کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دلم اتش گرفت اقا شما توجه نکنید
۱۱:۵۱, ۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
ننگ به ما شیعه مهدی .
هنگام فوت پسر عموم بود . یک مداح اهل بیت یک نوحه در مدح حضرت مهدی عج در ان محفل خواند . در پایان روحانی مجلس با گلایه گفت برای اقا نوحه خواندن عالیست اما همیشه در مدح امام حسین ع بخوانید که بس ثواب والا و ارزش بسیار دارد . که واقعه ایشان خیلی دردناک است و جان گداز . نمی دانم چه چیز جلو من را گرفت که حرفی نزدم . اما ببین دوست من . واقعه بزرگ تر و جان گداز تر از نبرد اخر الزمان که حسین 72 یار مخلص داشت و اقا 0 حال از مهدی مظلوم تر هم هست که یارانش اینگونه سخن میگویند رضا غریب است یا اقا که یارانش اینگونه سخن میگویند .
در جواب استاد می گم . بیا بیا گل نرگس فدات شوم مولا تمام تپش قلبم فقط برای تو هست . امید وارم که اقا حواشان بدان مجلس نباشد که خدا لعنت کند مارا که به ایشان غمی وارد کنیم . ایا از حسین خجالت نمیکشیم که اینگونه در مورد فرزندش سخن می گوییم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، pop313 ، Mohammad Trust ، am_po ، shafagh_mah ، fereydun ، فدک زهرا ، M03TAFA ، rahi ، vahid1878 ، hosein.kh
۲۳:۵۸, ۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
به چه چیزایی توجه می کنیا!!!!اصلا مگه مال پسر عموت نبود؟خب چه ربطی به امام زمان و امام حسین داشت؟
ولی خیلی جالب بود!!!!تا حالا کسی رو ندیده بودم انقدر تو قید و بند یه کلمه ی یه مداح باشه!!!!!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Vblock
۰:۱۶, ۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
(۶/دی/۹۰ ۲۳:۵۸)dark.knight نوشته است:  به چه چیزایی توجه می کنیا!!!!اصلا مگه مال پسر عموت نبود؟خب چه ربطی به امام زمان و امام حسین داشت؟
ولی خیلی جالب بود!!!!تا حالا کسی رو ندیده بودم انقدر تو قید و بند یه کلمه ی یه مداح باشه!!!!!!!!!!!

آقا شما به عمق مطلب توجه نکردین مثل اینکه سرسری خوندیدWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدک زهرا ، mohammad727 ، hosein.kh
۰:۲۵, ۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
درباره ثواب مداحي امام حسين (علیه السلام) روايات زيادي است.براي همين ايشون تاكيد بر اين مطلب داشتند.امام زمان هم يار زياد دارن.فقط بعضي از ياراشون الان در غفلتن.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۶:۱۸, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
من هم مثل جدم حسين تنها هستم!
يكي از علما ماجراي ملاقات خود در حرم حسيني را اينگونه نقل مي كند: امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) كه جان همه به قربانش را ديدم كه خطاب به حضرت سيدالشهدا (علیه السلام) مي فرمود:
"شما در كربلا تنها مانديد، من هم در اين زمان تنها مانده ام!" در اينجا آن حضرت به من توجه خاصي نمود و فرمود: زيارت عاشورا را بخوان، من مي خواستم زيارت عاشورا را بخوانم ناگهان به جاي زيارت به طور ناخودآگاه شروع به گريه كردم كه ديدم آن حضرت خودشان مشغول خواندن زيارت شدند و من گوش مي دادم و گريه مي كردم، آن حضرت نيز گريه زيادي مي كردند و با صداي بلند مي فرمودند: "حسين جانم، حسين جانم..."
امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) چنان زيارت عاشورا را مي خواندند كه حس مي كردم اين كلمات و جملات با غم و اندوه فراواني از قلب و زبان مباركشان خارج مي شود.
شور و حال عجيبي در حرم حكمفرما بود، سپس حضرت ولي عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) به من فرمودند:" شما وظيفه داريد از كانال حضرت اباعبدالله الحسين(علیه السلام) مرا به تمام دنيا معرفي كنيد، چرا به شيعيان نمي گوييد من هم مثل جد بزرگوارم حضرت سيدالشهدا (علیه السلام) تنها هستم، آقا امام حسين (علیه السلام) اگر در صحراي كربلا تنها ماند من هم در صحراها تنها هستم و هر لحظه نداي "هل من ناصر ينصرني" را سر مي دهم و كسي به نداي من توجهي نميكند، چون شيعيان به آقا امام حسين (علیه السلام) علاقه خاصي دارند شما مي توانيد از اين راه، مظلوميت ما را با زبان و قلم خود به آنها معرفي كنيد، ما اين را تا به حال از هيچ كس نخواسته ايم، فقط از شما شيعيان خواسته ايم!"
عرض كردم:چرا؟ فرمودند: چون محبت به ما و حضرت سيدالشهدا (علیه السلام) و خاندان عصمت و طهارت در جان و دلتان وجود دارد و اين محبت از عالم ارواح و ذر دست نخورده باقي مانده است، شما (اگر مي خواهيد ما را ياري كنيد) تزكيه نفس كنيد و علم و حكمت (كه همان معارف قرآن و اهل بيت (علیه السلام) است) را ياد بگيريد، خداي متعال و ما و حضرت سيدالشهدا (علیه السلام) حتما شما را كمك خواهيم كرد و رشد خواهيم داد."
منبع: درد دل امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)، نوشته ابوالفضل سبزي، ص 27
آقا جان! خاك بر سر من كنند كه اسمم شيعه هست و يكبار هم نداي "هل من ناصر ينصرني" شما را نشديدم كه بخواهم پاسخ دهم.
مولا جان ما را ببخشيد. مي دانيد كه ما شما را دوست داريم فقط آن اراده را به ما بدهيد تا تزكيه نفس كنيم و روحمان را از هر چه صفت رذيله است پاك كنيم و ديگر گناهي نكنيم، تا اگر لياقت (عرضه) كمك كردن به شما را نداريم، حداقل اينهمه دلتان را خون نكنيم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: bagheri4 ، mohammad727 ، تازه مسلمان ، فدک زهرا
۱۹:۰۲, ۲۰/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۰ ۱۹:۰۴ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام
به قول آقای دانشمند امام زمان از امام حسین مظلوم تر به چند دلیل دوتاشون رو گفتن :
1 - امام حسین عباس (علیه السلام) رو داشت علی اکبر (علیه السلام) رو داشت قاسم (علیه السلام) رو داشت
حالا عباس امام زمان کیه ؟
2 - غربت همه ی امام ها با هم 260 سال طول کشید 1175 ساله امام زمان غریبه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: تازه مسلمان ، mohammad727 ، فدک زهرا ، 59-11(یامهدی)
۲۱:۱۸, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
بسم ا...
سلام
آقا خیلی غریب و مظلومه، ما حتا واسه حوائجمون هم به امامای دیگه توسل میکنیم و امام حی و حاضرمون رو نمیبینیم ...
روایتی از امام حسین و امام صادق علیهم السلام هست که میفرمایند: اگر مهدی علیه السلام رو درک میکردم تمام عمر خدمتشو میکردم ....
اون وقت ما تو زمانش داریم زندگی میکنیم و اصلا وجودش رو هم حس نمیکنیم...

التماس دعای فرج.....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: تازه مسلمان ، rahi ، mohammad727 ، only_y2d
۲۱:۳۷, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #8

اصلا از این حرفت خوشم نیومد.
ننگ بر ما؟
مگه همه مثل هم هستند؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدک زهرا ، 59-11(یامهدی)
۱۵:۳۳, ۲۴/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۰ ۱۴:۳۵ توسط 59-11(یامهدی).)
شماره ارسال: #9
آواتار
11:66-7
(۶/دی/۹۰ ۱۱:۵۱)mohammad727 نوشته است:  
یک مداح اهل بیت یک نوحه در مدح حضرت مهدی عج در ان محفل خواند . در پایان روحانی مجلس با گلایه گفت برای اقا نوحه خواندن عالیست اما همیشه در مدح امام حسین ع بخوانید که بس ثواب والا و ارزش بسیار دارد .

- بهتر بود که منظورتان را از کلمات مدح و نوحه مشخص می کردید.
مدح: ستودن,ستایش
نوحه:گریه و زاری و شیون بر مرده,مویه (فرهنگ لغت عمید)

که اگر منظورتان مدح بوده . باید گفت که ما تا زمانی که حقیقت قیام و شخصیت امام حسین (علیه السلام) را درک نکنیم قادر به درک قیام و حضور امام زمان نمی شویم و احتمالا یکی از دلایل غیبت آن حضرت نیز همین بوده باشد . (البته مدح امام زمان (علیه السلام) شور دیگری دارد.)

و اگر منظورتان نوحه خواندن بوده. آن امام در زمان ظهورشان 313 یار مخلص خواهند داشت و تا زمانی که مردم حقانیت ایشان را درک نکند ظهور نخواهد کرد.(البته هم اکنون هم یاران مخلص زیادی دارد اما تعدادشان به 313 یار نرسیده که اگر اینطور بود حتما ظهور می کردند.)
همچنین بهتر است که ما نیز امید داشته باشیم که حداقل سرباز و خدمتکار آن امام باشیم و برای این منظور دعا کنیم.و خودمان را مخلص تام آن حضرت بدانیم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi ، فدک زهرا
۲:۱۶, ۲۵/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۰ ۲:۱۷ توسط mohammad727.)
شماره ارسال: #10
آواتار
(۲۴/دی/۹۰ ۱۵:۳۳)59-11(یامهدی) نوشته است:  11:66-7

- بهتر بود که منظورتان را از کلمات مدح و نوحه مشخص می کردید.
مدح: ستودن,ستایش
نوحه:گریه و زاری و شیون بر مرده,مویه (فرهنگ لغت عمید)

که اگر منظورتان مدح بوده . باید گفت که ما تا زمانی که حقیقت قیام و شخصیت امام حسین (علیه السلام) را درک نکنیم قادر به درک قیام و حضور امام زمان نمی شویم و احتمالا یکی از دلایل غیبت آن حضرت نیز همین بوده باشد . (البته مدح امام زمان (علیه السلام) شور دیگری دارد.)

و اگر منظورتان نوحه خواندن بوده. آن امام در زمان ظهورشان 313 یار مخلص خواهند داشت و تا زمانی که مردم حقانیت ایشان را درک نکند ظهور نخواهد کرد.(البته هم اکنون هم یاران مخلص زیادی دارد اما تعدادشان به 313 یار نرسیده که اگر اینطور بود حتما ظهور می کردند.)
همچنین بهتر است که ما نیز امید داشته باشیم که حداقل سرباز و خدمتکار آن امام باشیم و برای این منظور دعا کنیم.و خودمان را مخلص تام آن حضرت بدانیم.
با چه استددلالی می گویید شناخت سرورم مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در گروی شناخت مولا حسین (علیه السلام) است و چرا خودمان را با روایت 313 نفر گول بزنیم چرا یاران با وفا 1000 و1000و... نباشد که اگر قرار باشد سرنوشت عین داستان راوی رقم بخورد پس چه سرنوشتی و چه انسان با اختیاری
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]