کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
◄این احمق ها►
۱۱:۴۴, ۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان Smile
امیر هستم - مدیر سایت منجی12 - Saviour12.tk
قبلا عضوی فعال در سایت آنتی666 یا همون رئیس جمهوری مجازی بودم اما به علت برخی دلایل از این سایت جدا شده و آماده خادمی کاربرای سایت بیداری اندیشه هستمHeart
این اولین پست من در این تالار گفنگو هست
Heartدر پناه ایزد مهربانHeart
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
سلام امروز با تصاویری تکان دهنده از شیطان پرستان آمریکایی در خدمتون هستم
اینها نمونه بارز پذیرش ولایت شیطان است.
این احمق ها

[تصویر: satanicman-mp.jpg]

[تصویر: satanicman3-mp.jpg]

[تصویر: satanicman7-mp.jpg]

[تصویر: satanicman6-mp.jpg]

[تصویر: satanicman5-mp.jpg]

[تصویر: satanicman8-mp.jpg]

[تصویر: satanicman2-mp.jpg]

[تصویر: satanicman4-mp.jpg]

همانگونه که در بالا ذکر کردم نمونه عینی عاقبت پذیرش ولایت شیطان.
بسم الله الرحمن الرحیم
لا حول و لا قوت ال بالله العلی العظیم
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم

باتشکر
الف - ت
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، yashar1374 ، Resistance ، اکبر.ع ، چشم انتظار ، nooromahdi ، ema1392 ، fereydun ، ترنم ، blue.blood ، shafagh_mah ، ahoora2563 ، MiNuTeS ، یاســین ، Tiara ، یوسف خان ، vahrakan ، نگار ، zohur ، Farzaneh ، بچه شیعه ، مفقود الاثر ، mofa ، Aryha ، لبخند خدا ، السا

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۵۹, ۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #31
آواتار
(۷/دی/۹۰ ۱۴:۰۳)yashar1374 نوشته است:  
(۷/دی/۹۰ ۲:۵۹)1366 نوشته است:  سلام اگه میشه لطف کنین عکسه شیطان پرستارو نذارین.خداییش خیلی توو روحیه تاثیر میذاره.آخه واقعا وحشتناکه.

بزار عالم ببينند كه كي وحشيتره . بزار ببينند كه فرق خدا با شيطان چيست تا فرق خداپرستان با شيطانپرستان را
بفهمند و اين همه به مسلمون ها نگن وحشي Angry.
وقتي يك مسلمون اين حركات رو قبول نداره يعني از اين كارها ( وحشي بازي ها ) بدش مياد و اين اعتقاد رو داره كه نبايد كسي به خودش صدمه رسوند چون امانتيست از طرف خدا . اما آيا اون شيطان صفت ها اصلا دلشون به حال خودشان ميسوزه تاچه برسه كه دلشون به حال ديگران بسوزه ! پس وحشي هستن Angry

ای بابا حالا ما که نگفتیم خیلی خوشگلن یا کارشون قشنگه .منظورم این بود که این عکسها حالمونو به هم میزنه .وحشتناکه چون حتی نمیشه تصور کرد که اینا چجوری با خودشون این کارو میکنن.در اینکه عقل ندارن شکی نیست اگه عقل داشتن که شیطان پرست نمیشدن خدا به این خوبی رو میپرستیدن.
ولی این عکسا واقعا حال به هم زنه.میشه یه عکسو واسه نمونه بذارین بعدآدرسه سایتشو بذارین که هر کی خواست بره ببینه.آخه اینا دیدن دارن عکس بذاریم؟AngryAngry

امضای ترنم
آب را گل نكنید . . .
شاید از دور علمدار حسین،
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر بی شیر رباب، نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .
آب را گل نكنید . . .

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir-T ، yashar1374
۱۶:۳۵, ۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #32
آواتار
چرا دیدن نداره؟
واسه مغزمونم خوبه
حداقلش اینه که میشینیم یه چندتا معما طرح میکنیم که بعد خودمونم تو جوابش میمونیم Cool
کم خوبه؟
دیگه این مغزمون هم آکبند نمیمونه
ما ها که عادت نداریم با تدبر در آیات قرآن این بی صاحابو به کار ببندیم و از آک بودن درش بیاریم !!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir-T ، yashar1374
۱۷:۵۹, ۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #33
آواتار
دلم به حال حیوونا میسوزه که آبروی چند هزار سالشون به خاطر اینا به باد رفتBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، Amir-T
۱۵:۱۱, ۱۰/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۰ ۱۵:۱۲ توسط yashar1374.)
شماره ارسال: #34
آواتار
(۷/دی/۹۰ ۱۸:۵۹)1366 نوشته است:  ای بابا حالا ما که نگفتیم خیلی خوشگلن یا کارشون قشنگه .منظورم این بود که این عکسها حالمونو به هم میزنه .وحشتناکه چون حتی نمیشه تصور کرد که اینا چجوری با خودشون این کارو میکنن.در اینکه عقل ندارن شکی نیست اگه عقل داشتن که شیطان پرست نمیشدن خدا به این خوبی رو میپرستیدن.
ولی این عکسا واقعا حال به هم زنه.میشه یه عکسو واسه نمونه بذارین بعدآدرسه سایتشو بذارین که هر کی خواست بره ببینه.آخه اینا دیدن دارن عکس بذاریم؟AngryAngry

ببخشيد مخاطبم شما نبوديد و اين علامت عصبانيت به خاطر حرف شما نبود به خاطر اعمال زشت و شيطان گونه ي اونها بود .
به نظرتون چرا اين عكس ها ديدن نداره !!؟
به نظر من بايد يك سايت بززززررررگ درست كنن مخصوص اينا . چون مطمئنا با ديدن اين عكسها از شيطون خوشموم نمياد و خدا و شيطانرو بيشتر با ديدن اين عكسها خواهيم شناخت .
۱۶:۴۴, ۱۰/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۰ ۲۱:۲۱ توسط ترنم.)
شماره ارسال: #35
آواتار
(۱۰/دی/۹۰ ۱۵:۱۱)yashar1374 نوشته است:  
(۷/دی/۹۰ ۱۸:۵۹)1366 نوشته است:  ای بابا حالا ما که نگفتیم خیلی خوشگلن یا کارشون قشنگه .منظورم این بود که این عکسها حالمونو به هم میزنه .وحشتناکه چون حتی نمیشه تصور کرد که اینا چجوری با خودشون این کارو میکنن.در اینکه عقل ندارن شکی نیست اگه عقل داشتن که شیطان پرست نمیشدن خدا به این خوبی رو میپرستیدن.

ببخشيد مخاطبم شما نبوديد و اين علامت عصبانيت به خاطر حرف شما نبود به خاطر اعمال زشت و شيطان گونه ي اونها بود .
به نظرتون چرا اين عكس ها ديدن نداره !!؟
به نظر من بايد يك سايت بززززررررگ درست كنن مخصوص اينا . چون مطمئنا با ديدن اين عكسها از شيطون خوشموم نمياد و خدا و شيطانرو بيشتر با ديدن اين عكسها خواهيم شناخت .

ببینید دوست عزیز من کاملا با شما موافقم که با دیدنه این عکسها از شیطان بیشتر بدمون میاد.من چند وقت پیش توو یه سایتی این عکسهارو دیدم واقعا حالم بد شد یه مدت حتی پیشه خودم میگفتم من که بعضی وقتا گوله شیطونو میخورم حتما همین شکله باطنیمه.و این عکسها و فکر کردن بهش خیلی عذابم میداد باز که اینجا این عکسهارو دیدم دوباره حالم بد شد.واسه همین گفتم لطفا 1نمونه عکس بذارین و بعد آدرسه سایتهایی که این عکسها توشه رو بگید هرکی دوست داره بره ببینه.التماس دعاHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yashar1374
۲۱:۱۴, ۱۰/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/دی/۹۰ ۱۳:۰۳ توسط yashar1374.)
شماره ارسال: #36
آواتار
خيلييييييي ممنون BlushBlushSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم
۲۲:۰۳, ۱۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #37

با تشکر و عرض خیر مقدم برای حضور شما در این تالار
لطفا مصاحبه ای یا سخنانی که این بندگان بدبخت و گمراه خدا انجام می دهند -درباره این اعمالشان- برایمان بگذارید تا دلایل این کار را متوجه شویم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، ترنم
۱:۲۸, ۱۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #38
آواتار
(۱۰/دی/۹۰ ۲۲:۰۳)عبداللهی نوشته است:  
لطفا مصاحبه ای یا سخنانی که این بندگان بدبخت و گمراه خدا انجام می دهند -درباره این اعمالشان- برایمان بگذارید تا دلایل این کار را متوجه شویم .
یعنی برم آمریکا مصاحبه بگیرمHuhBig Grin
۲۲:۳۵, ۱۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #39

(۱۳/دی/۹۰ ۱:۲۸)Amir-T نوشته است:  
(۱۰/دی/۹۰ ۲۲:۰۳)عبداللهی نوشته است:  

یعنی برم آمریکا مصاحبه بگیرمHuhBig Grin

اگه بری که خیلی خوب می شه "" اما یادت نره موقع جواب دادن این حالت رو نگیریHuh این شکل قشنگهBig Grin
بعدش مگه برای تهیه عکسها به آمریکا رفته بودی ؟
یه مقداری تو اینترنت و ... سرچ کن و دلیل انجام این کارها از طرف آنها را پیدا کن .
یادت نره اینجا تالار گفتگوی بیداری اندیشه است نه یه محلی واسه قرار دادن تصویر یک عده منحرف بدبخت که شما تصویرشان را گذاشته ای .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir-T
۱۳:۳۳, ۱۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #40
آواتار
(۱۳/دی/۹۰ ۲۲:۳۵)عبداللهی نوشته است:  
(۱۳/دی/۹۰ ۱:۲۸)Amir-T نوشته است:  یعنی برم آمریکا مصاحبه بگیرمHuhBig Grin

اگه بری که خیلی خوب می شه "" اما یادت نره موقع جواب دادن این حالت رو نگیریHuh این شکل قشنگهBig Grin
بعدش مگه برای تهیه عکسها به آمریکا رفته بودی ؟
یه مقداری تو اینترنت و ... سرچ کن و دلیل انجام این کارها از طرف آنها را پیدا کن .
یادت نره اینجا تالار گفتگوی بیداری اندیشه است نه یه محلی واسه قرار دادن تصویر یک عده منحرف بدبخت که شما تصویرشان را گذاشته ای .

سلام رفیق.
اگه این عکس ها مغایر با قوانین تالار اوکی حرفی نیست دیگه پست نمیذارم.
بای
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا