کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دختر
۱۸:۱۰, ۴/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/دی/۹۰ ۱۲:۳۷ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام به همه دوستا و همسنگرای گلم

دوستان دیروز 3 ام دی دختر من، نرگس خانومم به دنیا اومد. میگن دختر بیشتر به بابا محبت می کنه و از لحاظ روحی بیشتر به بابا نزدیکه.
کارخونه که بودیم یکی از مهندس های بزرگ می گفت یه دختر دارم یه پسر. وقتی خونه میرسم این دخترمه که زودتر از همه میاد جلوی در و بیشتر از همه منو تحویل می گیره.
من از همون دوران مجردی دختر می خواستم، یه دختر که برای بابا زبون بریزه، خستگی بابا رو در کنه. این پسرم رو با هیچی عوض نمی کنم ولی حالا که دخترم اومده دارم بال در میارم.

دختر عزیز باباست، دختر ناز باباست.

اگر میشه برای دختر من دعا کنید تا مثل بچه های گل این تالار مومن و مذهبی بشه و عاقبت به خیر.

موقعی که عقد کردیم من خیلی شیرینی ندادم چون اعتقاد دارم وقتی یه نفر عقد می کنه تازه اول نداریهاشه و نباید خیلی شیرینی بده ولی وقتی پسرم به دنیا اومد به همه، هرچقدر که خواستند، شیرینی دادم، چون معنیه بچه دار شدن اینه که الان وضعمون خوبه.
به همین دلیل اگر کسی برای دخترم از من شیرینی می خواد، فقط یه پیغام خصوصی بفرسته. راستی یه شیرینی کوچولو کنار گذاشتم که به آقا مهدی 2021 به نمایندگی از همه دوستای گلم تقدیم می کنم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، hesam110 ، meshkat ، وحید110 ، MohammadMeraj ، yamin ، shakiba ، خادمة الزهرا ، boghz ، fereydun ، محب الزهرا ، paradise ، Hadith ، Resistance ، محیصا ، Mohammad Trust ، ترنم ، yashar1374 ، ELENOR ، دیدگاه نوین ، t.kam67 ، خیبر110 ، Blank Mind ، Elia ، اکبر.ع ، Tolou ، میلاد.م ، انصارالمهدی ، ema1392 ، انتصـار ، arazot ، soldier ، jkb ، ALIREZA ، أین المنتظر ، یاران مهدی ، saloomeh ، حسن عزتي ، iman-s ، nahal_m ، Abasaleh ، marzie ، akhevi ، حسن.س. ، bi neshani ، Maysam-1st ، Mahdy2021 ، SARV ، بیداری اندیشه ، moje12.ir ، مبينا ، Ramin_Ghn ، hamed313 ، ثامن ضامن ، blue.blood ، sevenmoons ، springly ، فدک زهرا ، Seyed Mohsen ، a.l.? ، میثاق ، سجاد_ف ، Agha sayyed ، stranger00 ، navid-313 ، hosein.kh ، chista3 ، Havbb 110 ، sarallah ، mrfarzadj ، mohamad316910 ، bagheri4 ، N.Mahdavian ، Detector ، pop110 ، somayeh ، یا صاحب الزمان ، peimane ، آرین (الهه.ع) ، خاک ، نسیم ، V-E ، only_y2d ، ilidin ، ساجد ، عبداللهی ، fardinho ، behzad-jn ، azade ، m2kh24 ، مسافر ، seyed313 ، taleb ، bahareh ، مجید املشی ، سرباز سید علی ، MAHDI59 ، black ، farzad313 ، فرهاد55 ، سرباز منتظر ، كارمند پيمانی ، R3Z4 ، بچه شیعه ، faateme-313 ، دل خسته ، Farzaneh ، rahgozar.f ، ali.khm ، sajjadbest22 ، aboutorab ، Anti gods ، یا زهرا(س) ، ali0077 ، رضوانه ، Night_World ، help me ، fatemeh-55 ، mahyamatin ، soheyl68 ، السا

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۵۸, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #11

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
واقعا از صمیم قلب به شما و خانمتون تولد نرگس خانم گل رو تبریک می گم،‌ می دونین دیگه دختر زینت پدرشه ...
خدا نعمت بزرگی بهتون داده ،یه تشکر حسابی باید از خدا بکنیدAngelHeartBlush...
به قول مادرم گر سر هر موی من گردد زبان، شکرهای تو نیاید در بیان
این کیک تولد نرگس جون
[تصویر: ce6o2ztwcwbrud4v5hk.jpg]
اینم کادوی منه، ببخشید اگر کمه...Blush
[تصویر: 1311189743.jpg]
.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، Admirer ، shakiba ، MohammadSadra ، یاران مهدی ، saloomeh ، حسن عزتي ، hesam110 ، MohammadMeraj ، yamin ، a.l.? ، میثاق ، N.Mahdavian
۲۱:۲۴, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
مبارک باشه بهت تبریک میگمHeartHeartHeart

اسمش رو چی گذاشتی؟Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، حسن عزتي ، hesam110 ، bi neshani ، yamin ، میثاق ، N.Mahdavian
۲۱:۳۴, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #13

مبارکه خدا براتون حفظش کنه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، MohammadSadra ، حسن عزتي ، hesam110 ، yamin ، میثاق ، Farzaneh
۲۲:۴۵, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
(۴/دی/۹۰ ۲۱:۲۴)ANTI MASON نوشته است:  مبارک باشه بهت تبریک میگمHeartHeartHeart

اسمش رو چی گذاشتی؟Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

خودش گفت بقیه هم گفتند نرگس دیگه
خوب شد نپرسیدی دختر بود یا پسرBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، حسن عزتي ، hesam110 ، yamin ، hamed313 ، میثاق ، ترنم
۲۳:۲۱, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
مبااااااااااااااااااااااااااااااااركه صدرا جانHeartHeart

دختر شيريني خونه است ، اميدوارم هميشه سلامت باشه و در سايه ي ائمه .

دعاي من براي نرگس كوچولو :

خدايا هميشه خودت محافظش باش و از دوستداران اهل بيتش بگردان ( كه با وجود پدري مثل شما حتما همينطور ميشه ) و اهل بيت (علیه السلام) رو هم دوستدار نرگس خانوم بفرما .
Angel
آمين يا رب العالمينAngel

شيرينيش يادت نره !!Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shakiba ، ترنم ، MohammadSadra ، یاران مهدی ، حسن عزتي ، hesam110 ، yamin ، میثاق ، Farzaneh
۲۳:۲۷, ۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
بــــــــــه بــــــــــه !!!
قدم نو رسیده مبارک !
ان شاء الله همونطور که ارزو داری عاقبت به خیر بشه !
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shakiba ، ترنم ، MohammadSadra ، حسن عزتي ، hesam110 ، yamin ، میثاق ، بیداری اندیشه ، N.Mahdavian ، Farzaneh
۰:۳۴, ۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #17
آواتار
HeartHeartHeartHeartمبارک باشه آقا محمد صدراHeartHeartHeartHeart
ان شا الله تولد یک سالگیشو با ظهور آقا با هم جشن بگیری

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، حسن عزتي ، ترنم ، hesam110 ، shakiba ، MohammadMeraj ، yamin ، boghz ، a.l.? ، میثاق ، بیداری اندیشه ، Farzaneh
۳:۲۰, ۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #18
آواتار
Heartخداوندا خداوندا خداونداHeart لطف و رحمتت را شامل حال Heartنرگس عزیز بگردان و او را شیرینی زندگیشان قرار بفرما . باشد که همیشه سربلند باشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، حسن عزتي ، ترنم ، ema1392 ، hesam110 ، shakiba ، yamin ، میثاق ، بیداری اندیشه ، Farzaneh
۹:۲۵, ۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #19
آواتار
آقا محمد صدراي عزيز. صميمانه تبريك ميگم بهتون.
تقديم به شما:
رسول اکرم صلی الله علیه و آله می فرمایند:

من ولد له مولود فلیوذّن فی أذنه الیمنی بأذان الصلاة، و لیقم فی أذنه الیسری، فانّها عصمة من الشیطان الرجیم.

برای هر کس که نوزادی به دنیا آمد، در گوش راست او اذان، و در گوش چپ او اقامه بگوید که این عمل، موجب حفاظت از شیطان است.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

قال علي عليه السلام: (حق الولد علي الوالدان يحسن اسمه، و يحسن ادبه، و يعلّمه القران)
نهج البلاغه حكمت/ 399

اميرالمومنين(علیه السلام) فرمود: حق فرزند بر پدر سه چيز است: انتخاب نام نيكو، تربيت خوب، و تعليم قرآن

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاران مهدی ، MohammadSadra ، حسن عزتي ، ترنم ، ema1392 ، hesam110 ، shakiba ، bi neshani ، yamin ، boghz ، بیداری اندیشه ، N.Mahdavian ، Farzaneh
۱۱:۱۱, ۵/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۹۰ ۱۱:۲۸ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #20
آواتار
ممنون از همه دوستان
نمی دونم چطور باید از اینهمه ابراز محبت تشکر کرد؟
خدا فرزندهای سالم و صالح به همه شما هدیه کنه ان شاءالله.
همسنگر گلم، منتقم زهرا، اولین دیدارش با پدر خانومم ایشون زحمت اذان و اقامه رو می کشند. خدا ایشون رو حفظ کنه. ممنون از یادآوریتون. اسمش هم از اسم مادر امام زمان استفاده کردیم. سعی کردیم به این دوتا وظیفه عمل کنیم. خدا کمک کنه بقیه وظایف رو هم به درستی انجام بدیم و یه دختر خوب تحویل جامعه بدیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، أین المنتظر ، ترنم ، hesam110 ، shakiba ، MohammadMeraj ، yamin ، boghz ، میثاق ، بیداری اندیشه ، خادمة الزهرا ، N.Mahdavian ، Farzaneh ، مجید املشی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا