|
چرا فیلم های مذهبی فروش نمیکنند؟
|
|
۱۲:۴۶, ۱۳/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/دی/۹۰ ۲۱:۲۳ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
جواد شمقدری گفت : ما از ساخت فيلم هاي شايسته انقلاب حمايت مي کنيم اما متاسفانه اين فيلم ها مخاطب ندارد.
شمقدری که درجشنواره فیلم عمار سخن می گفت وسخنان او را روزنامه خراسان منعکس کرده ، افزود : مثلا فيلمي چون «33 روز» مخاطب ندارد و سالن هاي سينما فيلم را بدون تماشاگر به نمايش مي گذارد، در حالي که وقت جهاد فرهنگي است و بايد با حضور خود در سالن هاي سينما ، پاسخ مثبتي به ساخت اين گونه فيلم ها دهيد؛ در چند وقت اخير فيلم هايي چون «شکارچي شنبه»، «33 روز» و «گلوگاه شيطان» روي پرده رفت و تمام دوستان و همکاران در معاونت سينمايي تلاش کردند که با اهداي بليت نيم بها و يا رايگان به سازمان ها و نهادهاي مختلف از آن ها دعوت کنند که به ديدن اين فيلم ها بيايند ولي متاسفانه اين اتفاق نيفتاد و بچه مسلمان ها به سينما نيامدند، به همين دليل معتقدم که در عرصه جهاد فرهنگي بايد نقش پررنگي داشته باشيم. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۱۲, ۲۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
اصلا من هیچ تبلیغ درست و حسابی از راه ابریشم تو تیوی ندیدم که بدونم در مورد چیه
بعدم ما یه فیلم مزخرفی مثل طلا و مس(خدایی فوق العاده بیخود و درپیت بود)می سازیم کلی جایزه هم بهش میدیم اسمش می ذاریم فیلم مذهبی من این فیلمو می بینم حالم از فیلم مذهبی که هیچ از خود مذهبم به هم می خوره خب معلومه وقتی یه فیلم دیگه با این اسم بیاد بره رو پرده پا نمیشم برم ببینم البته کارایی داریم مثه ملک سلیمان که ترکوند من دوبار تو سینما دیدم یه بار رو دی وی دی کار باید با تبلیغات باشه تبلبغات تبلیغات تبلیغات |
|||
|
|
۱۷:۰۴, ۲۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۲۹/دی/۹۰ ۰:۴۴)Admirer نوشته است:من با نظرتون موافق نیستم تمام چیزهاییی که دست به دست هم میدن که یک فیلم خوب شکل بگیره نسبت به هم ارجعیت ندارن بلکه مکمل هم هستن,اگه بودجه نباشه کارگردان و غیره خوب باشن فیلم افتضاح میشه...چون خواسته های کارگردان براورده نمیشه و مجبوره به سمت بی کیفیتی بره اما اگه بالعکس باشه مسلما آدم نا بلد با بهترین امکاناتم نمیتونه کاری کنه...(۲۹/دی/۹۰ ۰:۴۱)Rman نوشته است: به نظر من مشکل اصلی پول هست!! والبته در مورد کارهای هیچکاک و برگمان و. ولز...میشه گفت این دید و ذهنیتی که ما داریم نسبت بهشون که این فیلم مال 50-60سال پیشه و اینطور ساخته شده مارو پای فیلمها میخکوب میکنه...(اگه همین فیلم مدرن باشه محصول همین سالها باشن ما حتی نگاهی هم بهشون نمیندازیم) والبته برای اون زمان خودشون کم این فیلمها هزینه بر نبودن اگه دقت کنید همین "تعصب" گریفیث خیلی پر هزینه بوده.یا "پردنگان" هیچکاک...پشتیبانی مالی توی سینما خیلی مهمه شاید توی دیگر رشته های هنری این قضیه 100% نباشه ولی توی سینما نمیشه ازش چشم پوشی کرد |
|||
|
|
۰:۲۳, ۲۳/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اسفند/۹۰ ۰:۲۵ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام. دوست گرامی ... گمان می کنم منظور من رو خوب متوجه نشده باشید! ببینید! شاید با یه جمله بتونم اینطوری بگم : "اگر دست همین کارگردان ها یه بودجه ی کلانی هم بدی تا زمانی که بلد نیستن یه فیلم نامه ی درست و روتین بنویسن، باز هم کار خوبی از آب در نخواهد اومد!" کارگردانی که اساسا، بلد نیست چطور باید قصه را پیش ببرد و چطور باید فضاسازی کند و همواره مخاطب از داستانش جلو می زند، حالا شما بیاید یه بودجه ی میلیاردی هم تحویلش بدهید!! ![]() در مورد سینمای مدرن هم البته منظورم لفظ عام مدرن نبود بلکه از نظر تاریخی و ساختاری گفتم! ( کلاسیک، مدرن، پست مدرن ) امیدوارم منظورم رو درست رسونده باشم! یا علی |
|||
|
|
۰:۲۹, ۲۳/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اسفند/۹۰ ۰:۳۰ توسط رمز شب.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
بله من منظورتون فهمیدم امـــــا یه مسئله ای هست اونم اینکه منظور شما این هست که تا حالا هر کارگردانی که تو این حوزه ساخته شده همه آدمای آماتوری بودن میشه با ذکر مثال ملموس تر کنید منظورتون؟
|
|||
|
|
۰:۳۷, ۲۳/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اسفند/۹۰ ۰:۴۰ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
البته نه همه!!
کارگردانایی هم هستن که فراتر از سطح سینما ایران بودن و نیازمند بودجه های بیشتر برای ساختن موقعیت های بی نظیر بودن!! نمونش کیارستمی و یا همین فرهادی که فیلم نامه نویسی رو عمیقا بلده! یا مرحوم علی حاتمی!! ولی خوب ... اکثر کارگردان ها امروز درگیر مشکل فیلم نامه و ... هستن!! یا علی |
|||
|
|
۱۴:۰۵, ۲۳/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اسفند/۹۰ ۱۴:۰۶ توسط mohsen-321.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
وقتی که در باره یه موضوع حتی اگه شیرین هم باشه بارها و بارها از نگاه های مختلف حرف زده شه آدم از اون موضوع وا میزنه مثل شرینی ، درسته که شیرینه ولی زیاد از حدش هم خوب نیست در ضمن تبلیغات تو ایران خیلی ضعیفه فیلما آنونس های قوی ندارن فیلمنامه ها مشکل داره و سینمای ایران هم مخاطبان خیلی حرفه ای نداره من خودم فیلم بدرودبغداد رو دیدم فیلم خیلی قشنگی بود ولی فروش نکرد یا راه آبی ابریشم باید یکی به مردم در باره انتخاب فیلم مناسب آگاهی بده که این اتفاق هم نمی افته ........
|
|||
|
|
۱۲:۲۳, ۲۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
سلام به نظر من دفاع مقدس ما خودش به تنهایی پتانسیل بسیار بالایی داره ومیشه از زندگینامه شهدا وخاطرات رزمندگان جبهه فیلم های قشنگی ساخت ولی نمیدونم چراروی این موضوع کار نمی شه؟؟ الان بیشتر فیلم هادرباره ی عشق وعاشقی دختر پسرهاست وخیانت زن وشوهرها....
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |