|
تقدیر و تشکر از ناظران و مدیران سابق تالار
|
|
۲۲:۱۹, ۱۹/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/بهمن/۸۹ ۲۲:۲۱ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
با توجه به جمله ارزشمند (من لم يشكر المخلوق و لم يشكر الخالق) ; از عزیزانی که به نحوی در نظارت و مدیریت تالار سهیم بودند ، اما به هر دلیل از ایشان دیگر نمی توانیم استفاده کنیم ، در این محل تقدیر و تشکر می کنیم. ============================================================================ مدیران تالار با استعفای Ramin_Ghn عزیز موافقت کردن.از جمله دلایلی که ایشون در استعفاشون ذکر کردن کمبود وقت بوده و ... جا داره از ایشان که نظارت بخش (اصول و عقاید شیعه) را بر عهده داشتن تشکر کنم و هر جا که هستن آرزوی موفقیت و سلامتی از خدای منان برایشان دارم انشا الله همچنان در تالار حضور داشته باشن و از نظرات و دانششون استفاده کنیم |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۲۷, ۲۸/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۲ ۲۳:۲۸ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
صدالبته که بنده هم تبریک عرض میکنم خدمت ناظرین جدید اما یه سوال:این خنده حلال ما چی شد این وسط؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!خواهشا مسئولین رسیدگی کنن وگرنه دوز شوخی ما از اون ور بیداری اندیشه میزنه بیرونااا...از ما گفتن از شما بی محلی
![]() الان این پست رو من اشتباه ارسال کردم؟؟! اعصاب نمیزارید واسه آدم که!این باید توی اون تایپیک معرفی ناظران جدید ارسال میشد...البته خیلی هم مهم نیست،در خانه اگر کس است یک حرف بس است(نپرسید چه ربطی داشت) |
|||
|
|
۲۳:۳۳, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
نقل قول:Agha sayyedبه نام خدا سلام ای بابا! میبینید؟؟!! سه تفنگدار که اومدن ناظران خودشون استعفا دادن! ![]() (جدی نگیرید!)شوخی بود! خانوم راستین اگر اومدید و این ارسال رو خوندید فقط بگم که واقعا عذرخواهم که یه بار حسابی حرصتونو دراوردم ![]() (اصولا کاریه که از دستم برمیاد! )التماس دعا از هر سه بزرگوار ان شاءالله هر چه زودتر دوباره به تیم نظارت برگردید ![]() یا حق |
|||
|
|
۲۳:۳۸, ۲۸/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۲ ۲۳:۴۲ توسط shafagh_mah.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
سلام جناب آقای به دلایل شخصی از مدیریت استعفا دادن برای ایشون از خداوند متعال توفیقات روز افزون مسئلت داریم ![]() گفتم شب عیدی بخندیم |
|||
|
|
۲۳:۴۲, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
من با دو ناظر عزیز زیاد آشنایی ندارم انشالله موفق باشید.
![]() ولی ازونجا که کاربر فعال سایر موضوعاتم از زحمات خانم راستین مطلعم ، این بار دومیه که دارید میرید ، دست مریزاد و خدا قوت. انشالله بهترین زندگی همراه با آرامش داشته باشید و به قول خودتون به راهی برید که رسیدن درش باشه. ![]() یاعلی (علیه السلام) |
|||
|
|
۰:۲۱, ۲۹/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/دی/۹۲ ۰:۲۳ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۲۸/دی/۹۲ ۲۳:۳۸)shafagh_mah نوشته است: در مورد استعفای من، در شبهای عزا جمله زیر رو بخونید ![]() ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ............ موجیم که آسودگی ما عدم ماست |
|||
|
|
۲۲:۴۰, ۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
سلام
در ادامه تغییرات گسترده در سطح کاربران و تیم تالار، نوبت به تقدیر و تشکر از عزیزانی رسیده که مدتها در تالار مسئولیتی داشتند و خالصانه مشغول بودند ان شاء الله مورد قبول حق باشه (ما که باشیم که ...) همه این افراد عزیز هستند و امیدواریم هر جا که هستند موفق باشند ![]() احیاء جوینده حق حسن.س. فاطمه خانم وحید110 ANTI satan hesam110 parisan meshkat Seyed Mohsen اغلب دوستان به دلایلی نظیر کمبود وقت به خاطر مسائل درسی و کاری و ... خیلی نمی تونستن در امر نظارت و مدیریت در تالار فعالیت کنند ان شاء الله که حداقل بتونیم از اطلاعات و تخصصشون در تالار استفاده بیشتری ببریم و هر وقت فرصت داشتن، حتما در تیم تالار از ایشان استفاده خواهیم کرد التماس دعا |
|||
|
|
۲۲:۵۱, ۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
نقل قول:احیاء عجب اسمهایی ![]() حیف
|
|||
|
|
۲۲:۵۸, ۶/اردیبهشت/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۳ ۸:۳۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
ای وای!
حسن.س رو نبرید!!! لازمشون داریما!!! جدا حسن آقا خیلی انسان شریف و باارزشیست (حسن آقا شماره کارت رو بعدا میدم)در هر صورت همشون دورادور یا نزدیک گردنمون حق داشتن ********* البته برادر وحید،آنتی شیطان،حسام،پاریسان و سید محسن هم خیلی برادران خوبی بودند (و هستند) مخصوصا وحید که حسابی اذیتش کردم و پسر صبوریه خواهر فاطمه و خواهر مشکات هم واقعا زحمت کشیدن تغییرات شوکه کننده بود و همچنین جناب جوینده حق،احیاء |
|||
|
|
۲۳:۰۸, ۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
(۶/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۵۸)عبدالرحمن نوشته است: ای وای!کجا ببریمش؟ 2 ماهه استعفا میده ما هی بی توجهی می کنیم که برگرده بنده خدا خوب گرفتاره ... زوری که نیست
|
|||
|
|
۲۳:۱۶, ۶/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۶/اردیبهشت/۹۳ ۲۲:۴۰)Mahdy2021 نوشته است: احیاء به نام خدا سلام منم به شخصه از همه این عزیزان تشکر میکنم بابته تمام زحماتی که در این تالار کشیدند. ان شاءالله که بزودی برگردند و همچنین هر جا هستند سالم و سلامت باشند. [b]برای سلامتیشون صلوات بفرستین! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

(جدی نگیرید!)

(