|
هشدار بسیار جدی به علی 110!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
۱۵:۵۵, ۶/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/دی/۹۰ ۱۵:۵۹ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
نشسته بودم امروز داشتم فکر میکردم و حساب و کتاب میکردم دیدم هنوز در مسائل مالی زندگی من نقاط ابهام زیادی وجود داره وسایل زیادی دارم که شاید به علت اینکه مدت زیادی هست ازشون استفاده نکردم به اونها خمس تعلق گرفته دقیقاً هم نرفتم دنبال احکام فقهی این موارد که ببیند دقیقاً در هر مورد باید چه کنم از طرف دیگر خود مسائل 100 % مالی من در زمینه ی خمس و زکات هنوز مشکلاتی دارد و ابهاماتی و کوتاهی ها و مسامحه هایی انجام داده ام و پایم گیر است اساسی در این زمینه از اون بدتر برخی از اعمال عبادی من باید قضای آنها را به جا آورم و به جا نیاوردم و برنامه ی دقیق و مشخصی هم برای قضا کردنش ندارم و این عدم برنامه داشتن تعبیر دینی اش میشود عدم عزم و اراده ی حقیقی به توبه و بازگشت به سوی خدا و حتی نذرهایی که ادا نشده و یا موارد دیگری که نتیجتاً باید کفاره پرداخت شود و حق و حقوق بسیاری از غیبت و .... و شاید اگر خوب هم دقت کنم دینهای مالی پیداکنم بر گردنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! با این اوصاف بر طبق آیات و روایات و شواهد تاریخی به احتمال فراوان در هنگام ظهور جا خواهم ماند چون امام زمان هم مانند امام حسین کسی را که حق و حقوق دیگران را برگردن دارند در دستگاهشان راه نمیدهند و ای بسا همین حقوق ادا نشده ی خدا و مردم و مالی و عبادی باعث شود که نه تنها در میان یاران ایشان نباشم بلکه بنابر روایات از کسانی شوم که در فتنه های عظیم آخرالزمان دچار زوال ایمان شده و حتی خدایی نکرده بدون تعارف در مقابل امام زمان خود هم بیاستم (پناه بر خدا!!!!!!!!!!!!!) کما اینکه تاریخ گواهی میدهند خیلی از بزرگان گرفتار شدند به همین دلیل حالا ما که عددی نیستیم خلاصه ترسیدم خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی و ترسناک تر اینکه با اینکه ترسیدم اما دارم میبینم مرتب تصمیم قاطع برای اقدام کردن و سرو سامان دادن به این گرفتاری ها را به بهانه های واهی به امروز و فردا محول میکنم و این یعنی گرفتار مکر شیطان شده ام و خود را به خواب خرگوشی زده ام خدا یا به حق 14 معصوم کمکم کن تا از همین لحظه آغاز کنم ادای دینهای خود را حق الناس ها و حق الله ها را وگرنه با حق الناس و حق الله و عزم راسخ که نشانه دارد و به حرف نیست نمیشود در راه بندگی موفق بود و به هنگام امتحان گند های عظیم هم ممکن است انسان بزند. التماس دعای فراوان!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یاعلی و صد البته در محرم و صفر یا حسین |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۵۶, ۲۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
به نام الله
نقل قول:خدایا به حق 14 معصوم کمکم کن تا از همین لحظه آغاز کنم ادای دینهای خود را |
|||
|
|
۹:۳۰, ۲۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام
1 - نام بسیار جالبی در حد (20:30) برای این تایپیک انتخاب نمودی برای جذب مخاطب بسیار مفید است . ![]() ![]() ![]() 2 - مطالبی که نوشتی درد دل من هم هست . ![]() ![]() ![]() ![]() و الی آخر3 - این شعر نیز در این مکان خالی از لطف نیست (از خواجه عبدالله انصاری): چون عود نبود چوب بید آوردم روی سیه موی سپید آوردم خود بفرمودی که نا امیدی کفر است فرمان تو بردم و امید آوردم 3 - حر ابن یزید ریاحی در صحرای کربلا به جمع یاران امام حسین (علیه السلام) پیوست . 4 - نا امید شیطان است . 5 - انسان ممکن الخطاست و در توبه همیشه باز است . 6 - دو صد گفتار به از نیم کردار نیست . |
|||
|
|
۱۳:۲۵, ۸/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
كار سختي است
البته نپرداختن بهش عواقب سختتري را به دنبال خواهد داشت سعي ميكنم |