|
اینقدر از خدا طلب مرگ نکن ! فرج نزدیک است ان شاءالله
|
|
۱۱:۰۰, ۶/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۱ ۲۰:۰۴ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدای مهدی عج
حجت الاسلام دانشمند : اگر من از مظلومیت رهبر بگویم شاید دلتان خون بشود ، خیلی مظلومند ایشان . این موضوع را من با یک واسطه می گویم . با یکی از محافظ های آقا در حرم امام رضا روبروی ضریح ، دو به دو با هم بودیم . گفتم از آقا چه خبر ؟ میگفت ما روزهای دوشنبه ، ( این را میگفت و گریه میکرد ) می رویم سرکشی میکنیم به خانواده شهدا . آقا می فرمودند به خانواده شهدا نگویید که ما می آییم که به زحمت نیافتند . یک ربع قبل آقا در ماشین هستند ما درب میزنیم و میگوییم آقا می خواهند تشریف بیاورند منزل و یک سلام و علیکی با مادر و پدر شهید نمایند . یکبار رفتیم درب خانه دو شهید ، من خودم رفتم دیدم درب باز است و آب و جارو کرده اند . درب زدم ، مادر شهید آمدند دم درب و گفتند : آقا کو ؟ گفتم : کدام آقا ؟ گفت : مقام معظم رهبری کجاست ؟ گفتم : شما از کجا می دانید ؟ شروع کرد به گریه کردن ، گفت دیشب خواب بچه هام را دیدم ، بچه ها آمدند گفتند خوش بحالت ، فردا سید علی می خواهد بیاید خانه تان . به اینجا که رسید ، مقام معظم رهبری هم رسیدند به درب خانه . بعد مادر شهید گفت من خواب دیدم که امام هم تشریف آوردند و گفتند فردا آقا سید علی آقا می خواهند بیایند ، ما هم تبریک می گوییم . و یک مطلبی هم امام فرمودند و پیغام دادند که من به شما بگویم . مقام معظم رهبری فرمودند چه پیغامی ؟ مادر شهید گفتند : امام فرمودند سلام ما را به آقا سید علی آقا برسانید و به ایشان بگویید اینقدر از خدا طلب مرگ نکن ! فرج نزدیک است ان شاءالله . ![]() آقا خیلی گریه کرد . حجت الاسلام دانشمند : مظلوم است آقا . یک کاری نکنیم که اگر گره ای نمی توانیم باز کنیم ، لااقل گره بر گره نیاندازیم .این واقعاً ظلم است ، خدا نمی بخشد . در این دنیا مرکز شیعه فقط ایران است . افغانستان ، پاکستان ، مصر ، عربستان و عراق را ببینید . در ممالک اسلامی کجا شیعه همه کاره است ، ایران مرکز شیعه است ، دل امام زمان به شما بسته شده و امید امام به شماست . خدایا رهبر مظلوم و با کرامت انقلاب را بحق امام زمان محافظت بفرما . اللهم عجل وليك الفرج... دانلود ویدئو این سخنرانی http://host10.aparat.com//public/user_da...196362.flv بر گرفته از وبلاگ http://mohamadsalehnikoo.blogfa.com/ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۵۸, ۶/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/شهریور/۹۱ ۲۳:۵۹ توسط MOHSEN-Z.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
دوستان من سخنرانی های ایشون رو زیاد گوش دادم.روحانی بسیار دلسوزی هستند.عمده بحث های ایشون مسائل و مشکلات اجتماعی و مباحث امام زمانی هست.هر جا سخنرانی داشته باشن حداقل چند هزار نفری میرن.روحانی های دیگر هم از ایشون زیاد نقل قول میکنن.حالا با این اوصاف نمیشه گفت
این روحانی عزیز خدای نکرده............... و نمیتوان گفت این حرف سندیت نداره و کامل خیابافی بوده اگر مایلید از ایشان دلیل بخواهید http://www.daneshmand.name/ میتونه کمک کنه |
|||
|
|
۱۱:۴۶, ۷/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۱ ۱۱:۴۷ توسط revenger.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
اقا سید عزیز که گفتی از ایشون منبع بخوام اولا این عزیزان اصلا به هیچ ایمیلی پاسخ نمیدن
ثانیا منبع تو خود داستان ذکر شده که یکی از محافظان اقاست که اصلا قابل قبول نیست ثالثا همین صدا و سیما علی رقم درخواستهای مکرر یه بار ایشون نیاورد که معلوم میشه یه ریگی به کفش داره من به ایشون توهین نمیکنم این اقا زحمت زیادی کشیده و روی خیلی ها موثر بوده ولی با توجه به شناختی که از رهبر دارم و سخنرانی هایی که گوش کردم به این نتیجه رسیدم که احتمال صحت این داستان تقریبا صفره دوستان بحث رو به حاشیه می برید ببینید اینو یه بچه 7 ساله هم می فهمه که انسان بزرگ ارزوی مرگ نمیکنه پس با این حساب امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) که 1000 سال در سخترین شرایط امامت ما رو برعهده داشتن و دارند و در ادامه هم خواهند داشت و با سخت ترین مشکلات بی سابقه در تاریخ مواجه شدند هم نعوذ بالله باید روزی 1000 بار ارزوی مرگ کنند در حالی که این چنین نیست. ایشون ارزوشون ظهوره. یا مثلا نصیحت امام خامنه ای درباره عمر انسان رو گوش بدید متوجه تناقض این داستان میشید ایشون میگن عمر بسیار زودگذره و فرصت رو غنیمت بشمارید و تا انسان توان داره باید ازش بهره برداری کنه و میگن عمر برف است و افتاب تموز... خب به نظر شما چنین ادم تکامل طلبی ارزوی مرگ میکنه یا عمر با عزت برای خدمت به اسلام و حتی رغم زدن ظهور امام زمان؟؟؟؟؟؟؟ درپایان من سر حرف هستم کسی که اندکی تو این قصه اقای دانشمند تامل کنه و رهبر رو نشناسه اولین واکنشش بیزاری از ایشونه متاسفانه. |
|||
|
۰:۰۳, ۸/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بنده هم احتمال صحت این داستان رو صفر میدونم. این تیکه اش جالبه :
نقل قول:مادر شهید گفتند : امام فرمودند سلام ما را به آقا سید علی آقا برسانید و به ایشان بگویید اینقدر از خدا طلب مرگ نکن ! فرج نزدیک است ان شاءالله . یعنی اقا از ظهور ناامید شدند و اون رو امری دور و دست نیافتنی می پندارند ، به همین دلیل از خدا طلب مرگ می کنند! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: n00017362_b1.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7553977953/n00017362_b1.jpg)