کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دختر
۱۸:۱۰, ۴/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۰ ۱۲:۳۷ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام به همه دوستا و همسنگرای گلم

دوستان دیروز 3 ام دی دختر من، نرگس خانومم به دنیا اومد. میگن دختر بیشتر به بابا محبت می کنه و از لحاظ روحی بیشتر به بابا نزدیکه.
کارخونه که بودیم یکی از مهندس های بزرگ می گفت یه دختر دارم یه پسر. وقتی خونه میرسم این دخترمه که زودتر از همه میاد جلوی در و بیشتر از همه منو تحویل می گیره.
من از همون دوران مجردی دختر می خواستم، یه دختر که برای بابا زبون بریزه، خستگی بابا رو در کنه. این پسرم رو با هیچی عوض نمی کنم ولی حالا که دخترم اومده دارم بال در میارم.

دختر عزیز باباست، دختر ناز باباست.

اگر میشه برای دختر من دعا کنید تا مثل بچه های گل این تالار مومن و مذهبی بشه و عاقبت به خیر.

موقعی که عقد کردیم من خیلی شیرینی ندادم چون اعتقاد دارم وقتی یه نفر عقد می کنه تازه اول نداریهاشه و نباید خیلی شیرینی بده ولی وقتی پسرم به دنیا اومد به همه، هرچقدر که خواستند، شیرینی دادم، چون معنیه بچه دار شدن اینه که الان وضعمون خوبه.
به همین دلیل اگر کسی برای دخترم از من شیرینی می خواد، فقط یه پیغام خصوصی بفرسته. راستی یه شیرینی کوچولو کنار گذاشتم که به آقا مهدی 2021 به نمایندگی از همه دوستای گلم تقدیم می کنم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، hesam110 ، meshkat ، وحید110 ، MohammadMeraj ، yamin ، shakiba ، خادمة الزهرا ، boghz ، fereydun ، محب الزهرا ، paradise ، Hadith ، Resistance ، محیصا ، Mohammad Trust ، ترنم ، yashar1374 ، ELENOR ، دیدگاه نوین ، t.kam67 ، خیبر110 ، Blank Mind ، Elia ، اکبر.ع ، Tolou ، میلاد.م ، انصارالمهدی ، ema1392 ، انتصـار ، arazot ، soldier ، jkb ، ALIREZA ، أین المنتظر ، یاران مهدی ، saloomeh ، حسن عزتي ، iman-s ، nahal_m ، Abasaleh ، marzie ، akhevi ، حسن.س. ، bi neshani ، Maysam-1st ، Mahdy2021 ، SARV ، بیداری اندیشه ، moje12.ir ، مبينا ، Ramin_Ghn ، hamed313 ، ثامن ضامن ، blue.blood ، sevenmoons ، springly ، فدک زهرا ، Seyed Mohsen ، a.l.? ، میثاق ، سجاد_ف ، Agha sayyed ، stranger00 ، navid-313 ، hosein.kh ، chista3 ، Havbb 110 ، sarallah ، mrfarzadj ، mohamad316910 ، bagheri4 ، N.Mahdavian ، Detector ، pop110 ، somayeh ، یا صاحب الزمان ، peimane ، آرین (الهه.ع) ، خاک ، نسیم ، V-E ، only_y2d ، ilidin ، ساجد ، عبداللهی ، fardinho ، behzad-jn ، azade ، m2kh24 ، مسافر ، seyed313 ، taleb ، bahareh ، مجید املشی ، سرباز سید علی ، MAHDI59 ، black ، farzad313 ، فرهاد55 ، سرباز منتظر ، كارمند پيمانی ، R3Z4 ، بچه شیعه ، faateme-313 ، دل خسته ، Farzaneh ، rahgozar.f ، ali.khm ، sajjadbest22 ، aboutorab ، Anti gods ، یا زهرا(س) ، ali0077 ، رضوانه ، Night_World ، help me ، fatemeh-55 ، mahyamatin ، soheyl68 ، السا

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۴۱, ۲۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #71
آواتار
(۲۵/آذر/۹۱ ۱۴:۳۳)سرباز منتظر نوشته است:  پیشاپیش تولدش مبارک

Dodgy

نرگس جان الان حدودا 11 ماهشهSmile

امضای حسن عزتي
اگر چه خرمن عمرم غم تو داد به باد
به خاک پای عزیزت که عـهـد نشکستم

چگونه سر ز خجالت برآورم بر دوست
که خدمتی به سزا برنیامد از دستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بچه شیعه ، hesam110 ، MohammadSadra ، aboutorab ، یاســین ، شهیدطیبه واعظی
۱۶:۱۱, ۲۵/آذر/۹۱
شماره ارسال: #72
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
خدایا بحق تمامی داده هات،خواسته ی دوست ما رو هم بده
من یه شیرینی میخوام و همینجا میگم
دعام کنید لطفا!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، MohammadSadra ، aboutorab ، یاســین ، شهیدطیبه واعظی
۱۳:۰۱, ۲۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #73
آواتار
با سلام و احترام و عرض ادب
یه دنیا ممنون که حقیر و دخترم رو یاد کردید.
بسیار ممنونم.
محیا امروز 10 ماهش تموم شد و رفت تو 11 ماه
دوتا دندون پایینش در اومده.
الان راه می ره ولی تلو تلو می خوره . همه اش کلش می خوره اینورو اونور.
خداییش این یکی از بزرگترین نعماتی بود که خداوند می تونست نصیبم کنه.
ان شاء الله خدا نصیب همتون کنه.
یا علی
التماس2آ
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: V-E ، حسن عزتي ، میلاد.م ، black ، MohammadSadra ، somayeh ، Havbb 110 ، aboutorab ، مجید املشی ، رضوانه ، یاســین ، شهیدطیبه واعظی ، mahyamatin ، azade
۱۶:۱۳, ۲۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #74
آواتار
من فکر میکنم اون دنیا توی بهشت یه بوی خیلی خیلی خوبی باید بیاد.
به نظر من بوی زیر گلوی بچه هاست.
من فکر میکنم بهشت بوی بچه ها رو میده.
دختر من هم الآن 5 ماهشه و با دیدن غذا آب از لب و لوچه اش راه میفته.
جداً هر کی دختر داره خوشبخته ها!!!

موفق باشین.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، حسن عزتي ، MohammadSadra ، somayeh ، hesam110 ، aboutorab ، ترنم ، مجید املشی ، رضوانه ، یاســین ، help me ، شهیدطیبه واعظی ، mahyamatin ، azade
۱۸:۰۱, ۲۶/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۱ ۱۸:۰۳ توسط somayeh.)
شماره ارسال: #75
آواتار
یا رازق
سلام خدا روشکر ،سلام ما رو به خانواده برسونید انشاءالله دخترای گل شما و دخترای گل بچه های بیداری اندیشه در پناه بی بی دو عالم باشند و شما هم خیر از دختراتون ببینید.
فقط اگر راضی هستید عکسشونو هم بزارید تا ماهم ببینیمشون باور کنید چشمشون نمیزنیم با هزار تا سوره توحید خوندن نگاشون میکنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، aboutorab ، MohammadSadra ، ترنم ، یاســین ، شهیدطیبه واعظی
۱۹:۰۶, ۲۶/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آذر/۹۱ ۱۹:۳۱ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #76
آواتار
آخه میترسم از فردا اونایی که پسر دارن صف بکشن دم در خونمون!!!
من از الآن بگم که دختر نمیدیم بهتونD:
ماشاءالله فراموش نشه
D:
اینم از زهرا خانوم ما روز عاشورای همین امسال...
[تصویر: p8468_DSC_0289.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، somayeh ، Havbb 110 ، aboutorab ، میلاد.م ، حسن عزتي ، MohammadSadra ، ترنم ، مجید املشی ، رضوانه ، شهیدطیبه واعظی ، azade
۲۱:۴۶, ۲۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #77
آواتار
(۲۶/آذر/۹۱ ۱۹:۰۶)moze84 نوشته است:  آخه میترسم از فردا اونایی که پسر دارن صف بکشن دم در خونمون!!!
من از الآن بگم که دختر نمیدیم بهتونD:
ماشاءالله فراموش نشه
D:
اینم از زهرا خانوم ما روز عاشورای همین امسال...
سلام خدا حفظش کنه ،خیلی خوشگله هزار ماشاءالله،ان شاءالله عروسیش ،زیر سایه پدر و مادرش باشه و عاقبت به خیر شه.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، aboutorab ، hesam110 ، ترنم ، مجید املشی ، رضوانه ، یاســین ، حسن عزتي ، شهیدطیبه واعظی
۲۰:۵۰, ۱۱/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۲ ۲۰:۵۴ توسط رضوانه.)
شماره ارسال: #78
آواتار
آخیییییییHeart
پس تا اینجا 3 تا دخمل داریمCool
دختر آقای محمد صدرا که تقریبا الان 2 سال و دو ماهشونه(درست گفتم دیگه؟!)Smile
دختر آقای حسام که الان تقریبا یک سال و نه ماهشونه فکر کنمSmile
و دختر خانم Moze که تقریبا یک سال و هفت ماهشهSmile
آخییییی
ان شاءالله که همیشه سلامت باشن و در راه حقSmile
تازه این تاپیک رو دیدم باید ابراز احساسات میکردمBig Grin

خانم Moze84 من عکس دخترتون رو نمیبینمSad....میشه دوباره عکسشونو بذارید؟Blush همین عکسی که تو دو تا ارسال قبلی گذاشتید...من نمیبینم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، شیدا ، یاســین ، مجید املشی ، حسن عزتي ، Havbb 110 ، شهیدطیبه واعظی ، sagheb ، Aryha ، MohammadSadra ، azade
۲۲:۰۵, ۱۴/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #79
آواتار
هر وقت نماز می خونم نرگس خانم چادر سفیدش رو سر میکنه تا آخر نماز همراهم هست. راستی آخر نماز هم حتماً تسبیحش فراموش نمیشه. ضمناً بدون جا نماز هم قبول نمی کنه. Smile
ممنون از لطفتون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، رضوانه ، help me ، یاســین ، Havbb 110 ، انتصـار ، مجید املشی ، حسن عزتي ، mahyamatin ، azade ، رهگذر.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا