|
چرا 10 عدد خداوند است؟
|
|
۰:۱۸, ۲۰/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۸۹ ۸:۲۸ توسط hadi_shj.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
در مستند ظهور گفته شد که 10 عدد خداوند است و عدد 11 به معنای عبور از خداوند.ولی مدرک یا دلیل محکمی برای این ادعا مطرح نکرد.بنابراین من به نظرم رسید که بحثی در این رابطه صورت بگیرد.البته من خودم خواننده این تاپیک خواهم بود. |
|||
|
|
۱:۴۸, ۲۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
شاید به حروف ابجد ربط داشته باشه
|
|||
|
|
۲۱:۲۳, ۲۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز فقط سر نخ رو بهتون میدم. قضیه مربوط میشه به درخت کابالا که از 10 سفیراث تشکیل شده. به ترتیب از 1 تا 10 که سفیراث دهم میشه خدای ...
|
|||
|
|
۲۱:۳۲, ۲۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
به این لینک ها مراجعه کنید
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-883.html http://adyan-erfan.blogfa.com/post-245.aspx |
|||
|
|
۲۲:۵۰, ۲۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
با سلام به دوستان
فقط من نمی فهمم که چرا در درخت کابالا سر که نماد تفکر است در میان اعداد هیچ جایگاهی ندارد . |
|||
|
|
۴:۱۹, ۲۱/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
فکر میکنم بیشتر به نمادهای اخلاقی ومعنوی توجه شده تابه مادیات
|
|||
|
|
۲۱:۵۰, ۲۲/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
دوستمون The Arrival لینک درخت رو گذاشتن. یه جستجوی فارسی هم توی گوگل کنید جوابتون رو پیدا می کنید.
این یک نمونه: http://hafteghlim.blogfa.com/post-95.aspx انگلیسی هم مطلب زیاده. |
|||
|
|
۱:۱۷, ۲۹/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۸۹ ۱:۱۸ توسط MESSENGER.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۲۰/بهمن/۸۹ ۰:۱۸)hadi_shj نوشته است: سلام كتاب مقدس پيروان كابالا "زوهر" نام دارد "زوهر" به معنی "درخشندگی" است و توسط شخصی بنام "شیمون بن یوشع" در قرن دوم میلادی به زبان "آرامی" نوشته شده است. این کتاب مشتمل بر18 صحيفه است كه حاوی برداشتهای خاص ومبهمي از تورات و علوم دینی باستانی و عتیق، وهمچنين بحثهایی از پیدایش جهان بصورت روایت اسطوره ای و روانشناسی رمزالود است. نكته مهم اينكه از این کتاب درختی استخراج شده بنام سفیروت(Sephirot) یعنی "شمارگان" .اصول ومبناي اعتقادي كابالادرواقه همين درخت تمثيلي است . به هريك ازشاخه هاي اين درخت "سفيره " گفته مي شود.اين سفيره هاعبارتند از: 1. کتر: به معنی تاج اعلای خداوندو نور ازلی و ابدی بوده و در اسم یهوه تجلی مییابد. (من هستم آنکه هستم.) 2.حکماه: به معنی دانش و خرد جاودان و اندیشه ازلی خداوند است که در وحی مستقیم به موسی تجلی مییابد. 3.بیناه: به معنی عقل و برهان است. 4 .حسد: به معنی عشق و مهربانی خداوند و رحمت او نسبت به بندگانش است. 5. گوورا: به معنی داوری و تنبیه سخت در روز جزا و اقتدار و قدرت و نیروی ازلی و ابدی خداست. 6. تیفئرت: به معنی عدل بوده واز شقفت یا زیبایی خدا سرچشمه میگیرد. ۷ .نیصاح: به معنی نهايت صبر خداوند و نیز قریحه مقتدرانه او است. 8. هود: یعنی عظمت خداوند. 9. یسود: دربردارنده نیروهای آفریننده خداوند است . 10. ملخوت: یعنی ملکوت خداوند که معمولاً در زوهر به نام کنیسه اسرائیل توصیف میشود. در نتیجه: همه ی ماجرا، ریشه ای "صهیونیستی و شیطانی" دارد! دوخته و بافته تخیلات شیطانی خودشان است! در خیال باطل،سفیهانه، ابلهانه و شیطانی خود،یک عدد خویش را بالای خدا،جای داده اند! ذهی خیال باطل!!! . . عزیزان؛ وجود حق جل جلاله، عدد و رقم ندارد! |
|||
|
|
۱۸:۰۶, ۲۹/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۸۹ ۱۸:۱۲ توسط arnh.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
عدد 11 عددی مقدس است و به معنای خالق هست .
عدد 10 هم به معنای هستی هست . عدد هو =11 ه=5 و=6 و یا هم برابر است با 11 یا هو =22 عدد 11 منحصراً مربوط به خداست و شیطان تلاش می کنه ارتعاش این عدد رو بدست بیاره . همینطور الله 66 است . و شیطان سعی می کنه عدد 666 که متعلق به مسیح هست رو به خودش بچسبونه . عدد 0 عدد آدم است. عدد 10 عدد مسیح است . و عدد 11 عدد خداست. بخشی از کتاب در معرفت نفس مربوط به علامه حسن زاده اینا رو توضیح داده . که توضیحات بیشترش مربوط میشه به علم ارثماطیقی و هندسه مقدس. |
|||
|
|
۱۹:۰۰, ۶/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
dalile aslish ine ke 10 adade kamele
angoshtaye dastemon chan tast ?? 10ta mabnaye shomaresh dar riaziat chande ?10 |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |