کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا از دین گریزان کردیم؟
۲۳:۰۵, ۹/شهریور/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/شهریور/۹۲ ۰:۵۲ توسط ehsanagiyan.)
شماره ارسال: #1

بسم هو
سلام
امروز می خوام جیزی رو بگم که شاید خیلی ها ته دلشون بدونن و شایدم بعضی هاشون گفتن اما عملا بیشتر افراد به سکوت می گذرن ازش.
دوستان وقتی می خواید یه نفر رو بیدار کنید قانعش کنید یا هر چیز دیگه ای با پرخاش و خشونت با اون صحبت کردن و گفتن عباراتی مثل تو حالیت نیست و نمی فهمی تو بارت نیست بیا برو بابا... باعث می شه طرف خود به خود و ناخوداگاه علیه شما موضع بگیره و حتی حق ترین حرف رو هم نشونه و ردش کنه.
من می تونم الان روزه بیام به شما بگم ککه عزیزم قربونت برم الان شب نیست به نظرت؟ در بدترین حالت شما می گید ام نه فکر می کنم روز باشه شاید شما اشتباه کردید ولی اگه روز باشه من بیام بگم هو یارو احمق نفهم مگه کوری نمی بینی روزه؟ شمام می گی غلط کردی الان شبه اصلا به تو چه...!!!!
این طرز برخورد در روابط عادی هم دچار تیرگی می شود چه برسد به تبلیغ و بیان دین به خصوص نرد افرادی که دلایل نسبتا کافی و بعضا منطقی برای نفرت از دین دارند .
یادمه در یکی از فروم ها یه بنده خدایی بود که خیلی علاقه به یه خواننده شیطانی داشت و به هیچ صراطی مستیقم نبود که این یارو شیطان پرسته و از این حرفا هر چی می گفتیم تا حدودی هم خودش قول داشت که این خواننده مشکل داره ولی می گفت نمی تونم ازش دل بکنم.
به خاطر چی؟این ایجاد شده به خاطر همین طرز برخورد غلط.
نمی خوام خود ستایی کنم و بگم آره ما اینیم و بیاید یاد بگیرید ولی فقط من باب مثالی که توش 100 درصد مطمنم می گم
توی مسنجر بهش پیام دادم و گفتم منم طرفدار همون خوانندم با هم صحبت کردیم تا دو هفته همش بهش آهنگ معرفی می کردم و کلی در مورد اون خواننده با هم صحبت کردیم ولی آخرش بعد دو هفته بهش گفتم من یه چیزایی در مورد این شنیدم و خودم می گم چرت و پرته. رفتیم جلوتر هی سسند می اوردم که آره فلانی اینو گفته به نظر من دیونه اس و توهم داره تا همینطور خود طرف برگشت و گفت نه این آدم شیطانیه.
می خوام بگم که یه نفر که اینقدر سرخت بود تو موضعش رو می شه با صحبت نرم به راه راست اورد ولی منم اگه مثل خیلی های دیگه از همون اول می گفتم هو تو خوابی و نفهمی و ... هیچ چیز درست نمی شد.
امیدوارم دوستان از این پس
یه مقدار بیشتر این موضوع رو به خصوص با افرادی که زمینه های جذب شدن دارن رعایت کنند.
که گفتند : گر قرآن بدین نمط خوانی ببری همه رونق مسلمانی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اولولالباب ، Hadith ، مجتبی110 ، میلاد.م ، JohnShepard ، مهدی2012 ، MohamadHossein ، s-r ، عبدالرحیم ، Aryha ، لبخند خدا ، عبدالرحمن ، آلاله ، m.hossein ، MohammadMeraj ، آفتاب ، goodfriend ، Eve ، Mohammad Trust

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۴:۰۶, ۱۲/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #11
آواتار
(۱۲/شهریور/۹۲ ۰:۵۶)ehsanagiyan نوشته است:  شما داری من رو با حضرت و کار ایشون و خلافت رو با کار من مقایسه می کنید؟
بعدش من پایین تر از اون قسمتی که بریدید نقل قول کردید براتون روایت از معصوم اوردم که همین کار رو انجام دادند منم ایشون رو الگو قرار دادم.
موفق باشید
با یاد حق

جهت رفع برداشت اشتباه میگم
اصلا قصد مقایسه یا زیر سوال بردن نیت این برادر بزرگوار رو ندارم ..
امیدوارم در پ.خ به نتیجه برسیم ...
یاالله
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ehsanagiyan
۱۷:۰۳, ۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
این دقیقا همون چیزیه که من میگم ،

به زور نباید یکیو قانع کرد ، یواش یواش ، بذار بیاد توی جمع ف بذار ببینه ف بذار فکر کنه ، قبول نکرد بذار بمونه اونجایی که هست ف یه جوری با زبون خوش ، ازش سوال کن که جوابش توی دست ودت باشه. یواش یواش فرهنگ سازی کن ،

البته بعضی دوستان که میگم باید تزریقی باشه حتما فرهنگ سازی و یهویی فرهنگ ساخته شه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا