، علمدار133 ، أین المنتظر ، fatemeh ، مجنون الحسین ، حضرت عشق ، انتصـار
۲۲:۵۸, ۶/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۳ ۸:۳۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #48
آواتار
ای وای!

حسن.س رو نبرید!!!

لازمشون داریما!!!

جدا حسن آقا خیلی انسان شریف و باارزشیستHeart (حسن آقا شماره کارت رو بعدا میدم)

در هر صورت همشون دورادور یا نزدیک گردنمون حق داشتن

البته برادر وحید،آنتی شیطان،حسام،پاریسان و سید محسن هم خیلی برادران خوبی بودند (و هستند)

مخصوصا وحید که حسابی اذیتش کردم و پسر صبوریه

خواهر فاطمه و خواهر مشکات هم واقعا زحمت کشیدن

تغییرات شوکه کننده بود

و همچنین جناب جوینده حق،احیاء
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، ترنم ، شهیدطیبه واعظی ، Ali#59 ، شیدا ، zahra11 ، عبدالرحیم ، Bahar ، السا ، Justice Bringer ، مجید املشی ، یاســین ، Farzaneh ، حسن عزتي ، أین المنتظر ، مجنون الحسین ، حضرت عشق ، انتصـار
۲۳:۰۸, ۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #49
آواتار
(۶/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۵۸)عبدالرحمن نوشته است:  ای وای!

حسن.س رو نبرید!!!

لازمشون داریما!!!

جدا حسن آقا خیلی انسان شریف و باارزشیستHeart (حسن آقا شماره کارت رو بعدا میدم)

در هر صورت همشون دورادور یا نزدیک گردنمون حق داشتن
کجا ببریمش؟
2 ماهه استعفا میده ما هی بی توجهی می کنیم که برگرده Big Grin بنده خدا خوب گرفتاره ... زوری که نیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، عبدالرحیم ، Hadith ، عبدالرحمن ، شیدا ، ترنم ، Bahar ، soheyl68 ، Ali#59 ، السا ، Justice Bringer ، مجید املشی ، یاســین ، Farzaneh ، حسن عزتي ، أین المنتظر ، fatemeh ، مجنون الحسین ، حضرت عشق ، انتصـار
۲۳:۱۶, ۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #50

(۶/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۴۰)Mahdy2021 نوشته است:  احیاء
جوینده حق
حسن.س.
فاطمه خانم
وحید110
ANTI satan
hesam110
parisan
meshkat
Seyed Mohsen

به نام خدا

سلام

منم به شخصه از همه این عزیزان تشکر میکنم بابته تمام زحماتی که در این تالار کشیدند.

ان شاءالله که بزودی برگردند و همچنین هر جا هستند سالم و سلامت باشند.

[b]برای سلامتیشون صلوات بفرستین!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، شیدا ، السا ، Justice Bringer ، ترنم ، مجید املشی ، شهیدطیبه واعظی ، یاســین ، Farzaneh ، حسن عزتي ، أین المنتظر ، fatemeh ، مجنون الحسین ، حضرت عشق ، انتصـار
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا