|
Iranian Guards بازیی علیه بتل فیلد 3
|
|
۱۷:۳۲, ۱۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
یک نیم نگاه
بازی همونطور که پیشتر هم گفته شده بود با انجین UDK در حال ساخته و تریلری که دیدید تنها بخش خیلی کوتاه ای از گیم پلی رو نمایش داده به دلیل اینکه خیلی از بخش های بازی هنوز کامل نشده ولی این قول رو میتونم بتون بدم که انشاا.. در روز های آینده و یا در ترلیر آینده کاملا شاهد فضای بازی باشید.داستان بازی رو نمیخوایم به شکل نوشتاری شرح بدیم گرچه تریلر مقدار زیادی حال و هوای اون رو تشریح کرده. خب درباره گرافیک بازی هم قدرت اون خیلی بیشتر از اینیه که در تریلر بازی به صورت خیلی کوتاه مشاهده کردید و دلیل استفاده مکرر از مستند نشان دادن محیط ریعل بازی بود .همونطور که مشاهد کردید هیچ سلاحی در بخش های که از گیم پلی نشون دادیم نبود (این به این معنا نیست که بازی شوتر نخواهد بود ولی...)این فقط یک نوید برای نسخه ای جذاب تر و انشاا... کامل تر رو میدهد چند نکته 1: بازی برای PS3 و X360 هم احتمال زیاد پرت میشود 2:تعداد مراحل بازی به 6 مرحله افزایش یافت و تقریبا میشه گفت بازی داره یواش یواش یک بازی کامل میشه. 3: رلیز بازی احتمالا تا پایان 2012 به تاخیر خواهد افتاد دلیلش هم این بود که ما شروع کار نمیخواستیم کارو به این کیفیت بسازیم و تعداد مراحل بازی هم قرار نبود به این تعداد باشه ولی الان تقریبا موضع عوض شده دلیلش هم حمایت ها و دیدگاه خوب دوستان است 4:ما تو بخش های زیادی نیاز به نیرو با تجربه و مجرب داریم که فعلا به صورت رایگان همکاری کنن و باری که رو دوش بچه هاست رو سبک تر کنن پس در صورت تمایل و اطمینان با این ایمیل mamadfirehand@yahoo.com با من یا به شکل پ خ اطلاع بدید. 5: اکثر آپجکت ها و مدل های درون بازی ساخته شده اند و سعی شده تا نماد و فضای ایرانی کار حفظ بشه 6: بازی دیگر یک مد شناخته نمیشود.مگر در انجین که دلیل آن هم تحریم ایرانه 7: بعضی ها فکر میکنند نام این بازی معنای سپاه پاسداران رو میده که به هیچ وجه اینگونه نیست . معنای این بازی مدافعان یا محافطان ایرانه و تنها دلیل انتخابش هم حمله آمریکایی ها در بازی بتل فیلد 3 به ایران بود. اعضای تیم گیم پلی:علی بنیادی موسیقی:فرامرز نبی الله داستان:امیر حسین بدیعی رضوی بازیگر شخصیت اصلی: حسام سرایی صدا پیشگی کارکتر اصلی : صالح هاشمی طراحی کارکتر: کیانوش صفا پور با تشکر از استدیو بهنام فیلم و آقای جامعی همچنین مجتبی ایزدی و تمام دوستانی که ما رو در ساخت این بازی یاری میکنند برای دیدن تریلر به منبع زیر مراجعه کنید منبع |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۱۲, ۱۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
خودتون دارید می گید برای ساخت این بازی از بتلفیلد استفاده شده بنابراین برای اکران در بازار خارجی به مشکل بر می خودند...
گشتاسب رو اگه دیده باشید با این که موتور ساخت خوبی داره ولی به دلیل انجام ندادن معادلات شناور در حرکات کاراکتر ها مشکل داره و حرکت موزونی ندارند اگه در این بازی هم از این روش استفاده شود و از مهندسان ریاضی استفاده نشود صد در صد به مشکل بر می خورند. نکته بعد تعریف کاراکتر هاست که اگه از بتلفیلد کپی برداری شود حتما از آن ها شکایت می شود البته اگر فکر جهانی شدن دارند... در ضمن باید از استاندار های گیم میکر استفاده شود که دریافت این استاندارد به گونه ای غیر ممکن است چون ما ایرانی هستیم. |
|||
|
۱۳:۲۳, ۱۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۰/دی/۹۰ ۱۷:۳۲)fereydun نوشته است: 1: بازی برای PS3 و X360 هم احتمال زیاد پرت میشود فكر نكنم بشه... دقيقا نمي دونم، ولي فكر كنم براي اينكه براي ps3, xbox پورت بشه، بايد يك قطعه اي يا چيز خاصي از سوني و ماكروسافت بگيرن كه اونها هم احتمال غريب به يقين نمي دن!!! فكر كنم... اگه كسي اطلاعات دقيق داره، بگه |
|||
|
۱۴:۵۸, ۱۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
والا تاجایی که من میدونم یونیتی برای XBOX 360 EXPORT داره PS3 رو نمیدونم
در ضمن به نطرم 1_بازی زیادی ایرانیه یعنی باید یکم اسلامی بشه 2_از بازی های دیگه کپی برداری نشه چون در بازار بین المللی به مشکل برمیخوره |
|||
|
|
۱۷:۰۳, ۱۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
معاریو" روزنامه صهیونیستی نوشت: بنیاد ملی بازیهای رایانهای ایران، بازی رایانهای جدیدی تحت عنوان "حمله به تل آویو" را طراحی کرده است که در واکنش به بازی رایانهای "بتلفید 3" آمریکا (صحنه نبرد 3) که به شبیهسازی حمله ارتش آمریکا به تهران و تاسیسات زیربنایی ایران صورت گرفته است. معاریو و کانال 10 تلویزیون اسرائیل اذعان کردند: دولت ایران در مقابل اقدامات و تحریمهایی که علیه آن اعمال می شود، کوتاه نمیآید و به مقابله به مثل دست میزند.
این روزنامه نوشت: بازیسازان ایرانی بیشتر بر عنوان بازی تمرکز کردهاند و هدف از این حمله، شهر تل آویو اسرائیل است. کانال 10 تلویزیون اسرائیل هم به نقل از طراحان این بازی گزارش داد: لابی صهیونیسم بر آمریکا و دولت این کشور سیطره دارد و در نتیجه طراحی این بازی به این خاطر است تا حمله به یک شهر اسرائیلی شبیهسازی شود، زیرا حمله به تل آویو، آمریکاییها را بیشتر از حمله به واشنگتن عصبانی میکند |
|||
|
|
۲۱:۰۴, ۱۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
اصلا سپاه پاسداران باشه مگه چیه ما که نباید به این چیزا بین خودمون جر وبحث کنیم
|
|||
|
۲۱:۳۶, ۱۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
یه پیشنهاد دارم . همین جا بفرمایید که کلا در چه زمینه هایی نیاز به نیرو دارین. مطمئنم خیلی از کاربران همین سایت حاضرند بدون دستمزد کمک کنند.
در زمینه ریاضی و فرمول نویسی اگر کمک نیاز داشتین بنده در خدمتم.پیام خصوصی بفرستین. |
|||
|
|
۲۱:۴۳, ۱۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۴/دی/۹۰ ۲۱:۳۶)یا ثارالله نوشته است: یه پیشنهاد دارم . همین جا بفرمایید که کلا در چه زمینه هایی نیاز به نیرو دارین. مطمئنم خیلی از کاربران همین سایت حاضرند بدون دستمزد کمک کنند.منم در همه ی زمینه های برنامه نویسی و سخت افزاری در خدمتم ولی فقط تا ۵ ماه هستم امری بود پیام خصوصی بدین |
|||
|
|
۰:۳۳, ۱۵/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۰ ۰:۴۷ توسط fereydun.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
دوستان یه نگاهی به اینجا بندازین
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13901014001031 دوستان عزیزتر از جانم. فکر می کنم برخی متوجه موضوع نشدن. به جان شما قسم من سازنده ی این بازی نیستم.من فقط مطلب سازنده رو عینا کپی پیست کردم. البته چند دقیقه ی پیش رفتم شخصا از خود سازنده دعوت کردم به اینجا یه سر بزنه و نظرات شما و همتتون واسه همکاری رو ببینه . حالا اگه گذشتو طرف نیومد و اگه شما مشتاق به همکاری بودین به سایت زی برین و اونجا اعلام آمادگی کنین. اینجا |
|||
|
|
۱:۳۹, ۱۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز.همونطور که گفتم من به سازنده این بازی پیغام دادم که به اینجا بیان و به اعلام آمادگی شما پاسخ بدن.اینم جواب ایشون:
سلام ممنون از اطلاع رسانیت دوست من ، من نمیرسم در فرومی دیگر غیر از گیم ایمگ پرسش و پاسخ ها رو بطور مستقیم جواب بدم در فروم های دیگه هم که ثبت شده دوستان زحمتش رو میکشن .اگر محبت کنید اون ها رو به گیم ایمگ لینک کنید یا درخواست کنید با mamadfirehand@yahoo.com بوسیله ایمل ارتباط برقرار کنند. ممنون |
|||
|
|
۲:۱۶, ۱۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
به نقل از سازندگان بازی:
![]() بعد از گذشت چند ماه از عرضه بازی بتل فیلد ۳ یک تیم مستقل از سراسر ایران و بدون هیچ حمایتی از جانب ارگانهای دولتی، شروع به ساخت بازیی به نام “ایرانین گاردز” در جواب به این بازی کرد. پس از گذشت یک ماه تلاش اعضای تیم، یک تریلر است که در سال جاری با عرضه خود بازی را نوید میدهد. تمام محیط ها و آبجکت ها ساخته شده اعضای تیم میباشد و همچینین موسیقی تریلر نیز ساخته فرامرز نبی الله، مخصوص این بازی میباشد. با تشکر از تمام دوستانی که در انجام این کار ما را یاری نمودند. یک نیم نگاه: ![]() بازی همونطور که پیشتر هم گفته شده بود با انجین UDK در حال ساخته و تریلری که دیدید تنها بخش خیلی کوتاه ای از گیم پلی رو نمایش داده به دلیل اینکه خیلی از بخش های بازی هنوز کامل نشده ولی این قول رو میتونم بتون بدم که انشاا.. در روز های آینده و یا در ترلیر آینده کاملا شاهد فضای بازی باشید.داستان بازی رو نمیخوایم به شکل نوشتاری شرح بدیم گرچه تریلر مقدار زیادی حال و هوای اون رو تشریح کرده. خب درباره گرافیک بازی هم قدرت اون خیلی بیشتر از اینیه که در تریلر بازی به صورت خیلی کوتاه مشاهده کردید و دلیل استفاده مکرر از مستند نشان دادن محیط ریعل بازی بود .همونطور که مشاهد کردید هیچ سلاحی در بخش های که از گیم پلی نشون دادیم نبود (این به این معنا نیست که بازی شوتر نخواهد بود ولی…)این فقط یک نوید برای نسخه ای جذاب تر و انشاا… کامل تر رو میدهد اعضای تیم: ![]() گیم پلی:علی بنیادی موسیقی:فرامرز نبی الله داستان:امیر حسین بدیعی رضوی بازیگر شخصیت اصلی: حسام سرایی صدا پیشگی کارکتر اصلی : صالح هاشمی طراحی کارکتر: کیانوش صفا پور با تشکر از استدیو بهنام فیلم و آقای جامعی همچنین مجتبی ایزدی و تمام دوستانی که ما رو در ساخت این بازی یاری میکنند تریلر بازی دانلود نسخه فارسی دانلودنسخه انگلیسی برای مشاهده سایز بزرگتر روی عکس ها کلیک کنید. حیفففففففففففففففف خدا - چرا حمایت نمیشن؟؟؟؟ امیدوارم این یکی رو دیگه خودمون کپی بازار نکنیم یا تو سورسش دست نبریم. من که همینجا قول میدم نسخه اصلو بخرم . و به سورسش کاری نداشته باشم .... امیر
علی نگهدارشان باد . ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 1%20%284%29.gif]](http://anti666.ir/forum/images/smilies/1%20%284%29.gif)
![[تصویر: 1%20%283%29.gif]](http://anti666.ir/forum/images/smilies/1%20%283%29.gif)
![[تصویر: 1%20%2825%29.gif]](http://anti666.ir/forum/images/smilies/1%20%2825%29.gif)
![[تصویر: 11373349556716748192-300x169.jpg]](http://www.pejdogame.com/wp-content/uploads/2012/01/11373349556716748192-300x169.jpg)
![[تصویر: 20527801066221328479-300x169.jpg]](http://www.pejdogame.com/wp-content/uploads/2012/01/20527801066221328479-300x169.jpg)
![[تصویر: 79749690492046939391-300x169.jpg]](http://www.pejdogame.com/wp-content/uploads/2012/01/79749690492046939391-300x169.jpg)
![[تصویر: 70869841116001108341-300x168.jpg]](http://www.pejdogame.com/wp-content/uploads/2012/01/70869841116001108341-300x168.jpg)
![[تصویر: 774279771582537220261-300x188.jpg]](http://www.pejdogame.com/wp-content/uploads/2012/01/774279771582537220261-300x188.jpg)