کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لیدی گاگا ، سردار ارتش ایلومناتی
۵:۱۹, ۱۷/آبان/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: ladygaga.illuminati.satan.zohur12.jpg]

در این سالها حجمه وارده از صنعت موزیک به باورهای دینی به قدری زیادبوده که صدمات شدید آن را حداقل در ظاهر جوانان کشورمان مشاهده میکنید…صدماتی که سلاح آن خوانندگان مطرح دنیا هستند…در این مقاله به واکاوی یکی از این دست خواننده ها که برای جوانان ما متاسفانه به بتی تبدیل شده است،به نام “ لیدی گاگا” خواهیم پرداخت که بدون شک اسمش برای شمـ ـا بسیار آشناست…

این قسمت اول مقاله سایت ظهور۱۲ درباره لیدی گاگا است به زودی در قسمت دوم به مسائل بیشتری پیرامون این بحث خواهیم پرداخت…عکس های این خواننده زن به قدری زشت و زننده بود که مستقیما و علنا به اشاعه فحشا اشاره دارد که مجبور شدیم شدیدا عکس های وی را سانسور کنیم تا بتوانیم آنها در سایت قرار دهیم…

در ابتدا باید گفت خوانندگان از این دست بسیار زیادند اما از میان این همه خواننده یکی از تاثیر گذارترین ها را انتخاب کرده ایم زنی که به گفته خود یکی از عروسک های خیمه شب بازی است که توسط طبقه ایلومناتی گردانده میشود…

نمادهایی که اطراف لیدی گاگا وجود دارد بسیار خشن و خودنمایانه (واضح) است تا حدی که هرکس ممکن است این فکر به ذهنش خطور کند که تمام آنها یک شوخی بیمارگونه است! نمادهای ایلومناتی بسیار واضحند و مانند این است که کسی تمرینات ساده ای را برای نمایاندن این مشخصه ها انجام داده است به نوعی میتوان گفت فردی انگار برای چیز دیگری وارد این کار شده است…تمام شخصیت این فرد(به عنوان یک بازیگر یا هر نقش دیگر) راهی برای کنترل ذهن انجام میدهد، با این که بسیار پوچ و بیمعنا؛ متناقض و غیر عقلانی است اما جزء افراد شیک و مد روز به شمار میرود…

http://zohur12.persiangig.com/image/Lady....satan.jpg

اطلاعات پیش زمینه ای و کمی خارج از بحث اصلی
شما از کنترل کننده ذهن چه چگونه برداشت کرده اید؟

به شما پیشنهاد میکنیم که در مورد “پروژه ماورای اِم- کِی” برای بدست آوردن اطلاعات پیش زمینه در این مورد مطالعه و تحقیق کنید…در این جا مرور کوتاهی بر آنچه که از دایره المعارف ویکیپدیا در مورد این پروژه بدست آوردیم مشاهده میکنید…
پروژه ماورایی ام کی یا ام کی اولترا یک نام رمز برا ی بخش تحقیقات و بازپرسی های شیمیایی و کنترل کننده ذهن در CIA بود که توسط کمیته اطلاعات نظامی- علمی اداره میشد. این پروژه در اوایل دهه ۱۹۵۰ شروع شد و حداقل تا پایان دهه ۱۹۶۰ ادامه داشت و از شهروندان آمریکایی به عنوان نمونه های آزمایش استفاده می کرد. مدارکی که بعدا انتشار یافت حاکی از آن بود که پروژه MK Ultra شامل برنامه های محرمانه ای بود که از انواع داروها، همانطور که انواع دیگر متدها را به کار می برد، استفاده می کرد و استادانه ذهن افراد و کارکرد مغزشان را کنترل می نمود…
پروژه MK Ultra اولین بار در حدود ۱۹۷۵ توسط کنگره آمریکا در طی تحقیقاتی که توسط کمیته کلیسا انجام میشد مورد توجه قرار گرفت،این کمیته هم اکنون به نام کمیسیون راکفلر(اینکه چرا به این نام انتخاب شده خود جاب بحث دارد) مشغول به فعالیت است،تحقیقات نشان داد که رئیس وقت CIA، ریچارد هلمز در سال ۱۹۷۳ دستور داده بود که تمام اسناد و مدارک MK Ultra را نابود کنند…در آخر مقدار کمی از تحقیقات کمیته کلیسا و راکفلر با تیکه بر گواهی اعضای رده بالا باقی ماند اما بیشتر آن نابود شد…
با اینکه CIA اصرار داشت آزمایشات MK Ultra بیهوده انجام شده است، اما سرباز کهنه کار CIA ویکتور مارچتی در مصاحبه های مختلف خاطر نشان کرده بود که خط مشی عادی سازمان بر دادن اطلاعات غلط است و آزمایشات کنترل ذهن کماکان ادامه دارد،مارچتی در مصاحبه ای که در سال ۱۹۹۷ انجام داد مشخصا اظهار کرد که داستان بیهوده بودن آزمایشات MK Ultra تنها به عنوان پوششی برای کارهای این سازمان است…

[تصویر: 7ab62b3bcb67479bb9f9.jpg]

د
ر نهایت این پروژه به صورت غیر رسمی به پروژه پادشاه (Monarch) ارجاع داده شد…این فرآیند یک تکنیک کنترل ذهن (شرایطی که به ذهن بسیار وحشیانه آسیب می زنند و ذهن فرد را دچار گسستگی می نمایند) است.ذهن قربانیان تکه تکه میشود و شخصیت آن ها در قالب های جدید و آموزش دیده درست میگردد…
زمانی که ذهن یک فرد توسط شوک های الکتریکی آسیب بیند،احساس میکند که سرش سبک شده است و وجود ندارد و مانند یک پروانه شناور است… همانطور که میدانید در مورد این حشره زیبا حقایق سمبلیک دیگری در مورد انتقال از یک شرایط به شرایط دیگر یا همان دگردیسی وجود دارد…از کرم و پیله (غیر فعال) تا پروانه (خلقت جدید)!و در نهایت به نقطه اولیه خود باز میگردد! مانند این که از یک شکل به یک شکل منحصر به فرد دیگر هجرت میکند…البته برای تکمیل این پاراگراف به این لینک که سرچ کلمه ” Monarch ” در گوگل است هم دقت کنید…

سمبل پروانه
در طول دوره تنزل این افراد آنها به حالت های مختلفی تشبیه میشوند مانند نمادهای بسیاری که خود به آن آگاه هستید،آنها حتی فیلم هایی پر از این سمبل ها و نماد ساخته و نمایش داده اند مانند لیدی گاگا که بسیار از این نماد ناشاس برای خود استفاده میکند که در تصویر پایین یکی از این عکس ها را مشاهده میکنید البته شروع این امر(نمادسازی در محصولات تصویری) در کارتون های والــــ ــــت دیزنی بود و در موزیک ویدئو و فیلم های منحرف کننده هالیوود ادامه پیدا کرد…

[تصویر: Lady%20gaga.Anubis.Illuminati.satan%20%2815%29.JPG]

این مسائل با لیدی گاگا چه ارتباطی دارد؟
آنچه ما باید در اینجا متذکر شویم نماد سازی پروژه مونارش (به فینگلیش Munarsh) و استفاده از آن در تعداد زیادی فیلم است! مونارش نوعی پروانه است و در نهایت تبدیل به نماد کنترل ذهن میگردد…نمادهایی که دورتا دور لیدی گاگا را در عکس ها و ویدئوهایش گرفته ترکیبی از این نمادها با رمز و رازهای این حقیقت جامعه است! تمام نمادها و حالت های بی معنی و روباتیک و فاســـ ـــدانه وی سرشار از نمادهای جنایات کنترل ذهن است…بیایید با هم نگاهی به آنچه لیدی گاگا ارائه میکند بیندازیم! از اساس شروع می کنیم؛در ابتدا اسم این فرد!
نام لیدی گاگا
گاگا فورا معنی بدون فکر و ذهن را تداعی میکند. در اینجا تعدادی معنی برای این کلمه از فرهنگ جامع آورده شده است:
• برگرفته از بی غم، سبک مغز، کسی که سرش خالی است، احمق، دمدمی مزاج، سبک رفتار، بی معنی، متزلزل، سبکبار، بی ملاحظه، نادان، کودن، به زبان عامیانه ابله و کسی که باعث سرگیجه میشود…
• غمزده، مترادف با کسی که از ذهنش کاری بر نمی آید، مریض ذهنی، دیوانه، احمق، آشفته، ناراحت، خال خالی، بی عقل، عصبی، تعطیل، احساساتی، نامتعادل، نادرست و غلط
گاگا آسانترین کلمه ای است که در انگلیسی می توان آن را به زبان آورد، و اولین صدایی است که بچهها از خودشان در می آورند مانند ماما ، ما ایرانی ها … بنابراین نام وی به معنی این است که من یک خانم هستم و من مغزم خالی است، طوری که شما میتوانید با هر چرندیاتی که علاقه دارید آن را پر کنید. ..افراد جوان از من پیروی میکنند و این شرایط دقیقا یادآور کنترل ذهن است…

همچنین اسم وی الهام گرفته از آهنگ ملکه با عنوان ” Radio Gaga ” است، ویدئوی این آهنگ یادآور فیلم متروپلیس (۱۹۷۲) است،این تصاویر متحرک داستان یک زن را میگویند که در یک کلاس کار میکرد و انتخاب شده بود تا به یک ربات زندگی دهد، ترکیبی از علم و جادوی سیاه!
صحنه ای از متروپولیس، ماریا زندگی خود را به ربات میدهد! آیا این عکس برای شما کنترل ذهن را یادآوری نمیکند؟ به ستاره پنج پر پشت صحنه دقت کنید،این ربات بسیار جذاب و دلفریب شد و باعث انحطاط و تباهی کار کلاس گشت، این موزیک ویدئو بر اساس این فیلم ساخته شد و هوشمندانه رازهای بسیاری را در خود پنهان کرده بود. مدونا، بیانس، کایلی و بسیاری دیگر در کارهای خود این ربات را شبیه سازی کردند، و همانطور که شما در ویدئوی Paparazzi خواهید دید لیدی گاگا این سنت را ادامه داده است…

[تصویر: Lady%20gaga.Anubis.Illuminati.satan%20%2816%29.JPG]

[تصویر: lady-gaga-ilumnati1.jpg]

لوگوی یا آرم لیدی گاگا
لوگوی لیدی گاگا با آن اتصالات و برش ها بسیار واضح و مشخص است، بدن یک زن بی سر که یک صاعقـــ ـــه از وسط آن گذشته و تا انتهای آلت تناسلی پیش رفته است،یکبار دیدن حتی بدون تمرکز و تفکر مانکن بی سر عجیب و غریبی را تداعی می کند که در فروشگاه های لباس موجودند…صاعقه نشان میدهد که این جسم بدون فکر شده است در حالی که به زندگی ادامه میدهد…جالب توجه است که ضربه های ناشی از شوک الکتریکی نیز دقیقا به همین شکل است هم از لحاظ تصویر و هم از لحاظ معنی،در اینجا بگوییم که این حرف هایی که تا الان گفته شد نباید هیچ شک و شبهه ای در آن داشت چون این موضوعات به طور غیر مستقیم برای ما در لابه لای موزیک های وی گفته میشود…

[تصویر: Lady%20gaga.Anubis.Illuminati.satan%20%2814%29.jpg]

نمادگرایی لیدی گاگا (تک چشم)

تنها به تعدادی از تصاویر و ویدئوهای لیدی گاگا نگاه کنید تا متوجه شوید که وی در اکثر شرایط یکی از چشم هایش را میپوشاند،اکثر افراد این حالت را به عنوان یک بازی یا مد سازی می بینند، کسانی که با فراماسونری آشنا هستند میدانند که نماد تک چشم تنها یکی از ۱۰۱ نمـــ ــاد آنها است…ژست پنهان کردن یک چشم مخصوصا چشم چپ یک از سفارشات داده شده به این شخص است…البته دوستان تا الان دیگر با این نماد به خوبی آشنا هستند و میدانند که چه کسانی و در چه جاهایی و به چه منظوری از آن استفاده میکنند…

[تصویر: Lady%20gaga.Anubis.Illuminati.satan%20%289%29.jpg]

[تصویر: Lady%20gaga.Anubis.Illuminati.satan%20%2819%29.JPG]

[تصویر: Lady%20gaga.Anubis.Illuminati.satan%20%281%29.jpg]

در عکس زیر که دقت کنیدالبت دست های وی را به مانند تصویر معروق بز بافومت مشاهده میکنید که البته نماد تک چشم را هم بر روی دست چپ وی مشاهده میکنید که بدون شک متوجه منظور وی شده اید…

[تصویر: Lady%20gaga.Anubis.Illuminati.satan%20%2812%29.JPG]

[تصویر: baphomet.gif.jpg]

دریکی دیگر از ویدئوهای لیدی گاگا به نام ” Monsters Tour ” که جزو شاهکارهای وی البته از دید طرفدارانش حساب میشود شما در اکثر صحنه های آن نماد چشم جهان بین را مشاهده میکنید که در عکس زیر میتوانید یک نمونه از آن را مشاهده کنید…

[تصویر: Lady%20gaga.Anubis.Illuminati.satan%20%2810%29.jpg]

[تصویر: e1bf4c9819b64b559366.jpg]

لیدی گاگا در کارهای خود از نمادها و نشانه های ایلومناتی (Illuminati) و به خصوص جنایت کنترل ذهن استفاده میکند و در کارهایش نشان داده است که هیج احساسی نیز نسبت به این جنایت ندارد…(مثلا به کلیپ فقط رقص ” Just Dance ” او نگاهی بیندازید) این جنبه های متناقض در مورد لیدی گاگا نشان میدهد که او هیچ حس و درکی از کارهایش ندارد در حالی که توده جوانان از وی پیروی و تقلید میکنند و او فقط یک بخش از سیستم بزرگتری است که او را هدایت میکنند…او یک شخصیت خلاق و با استعداد در زمینه نوشتن آهنــــ ـــگ است که در پایان کارش تبدیل به یک هیولا میشود،انجام چنین کارهایی او را از یک فوق ستاره بین المللی به یک عروسک خیمه شب بازی طبقه ایلومناتی تنزل میدهد…

البته در پایان عرض کنم که این قسمت اول مقاله درباره لیدی گاگا انشالله به زودی قسمت دوم این مقاله برای شما عزیزان آماده خواهد تا شاید قدمی کوچک در فهماندن برخی مطالب و پشت پرده بعضی مسائل به جوانان عزیز کشورمان باشیم…برای ظهور دعا کنید با ذکر یک صلوات…

تیم ظهور۱۲ : به امید ظهور برای ظهور

پایان قسمت اول
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، hamed ، ELENOR ، خاک ، oO DaViD Oo ، Seyed Mohsen ، جوینده حق ، The Arrival ، Mr.MILAD ، فرهاد ، اسماعیل ، ANTi666 ، CR-SH ، mohammad.ef ، saed-mir ، haddii ، fazel ، shakiba ، Aejem ، Ramin_Ghn ، ANTI satan ، ایران ، هادی نظری ، aramino ، paradise ، belteza ، الهه.ع ، آرین (الهه.ع) ، maryam25 ، فاطمه خانم ، یاورمهدی ، artor12 ، امیر صالح ، وحید110 ، free_mind ، EMPERATOR ، yamin ، elhamA ، unkown ، أین المنتظر ، semnani ، MiladYLH ، خیبر110 ، bat-man ، امیدوار ، ilitih ، sioosh ، everafter ، نیلوفر ، ضد ماسون ، امیرحسن ، N.Mahdavian ، vahrakan ، soltanmahmoud ، mhvvhm ، mohammad74 ، ztb ، saloomeh ، جبریل ، ضرغامیان ، 72Unknown ، رمز شب ، صهبا ، m.hossein ، مصطفي مازح7610 ، faateme-313

آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۳۰, ۱۳/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۰ ۳:۴۱ توسط Amir.)
شماره ارسال: #121

گاگا تو ویدئوش مریم مجدلیه بود.بازم می گم شما نمی تونید از طرف خدا قضاوت کنید.کلیسا بهش ایراد گرفت و گاگا گفت این یک حمله به دین نبوده.جوداس اسکاریوت یهودا نیست.شما برین در موردش تحقیق کنین.در خیلی از تفاسیر گفته شده که خود مسیح چون می دونسته این اتفاق می افته به جوداس گفته این کارو بکنه.
از لیدا گاگا وقتی راجع به این موزیک ویدئو سوال کردن خودش گفته این در مورده کسیه که بهتون خیانت می کنه.منظورش شخص خاصیه.گاگا چندین بار شکست عشقی خورده.و این بار گفته که راجع به ازدواج ازش پرسیدن گفته من با تنهایی ازدواج کردم.حتی بد رومنس هم در همین مورد بود.فقط رایریکسه جوداسو نگاه نکنین.اگه شما کامل کامل همه ی اهنگای این البوم رو بررسی کنین می فهمین گاگا چی می خواد بگه!بلودی مری رو گوش کنین که از زبون خود مری گفته که من بعد این که تو رفتی قوی می مونم.و اونجایی که میگه من می رقصم کنایه از افریقایی هاییه که تو کلیسا به اون شکل می رقصن.تو vma 2011 کاری رو که کرد هم جنس بازی نبود.فقط ادایی بود که اخرشم به جایی نرسید و وقتی صحنه رفت هر دو شون خندیدن.
گاگا هم جنس باز نیست و فقط از حقوق همه دفاع می کنه.این که یه بار هر کسی جنسه خودشو اون جا ببوسه تو فرهنگشون عادیه و کسی اون جا نیست که این کارو نکرده باشه.لیدی گاگا خودش گفته من خدا و مسیح رو قبول دارم ولی بیشتر از اون تو تمام عمرم عاشقه virgin maru and mary magdalene بودم.
گاگا مسیح رو دوست داره و همیشه صلیب همراشه!اینو دقت کنین.و تو you and I هم اینو می گه!
من تو کنسرتش بودم و دیدم چجوری در اتمامش خدارو شکر می کنه و صلیب میکشه.لطفا دعا های قبل کنسرتشم ببینین.جالبه.که می گه my gift is the worship و می گه منو برنده کن و هر کاری من می کنم برا موزیک و هوادارامه نه برا خودم.و به من کمک که در راهتو راهمو ادامه بدم.
اگه از برن دیس وی در مورد هم جنسی گرایی که می گین شیطانیه چرا جنبه ی خوبشو نمی گین .کاره گاگا و اندیشش درسته.داره می گه اونا هم ادمنومن ازشون دفاع نی کنم ولی اگه عمیق تر به برن دیس وی نگاه کنین می بینین چی میگه.گاگا میگه همه ادمن.حق دارن.از طرف خدا قضاوت نکنین.کسی که منگل باشه منگل ب دنیا اومده.هم جنس باز باشه هم همینطور و اگه مریضن نباید تو سرشون زد مهم اینه که این جوری متولد شدن و باید به همین راضی باشن و هر طوری هستن خودشونو قبول کنن و درست داشته باشن.و من کاملا اینو قبول دارم که حرفه درستی میزنه.و جنبه ی مثبت ترش شما و همه که انقدر با نپاد پرستی مخالفن (ببخشید zh رو پیدا نکردم) چرا نی گین گاگا از همه ی رنگ ها دفاع کرده.میگه سیاهین یا سفیدین یا سرخ این جوری به دنیا اومدیت و برا شجاع بون و زنده ماندن.!!و گفته من از همه ادم ها و عقایدشون دفاع می کنم. می بینین که همه فقط به معنیه اصلی دقت نمی کنن.البوم اولش خیلی معنی نداشت بجز eheh و چند تا دیگه.ولی تو البوم فیم مانستر و برن دیس وی پره معنیه!تو دنس این د دارک از حقوق دختر هایی که ظالمانه مورده اذیت قرار گرفتن حرف میزنه مثل bennet ramsey و خیلی دیگه از اهنگاش.من طرز فکر گاگا رو دوست دارم و اینو میذونم کاملا مسیحیه.تو گرمی هم وقتی برنده شد صلیب کشید و کلی هم تا به حال کمک خیریه کرده.و هیچ وقت از کمک به مردم دست نکشیده.گفتن برا جاپن کلاه برذاری کرده که تو دتدگاه ثابت شد اصلا این طور نبوده. . نه ایلومیناتی و نه فراماسونو نه...
به هر حال هر چقدر هم بگین من می گم کاملا اشتباهه و خداییش در اون بنده خدا هم ظلم میشه برا کاری که نکرده و چیزی که نگفته حرف بزنیم.یک ذره فکر کنین و از کسایی که شیطان پرستو قبول کردن حرف بزنین مثل ریحانا.مدونا.جی زی . و ....
من عاشقه گاگا هم و تا وقتی خودش اینو قبول نکرده عاشقش می مونمو دوسش دارم.هم خودشو هم صداشو که به متن ارامش میده.شما میگین این روزا دیگه معروف شدن ملاکش زیبایی و صدا نیست ولی به نظر من هم گاگا چشاش زیبایی خیلی خاصی داره صداش هم فوق العادست و هم اهنگ نویسه.هنر منده.انسان خوبی هم هست و اینو بدونین شعرایی و که می خونخ کسی برنامه ریزی نمی کنه و هیچکس نمی فهمه که این بیچاره چی میخواد بگه.حتی بزرگترین کارشناسا هم گفتن فقط خودش می دونه دقیقا چی می گه.اگر هم گناهی می کنه این دیگه به ما مربوط نیست.اون با خدا ئه.تو ام تی وی هم میگه thank God and thank guys و God bless u GUYS!! این با gays خیلی فرق داره و اشکال الکی روش نذارین.
من از هوادارانه سر سختشم چون می ذونم چی می خواد بگه.و همیشه هم دوسش دارم خیلیییییییییی زیاد!
۱۴:۱۳, ۱۳/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۰ ۱۵:۳۱ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #122

نقل قول:گاگا هم جنس باز نیست و فقط از حقوق همه دفاع می کنه.این که یه بار هر کسی جنسه خودشو اون جا ببوسه تو فرهنگشون عادیه و کسی اون جا نیست که این کارو نکرده باشه

روابط جنسی ازاد هم اونجا عادیه ...ایا دلیل میشه که کاره خوبیه ؟
ایا هر چیزی رو که مردم قبول کردن خوبه و ما باید به نفع مردم شریعت رو کنار بذاریم ؟ میدونید به این رفتار میگن سکولاریزم Blush
ایا مردم باید برای دین زندگی کنن یا دین برای اونها ؟
کسی که خودش رو مسیحی معتقد میدونه به گفته ی شما به چه حقی از رفتاری که دین عیسی(علیه السلام)اونو بد میدونه حمایت میکنه ؟
اگر اون از مردم میخواد که خودشون رو جای خدا نذارن و قضاوت نکنن راجع به همجنس بازها چطور خودش رو جای جای خدا قرار میده و میگه همجنس بازها حق دارند این کارو کنن؟اصلا مگه دین دست ما انسان هاست که بخوایم براش قضاوت کنیم ؟ یهود میگه همجنس بازی بده ...مسیحیت میگه بده ...اسلام میگه بده ...و طرفداران این ادیان الهی هم دارن به حرف دینشون گوش میدن و هیچ قضاوتی هم نمیکنن اونوقت چطور گاگا به خودش حق میده بر ضد 3 تا دین الهی حرف بزنه ؟
عاقبت قوم لوط رو توی کتاب مقدس و قران نخوندید؟ عاقبت اونها چی شد ؟ به غیر از لوط و دخترهاش که از دین خدا حمایت کردن چه کسانی زنده موندن ؟

حمایت از قوم صدومی که در دوران ما زندگی میکنن فکر میکنید عاقبتی بهتر از قوم زمان لوط داره ؟

نقل قول:گاگا میگه همه ادمن.حق دارن.از طرف خدا قضاوت نکنین

اگر انسان ها حق دارند پس حق خدا چی میشه ؟ حق دینی که باید توی زمین توسط مردم اجرا بشه ؟

نقل قول:کسی که منگل باشه منگل ب دنیا اومده.هم جنس باز باشه هم همینطور و اگه مریضن نباید تو سرشون زد مهم اینه که این جوری متولد شدن و باید به همین راضی باشن و هر طوری هستن خودشونو قبول کنن و درست داشته باشن

همجنس بازی یک عارضه نیست ...همجنس بازی ارثی نیست ...همجنس بازی یک نیاز است(زیگموند فروید)

این تعریف فروید پدر روانشناسی امروز از همجنس بازیه اونوقت چطور شما مدعی هستید که همجنس بازی ارثیه ؟فروید میگه همجنس بازی یک نیازه یعنی کسی که همجنس بازی نمیکنه مشکل داره نه اون کسی که همجنس بازی میکنه .
در فروع ده گانه ی دین ما تولی و تبری داریم ...تولی یعنی ولایت هر چیزی که ما رو به سمت خدا هدایت میکن هرو قبول کنیم ...تبری هم یعنی هرچیزی که ما را از دین خدا دور میکنه ازش فاصله بگیریم .

به نظر شما با این اوصاف باید الان بریم سمت گاگا یا از خودش و تفکرش فاصله بگیریم ؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Mitsonary ، rastin ، Seyed Mohsen ، بیداری اندیشه ، aramino ، رهیافته ، اونیتاریانوس ، Admirer
۱۴:۴۱, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #123
آواتار
کی گفته ایشون همجنس باز نیست؟؟؟
داداش یه سرچ ساده تو ... Exclamation
همانا قوم لوط ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهیافته
۱۷:۴۵, ۱۳/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۰ ۱۷:۴۷ توسط Rman.)
شماره ارسال: #124

دوست عزیز تو vma 2011 لیدی گاگا خودش رفت طرف بریتنی و کلی هم مردم سر و صدا کردن(حالا نمیدونم دوست داشتن یا نه)ولی در آخر بریتنی خودشو کشید کنار و نذاشت که...

من کاملا با حرف شما مخالفم که میگین یه بار بوسیدن تو فرهنگشونه!!!!!!!
اینجوری که معلومه شما تو جامعه ی آمریکا یا کانادا زندگی میکنین یا میکردین ولی ما هم بی اطلاع نیستم من به شخصه هیچ کسو ندیدم تو امریکا که از موضوع هم جنس بازی خوب بگه یا حتی بی تفاوت باشه براش!!!

لیدی گاگا تو مراسم vma وقتی جایزه ی بهترین موزیک ویدئو زن رو برای "born this way" گرفت مستقیما از همجنس بازها(gays & lesbians) تشکر کرد

راجع به جمله ی "god bless gays یا به قول شما god bless guys" باید بگم که ایشون دقیقا تلفظ "گیز(همجنس باز مرد)" رو به کار بردن و اصلا از تلفظ "گایز(مردها یا عامیانه تر بروبچه ها)" استفاده نکرد

دوست عزیز تو جوامع غربی اینجوری الغا شده که همجنس بازی ژنتیکی هست تا جامعه بتونه مثل معلولین اونارو بپذیرن ولی اینجوری نیست.
چیزی که ژنتیکی هست دوجنسی بودن که حتی روحانیون هم عمل جراحی برای این افراد رو ممنوع اعلام نکردند ولی همجنس بازی یه جور مریضی هست یه جور عقده هست که میتونه درمان بشه

انشااله آهنگ های لیدی گاگا واستون همیشه فقط جنبه ی سرگرمی داشته باشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، بیداری اندیشه
۲۱:۳۳, ۱۳/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/شهریور/۹۰ ۲۱:۳۵ توسط اونیتاریانوس.)
شماره ارسال: #125

(۱۳/شهریور/۹۰ ۲:۳۰)saname نوشته است:  گاگا تو ویدئوش مریم مجدلیه بود.بازم می گم شما نمی تونید از طرف خدا قضاوت کنید.

من جواب اینها رو دادم، اما انگار شما بجای دفاع، تکرارش کردید...

(۱۳/شهریور/۹۰ ۲:۳۰)saname نوشته است:  جوداس اسکاریوت یهودا نیست.شما برین در موردش تحقیق کنین.

انتظار داشتم منطقی تر برخورد کنید... جوداس اسکاریوت، همون یهودا اسخریوطیه که تلفظ اصلی عبریش یِهودا ایسغراییوته. برای فهمیدنش نیاز تحقیق و پژوهش هم نیست. به ویکی پدیا سری بزنید: http://en.wikipedia.org/wiki/Judas_Iscariot
حالا چرا جوداس لیدی گاگا همون یهوداست؟ ویدیو رو قطعاً دیدید. اسم تمام اون چاپر سوارها پشت شون نوشته شده. تمام اسم ها اسامی حواریون عیسی (علیه السلام) هستند. بعد اینکه شما که به همه میگید برن تحقیق کنن و ترانه ها رو گوش بدن، توی همین ترانه داره مدام خط میده که "I'm just a holy fool" یا "Even darkness forgave his crooked way" که دقیقاً معادل "The fruit is speechless before our sorceries" مریلین منسونه که یعنی "اینقدر پستیم که شیطان و تاریکی یا بقول منسون "The fruit" که اشاره به گناه اول آدم و حواست هم به پای کارهامون نمیرسه". یا میگه "In the most Biblical sense, I am beyond repentance. Fame hooker, prostitute wench, vomits her mind. But in the cultural sense I just speak in future tense..."!

(۱۳/شهریور/۹۰ ۲:۳۰)saname نوشته است:  در خیلی از تفاسیر گفته شده که خود مسیح چون می دونسته این اتفاق می افته به جوداس گفته این کارو بکنه.

در خیلی از تفاسیرِ چی؟ انجیل؟ از کدوم مفسر؟ همینطوری که نمیتونیم "خیلی" بذاریم اول یک جمله!
این تفاسیر با تفاسیر هیچ کدوم از علما (منظورم طلاب نیست. منظورم دانشمندانه. کسی که عالم باشه) و عقلا سازگار نیست... عیسی (علیه السلام) خودشون خودشون رو توی دردسر میندازن و جوداس رو به یکی از شخصیت های منفور تاریخ بدل میکنن؟ اصلاً این با انسانیت و عقلانیت جور در میاد؟

(۱۳/شهریور/۹۰ ۲:۳۰)saname نوشته است:  از لیدا گاگا وقتی راجع به این موزیک ویدئو سوال کردن خودش گفته این در مورده کسیه که بهتون خیانت می کنه.منظورش شخص خاصیه.گاگا چندین بار شکست عشقی خورده.و این بار گفته که راجع به ازدواج ازش پرسیدن گفته من با تنهایی ازدواج کردم.

بله، وقتی با "Even after three times, he betrays me" برخورد میکنی روشن میشه که بهش خیانت شده، چندان نیاز به توضیح گاگا نیست... منتها دستمایه ی کار بقول خودش رویدادهای حقیقی و تاریخی و ازقضا مذهبیه! مسیح توی موزیک ویدیوی جوداس خار به سرش هست! حتماً میخواید بگید این هم عیسی نیست، پس یک نمونه ی دیگه در کل تاریخ بشر بگید که با خاری به سرش بیاد... اون جمله ی "من با تنهایی ازدواج کردم" هم جمله ی کلیشه ای و دِمُده و رنگ و رو رفته ایه... اما این به این معنا نیست که از خوش گذرونی های جنسیش دست برمیداره! که همجنسگرایی که در همه ی ادیان منع شده هم یکی از همینهاست. (ویدیوی Paparazzi).

(۱۳/شهریور/۹۰ ۲:۳۰)saname نوشته است:  فقط لایریکسه جوداسو نگاه نکنین.اگه شما کامل کامل همه ی اهنگای این البوم رو بررسی کنین می فهمین گاگاچی می خواد بگه!بلودی مری رو گوش کنین که از زبون خود مری گفته که من بعد این که تو رفتی قوی می مونم.و اونجایی که میگه من می رقصم کنایه از افریقایی هاییه که تو کلیسا به اون شکل می رقصن.

نه، من فقط لیریکش رو نگاه نکردم، موزیک ویدیوش رو هم دیدم. من به شما توصیه میکنم اون رو ببینید، چون یک نفر رو روی زمین جز شما نمیشناسم که ویدیو رو ببینه و نفهمه که مضمون توهین به مذهب داره. بعد هم لیریکه که ترانه ست! پس کجاش رو نگاه کنیم؟
نسخه ای که من از آلبوم دارم اسپشال ادیشنه که دوتا سی دیه که کاملترینه. "بلادی مری" یک ترانه درباره ی همون عشقیه که ترکش کرده. وقتی میگه "When you're gone, I'll still be Bloody Mary" چند تا تفسیر میشه ازش داشت. یا Bloody همون کاربرد بریتانیایی ها رو داره که مثل لعنتی می مونه، و اشاره به Mary یا مریم مقدس (سلام الله علیها)، باکره موندن شه. و یا میشه اینطور تفسیر کرد که (بروایت مسیحیان) اشاره به مریم مقدسه بعد از اینکه عیسی (علیه السلام) رو شلاق زدند، مریم (سلام الله علیها) و مریم مجدلیه اومدند و اون خونها رو با پارچه ای از جامه ی خودشون پاک کردند...
اما من توجه شما رو که به همه ی ترانه هاش توجه کردید، جلب میکنم به آهنگ "Black Jesus † Amen Fashion".

(۱۳/شهریور/۹۰ ۲:۳۰)saname نوشته است:  تو vma 2011 کاری رو که کرد هم جنس بازی نبود.فقط ادایی بود که اخرشم به جایی نرسید و وقتی صحنه رفت هر دو شون خندیدن.

من VMA رو امسال ندیدم... جالب هم نبود... فقط از لینکین پارک و آدل ادکینز خوشم اومد. اما بعضیها اینجا انگار نشستن تماشا کردن. بهرحال... چرا VMA؟ شما Pokerface یا Paparazzi یا Telephone که با همون بیانسه ای که شما دوستش ندارید کار کرده رو ببینید! اینها رو چطور توجیه میکنید؟ (این ببینید از اون جهت گفته میشه که شما میگید فن لیدی گاگا هستید و فکر میکنم باید دیده باشید. در غیر این صورت تماشای این ویدیوها رو نه تنها توصیه نمیکنم، بلکه نهی میکنم)

(۱۳/شهریور/۹۰ ۲:۳۰)saname نوشته است:  گاگا هم جنس باز نیست و فقط از حقوق همه دفاع می کنه.این که یه بار هر کسی جنسه خودشو اون جا ببوسه تو فرهنگشون عادیه و کسی اون جا نیست که این کارو نکرده باشه

Paparazzi

(۱۳/شهریور/۹۰ ۲:۳۰)saname نوشته است:  لیدی گاگا خودش گفته من خدا و مسیح رو قبول دارم ولی بیشتر از اون تو تمام عمرم عاشقه virgin maru and mary magdalene بودم.

یادمه وقتی مدونا بریتنی اسپیرز و کریستینا اگیولرا رو بوسید، وقتی بعد از ماه ها با اپرا وینفری مصاحبه کرد گفت: "من هرگز این رو ندیدم و تماماً از واکنش ها بی خبرم" که اپرا هم باور نمیکرد. اتفاقاً همین حرف شما رو هم میزد که "این که یه بار هر کسی جنسه خودشو اون جا ببوسه تو فرهنگشون عادیه." والا ما که ندیدیم و تا بحال از این فرهنگ بی خبر بودیم... بفرض بودنش هم عجب چیز چرتیه...

(۱۳/شهریور/۹۰ ۲:۳۰)saname نوشته است:  گاگا مسیح رو دوست داره و همیشه صلیب همراشه!اینو دقت کنین.و تو you and I هم اینو می گه!

حکایت صلیب، حکایت عوام فریبیه.
توی You and I هم میگه "من در تمام زندگیم به سه مرد (یه سه نفر) خدمت کردم: پدرم، پسر نبراسکاییه و عیسی مسیح." خب مگه خودتون نمیگید مدتی رو در صومعه گذرونده؟ توجیهی برای اعتقاد به خدا و پیغمبر نیست!

(۱۳/شهریور/۹۰ ۲:۳۰)saname نوشته است:  من تو کنسرتش بودم و دیدم چجوری در اتمامش خدارو شکر می کنه و صلیب میکشه.لطفا دعا های قبل کنسرتشم ببینین.جالبه.که می گه my gift is the worship و می گه منو برنده کن و هر کاری من می کنم برا موزیک و هوادارامه نه برا خودم.و به من کمک که در راهتو راهمو ادامه بدم.

دعای قبل از کنسرت ادامه ی همون عوام فریبی و جمع کردن هوادار مسیحیه. و بله، "بهترین هدیه بهش" پرستش بوده" منتها نه پرستش خدا، پرستش شر! بهش هم خیلی چیزها داده...

(۱۳/شهریور/۹۰ ۲:۳۰)saname نوشته است:  اگه از برن دیس وی در مورد هم جنسی گرایی که می گین شیطانیه چرا جنبه ی خوبشو نمی گین .کاره گاگا و اندیشش درسته.داره می گه اونا هم ادمنومن ازشون دفاع نی کنم ولی اگه عمیق تر به برن دیس وی نگاه کنین می بینین چی میگه.گاگا میگه همه ادمن.حق دارن.از طرف خدا قضاوت نکنین.کسی که منگل باشه منگل ب دنیا اومده.هم جنس باز باشه هم همینطور و اگه مریضن نباید تو سرشون زد مهم اینه که این جوری متولد شدن و باید به همین راضی باشن و هر طوری هستن خودشونو قبول کنن و درست داشته باشن.و من کاملا اینو قبول دارم که حرفه درستی میزنه.و جنبه ی مثبت ترش شما و همه که انقدر با نپاد پرستی مخالفن (ببخشید zh رو پیدا نکردم) چرا نی گین گاگا از همه ی رنگ ها دفاع کرده.میگه سیاهین یا سفیدین یا سرخ این جوری به دنیا اومدیت و برا شجاع بون و زنده ماندن.!!و گفته من از همه ادم ها و عقایدشون دفاع می کنم. می بینین که همه فقط به معنیه اصلی دقت نمی کنن.

خواهش میکنم، ژ Shift+C ه.
بله، من هم از این عقاید دفاع میکنم، اما نه از همجنسگراییش. خیلیها وقتی میخوان تبلیغ خودشون رو کنن و برای خودشون مقبولیتی بخرن، مخلوطش میکنن با مسائل بی ربط اما مشابه، تا افکار عمومی رو تحت شعاع قرار بدن. مثل همین که نژادپرستی رو در کنار همجنسگرایی قرار میده و قیاس مع الفارقیه.

(۱۳/شهریور/۹۰ ۲:۳۰)saname نوشته است:  البوم اولش خیلی معنی نداشت بجز eheh و چند تا دیگه.ولی تو البوم فیم مانستر و برن دیس وی پره معنیه!تو دنس این د دارک از حقوق دختر هایی که ظالمانه مورده اذیت قرار گرفتن حرف میزنه مثل bennet ramsey و خیلی دیگه از اهنگاش.

بستگی داره به چی بگید معنا. آهنگ تلفن چه معنای غنی ای پشتش بود؟ آلبوم The Fame مضامین عاشقانه ی غنی تری داشت که!

(۱۳/شهریور/۹۰ ۲:۳۰)saname نوشته است:  تو گرمی هم وقتی برنده شد صلیب کشید و کلی هم تا به حال کمک خیریه کرده.و هیچ وقت از کمک به مردم دست نکشیده.

مدونا هم همین کارها رو کرد و به خیریه ها پول کمک میکنه. پول کمک میکنن چون نمیتونن اون پول رو نگه دارن. بهش مالیات بسته میشه.

(۱۳/شهریور/۹۰ ۲:۳۰)saname نوشته است:  تو ام تی وی هم میگه thank God and thank guys و God bless u GUYS!! این با gays خیلی فرق داره و اشکال الکی روش نذارین.

Thank guys اصلاً ایراد دستوری داره؛ چطور همچین حرفی میزنه؟ Thank You Guys یا I wanna thank, guys that did this or did that صحیحه، اما Thank guys اصلاً چیز مقبول و معقولی نیست...

(۱۳/شهریور/۹۰ ۲:۳۰)saname نوشته است:  به هر حال هر چقدر هم بگین من می گم کاملا اشتباهه و خداییش در اون بنده خدا هم ظلم میشه برا کاری که نکرده و چیزی که نگفته حرف بزنیم.یک ذره فکر کنین و از کسایی که شیطان پرستو قبول کردن حرف بزنین مثل ریحانا.مدونا.جی زی . و ....
من عاشقه گاگا هم و تا وقتی خودش اینو قبول نکرده عاشقش می مونمو دوسش دارم.هم خودشو هم صداشو که به متن ارامش میده.شما میگین این روزا دیگه معروف شدن ملاکش زیبایی و صدا نیست ولی به نظر من هم گاگا چشاش زیبایی خیلی خاصی داره صداش هم فوق العادست و هم اهنگ نویسه.هنر منده.انسان خوبی هم هست و اینو بدونین شعرایی و که می خونخ کسی برنامه ریزی نمی کنه و هیچکس نمی فهمه که این بیچاره چی میخواد بگه.حتی بزرگترین کارشناسا هم گفتن فقط خودش می دونه دقیقا چی می گه.اگر هم گناهی می کنه این دیگه به ما مربوط نیست.اون با خدا ئه.
(۱۳/شهریور/۹۰ ۲:۳۰)saname نوشته است:  من از هوادارانه سر سختشم چون می دونم چی می خواد بگه.و همیشه هم دوسش دارم خیلیییییییییی زیاد!

من نمیتونم شما رو از چیزی که بهش معتقدید و روش تعصب دارید برگردونم. هیچکس نمیتونه.

(۱۳/شهریور/۹۰ ۱۴:۱۳)Reza_Jackman نوشته است:  ایا هر چیزی رو که مردم قبول کردن خوبه و ما باید به نفع مردم شریعت رو کنار بذاریم ؟ میدونید به این رفتار میگن سکولاریزم Blush

سکولاریسم، همیشه در تضاد با مذهب نیست.

(۱۳/شهریور/۹۰ ۱۴:۱۳)Reza_Jackman نوشته است:  کسی که خودش رو مسیحی معتقد میدونه به گفته ی شما به چه حقی از رفتاری که دین عیسی(علیه السلام)اونو بد میدونه حمایت میکنه ؟

به نکته ی بسیار مهمی اشاره کردی!

(۱۳/شهریور/۹۰ ۱۴:۱۳)Reza_Jackman نوشته است:  اگر اون از مردم میخواد که خودشون رو جای خدا نذارن و قضاوت نکنن راجع به همجنس بازها چطور خودش رو جای جای خدا قرار میده و میگه همجنس بازها حق دارند این کارو کنن؟اصلا مگه دین دست ما انسان هاست که بخوایم براش قضاوت کنیم ؟ یهود میگه همجنس بازی بده ...مسیحیت میگه بده ...اسلام میگه بده ...و طرفداران این ادیان الهی هم دارن به حرف دینشون گوش میدن و هیچ قضاوتی هم نمیکنن اونوقت چطور گاگا به خودش حق میده بر ضد 3 تا دین الهی حرف بزنه ؟

لیدی گاگا این رو نمیگه، این خود ایشون میگن!
این هم نکته ی بسیار مهمیه! آفرین!

(۱۳/شهریور/۹۰ ۱۴:۱۳)Reza_Jackman نوشته است:  اگر انسان ها حق دارند پس حق خدا چی میشه؟ حق دینی که باید توی زمین توسط مردم اجرا بشه؟

شما به ایشون ثابت کنید که لیدی گاگا بده، بعد میرسیم به "حق خدا". مساله ای نیست که اینطوری گذرا بخواید بقبولونیدش...

(۱۳/شهریور/۹۰ ۱۴:۱۳)Reza_Jackman نوشته است:  همجنس بازی یک عارضه نیست ...همجنس بازی ارثی نیست ...همجنس بازی یک نیاز است(زیگموند فروید)

این تعریف فروید پدر روانشناسی امروز از همجنس بازیه اونوقت چطور شما مدعی هستید که همجنس بازی ارثیه ؟

ایشون نمیگن، لیدی گاگا میگه!

(۱۳/شهریور/۹۰ ۱۴:۱۳)Reza_Jackman نوشته است:  در فروع ده گانه ی دین ما تولی و تبری داریم ...تولی یعنی ولایت هر چیزی که ما رو به سمت خدا هدایت میکن هرو قبول کنیم ...

مثل پینک فلوید دوران دیوید گیلمور... یا اصلاً خود دیوید گیلمور (آثارش، نه زندگی روزمره ش)!

(۱۳/شهریور/۹۰ ۱۴:۱۳)Reza_Jackman نوشته است:  تبری هم یعنی هرچیزی که ما را از دین خدا دور میکنه ازش فاصله بگیریم .

لیدی گاگا!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهیافته ، آوای انتظار
۰:۲۵, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #126
آواتار
لیدی گاگا به نوعی در آهنگاش مسایل رو با هم ادغام میکنه که مسئله صحیح و غیر صحیح توسط طرفدارانش پذیرفته بشه
از ظاهر و طرز لباس پوشیدنش واضحه که داره از چه جبه ای حمایت می کنه
دوستان جالبه یکی از دوستانم تعریف میکرد که چندی پیش در Facebook برای ایرانیان سرشماری از میزان علاقه و یا تنفر از لیدی گاگا صورت گرفته بود و خوشبختانه اکثرا از لیدی گاگا حمایت نکرده بودند
و این سرشماری ها بدین دلیل صورت میگیرد که میزان بازخورد شخصیته گاگا رو بدونن
چرا که به واقع هدف حمایت از این گونه شخصیت ها بر همه ی جامعه بیداری امری مبرهن است
یا علی مدد
۰:۴۴, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #127

یالله و بسم الله!
دوست عزیزی که به قول معروف عشق گاگا خانوم هستین،میخوام بگم یه نقطه ی اشتراکی بین مدونا و گاگا هستش که خیلی هم مهم و به قول معروف خطریه؛اونم:دفاع و به نوعی دعوت به همجنس بازی!میدونم سخته از یکی که ادم فکر میکنه از ته دل دوسش داره؛دست کشیدن(چون من خودم دارم تجربش میکنم)اما انصافا باید یکم عمیق تر به این به قول معروف "عشق"نگاه کنی.ببین مثلا حقیقتش من قبلنا خیلی وقتا وسوسه میشدم اهنگای گاگارو دانلود کنم چون انصافا اهنگ سازیاشون خیلی جالبه اما نکردم فقط تو جشنواره ها یه قسمتایشون رو شنیدم.امروزا یه جوری شده که حتی اباما هم خیریه بازی درمیاره!ظاهرا ادم خوبی به نظر میاد،مدونا هم همینطور.گاگا اصلا زن خوبی نیست.ببخشینا شاید ناراحت بشین اما اصلا زن نیست!خیلی هم از علایمه خطری ایلومیناتی توی کلیپاش استفاده کرده.اصلا مگه هرکی دوجنسه به دنیا میاد قراره همه ی عالم و آدم رو بهم بریزه و اونارو به **** با همجنس دعوت کنه؟!البته من (ببخشینا اینو میگم)خیلی دلم به حال اونایی که دوجنسه به دنیا میان میسوزه.حتما حکمتی است.راستی بعضیا مثله اینکه بوسیدن دو زن یا دو مرد رو کار بد دونستن!اخه این چه حرفیه دیگه؟!مثلا مامان شما خالتون رو تا بحال ماچ نکرده؟!ضمنا مقوله ی French kissدو زن یا دو مرد با یکدیگر با اون"ماچی"که من گفتم فرق میکنه ها!!یهو دیدی منم متهم کردن به دفاع از فلان و فلان!
راستی یه bravoبه بریتنی طبق پست ۱۲۴به خاطر اینکه بریتنی از گاگا فاصله گرفت!!من نتونستم برنامه رو ببینم.
دوست عزیز(saname)متاسفم که قراره یه مدت سختی و ضدحال بکشین و یه مدت حرص بخورین اما اخرش میفهمین که به قول معروف پایان شب سیه سپید است و عین داستان سیندرلا همه چیز به خوبی و خوشی تموم میشه!اگه واقعا و حقیقتا گاگا اونطوری بود که گفتین حق داشتین ازش دفاع کنین و حرص بخورین اما متاسفم که بگم"اندکی تا مدتی ابری و طوفانی"اشتباه میکنین در مورد گاگا.امیدوارم که در ره ترک لیدی گاگا موفق باشی و زمین نخوریSmile .
یاحق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Rman ، Mitsonary
۱۰:۱۳, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #128

(۱۴/شهریور/۹۰ ۰:۲۵)رهیافته نوشته است:  لیدی گاگا به نوعی در آهنگاش مسایل رو با هم ادغام میکنه که مسئله صحیح و غیر صحیح توسط طرفدارانش پذیرفته بشه
از ظاهر و طرز لباس پوشیدنش واضحه که داره از چه جبه ای حمایت می کنه
دوستان جالبه یکی از دوستانم تعریف میکرد که چندی پیش در Facebook برای ایرانیان سرشماری از میزان علاقه و یا تنفر از لیدی گاگا صورت گرفته بود و خوشبختانه اکثرا از لیدی گاگا حمایت نکرده بودند
و این سرشماری ها بدین دلیل صورت میگیرد که میزان بازخورد شخصیته گاگا رو بدونن
چرا که به واقع هدف حمایت از این گونه شخصیت ها بر همه ی جامعه بیداری امری مبرهن است
یا علی مدد

الان دو سال متوالیه که مجله ی NME هم لیدی گاگا رو بدترین خواننده معرفی میکنه. اون طرف هم چندان مقبولیتی نداره.
وقتی آزی آزبورن میگه "خوشم نمیاد وقتی تلویزیون رو روشن میکنم، مدام لیدی گاگا رو ببینم که خودش رو شکل آباژور درست کرده" شما ببین چه خبره...
۲۳:۱۴, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #129

[quote]
الان دو سال متوالیه که مجله ی NME هم لیدی گاگا رو بدترین خواننده معرفی میکنه. اون طرف هم چندان مقبولیتی نداره.
وقتی آزی آزبورن میگه "خوشم نمیاد وقتی تلویزیون رو روشن میکنم، مدام لیدی گاگا رو ببینم که خودش رو شکل آباژور درست کرده" شما ببین چه خبره..
ایشون به قول شما هر چی هم که باشه مولتی تلنتد سینگره.بهترین صدارو داره.و کلا من این حرفو قبول نمی کنم که کسی معروفش کرده گاگا رو.هر کسی برا اولین بار به البوم فیم که اولین البومش بود گوش می کرد علاقه مند می شد.
گاگا استعداد موسیقیه قوی ای داره و اینو زیرش نزنین که اهنگاش بسیار زیبائن.
شما ببینید دارید منکره این می شین و می گین همه اش به خاطره اینه که هوادارانه مسیحی جلب کنه و ..........
مدونا این کارو کرد.کایلی این کارو کرد ولی کی این کارو کردن؟؟؟؟؟؟زمانی که هنوز به شیطان ایمان نداشتند.
هر کدومشونو می شه با یک نشانه ی اشکار دید.کایلی و مدونا و ریحانا دستبند کابالا دست کردن.بقیشونم دستشون رو منظورم انگشت کو چیک و اشاره رو بالا گرفتن.این دیگه خیلی اشکاره.شما هیچ کدوم از این نشانه هارو که گاگا همیشه صلیب همراشه و گفته عاشقه مریم مقدسه و در مورده مسیح هم کلی حرف زده قبول نمی کنین ولی گاگایی که حتی یک بار دست شیطان پرستیو بالا نبرده می گین شیطان پرسته.

گاگا میگه من به همه ی عقاید احترام می ذارم و دنبال صلحم.گاگا همه رو یکی می دونه و به همه احترام میذاره.

چطور هم چین دعایی رو می گید ظاهری؟؟؟گاگا در مورد همه چیز راحت و بدون ترس حرفشو می زنه پس چطور در این مورد ازش سوال می کنن عصبانی می شه و می گه من چنین سال هر روز کلیسا می رفتم چطور هم چین حرفی می زنین؟
تو ور ام ای هم گاگا تشکر نکرد.جمله ای که تو اهنگ هم گفته بود این جا گفت.گفت مهم نیست که دو جنسه باشید یا ... چون شما در این راه متولد شده اید.

این موردم که خود حضرت مسیح می گه از ویکی پدیا یی که خیلی بهش اطمینان دارین خوندم.

گفتم که تو این فرهنگمشکلی نداره همچنین ویدئو پاپارازی.
یک چیز خیلی جالب دیگه.من به عقایده همه احترام می ذارم.بعضیا موزیک امریکایی دوست دارن بعضیا اصلا و ....
موزیک ویدئوی قبلی گاگا (edge of glory) خیلی ساده تر از بقی ویدئوهاش بود و برا همین مورد انتقاد قرار گرفت.
می دونید که گاگا در حال حاضر محبوبترین خواننده دنیاست و مردم ازش انتظار دارن.اگه اونا کاره ساده ای بکنن بیننده هاشون کم میشه و باید به این شکل باشن .
من همینطور که قبلا گفتم دیگه اهنگ های کساییرو که یقین دارم شیطان پرستن گوش نمی دم.
چون دلیل هاتون برام قانع کننده نییست این نمی تونم قبوا کنم گاگا این جوریه.گاگا قلب مهربونی داره و به همه اهمیت می ده.کنسرتی که تو کانادا داشت هر پولی که مردم داده بودن برای بلیت خریدن به بی سرپرست های کانادایی کمک کرد.گاگا هم چنین چندین بچه رو به سرپرستی گرفته و گفته همه جوره برا کمک کردن امادست.
نسبت به خار ها دور سر حضرت مسیح.یه فیلمی هست متاسفانه اسمشو یادم نمی اد حتما می گم در اینده مسیح دقیقا همون چیزیو که مسیح تو شوی لیدی رو سرشه داره.
شاید گاگا هم مثل مدونا و ..... در اینده اینو اعلام کنه.اگه همچین چیزی بگه دیگه نسبت به اونم مثل بقیه میشم.
ولی فعلا چون چیزی نگفته محکومش نمی کنم و تا وقتی که اگر همچین حرفی بزنه طرفدارش می مونم.
و در وی ام ای همش ساختگی بود.اینو دقت کنین اگه مراسم و کامل دارین.لیدی و بریتنی برنامه ریزی کرده بودن و وقتی صحنه رفت اون ور با هم خندیدن.
حتی خانواده اش هم در mtv INSIDE AND OUTSIDE گفتن که ما همه با هم قبل از کنسرتاش تو خونه دعا می کنیم.اگه همراهش باشیم اونم همراهمون دعا میکنه.
گاگا یک عمع هم به نام JOANNE داشته که گفته همیشه برا روحش دعا می کنه.
۲:۰۹, ۱۵/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/شهریور/۹۰ ۱۳:۳۸ توسط AmirBritney.)
شماره ارسال: #130

یالله!
صبح وی او ای 2011 رو دانلود کردم!بابا این گاگا کیه دیگه!شده بود عین پسرا!!راستش اول که دیدمش با خودم گفتم خدایا این قیافش چقدر اشناست و مثله اینکه قبلا دیدمش!!!یه جا از گاگا دعوت شد که بیاد یهو دیدم یه پسر داره میاد!عجبا!دیدین؟!نه دیدین اونو؟شومپت کت کله همجنس بازه هوسی میخواست به بریتنی جلوی شوهرش تجاوز کنه!!!بریتنی مثله اینکه بعد از اینکه خودش رو به صورت قهرمانانه کشید کنار اینو گفت(البته فکر کنما!):I’ve done that already
اشاره به ماجرای رقت انگیز مدونا که گرفت ماچش کرد!گاگا دست بردار نبود و مثله اینکه بعدا گرفت و صورتش رو بوسید.اینو تو عکسا دیدم!ای بابا!
نمیدونم چرا همه ی زنا(زن ها)از جمله ریحانا و گاگا و مدونا میخوان این بنده ی خدا رو ببوسن!!؟؟راستی چرا!؟
خداییش دوست من خواهشا این گاگا رو ول کن.اصلا مایکل جکسون(به قول یکی از اعضا:شهید مایکل جکسون)گوش بده بعد کم کم بزارش کنار.نذاشتی هم نذاشتی!حالا راستی اون گاگا بودا!!!saname خان،ناراحت که نشدی؟بابا من یه عمر کارم بود اخبار این خواننده هارو بخونم و راجبشون تحقیق کنم،خصوصا و مخصوصا و اسپشیلی بریتنی!بابا بخدا این گاگا و مدونا و کتی اصلا به قول معروف انسان های جالبی نیستن!بیا و غیرت داشته باش و این یارو رو بذار کنار!خودشم اونجا gayو lesbian گفت.راستی این برنامه پر بود از علایمی مانند مثلث و هرم!!انقدر بود که نگو!
خلاصه امیدوارم از حرفایی که به گاگا زدم ناراحت نشده باشین سنم خان!
یاحق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا