کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iranian Guards بازیی علیه بتل فیلد 3
۱۷:۳۲, ۱۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #1

یک نیم نگاه
بازی همونطور که پیشتر هم گفته شده بود با انجین UDK در حال ساخته و تریلری که دیدید تنها بخش خیلی کوتاه ای از گیم پلی رو نمایش داده به دلیل اینکه خیلی از بخش های بازی هنوز کامل نشده ولی این قول رو میتونم بتون بدم که انشاا.. در روز های آینده و یا در ترلیر آینده کاملا شاهد فضای بازی باشید.داستان بازی رو نمیخوایم به شکل نوشتاری شرح بدیم گرچه تریلر مقدار زیادی حال و هوای اون رو تشریح کرده. خب درباره گرافیک بازی هم قدرت اون خیلی بیشتر از اینیه که در تریلر بازی به صورت خیلی کوتاه مشاهده کردید و دلیل استفاده مکرر از مستند نشان دادن محیط ریعل بازی بود .همونطور که مشاهد کردید هیچ سلاحی در بخش های که از گیم پلی نشون دادیم نبود (این به این معنا نیست که بازی شوتر نخواهد بود ولی...)این فقط یک نوید برای نسخه ای جذاب تر و انشاا... کامل تر رو میدهد

چند نکته
1: بازی برای PS3 و X360 هم احتمال زیاد پرت میشود
2:تعداد مراحل بازی به 6 مرحله افزایش یافت و تقریبا میشه گفت بازی داره یواش یواش یک بازی کامل میشه.
3: رلیز بازی احتمالا تا پایان 2012 به تاخیر خواهد افتاد دلیلش هم این بود که ما شروع کار نمیخواستیم کارو به این کیفیت بسازیم و تعداد مراحل بازی هم قرار نبود به این تعداد باشه ولی الان تقریبا موضع عوض شده دلیلش هم حمایت ها و دیدگاه خوب دوستان است
4:ما تو بخش های زیادی نیاز به نیرو با تجربه و مجرب داریم که فعلا به صورت رایگان همکاری کنن و باری که رو دوش بچه هاست رو سبک تر کنن
پس در صورت تمایل و اطمینان با این ایمیل mamadfirehand@yahoo.com با من یا به شکل پ خ اطلاع بدید.
5: اکثر آپجکت ها و مدل های درون بازی ساخته شده اند و سعی شده تا نماد و فضای ایرانی کار حفظ بشه
6: بازی دیگر یک مد شناخته نمیشود.مگر در انجین که دلیل آن هم تحریم ایرانه
7: بعضی ها فکر میکنند نام این بازی معنای سپاه پاسداران رو میده که به هیچ وجه اینگونه نیست . معنای این بازی مدافعان یا محافطان ایرانه و تنها دلیل انتخابش هم حمله آمریکایی ها در بازی بتل فیلد 3 به ایران بود.

اعضای تیم
گیم پلی:علی بنیادی
موسیقی:فرامرز نبی الله
داستان:امیر حسین بدیعی رضوی
بازیگر شخصیت اصلی: حسام سرایی
صدا پیشگی کارکتر اصلی : صالح هاشمی
طراحی کارکتر: کیانوش صفا پور

با تشکر از استدیو بهنام فیلم و آقای جامعی
همچنین مجتبی ایزدی
و تمام دوستانی که ما رو در ساخت این بازی یاری میکنند
برای دیدن تریلر به منبع زیر مراجعه کنید
منبع
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، محب الزهرا ، خاک ، وحید110 ، montazer ، Admirer ، netlog36 ، mohammad74 ، Abasaleh ، yashar1374 ، hesam110 ، MohammadMeraj ، Detector ، mohamad ، morteza rezay ، بیداری اندیشه ، سرباز ولایت ، سدرة المنتهی ، kashkol-ir

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۰۵, ۱۷/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۰ ۱۳:۲۸ توسط mohammad1369.)
شماره ارسال: #31
آواتار
آخه من نمیفهمم شما نگران چی هستین؟ چطور اینا میتونن تو بازی به خاک ما حمله کنن ولی ما نمیتونیم؟ چه بهانه ای میخوایم دستشون بدیم؟ مثلا میخوان به بهانه حمله کردن به خاک آمریکا در یک بازی بر علیهمون قطع نامه صادر کنن؟ شماهام دیگه شورشو در آوردین واقعا...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، fereydun ، یا ثارالله ، Tohid_Prince ، آوای انتظار
۱۶:۲۷, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #32

(۱۷/دی/۹۰ ۱۳:۰۵)mohammad1369 نوشته است:  آخه من نمیفهمم شما نگران چی هستین؟ چطور اینا میتونن تو بازی به خاک ما حمله کنن ولی ما نمیتونیم؟ چه بهانه ای میخوایم دستشون بدیم؟ مثلا میخوان به بهانه حمله کردن به خاک آمریکا در یک بازی بر علیهمون قطع نامه صادر کنن؟ شماهام دیگه شورشو در آوردین واقعا...

دوست عزیز,من که با شما و کشورم دشمن نیستم که.من فقط برعکس شما برای نگرانی دوستم ارزش قائل شدم و و این نگرانی رو به سازنده هم منتقل کردم.(اینجا)
اما وقتی سازنده به من اطمینان داد که فکر همه جاشو کرده منم راضی شدم و توکل کردم به خدا.
اینکه برای انجام هر کاری به فکر عواقبش باشیم و بیشتر بسنجیمش به هیچ وجه بد نیست.
۲۲:۳۲, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #33
آواتار
(۱۷/دی/۹۰ ۱۳:۰۵)mohammad1369 نوشته است:  آخه من نمیفهمم شما نگران چی هستین؟ چطور اینا میتونن تو بازی به خاک ما حمله کنن ولی ما نمیتونیم؟ چه بهانه ای میخوایم دستشون بدیم؟ مثلا میخوان به بهانه حمله کردن به خاک آمریکا در یک بازی بر علیهمون قطع نامه صادر کنن؟ شماهام دیگه شورشو در آوردین واقعا...

نگران چي هستيم؟نگران اينكه اونا ميگن ما براي دفاع از حقوق بشر ميريم كشوراي مختلف جنگ ميكنيم!
ما ميگيم اصلا جنگ طلب نيستيم.
اونا ادعاي خودشون رو تو بازي نشون ميدن.
اگر ما غير از ادعامون رو تو بازي بياريم، يك پرونده جديد واسه خودمون باز ميكنيم!
نيازي به قطعنامه نيست!كافيه چهار تا تيكه از اين بازي كه تو آمريكا يا اسرائيل انجام ميشه تو شبكه هاشون پخش كنن، بعد ميگن ديدين اين همون ايراني بود كه ميگفتيم!
همونطور كه ما از بتلفيلد براي نشون دادن دشمني آمريكا به اونايي كه قبول ندارن، استفاده ميكنيم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fereydun
۲۳:۰۲, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #34
آواتار
(۱۷/دی/۹۰ ۲۲:۳۲)t.kam67 نوشته است:  

نگران چي هستيم؟نگران اينكه اونا ميگن ما براي دفاع از حقوق بشر ميريم كشوراي مختلف جنگ ميكنيم!
ما ميگيم اصلا جنگ طلب نيستيم.
اونا ادعاي خودشون رو تو بازي نشون ميدن.
اگر ما غير از ادعامون رو تو بازي بياريم، يك پرونده جديد واسه خودمون باز ميكنيم!
نيازي به قطعنامه نيست!كافيه چهار تا تيكه از اين بازي كه تو آمريكا يا اسرائيل انجام ميشه تو شبكه هاشون پخش كنن، بعد ميگن ديدين اين همون ايراني بود كه ميگفتيم!
همونطور كه ما از بتلفيلد براي نشون دادن دشمني آمريكا به اونايي كه قبول ندارن، استفاده ميكنيم.

مگر تو شبکه هاشون کم ازین چیزا نشون میدن؟ کسی که شبکه های اونا رو نگاه می کنه اصلا دید مثبتی نسبت به ایران نداره که بخواد با اضافه شدن این برنامه تغییری تو دیدگاهش ایجاد بشه...

تا کی میخوایم در مقابل بی حرمتی هاشون ساکت باشیم و از ترس حرفی نزنیم؟ چرا باید مقابل بازی حمله به ایرانشون هیچ کاری نکنیم؟ به خاطر ترس از رسانه؟

اصلا ما از چی می ترسیم؟ مگر نیروی حق همیشه پیروز نیست؟ مگر ظالم ترین های روی زمین صهیونیست ها نیستند؟ معنی شیاطین من الانس چیه؟ چرا باید از اینکه حتی توی یه بازی بهشون حمله کنیم ترس داشته باشیم؟

بذارین با شبکه های خبریشون هر کاری دلشون میخواد بکنن.بذارین همه مردم دنیا رو جمع کنن پشتشون (که همچین اتفاقی نمی افته) ما خدا رو داریم پشت سرمون...

درضمن اگر همین الان هم به شکل حقیقی به اسرائیل حمله کنیم نقض صحبتای قبلیمون نبوده و نیست. جهاد یعنی وقتی به مسلمونا حمله شد همه باید برن بجنگن و ازشون دفاع کنن.حمله به اسرائیل هم میشه دفاع از مسلمونای مظلوم فلسطین.

من که لحظه شماری می کنم برای انجام این بازی...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، fereydun ، vahrakan ، آوای انتظار
۲۳:۴۰, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #35
آواتار
جناب!اين بازي هايي كه ميبيني، همش پشتش سياست و حرف خوابيده.همينجوري نيست كه ما بيايم واسه خودمون بازي حمله به اسرائيل بسازيم.اين از بالاترين مقام سياسي كشور اجازه ميخواد كه وارد اين بحث بشيم يا نه!چه لزومي داره بهونه دست دشمن بديم؟كافيه بازي دفاع در برابر حمله اونا رو بسازيم.حتي ميشه لوكيشن بازي همين تهران باشه، ولي بزنيم همشونو تار و مار كنيم.لازم نيست حتما تو تل آويو باشه يا نيويورك!اين موضوعيه كه بايد كلي متخصص و كارشناس روش فكر كنن.مثل خود آمريكايي ها!شما COD-Black OPS رو ديدين؟ديدين چقدر سياست پشت همين يه بازي خوابيده؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fereydun ، اکبر.ع
۱۸:۳۳, ۱۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #36

شورشو در اورديد.بتل فيلد فقط ي بازي بود نه بيشتر.و هيچ قصد وسياستي هم پشتش نبود.مثلا تو cod:mw3 به نيويورك هم حمله ميشه.مثلا قصد آمريكا چي بوده كه به تو اين بازي به نيويورك حمله كرده؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Vblock
۰:۰۷, ۲۰/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۰ ۰:۱۹ توسط یا ثارالله.)
شماره ارسال: #37
آواتار
(۱۹/دی/۹۰ ۱۸:۳۳)amiredge نوشته است:  شورشو در اورديد.بتل فيلد فقط ي بازي بود نه بيشتر.و هيچ قصد وسياستي هم پشتش نبود.مثلا تو cod:mw3 به نيويورك هم حمله ميشه.مثلا قصد آمريكا چي بوده كه به تو اين بازي به نيويورك حمله كرده؟

شما که انقدر مثبت نگر هستین در همه جا مثبت اندیش باشید نه فقط برای آن ها!
فکر کنید Iranian Guards هم فقط یه بازیه نه بیشتر!
(۱۷/دی/۹۰ ۲۳:۴۰)t.kam67 نوشته است:  جناب!اين بازي هايي كه ميبيني، همش پشتش سياست و حرف خوابيده.همينجوري نيست كه ما بيايم واسه خودمون بازي حمله به اسرائيل بسازيم.اين از بالاترين مقام سياسي كشور اجازه ميخواد كه وارد اين بحث بشيم يا نه!چه لزومي داره بهونه دست دشمن بديم؟كافيه بازي دفاع در برابر حمله اونا رو بسازيم.حتي ميشه لوكيشن بازي همين تهران باشه، ولي بزنيم همشونو تار و مار كنيم.لازم نيست حتما تو تل آويو باشه يا نيويورك!اين موضوعيه كه بايد كلي متخصص و كارشناس روش فكر كنن.مثل خود آمريكايي ها!شما COD-Black OPS رو ديدين؟ديدين چقدر سياست پشت همين يه بازي خوابيده؟

چرا از این دید نگاه نمی کنید که ما شروع کننده این جریان نبودیم؟
چرا از این دید نگاه نمی کنید که اگر در مقابل چنین جریاناتی سکوت کنیم و به مقابله بر نخیزیم در بازی بعدیشان توهین بزرگتری می کنند. و اگر باز هم به خاطر اینکه بهانه دستشان ندهیم سکوت کنیم چیزی از اقتدار ایرانی باقی نمی ماند...

ایران کشوری نیست که توسری خور باشد. کشوری نیست که سکوت کند.
اتفاقا باید با چنین جریاناتی مقابله کرد و به شدت هم مقابله کرد.

شما فکر می کنید اگر آمریکا بخواهد حمله کند نمی تواند بهانه برای این کارش پیدا کند؟ فکر می کنید نشسته اند ما یه بازی بسازیم که بهانه اشان را جور کنیم؟
نه برادر من. بهانه اش را دارد. جرئتش را ندارد...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، Admirer ، محب الزهرا ، fereydun ، vahrakan ، آوای انتظار
۰:۵۲, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #38
آواتار
نریلر بازی که افتضاح بود. گمون نکنم همچین مورد اقبال گیمر های ایرانی قرار بگیره.
سازنده های بازی حداقل لطف می کردن شخصیت اصلی رو یه کم بهتر طراحی می کردن. که بچسبه به دل مخاطب.
یادش بخیر. یه همچین حرکتی رو ایرانی ها موقعی که 300 اکران شد کردن. انیمیشن شیر و خورشید رو دادن بیرون !!! این کجا و آن کجا ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع
۲:۳۰, ۲۰/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/دی/۹۰ ۲:۳۱ توسط fereydun.)
شماره ارسال: #39

(۲۰/دی/۹۰ ۰:۵۲)Tohid_Prince نوشته است:  نریلر بازی که افتضاح بود. گمون نکنم همچین مورد اقبال گیمر های ایرانی قرار بگیره.
سازنده های بازی حداقل لطف می کردن شخصیت اصلی رو یه کم بهتر طراحی می کردن. که بچسبه به دل مخاطب.
یادش بخیر. یه همچین حرکتی رو ایرانی ها موقعی که 300 اکران شد کردن. انیمیشن شیر و خورشید رو دادن بیرون !!! این کجا و آن کجا ....
درحال حاضر حق با شماست. ولی اگر به سایتی که این تریلر در آن قرار گرفت بروید نوشته:"تریلر مفهومی بازی Iranian Guards"

یعنی کلا می خواد بگه ما می خوایم چی چی بسازیم.
تریلری که شامل گیم پلی و داستان بازی باشه قراره در آینده منتشر شه.پس فعلا اصلا نمیشه گفت بازی خوبیه یا بازی بدیه.
در ضمن این انیمیشن شیرو خورشید رو اگه لینک داری بده تا ما هم حظ کنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، vahrakan
۱۴:۱۲, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #40
آواتار
(۲۰/دی/۹۰ ۰:۰۷)یا ثارالله نوشته است:  
(۱۷/دی/۹۰ ۲۳:۴۰)t.kam67 نوشته است:  جناب!اين بازي هايي كه ميبيني، همش پشتش سياست و حرف خوابيده.همينجوري نيست كه ما بيايم واسه خودمون بازي حمله به اسرائيل بسازيم.اين از بالاترين مقام سياسي كشور اجازه ميخواد كه وارد اين بحث بشيم يا نه!چه لزومي داره بهونه دست دشمن بديم؟كافيه بازي دفاع در برابر حمله اونا رو بسازيم.حتي ميشه لوكيشن بازي همين تهران باشه، ولي بزنيم همشونو تار و مار كنيم.لازم نيست حتما تو تل آويو باشه يا نيويورك!اين موضوعيه كه بايد كلي متخصص و كارشناس روش فكر كنن.مثل خود آمريكايي ها!شما COD-Black OPS رو ديدين؟ديدين چقدر سياست پشت همين يه بازي خوابيده؟

چرا از این دید نگاه نمی کنید که ما شروع کننده این جریان نبودیم؟
چرا از این دید نگاه نمی کنید که اگر در مقابل چنین جریاناتی سکوت کنیم و به مقابله بر نخیزیم در بازی بعدیشان توهین بزرگتری می کنند. و اگر باز هم به خاطر اینکه بهانه دستشان ندهیم سکوت کنیم چیزی از اقتدار ایرانی باقی نمی ماند...
ایران کشوری نیست که توسری خور باشد. کشوری نیست که سکوت کند.
اتفاقا باید با چنین جریاناتی مقابله کرد و به شدت هم مقابله کرد.
شما فکر می کنید اگر آمریکا بخواهد حمله کند نمی تواند بهانه برای این کارش پیدا کند؟ فکر می کنید نشسته اند ما یه بازی بسازیم که بهانه اشان را جور کنیم؟
نه برادر من. بهانه اش را دارد. جرئتش را ندارد...

مسلمه كه با يه بازي آمريكا به ايران حمله نميكنه!اما اونچنان اين بازي رو تو بوق و كرنا ميكنن و باهاش تبليغ ميكنن كه انگشت به دهان ميشيم!همونطوري كه ما ضد بازياي اونا كلي تبليغ كرديم و حتي ممنوعشون كرديم!
شما دوست داريد با اين كار دوباره صهيونيستا مظلوم بازي در بيارن؟
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا