کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دختر
۱۸:۱۰, ۴/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۰ ۱۲:۳۷ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام به همه دوستا و همسنگرای گلم

دوستان دیروز 3 ام دی دختر من، نرگس خانومم به دنیا اومد. میگن دختر بیشتر به بابا محبت می کنه و از لحاظ روحی بیشتر به بابا نزدیکه.
کارخونه که بودیم یکی از مهندس های بزرگ می گفت یه دختر دارم یه پسر. وقتی خونه میرسم این دخترمه که زودتر از همه میاد جلوی در و بیشتر از همه منو تحویل می گیره.
من از همون دوران مجردی دختر می خواستم، یه دختر که برای بابا زبون بریزه، خستگی بابا رو در کنه. این پسرم رو با هیچی عوض نمی کنم ولی حالا که دخترم اومده دارم بال در میارم.

دختر عزیز باباست، دختر ناز باباست.

اگر میشه برای دختر من دعا کنید تا مثل بچه های گل این تالار مومن و مذهبی بشه و عاقبت به خیر.

موقعی که عقد کردیم من خیلی شیرینی ندادم چون اعتقاد دارم وقتی یه نفر عقد می کنه تازه اول نداریهاشه و نباید خیلی شیرینی بده ولی وقتی پسرم به دنیا اومد به همه، هرچقدر که خواستند، شیرینی دادم، چون معنیه بچه دار شدن اینه که الان وضعمون خوبه.
به همین دلیل اگر کسی برای دخترم از من شیرینی می خواد، فقط یه پیغام خصوصی بفرسته. راستی یه شیرینی کوچولو کنار گذاشتم که به آقا مهدی 2021 به نمایندگی از همه دوستای گلم تقدیم می کنم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، hesam110 ، meshkat ، وحید110 ، MohammadMeraj ، yamin ، shakiba ، خادمة الزهرا ، boghz ، fereydun ، محب الزهرا ، paradise ، Hadith ، Resistance ، محیصا ، Mohammad Trust ، ترنم ، yashar1374 ، ELENOR ، دیدگاه نوین ، t.kam67 ، خیبر110 ، Blank Mind ، Elia ، اکبر.ع ، Tolou ، میلاد.م ، انصارالمهدی ، ema1392 ، انتصـار ، arazot ، soldier ، jkb ، ALIREZA ، أین المنتظر ، یاران مهدی ، saloomeh ، حسن عزتي ، iman-s ، nahal_m ، Abasaleh ، marzie ، akhevi ، حسن.س. ، bi neshani ، Maysam-1st ، Mahdy2021 ، SARV ، بیداری اندیشه ، moje12.ir ، مبينا ، Ramin_Ghn ، hamed313 ، ثامن ضامن ، blue.blood ، sevenmoons ، springly ، فدک زهرا ، Seyed Mohsen ، a.l.? ، میثاق ، سجاد_ف ، Agha sayyed ، stranger00 ، navid-313 ، hosein.kh ، chista3 ، Havbb 110 ، sarallah ، mrfarzadj ، mohamad316910 ، bagheri4 ، N.Mahdavian ، Detector ، pop110 ، somayeh ، یا صاحب الزمان ، peimane ، آرین (الهه.ع) ، خاک ، نسیم ، V-E ، only_y2d ، ilidin ، ساجد ، عبداللهی ، fardinho ، behzad-jn ، azade ، m2kh24 ، مسافر ، seyed313 ، taleb ، bahareh ، مجید املشی ، سرباز سید علی ، MAHDI59 ، black ، farzad313 ، فرهاد55 ، سرباز منتظر ، كارمند پيمانی ، R3Z4 ، بچه شیعه ، faateme-313 ، دل خسته ، Farzaneh ، rahgozar.f ، ali.khm ، sajjadbest22 ، aboutorab ، Anti gods ، یا زهرا(س) ، ali0077 ، رضوانه ، Night_World ، help me ، fatemeh-55 ، mahyamatin ، soheyl68 ، السا
۱۸:۱۸, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
به به
به سلامتی باشه محمد جان.
اول از همه کادوشو بدم:
خدایا نرگس خانوم کوچولو رو در پناه خودت سالم و سلامت بدارش و قدومش رو برای خانواده اش پر برکت کن و دست اونو لحظه ای از دامان محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و خاندان پاکش برندار.
الهی آمین.
حالا هم اگه می خوای به من شیرینی بدی
تو هم واسه محیا خانوم کوچولوی من که بهمن به دنیا می آد یه دعای خیر بکن.
خیلی مبارک باشه.
یا علی
التماس 2a
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، وحید110 ، MohammadMeraj ، yamin ، shakiba ، boghz ، fereydun ، محب الزهرا ، paradise ، Resistance ، ترنم ، yashar1374 ، Tolou ، jkb ، أین المنتظر ، یاران مهدی ، saloomeh ، حسن عزتي ، Abasaleh ، حسن.س. ، خادمة الزهرا ، بیداری اندیشه ، Ramin_Ghn ، میثاق ، bagheri4 ، N.Mahdavian ، pop110 ، peimane ، آرین (الهه.ع) ، نسیم ، V-E ، ساجد ، behzad-jn ، farzad313 ، rahgozar.f ، Farzaneh
۱۸:۲۰, ۴/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۹۰ ۱۸:۲۳ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #3
آواتار
اللهم صلی علی محمد و آل محمد
خدا دختر گل شما رو با خانوم فاطمه زهرا محشور کنه حسام جان
اللهم صلی علی محمد و آل محمد

حسام جان دختر برکت خونه است، دختر سرور و ناز باباست. می دونم چه حسی دارید. مبارک باشه ان شاءالله.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، hesam110 ، MohammadMeraj ، shakiba ، boghz ، paradise ، ترنم ، yashar1374 ، یاران مهدی ، حسن عزتي ، Ramin_Ghn ، میثاق ، سجاد_ف ، خادمة الزهرا ، N.Mahdavian ، pop110 ، V-E ، ali.khm ، Farzaneh
۱۹:۴۲, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #4

سلام
بهترين دعايي كه دوستش دارم عاقبت بخيريه. ايشاا.. عاقبت به خير شن و خدا ازشون راضي باشه. ايشاا.. هميشه هميشه پيرو امام و ولايت باشند و تو راه صراط مستقيم. واسه سلامتي اين كوچولو ها صلوات . اللهم صل علي محمد و آل محمد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، Resistance ، ترنم ، yashar1374 ، Tolou ، shakiba ، MohammadSadra ، یاران مهدی ، حسن عزتي ، hesam110 ، MohammadMeraj ، Ramin_Ghn ، میثاق ، pop110 ، یا صاحب الزمان ، N.Mahdavian ، V-E ، Farzaneh
۲۰:۳۰, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
صمیمیانه تبریک می گم آمیدوارم سربلند و در ثایه حضرت زهره تربیت اسلامی شیعی داشته باشه .
بد نیست بدونید که :
در اسلام دختر عزيز شمرده شده است، بر خلاف فرهنگ جاهليت كه دختران را مايه ننگ در زندگي مي‏پنداشتند و به زنده به گوري آنان رو آورده بودند. اسلام براي آنان قدر و ارزش قائل شده و پيامبر اسلام(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: من عال ثلاث بنات أو ثلاث أخوات وجبت له الجنة؛(كليني، كافي، ج 6، ص 6.) هر كه سه دختر يا سه خواهر داشته باشد و در پي تربيت آنان گام بردارد، به پاس اين كار خداپسند بهشت بر او واجب مي‏شود.
امّا اين كه در روايات معصومان(علیه السلام) بر پسر داشتن تأكيد شده است، چنين چيزي را نيافته ‏ايم، بلكه آن بزرگان هم پسر داشتن را با ارزش تلقي نموده ‏اند و هم دختر داشتن را؛ هر دو عزيزند. امام صادق(علیه السلام) فرمود: "البنات حسنات و البنون نعمة فإنّما يثاب علي الحسنات و يسأل عن النعمة؛(كليني، كافي، ج 6، ص 6) دختران حسنات و پسران نعمت‏هاي الهي هستند. با حسنات آدمي به ثواب و پاداش مي‏رسد، و از نعمت‏هاي الهي سؤال مي‏شود و حساب و كتاب لازم است".
اين گونه روايات برداشتن دختر تأكيد دارد، چرا كه دختر داري موجب ازدياد ثواب و حسنات مي‏گردد.
در روايات معصومان برداشتن فرزند صالح(خواه پسر يا دختر) تأكيد شده است و آن چه كه برخی از مردم به عنوان تأكيد بر داشتن پسر از معصومان علیهم السلام تلقی می کنند ، درست نيست.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، shakiba ، MohammadSadra ، یاران مهدی ، حسن عزتي ، hesam110 ، yamin ، میثاق ، pop110
۲۰:۳۷, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام محمد صدرا جان

خیلی تبریک میگم هم به شما و هم به خانم محترمتون.

خدا حفظش کنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، yashar1374 ، shakiba ، MohammadSadra ، حسن عزتي ، hesam110 ، MohammadMeraj ، yamin ، میثاق ، pop110 ، Farzaneh
۲۰:۳۹, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #7

تبریک تبریک تبریکAngel
بهترینها رو براش آرزو می کنم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، yashar1374 ، محیصا ، MohammadSadra ، حسن عزتي ، hesam110 ، yamin ، میثاق ، pop110 ، Farzaneh
۲۰:۵۴, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
خدا و پيامبرا و اهل بيت حافظش باشه تا شبيه دختراي اين دورو زمونه نباشه آينده ي خوبيرو براش آرزو ميكنم Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، MohammadSadra ، حسن عزتي ، hesam110 ، yamin ، میثاق ، hosein.kh ، pop110
۲۰:۵۸, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
به نام خدا

عرض سلام و ادب و احترام خدمت برادران و خواهران عزیز . . .
ان شاء الله که حال همگی خوب باشه Heart

قبلا در وبلاگی، مطلبی خونده بودم که خیلی برام جالب بود، بد نیست شما هم مطالعه اش کنید:

انسانهای 3 سانتی ...

[تصویر: baby-(460x640)-%5BArash98.com%5D.jpg]

• قلب جنین ۱۲۰ تا ۱۶۰ بار در دقیقه میزند.
  • در هفته ۷م تمام جوانه دندانهای شیری شکل گرفته اند. و جنین معمولا انگشتان خود را می مکد!
  • اگر یـک جــنـیـن ۸ هفـتـه ای را قـلـقلـک دهیم سرش را به سمت عقب خم خواهد کرد!
  • در هـــفته ۸ م شما بصورت یک انسان با ابعاد مینیاتوری میباشید. با ۳ ساتنی متر قد و وزن یک گرم!
    جنین ۹ هفته ای میتواند سکسکه کند!
  • در هـفـتـه ۹ م اثــــر انگشت شما شکل می گـیـرد و کف دستتان حساس به لمس میگردد. اگر کف دست یک جنین را در این زمان لمس کنیم جنین دستانش را مشت خواهد کرد!
  • جوانه های چشایی در شما از هفته ۱۳ م تا ۱۵ م به بعد فعال میگردند!
  • پـس از گـذشـت تنـهـا ۱۴ هـفـتـه از لـقـاح جـنـین قادر به شـنـیدن است اما از هفته ۲۶ م به بعد جنین قادر است به صـدا واکـنـش نشـان دهـد. جـالــب است بدانید جنین تـمام صداهای محیط اطراف را همچون شما میشنود امـا ۱۰ دسی بـل ضعـیـف تـر. هرگاه جنین در معرض صدای بـلنـد قـرار گیـرد دست خود را مقابل گوشهایش قرار خواهد داد! جنین اصوات بم را بهتر از اصوات زیر می شـنـود. الـبته ایـن پـایان مـاجـرا نیست چرا که جنین در معرض انواع سرو صدا قرار دارد:صدای قلب مادر،سیستم گوارشی مادر و تنفس مادر نیز توسط جنین باید تحمل گردد.
  • جنین انسان از ۶ ماهگی به بعد به یک انسان احساسی بدل خواهد گشت.
  • از ۴ ماهگی به بعد چنانچه شکم مادر مقابل نور شدیدی قرار گیرد جنین دستانش را مقابل صورتش خواهد گرفت تا مسیر نور را سد کند!
  • جنین انسان از هفته ۲۰ م به بعد قادر است مانند یک انسان بالغ درد را حس کند. اما یک جنین ۸ هفته ای نیز قادر به احساس درد است. چنانچه کف دست یک جنین را با یک شیء نوک تیز فشار دهیم، جنین دهانش را باز کرده و دستش را نیز میکشد!
  • جنین ۹۰ درصد وقت خود را در خواب سپری میکند.
  • از هفته ۱۱ م به بعد جنین قادر است اشیاء را با دستانش بگیرد!
  • از هفته ۱۷ م جنین قادر است خواب ببیند!
  • از هفته ۱۸ م تارهای صوتی جنین شکل گرفته و میتواند گریه کند!
  • در هفته ۲۰ م جنین در سر مو داشته ،۴۵۰ گرم وزن و ۳۰ سانتی متر قد دارد.
  • جنین میتواند بخندد و یا خمیازه بکشد!

خب هدفم چی بود از بیان این مطالب؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواستم بگم، قدر امانتی که خدا سپرده بهمون رو بیشتر تر!! بدونیم. البته جسارت نمیکنم خدمت عزیزان، شما که عزیز و بزرگوارید. تلنگری بود به خودم...

وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْيَسْتَجِيبُواْ لِي وَلْيُؤْمِنُواْ بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ
و هرگاه بندگان من از تو در باره من بپرسند [بگو] من نزديكم و دعاى دعاكننده را به هنگامى كه مرا بخواند اجابت مى‏كنم پس [آنان] بايد فرمان مرا گردن نهند و به من ايمان آورند باشد كه راه يابند
سوره مبارکه بقره، آیه شریفه 186

صادق آل محمد (علیه السلام):
« راستی خدا اجابت نکند دعایی را از روی دل غافل، پس هرگاه دعا کردی، از دل بخواه و دعا کن و یقین داشته باش که اجابت می‌شود »

خوبه از امام سجاد (علیه السلام) مدد بگیریم، قسمتهایی از دعای آن حضرت درباره فرزندانش:
آنان را نيكوكارانى باتقوا، و صاحبان بصيرت و شنواى حق و مطيع خود گردان، و نسبت به اولياء خود عاشق و خيرخواه، و نسبت به دشمنانت دشمن و كينه‏توز قرار ده.
مرا در تربيت و خوبى كردن در حقشان يارى فرما.
مرا و اولاد مرا از شيطان رانده شده حفظ كن.

شاد باشید و برقرار [تصویر: toyou.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، ELENOR ، Admirer ، meshkat ، shakiba ، MohammadSadra ، یاران مهدی ، حسن عزتي ، sayed reza ، hesam110 ، MohammadMeraj ، محب الزهرا ، fereydun ، yamin ، boghz ، میثاق ، N.Mahdavian ، pop110 ، V-E ، azade
۲۰:۵۸, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام محمد آقا.خداییش از ته دلم خوشحال شدم.ایشالا خدا حفظش کنه .از ته دلم براش از خدا هر چی خوبیه آرزو میکنم.هم به شما هم به خانمتون تبریک میگم.قشنگیه بچه ها اون موقعیه که تازه 2تا دندونه پایینشون در میاد و میخندن دندونشون معلوم میشهHeart.واقعا خوشحال شدم این تایپیکو دیدم.خدا حفظش کنه.

امضای ترنم
آب را گل نكنید . . .
شاید از دور علمدار حسین،
مشك طفلان بر دوش،
زخم و خون بر اندام،
می رسد تا كه از این آب روان،
پر كند مشك تهی، ببرد جرعه آبی برساند به حرم،
تا علی اصغر بی شیر رباب، نفسش تازه شود و بخوابد آرام . . .
آب را گل نكنید . . .

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، shakiba ، MohammadSadra ، حسن عزتي ، hesam110 ، MohammadMeraj ، yamin ، میثاق ، N.Mahdavian ، pop110 ، Farzaneh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا