|
خیلی خیلی مهم برای تعجیل در ظهور
|
|
۳:۴۲, ۲۱/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ما مطلقاً نمیتونیم تصور کنیم که دعای خاضعانه و ملتمسانه و عاجزانه و از ته قلب ما برای تعجیل در فرج چه قدر اهمیت داره و چه اثری داره واقعاً نمیدونیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! دوتا نمونه: یکی از فضلا از قول یکی از افراد مورد وثوق و او از قول ایت ا... مجتهدی از علمای تهران، برایم چنین نقل کرد: شبی در نجف، پشت سر آیت ا.. شهید مدنی و خلوت شدن مسجد، ناگهان دیدم آقای مدنی به شدت شروع کرد به گریستن، چون به من اظهار لطف داشتند به خود جرأت دادم و از ایشان علت گریه ناگهانی را پرسیدم. ایشان فرمودند: بعد نماز یکی به من گفت امام زمان را دیده است که به او فرموده اند: ببین این شیعیان بلافاصله به سراغ کارهای خود رفتند و هیچ کدام برای فرج من دعا نکردند. من هم تا این را شنیدم به شدت متأثر شدم و گریستم. آقای مجتهدی می گفت: بعداً متوجه شدم امام زمان علیه السلام این گلایه را به خود ایشان کرده بود. یکی دیگه: برو بگو مردم مرا فراموش کرده اند!!!!! حضرت بقیة الله روحی فداه با حالتی خاص که گویای مظلومیت و سوز دل آن حضرت بود به یکی از طلاب فرمودند: ((چرا به مردم نمی گویی امام زمانم مظلوم است، برو بگو مردم مرا فراموش کرده اند، بگو امام زمانم غریب است، مردم به یاد من نیستند!)) همچنین در حای دیگری فرموده بودند: (( برای فرجم دعا کنید که اگر دعا کنید به اندازه ی چشم بر هم زدنی فرج کم خواهد رسید.)) نقل از کتاب کیست مرا یاری کند ، تألیف محمدیوسفی ، ص 67 ای جان بی مقدار من فدای غربت 1200 ساله ات ای یوسف زهرا ای منتقم خون خدا برادران و خواهران جان من بیاید همتی کنید بیشتر برای امامون دعا کنیم خواهش میکنم از همتون جان من دعای شما خیلی اثر داره بخواید مجدّانه خدا فرجشون رو محقق کنه و تعجیل بده اللهم عجل لولیک الفرج هر کی میخواد هر روز بیشتر از قبل دعا فرج بخونه دعای عهد بخونه زیارت آل یاسین بخونه سعی کنه بیشتر ترک گناه کنه و بهتر به واجباتش عمل کنه یه صلوات با عجل فرجهم زیر این پست بزنه اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و لعنة علی اعدائهم اجمعین و جعلنا من خیر انصاره و المستشهدین بین یدیه
اللهم عجّل لولیک الفرج... |
|||
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۳۳, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
|
روزی رسول خدا صلی الله علیه و آله به امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود: «آیا می خواهی شما را مژده ای دهم؟» امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود: «بفرما، پدر و مادرم قربانت! شما که پیوسته مبشر به خیر و خوبی ها بوده اید.» فرمود: جبرئیل به تازگی برای من خبر خوشی آورده است. خبر این است که هرکدام از امت من هنگامی که بر من صلوات فرستند، اگر نام اهل بیتم را نیز ملحق سازند؛ درهای آسمان جملگی برای پذیرفتن دعا و عبادت او گشوده گردد و فرشتگان هفتاد بار درود بر وی بفرستند و این خود محو کننده جرم و گناهان است آن گاه گناهان چون برگ درختان از او بریزد و خداوند تعالی فرماید: «لبیک» تو را پذیرفتم، خجسته و مسعود باشی!
سپس به فرشتگان گوید: شما هفتاد بار بر وی درود فرستادید و من هفتصد بار؛ لیکن اگر تنها بر من صلوات بفرستد و اهل بیتم را ملحق نسازد میان دعای او و آسمان، هفتاد حجاب حایل باشد و خداوند جل و جلاله فرماید: لا لبیک. اللهم بلغ سلامی و صلواتی الی سیدی و مولای صاحب العصر و الزمان و اجعلنی من احبائه و انصاره و اعوانه و من المستشهدین بین یدیه و تحت لوائه . اللهم و عجل فرجه و سهل مخرجه و اوسع منهجه و اقتل به الکفار و المنافقین و جمیع الملحدین حیث کانوا من مشارق الارض و مغاربها و برها و بحرها و سهلها و جبلها و املاء به الارض عدلا و قسطا کما ملئت ظلما و جورا انک علی کل شیء قدیر . اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم واهلک اعدائهم به امید ظهور بابرکت آن وجودعزیز |
|||
|
|
۱:۲۷, ۱۵/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۰ ۱:۳۸ توسط حلما.)
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
|
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْإِمَامُ الْمَأْمُونُ السَّلاَمُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْمُقَدَّمُ الْمَأْمُولُ السَّلاَمُ عَلَيْكَ بِجَوَامِعِ السَّلاَمِ الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ |
|||
|
|
۵:۱۸, ۱۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
|
سلام
خیلی وقت هست که تو این تاپیک پست نزدم پروردگارا ما را ببخش به خاطر تمام در هایی که زدیم و هیچ کدام خانه تو نبود اللهم العن الجبت و الطاغوت اللهم عجل لولیک المغموم الفرج |
|||
|
|
۱۵:۳۶, ۱۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #124
|
|||
|
|||
|
یک حرف فقط برای گفتن هست:
اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۱۸:۳۸, ۲۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #125
|
|||
|
|||
|
صبر کن چشم دلت نیل شود , می آیم
شعر من حضرت هابیل شود , می آیم سرزمین دلتان بتکده شده ! پس حالا آسمان غرق ابابیل شود , می آیم قول دادم که بیایم , به خدا حرفی نیست دل به آیینه که تبدیل شود , می آیم |
|||
|
|
۱:۱۳, ۲۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #126
|
|||
|
|||
|
کاش در احد کنار حضرت بودیم - کاش با شمشیرهای برهنه در صقیفه بودیم - کاش در خانه علی نگهبان بودیم - کاش در صفین و جمل و نهروان بودیم - کاش کنار سجاده حسن بودیم - کاش تابوت حسن را حصاری بودیم - کاش در کربلا انبوهی بودیم - کاش در نینوا کنار ساقی بودیم - کاش در کربلا مولایمان را غلامی بودیم - کاش خاندان رسول الله را سپری بودیم .
|
|||
|
|
۲۰:۱۵, ۲۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
(۲۴/اسفند/۸۹ ۱۵:۲۴)rastin نوشته است: درروایتی حضرت امام صادق -علیه السلام- چنین مارا راهنمایی می کنندکه اگربرای فرج مولایمان اینگونه عمل کنیم همانا ظهورخواهدرسید. |
|||
|
|
۲۱:۲۳, ۳۰/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/بهمن/۹۰ ۲۱:۲۸ توسط آخرین مهتاب.)
شماره ارسال: #128
|
|||
|
|||
|
رفاقت باامام زمان علیه السلام: (آیت الله کشمیری)هر روز یک ساعت با حضرت خلوت کنید وبه حضرت متوجه باشید . زیارت آل یاسین بخوانید ((یا صاحب الزمان اغثنی ))، ((یا صاحب الزمان اذرکنی))و ((والمستعان بک یابن الحسن ))را زیاد بگویید تا خود به خود رفاقت حاصل شود. مهم تر از دعای فرج (آیت الله بهجت )مهمتر از دعا برای تعجیل در فرج حضرت مهدی علیه لسلام دعا برای بقای ایمان و ثبات قدم در عقیده و عدم انکار آن حضرت تا ظهور او می باشد ،زیرا مردنتنها قطع حیات دنیای چند روزه فانی است. اما بیرون رفتن از عقیده صحیح موجب هلاکت ابدی از حیات جاوید آخرت و خلود در جهنم است ،لذا حضرت امیر علیه لسلام در لیلة المبیت از رسول اکرم می پرسد : آیا دین من سالم خواهد بود؟یعنی استقامت در دین و ثبات ایمان و عقیده تا مرز شهادت را که از خود شهادت بالاتر است ،از آن حضرت سوال می کند . این دعا خیلی خوب است که دستور داده شده است در زمان غیبت خوانده شود : ((یا الله یا رحمان یا رحیم،یا مقلب القلوب ،ثبت قلبی علی دینک)) ای خدا،ای رحمت گستر ، ای مهربان ای گرداننده دلها دل مرا بر دینت ثابت و استوار بدار رفاقت باامام زمان علیه السلام: (آیت الله کشمیری)هر روز یک ساعت با حضرت خلوت کنید وبه حضرت متوجه باشید . زیارت آل یاسین بخوانید ((یا صاحب الزمان اغثنی ))، ((یا صاحب الزمان اذرکنی))و ((والمستعان بک یابن الحسن ))را زیاد بگویید تا خود به خود رفاقت حاصل شود. مهم تر از دعای فرج (آیت الله بهجت )مهمتر از دعا برای تعجیل در فرج حضرت مهدی علیه لسلام دعا برای بقای ایمان و ثبات قدم در عقیده و عدم انکار آن حضرت تا ظهور او می باشد ،زیرا مردنتنها قطع حیات دنیای چند روزه فانی است. اما بیرون رفتن از عقیده صحیح موجب هلاکت ابدی از حیات جاوید آخرت و خلود در جهنم است ،لذا حضرت امیر علیه لسلام در لیلة المبیت از رسول اکرم می پرسد : آیا دین من سالم خواهد بود؟یعنی استقامت در دین و ثبات ایمان و عقیده تا مرز شهادت را که از خود شهادت بالاتر است ،از آن حضرت سوال می کند . این دعا خیلی خوب است که دستور داده شده است در زمان غیبت خوانده شود : ((یا الله یا رحمان یا رحیم،یا مقلب القلوب ،ثبت قلبی علی دینک)) ای خدا،ای رحمت گستر ، ای مهربان ای گرداننده دلها دل مرا بر دینت ثابت و استوار بدار
|
|||
|
|
۱۷:۵۹, ۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #129
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ________________________________________________________________________________ دوستان منو ببخشید آخه من داخل تالار خیلی عامیانه صحبت می کنم.الان هم یه حرف عامیانه دارم: فرض کنیم امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور کرده و فرض کنیم در حال حاضر تنها انتظاری که از ما دارد این است که از محتویات گوشی یا محتویات رایانه شخصیمون اطلاع پیدا کنه؟!! در حالی که ایشون به خواست خدا و بدون اجازه از ما قادر به انجام هر کاری هستن. آیا من این کار را برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) انجام می دهم؟!!! محتویات دلمون پیشکش!! |
|||
|
|
۲۰:۴۶, ۱۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #130
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم _______________________________________________________________________________________ هر وقت عبد و تسلیم شدی و فاعلیت خدا را در همه حوادث دیدی و به آن تن دادی آن وقت برای ملاقات با حجت خدا آماده شده ای . التماس دعا ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مشکل اینه که لشکر جهل رو خیلی خیلی تقویت می کنیم ...!!! | میلاد.م | 1 | 2,343 |
۱۵/آذر/۹۳ ۲:۵۷ آخرین ارسال: درست پسند |
|
| این خیلی بد است...!!!!! اینها همه توهین به امام زمان است | علی 110 | 16 | 9,308 |
۷/بهمن/۹۲ ۱۳:۵۳ آخرین ارسال: laanbar1-2-3 |
|