|
شیخ رجبعلی خیاط
|
|
۱:۱۷, ۱۹/دی/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
توصیههای جناب شیخ رجب علی خیاط برای ارتباط و دیدار با امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
جناب شیخ برای رسیدن به توفیق دیدار با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بر سه امر تأکید میورزید: 1ـ اختصاص قلب به خدا توصیۀ همیشگی شیخ این بود: «کوشش کن که قلب تو فقط برای خدا باشد. وقتی قلب تو برای خدا شد، خدا در آنجا است. وقتی خدا در قلب تو باشد، همه چیز در آنجا حاضر و ظاهر خواهد شد. و چون خدا در آنجا است، ارواح تمام انبیاء و اولیا آنجاست (امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) آنجا است) اراده کنی مکه و مدینه و ... همه نزد تو هستند ... پس کوشش کن قلبت فقط برای خدا باشد!» 2ـ دعا برای تعجیل فرج و کار برای امام زمان جناب شیخ میفرمود: «اغلب مردم اظهار میکنند که امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را از خویش تن نیز بیشتر دوست دارند، حال آنکه باید برای او کار کنیم؛ نه برای خود. همه دعا کنید که خداوند موانع ظهور آن حضرت را برطرف کند و دل شما را با آن وجود مبارک یکی کند!» جناب شیخ خود همیشه متوجه آن حضرت بود و ذکر صلوات را هیچگاه بدون «و عجل فرجهم» نمیگفت و جلسات ایشان بدون یاد و تجلیل از وجود مقدس امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و دعا برای تعجیل فرج آن حضرت برگزار نمیشد. 3ـ انس با قرآن و قرائت آیۀ 80 سورۀ اسراء شبی 100 مرتبه تا چهل شب جناب شیخ بر تلاوت قرآن، به ویژه تلاوت سورۀ صافات در صبحگاهان و تلاوت سورۀ حشر در شبانگاهان، تأکید میورزید و تلاوت این دو سورۀ را در صبح و شام برای دست یافتن به صفای مفید میدانست. آن بزرگوار، برای تشرف به محضر حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و قرائت کریمه «رب ادخلنی مدخل صدق و اخرجنی مخرج صدق واجعل لی من لدنک سلطانا نصیرا» را تا 40 شب، شبی 100 مرتبه، توصیه میفرمود. یکی از شاگردان شیخ به نزد شیخ میآمد و عرض مینماید: «این دستورالعمل را انجام دادم، ولی موفق نشدم!» جناب شیخ توجهی میکند و میفرماید: «هنگامی که در مسجد نماز میخواندید، سیدی به شما فرمود: «انگشتر به دست چپ کردن کراهت دارد و شما گفتید: «کل مکروه جائز» هم ایشان امام زمان بودند» دو نفر مغازهدار عهده دار زندگی خانواده سیدی میشوند. یکی از آن دو، برای تشرف به محضر امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، ذکر سفارش شده شیخ را شروع میکند. پیش از شب چهلم، یکی از فرزندان سید نزد او میآید و یک قالب صابون میخواهد. مغازه دار میگوید: «مادرت هم فقط ما را شناخته است فلانی هم هست. میتوانید از او بگیرید» این شخص میگوید: «شب که خوابیدم، ناگهان متوجه شدم از بیرون حیاط مرا صدا میزنند... در منزل را گشودم، دیدم سیدی روی خود را پوشانده است و میگوید: «ما خود میتوانیم بچههایمان را اداره کنیم، ولی میخواهیم شما به جایی برسید!» شوق وصال در آخرین لحظه
و اما بشنوید آخرین لحظات عمر پر برکت جناب شیخ را از زبان فرزند گرامیاش: «... وضو گرفت و وارد اتاق شد و رو به قلبه نشست. به ناگاه از جا برخاست و با لبی خندان گفت: «آقا جان! خوش آمدید!» دست داد و دراز کشید و در حالی که آخرین خنده بر لب داشت، جان به جان تسلیم کرد.»
منبع:ماهنامه فرهنگی شمیم انتظار
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۲۶, ۳۰/دی/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
شیخ رجبعلی خیّاط (رحمة الله علیه):
«در حالی که تو به خداوند محتاجی،خداوند عاشق توست.»! کیمیای محبّت |
|||
|
|
۱۲:۱۴, ۵/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۱ ۱۲:۳۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
یکی از شاگردان شیخ می گوید: روزی در خدمتشان بودم و راجع به فرج مولا امام زمان(عجّل الله تعالی فرجه شریف) و خصوصیات انتظار صحبت بود، فرمودند:
«پینه دوزی بود در شهرری-ظاهراً-به نام امامعلی،ترک زبان،عیال و اولادی نداشت،مسکن او هم -ظاهراً-در همان دکّانش بود،حالات فوق العاده ای از او نقل نموده اند . خواسته ای جز فرج آقا در وجودش نبود.وصیّت کرد بعد از مرگ او را در پای کوه بی بی شهربانو-در حوالی شهرری-دفن کنند. هروقت به قبر ایشان توجّه کردم،دیدم امام(علیه السّلام) آنجاست »! کیمیای محبّت (یادنامه مرحوم شیخ رجبعلی خیّاط(نکوگویان)) |
|||
|
|
۲۱:۳۰, ۷/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
از قول یکی از شاگردان شیخ نقل شده که:
شبی وارد جلسه شدم، قدری دیر شده بود و شیخ مشغول مناجات بود. چشمم که به افراد جلسه افتاد، یکی را دیدم که ریشش را تراشیده است. در دلم ناراحت شدم و پیش خود اعتراض کردم که: چرا این شخص ریشش را تراشیده است. جناب شیخ که رو به قبله و پشتش به من بود، ناگهان دعا را متوقف کرد و گفت: «به ریشش چه کاری داری؟ ببین اعمالش چگونه است، شاید یک حُسنی داشته باشد که تو نداری.» ... این را گفت و مجدّداً مشغول دعا شد. کیمیای محبّت |
|||
|
|
۱۴:۳۸, ۹/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
«شیطان همیشه می آید سراغ انسان،یادت باشد که توجّه خود را از خدا قطع نکن،در نماز مؤدّب باش،در نماز باید همانند هنگامی که در برابر شخصیتّت بزرگی خبردار ایستاده ای باشی،به گونه ای که اگر سوزن هم به تو بزنند تکان نخوری!»
شیخ رجبعلی خیاط- کیمیای محبّت |
|||
|
|
۲:۵۵, ۱۰/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
دوستان من یه شبهه دارم درباره ایشون
چرا ایشون تمام اسرار و داستان های خودشون رو برای مردم میگفتند؟؟؟؟؟ مگر نه اینکه اولیای الهی رازدار هستند و از اسرار الهی چیزی رو فاش نمیکنند؟ باتشکر |
|||
|
|
۱۷:۴۱, ۱۰/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
من کاملاً متوجه منظور شما از اینکه فرمودید تمام اسرار نشدم؛
اما این بزرگواران بنا بر توصیه ها و سیره ای که داشتند و در اون بر سکوت و پرهیز از صحبت های بی مورد و لاینفع تأکید داشتند، بی مورد حرف یا به قول حضرتعالی سرّی رو آشکار نمی کردند و تا جائی که مطالعه کم من نشون میده، معمولاً در پس این صحبت ها و سخن های مستقیم یا غیر مستقیم، یک دستور اخلاقی نهفته بوده که باعث هدایت نه تنها یک فرد،بلکه افراد زیادی می شده و گاهاً شاید مأمور به گفتن یک سرّ برای هدایت فرد یا افرادی می شدند. و مطمئن هستم دانش و اگاهی این بزرگواران خیلی بیشتر از این چیزی بوده که الان به دست ما رسیده و خیلی از اسرار رو فاش نکرده اند. |
|||
|
|
۲۲:۴۱, ۱۰/بهمن/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۱ ۲۲:۴۶ توسط mamy007.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
سلام
من که نفهمیدم موضوع تاپیک چیه ؟ من ایشان را نمیشناسم. ولی میدونم کسی که با امام زمان (علیه السلام) در ارتباط باشه اجازه ی بازگو کردن نداره . حرفهای قشنگی که در بعضی پست ها بود باعث نمیشه بگیم فلان کس چه مقامی داشته. حرفهای قشنگی هم در اینترنت حتی آدمهای کافر گفتن این که دلیل نشد. جوری از ایشان تعریف کردین که آدم یاد خرافه می اوفته. یکی از داستاناهم توی کتاب اربیات هست .(درباره ی پروانه) بجای این کارا بنظر من 2 تا از معجزات امام علی (علیه السلام) یا دیگر ائمه (علیه السلام) بگیم وقتمونو بهتر گذروندیم تازه گفتن و آموختن احادیث ثواب هم داره. حق با شخصیت ها شناخته نمیشود حق را بشناس تا اهل آن را بشناسی. ملاک تقوا خداوند است نه بنده ی خدا . نقل قول:شیخ به پشتی تکیه نمی کرد,همیشه کمی دور از پشتی می نشست. به جایه جواب این سوالا برید ببنید امام علی (علیه السلام) چه فرمودند. یه سوالایی میپرسیا ، شاید 1001 دلیل داشته باشه ، ولی در کل چیزی که تاکید نشده (توسط ائمه) ، معمولا باعث قرب به خدا نمیشه اگه اینطوریه که خوابیدن بی ادبی تره پس اصلا ایشان نباید میخوابیدن. به جای استوره سازی بیاید استورههاتون که همون ائمه(علیه السلام) میباشند رو معرفی کنید. یا علی(علیه السلام) |
|||
|
|
۰:۴۹, ۱۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۱۰/بهمن/۹۱ ۱۷:۴۱)Hadith نوشته است: من کاملاً متوجه منظور شما از اینکه فرمودید تمام اسرار نشدم؛ این اثبات که به دلیل هدایت سایرین اینکار رو میکردند تا حدی قابل قبوله اما قیاس میکنم با عصر حاضر امروزه ما بزرگانی داریم از مرحوم بهجت گرفته تا علامه حسن زاده که درجات بسیار بالاتری از مرحوم رجبعلی خیاط دارند ولی ما چیزی از اونها نشنیدیم منشا این شبهه هم از اینجا شروع شد که بنده کتاب کیمیای محبت رو کامل خوندم دیدم در قسمتی نوشته که ایشون شبی درحال خواندن مثنوی مولوی بودند که صدایی از جانب حق گفت این کتاب را نخوان و ایشان نیز همه را از خواندن این کتاب منع میکردند از طرفی مقام معظم رهبری بارها به تعریف و تمجید از مولوی پرداخته و کتاب مثنوی را به مردم توصیه کرده اند حال چونکه مقام ولی فقیه به مراتب بالاتر از عارف است بنده را نسبت به ایشان شبهه دار کرده لطفا راهنمایی کنید باتشکر |
|||
|
|
۱۲:۳۶, ۱۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۱۰/بهمن/۹۱ ۲۲:۴۱)mamy007 نوشته است: سلامسلام. موضوع تاپیک گزیده سخنانی از شیخ رجبعلی خیاط(رحمة الله علیه) است. ببینید ارتباط با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) یک بحثی است و توفیق تشرّف به حضور حضرت رو داشتن موضوعی دیگه است. ایشون هم تا زمان حیاتشون جز در مواقع لزوم که در ارسال قبلی ام گفتم،که برای هدف خاصی مثل هدایت گروهی یا توصیه اخلاقی بوده،کشف اسرار خاصی نمی کردند. این نوشته ها هم صرف حرفهای قشنگ نیست؛ رهنمود اخلاقی ه؛ این قیاسی که شما می کنید صحیح نیست؛ ضمن اینکه شخصاً اعتقاد دارم طبق فرمایش حضرت امیرالمؤمونین، نباید دید چه کسی می گوید،باید دید چه چیزی می گوید؛ اما حرفهای این بزرگان می تونه به حکم راهنمائی در مسیر بندگی باشه.. صدالبته که اولویت با قرآن و احادیث هستش؛ اما این عرفایی که جلوتر از منِ نوعی حرکت کردند و در مسیر بندگی پیش رفتند می تونن گاهی کمکی برای من باشند. ضمن اینکه به این کار اسطوره سازی نمی گن.. |
|||
|
|
۱۲:۳۰, ۱۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام علیکم تذکر چند مطلب دوستان را از این شبهات رها مینماید ، ان شاءالله . ** در مباحث اخلاقی باید به پلکان خداشناسی برسیم تا بتوانیم نکات گفته شده از سوی سالکین و رهروان عارف را درک نماییم . برای بنده ای که هنوز به خودشناسی نرسیده و هنوز در کلاس های ابتدایی اخلاق تلمذ میکند ، سخت اشتباه است که در مورد مباحث اخلاقی نظر دهد . **سعی گردد تا عرفا و اساتید اخلاق را با دیگری قیاس ننماید . حرکت و سیر الی اللهی برای هر کس مخصوص خود اوست و بسته به ظرفیت خود فرد است . در همین بخش شما سخنانی میخوانید از حضرت آیت الله بهجت ، حضرت آیت الله شیخ جعفر مجتهدی ، حضرت آیت الله صفایی حائری و دیگر دوستداران حضرت احدیت (رحمت الله علیهم اجمعین) . آیا میتوان گفت که تمام این بزرگان در یک حد و اندازه شناخت هستند ؟ آیا میتوان شرایط زمانی در زمانه شیخ مفید و امام خمینی (قدس السرهما) را با هم قیاس نمود ؟ آیا حالات این بزرگان بمانند هم است ؟ **بیشتر مطالب نقل شده از این بزرگوارن ،نقل شاگردان و مریدان ایشان است . و آنچه که نقل میشود ممکن است در اثر ارادت مرید به مراد ، کمی دستخوش تغییر گردد و اضافات داشته باشد . بیشتر باید در اینگونه مباحث به اصل گفتار توجه نمود و نه به حاشیه ها . مثالی برایتان می آورم : (۵/بهمن/۹۱ ۱۲:۱۴)Hadith نوشته است: یکی از شاگردان شیخ می گوید: روزی در خدمتشان بودم و راجع به فرج مولا امام زمان(عجّل الله تعالی فرجه شریف) و خصوصیات انتظار صحبت بود، فرمودند:در اینجا سه نکته نقل مینمایم: *مگر نه اینکه رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)فرموده اند که ازدواج نیمی از ایمان است . پس چطور ایشان به این مقامات نائل شده حال اینکه عیال و اولادی نداشته؟ *چرا جناب رجبعلی خیاط اظهار دیدار امام زمان (علیه السلام) را داشته اند حال انکه اهل دل ، دلدادگی را بزبان نمیآورند ؟ *و اما نکته اصلی و درس این نوشتار ، ساده زیستی و دلدادگی به حضرت حق بوده که این پینه دوز را به این مقام رسانده . باید سعی گردد تا آن نکات قابل اعتنا بیشتر مطالعه و توجه گردد و حواشی ،که خیلی در حرکت و سیر خدایی شدن اهمیت ندارند، مورد توجه قرار نگیرند که از اصل باز میمانیم . **کلام این بزرگان کلام خداوندیست و نور هدایت که قلب ایشان را منور نموده بر زبان جاری میگردد تا دیگرانی که مصر به حرکت و هدایت الهی هستند را راهنما باشد . تمامی سخنان ایشان تنها برای سعادت بخشیدن به زندگانی آدمیان است و از کلام آنها بوی زندگی استشمام میشود و این بنا به همان هدایت الهی است . پس از کلام و سخنان ایشان استفاده نمایید که همان سخنان خدا و معصومین (صلوات الله علیهم اجمعین) است . در پایان یک نکته اخلاقی : مراقب کید و مکر شیطان باشد که شما را متوجه حاشیه نکند و شما را از اصل دور ننماید ، که شیطان دشمنی روشن و واضح برای آدمیست . شما تشنه چشمه حیات باشید ، دربهای دانش و معلومات خود باز میگردند ، ان شاءالله. موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| شعر منتشر نشدهای از «شیخ رجبعلی خیاط» در وصف امام علی(علیه السلام) | فدايي ولايت | 1 | 1,680 |
۲۰/شهریور/۹۱ ۱۹:۳۹ آخرین ارسال: zarati313 |
|