کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا در گروه دوستی "برای حق" عضو می شوید؟
بلی
خیر
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گروه دوستی، با عنوان "برای حق"
۱۷:۱۷, ۲۱/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

با سلام خدمت دوستان عزیز:
من قصد دارم در این تالار یک گروه دوستی با عنوان "برای حق" تشکیل بدهم.

ابتدا توضیحاتی در مورد عنوان گروه:
اول اینکه حق یکی از نامهای خداوند است. این لغت بارها در قرآن آمده است و کاربرهای خاصی دارد. و ویژه بودن این لغت بخاطر پیوند خاص آن به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است. برای توضیحات بیشتر حتما اینجا کلیک کنید.
و یکی از مهمترین اصول زندگی ها بر پایه حق استوار است. یعنی حق الله، حق النفس و حق الناس.
من سعی کردم مفاد و آئین نامه این گروه دوستی را بر همین اساس پیاده کنم.

حال بپردازیم به اصل موضوع، یعنی مفاد و آئین نامه ی این گروه دوستی:

ما در تالار:
هر مطلبی که می نویسیم (ایجاد تاپیک، ارسال پاسخ، پیام خصوصی، تشکر، اعتبار) فقط برای رضای خدا خواهد بود. پس:
1: ما با هیچ مطلبی، شخصی برخورد نمی کنیم.
2: هیچ مطلبی را برای جلب نظر دیگران ارسال نمی کنیم.
3: از آنجایی که سکوت دری از دربهای حکمت است، پس در مورد مطلبی که نمی دانیم سکوت می کنیم.
4: از گزافه گویی پرهیز می کنیم.
5: به هیچ کس حسادت نمی کنیم (امام صادق(علیه السلام) می‌فرمایند:«به راستی مؤمن غبطه می‌خورد،ولی حسادت نمی‌ورزد اما منافق حسادت می‌ورزد و غبطه نمی‌خورد)
6: بابت داشته های ناچیز مان، به کسی فخر نمی فروشیم و آن را وسیله ای برای تحقیر دیگران بکار نمی بیندیم.
7: قرآن مجید در یکی از توصیفات خود از « متقین » می فرماید:
الذین ینفقون فی السراء والضراء و الکاظمین الغیظ و العافین عن الناس والله یحب المحسنین (134/ آل عمران)
آنان کسانی هستند که در فراخی و تنگی انفاق می کنند و خشم خود را فرو می برند و از مردم در می گذرند و خداوند نیکوکاران را دوست دارد.
8: و البته ما به کسانی که بخواهد بجای مناظره منطقی، مجادله و غوغاسالاری کنند، به هیچ وجه اجازه ابراز وجود هم نخواهیم داد.
9: برای انجام هر کاری در جهت تعجیل در ظهور اما زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) کوتاهی نخواهیم کرد.
10: و همیشه با منابع موثق، اطلاعات خود را در اختیار دیگران قرار می دهیم.

ما و تالار:
1: هر آنچه که از تالار می آموزیم در زندگی روزمره خود اجرا می کنیم.
2: دوستان خود را نیز تشویق می کنیم تا به این گروه دوستی بپیوندند.
3: فعالیت در این تالار نباید در زندگی عادی خلل ایجاد کند.
4: هنگام نماز تالار تعطیل است (البته به وقت محلی)
5: از آنجایی که خداوند شب را برای آرامش انسان آفریده،ما پس از نیمه شب هیچ گونه فعالیتی در تالار نخواهیم داشت. در واقع تالار تعطیل تا سحر. (برای دریافت توضیح کامل اینجا کلیک کنید)
6: پیشنهاد می کنم به جای ساعت 12 الی 1 شب، در ساعت 6 الی 7 صبح در تالار حضور داشته باشیم
7: سعی می کنیم با دوستان تالاری خود در فضای واقعی رابطه داشته باشیم.
8: حضور ما در تالار نباید بصورت ساعات طولانی و متمادی باشد.
9: تالار باید برای ما مکانی برای پرسیدن سوال باشد.
10: در انجام وظایف محوله به یکدیگر کمک خواهیم کرد.

ما در زندگی:
1: سعی می کنیم هر روز بیشتر خود را بخدا نزدیک کنیم.
2: سعی می کنیم همیشه نمازهایمان را سر وقت و با حضور قلب بخوانیم.
3: سعی می کنیم خود را از گناهان دور کنیم.
4: همیشه به یاد مهدی موعود هستیم و برای تعجیل در ظهورش تلاش می کنیم.
5: به سلامتی خود اهمیت خواهیم داد. (طبق دستورات اسلام)
6: خود را از لحاظ جسمی آماده مبارزه می کنیم.
7: سطح علمی خود را هر روز بالا خواهیم برد.
8: همیشه آشنا خواهیم بود با مسائل روز دنیا. (از قافله عقب نخواهیم ماند)
9: روش و سیره ائمه را سرمشق خود قرار می دهیم
10: کلیک کنید
و ...

از همه دوستانی که مایل به عضویت در این گروه دوستی هستند دعوت می کنم به جمع ما بپیوندند.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، ANTI satan ، حلما ، oO DaViD Oo ، MAHDI59 ، جوینده حق ، aliakbar ، علی 110 ، آزاد اندیش ، مسافر ، Amir ، zarati313 ، خاک ، shia12 ، بیداری اندیشه ، mosafer ، fazel ، Seyed Mohsen ، علائم ظهور ، The Arrival ، باران ، EMPERATOR ، m.shirazi80 ، Hadith ، هادی نظری ، bahar2006 ، احیاء ، mohammad790 ، ANTi666 ، bozorgmehr ، a.l.? ، MohammadMeraj ، وحید الف ، Tolou ، ghadimi2 ، محمداحسان ، ثامن ضامن ، yektasepas ، Ara ، نسیم ، یاران مهدی ، وحید110 ، Paasdar ، ضد ماسون ، سدرة المنتهی ، فاطمه خانم ، boghz ، آرین (الهه.ع) ، MESSENGER ، K-1 ، hamed313 ، Reza14 ، elhamA ، V-E ، أین المنتظر ، MiladYLH ، منتظر کوچولو ، nafas ، محیصا ، خادمة الزهرا ، persia ، Admirer ، Mitsonary ، Agha sayyed ، نـور ، paradise ، hajiali.m ، SARV ، meshkat ، ساجد ، MohammadSadra ، nasimesaba ، یا ثارالله ، saloomeh ، blue.blood ، تازه مسلمان ، فدک زهرا ، Amirsaeed ، najmeh ، soldier ، shafagh_mah ، yamin ، mahdy_mir ، یار کوچک ، 872325 ، N.Mahdavian ، Havbb 110 ، در جستجوی سختی ، fatemeh ، heaven ، ema1392 ، mahdi14 ، سرباز منتظر ، AMINI ، مجید املشی ، zryy ، Farzaneh ، سیمرغ ، fafa* ، رضوانه ، عبدالرحمن ، صبح صادق ، یاســین ، mahyamatin ، help me ، قلب ، حسن عزتي ، 59-11(یامهدی) ، m.hossein

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۸:۰۹, ۲۳/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #11
آواتار
بنده هم دوست دارم افتخار عضويت در اين گروه رو داشته باشم. Big Grin
البته بند 9 از قسمت ما درزندگي تقريبا همه چي رو داره در خودش.

انشاءالله ما در زندگي نسبت به مسائل جامعه خودمون ، همسايه هامون ، خويشاوندانمون بي تفاوت نباشيم. بيشتر خودمو عرض مي كنم. چون واقعا در اين قسمت بد عمل كرده ام، و از خدا مي خوام كه به من فرصتي بده كه جبران مافات كنم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، oO DaViD Oo ، The Arrival ، Amir ، حلما ، ضد ماسون ، MESSENGER ، nafas ، خادمة الزهرا ، nasimesaba ، 872325 ، Farzaneh
۱۰:۴۸, ۲۳/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #12
آواتار
ساعت حضورش يكمي سخته..اما غير ممكن نيست..محمد جان...من هم همي هستم...موفق باشي
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، mohamad ، The Arrival ، Amir ، حلما ، ضد ماسون ، MESSENGER ، nafas ، nasimesaba ، 872325 ، Farzaneh
۱۱:۲۲, ۲۳/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/بهمن/۸۹ ۱۱:۲۲ توسط The Arrival.)
شماره ارسال: #13

اگه خدا قبول کنه من هم هستم و امیدوارم بتوننم همچین وظایفی رو انجام بدم اما چیزی که باید اعلام بشه اینه که حتی اگر یک نفر بتونه با این نصایح به جایی برسه مطمئنا ثوابش برای شما هم خواهد بود جناب Mohammad مدیر عزیز انجمن - خدا همه ما خصوصا دوستان خوب انجمن بیداری رو مورد رحمت خودش قرار بده انشا ا...

موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، mosafer ، حلما ، mohamad ، rastin ، ضد ماسون ، MESSENGER ، V-E ، nafas ، nasimesaba ، 872325 ، Farzaneh
۱۶:۴۰, ۲۳/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #14
آواتار
با تشکر از پیشنهاد شما.
من هم به کمال میل می پذیرم اما قول نمیدم هر سی نکته ی ذکر شده رو رعایت کنم چون واقعا سخته اما سعی خودمو میکنم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حلما ، mohamad ، mosafer ، The Arrival ، Amir ، ضد ماسون ، MESSENGER ، nafas ، nasimesaba ، یا ثارالله ، 872325 ، Farzaneh
۱۷:۰۵, ۲۳/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #15
آواتار
دوستان اگه اجازه بدند من هم هستم البته تمام مفاد خوب هست ولی نباید یه
جوری باشه که دوستان از تالار دلزده بشن ساعت حضور هم مهم نیست مهم
حضور موثر هستش حالا هر ساعتی که میخواد باشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، The Arrival ، Amir ، ضد ماسون ، MESSENGER ، nafas ، nasimesaba ، یا ثارالله ، 872325 ، Farzaneh
۲۱:۰۰, ۲۳/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #16
آواتار
تاپیک خیلی خوبی ایجاد شد .
فقط ساعت حضور رو به نظر من کنسل کنید . چون ممکنه بعضی ها نتونند در آن زمان بیایند.

از طرفی به نظر من یک تاپیک دیگه ایجاد کنیم با عنوان گزارش گروه
به این صورت که هر ماه اعضای گروه از تغییراتی که در اعمالشان دادند گزارش بدهند. یا کارهای مثبتی که انجام دادند.
این کار باعث میشه که با خواندن گزارشات دیگران بفهمیم در چه مرحله ای قرار داریم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mosafer ، علی 110 ، mohamad ، Amir ، bahar2006 ، حلما ، Tolou ، ضد ماسون ، meshkat ، boghz ، MESSENGER ، nafas ، nasimesaba ، یا ثارالله ، 872325 ، Farzaneh
۰:۱۳, ۲۴/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/بهمن/۸۹ ۰:۱۴ توسط Seyed Mohsen.)
شماره ارسال: #17
آواتار
اگـــه خــدا بخـــواد مــن هــم هستـــم

(۲۲/بهمن/۸۹ ۲۰:۱۹)بیداری اندیشه نوشته است:  از صمیم دل از خدا میخوام به خودم و همه عزیزان مشتاق لقاءالله، توفیق اجرای موارد کامل بالا رو عنایت کنه.
فقط خواستم بگم با توجه به مطالعات حقیر، از بین اینها دو چیز خیلی مهم تر هلستن:
- نماز اول وقت تا اونجایی که میشه سعی بشه با حضور قلب باشه. سعی کنیم به هر قیمتی مدتی خودمون رو کامل مقید کنیم انشاءالله.
- ترک گناه، که بسیار بسیار مهم هست. صغیره و کبیره هم نداریم. هر چیزی گناه هست باید سعی کنیم که ترک کنیم. محکم باید رفت سراغشون. همت و تلاش و مراقبت زیاد و شدید و توکل به خدا، کلید موفقیت هست.
کتاب پرسشهای شما و پاسخهای آیت الله بهجت(رحمة الله علیه)
سوال:اجمالا بفرمائید حضور قلب چگونه حاصل می شود؟
پاسخ:«اگر مقصود حضور قلب است،با نوافل و عبادات مستحبه تحصیل می شود و از آن جمله تبدیل فردای به جماعت است. وتحصیل حضور قلب به این می شود که در اوقات غفلت به خودش فشار نیاورد و در اوقات حضور(قلب) اختیار آن را از دست ندهد.»(ص 18)

سوال:برای ازدیاد محبت به حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) چه کنیم؟
پاسخ:«گناه نکنید و نماز اول وقت بخوانید.»(ص 22)

سوال:در هنگام نماز چگونه می توانیم حضور قلب را در خودمان به وجود بیاوریم؟
پاسخ:«یکی از عوامل حضور قلب این است که در تمام بیست و چهار ساعت باید حواس باصره،صامعه و... خود را کنترل کنیم؛زیرا برای تحصیل حضور قلب باید مقدماتی را فراهم کرد باید در طول روز گوش،چشم و همچنین سایر اعضا وجوارح خود را کنترل کنیم.واین یکی از عوامل تحصیل حضور قلب می باشد.»(ص 24)

حضرت عبدالعظیم حسنی از امام حسن عسكری(علیه السلام) روایت می كند كه فرمودند: "خداوند متعال با حضرت موسی تكلم كرد، حضرت موسی فرمود:خدای من. كسی كه نمازها را در وقتش به جای آورد چه پاداشی دارد؟ خداوند فرمود:حاجت و درخواستش را به او عطا می كنم و بهشتم را برایش مباح می گردانم(بحارالانوار، ج82، ص204)."

پیامبر اكرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمودند:"بنده ای نیست كه به وقت های نماز و جاهای خورشید اهمیت بدهد، مگر این كه من سه چیز را برای او ضمانت می كنم: برطرف شدن گرفتاری ها و ناراحتی ها، آسایش و خوشی به هنگام مردن و نجات از آتش.(سفینه البحار،ج 2، ص 42)"

امام صادق(علیه السلام) می فرمایند:"ملك الموت در هنگام مردن، شیطان را از محافظ بر نماز دور می كند و شهادت به یگانگی خدا و نبوت پیامبرش را در آن هنگامه بزرگ به او تلقین می نماید.(وسائل الشیعه، ج 3، ص 86)"

آقای مصباح می گوید: آیت الله بهجت از مرحوم آقای قاضی (رحمة الله علیه) نقل می کردند که ایشان می فرمود:
« اگر کسی نماز واجبش را اول وقت بخواند و به مقامات عالیه نرسد مرا لعن کند! و یا فرمودند: به صورت من تف بیندازد. »
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mosafer ، علی 110 ، MAHDI59 ، mohamad ، sunrise59 ، Amir ، بیداری اندیشه ، parisan ، rastin ، جوینده حق ، احیاء ، حلما ، مسافر ، aliakbar ، ضد ماسون ، MESSENGER ، nafas ، خادمة الزهرا ، nasimesaba ، یا ثارالله ، حسام+ ، Marziyeh ، 872325 ، یا صاحب الزمان ، Farzaneh
۰:۳۹, ۲۴/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #18
آواتار
مفاد خوبی داشت،
امیدوارم من هم بتونم عضوی از این گروه باشم...
فقط دلم می خواست به این فرمایش اما علی (علیه السلام) هم توجه ویژه ای کنیم و گذشت رو از مفاد این قرارداد بذاریم:
نامه امام علی(علیه السلام) به مالک اشتر: ای مالک! اگر شب هنگام کسی را در حال گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن ، شاید سحر توبه کرده باشد و تو ندانی

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mosafer ، علی 110 ، mohamad ، rastin ، sunrise59 ، Amir ، بیداری اندیشه ، parisan ، montazer ، aliakbar ، ضد ماسون ، boghz ، MESSENGER ، nafas ، محیصا ، Admirer ، nasimesaba ، یا ثارالله ، حسام+ ، 872325 ، Farzaneh
۳:۵۱, ۲۵/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #19
آواتار
با سلام خدمت دوستان
بنده هم منتظر راه اندازی این تالار هستم تا منتظران آقا رو بشناسم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، mohamad ، ضد ماسون ، MESSENGER ، nafas ، nasimesaba ، یا ثارالله ، 872325 ، Farzaneh
۱۸:۲۲, ۲۵/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #20
آواتار
سلام
حتما همه سعيمو مي كنم و با تمام عشقي كه به خدا مي تونم داشته باشم قدم به قدم و جزء به جزءش رو آهسته و پيوسته وارد رفتار و اعمال مي كنم چون ره رو آن است كه آهسته و پيوسته رود.
سعي مي كنم اين توصيه ها رو در جايي قرار بدم كه هميشه جلوي چشمم باشه تا اگه لحظه اي از عهدم غافل شدم خيلي سريع يادم بياد.
ممنون دوست عزيز با اينكه ما همه مي دونيم حق چيه اما گاهي غفلت مي كنيم.
التماس دعا ما رو تو نمازاي اول وقتتون فراموش نكنيد.
در پناه حق
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، rastin ، هادی نظری ، حلما ، ضد ماسون ، MESSENGER ، nafas ، nasimesaba ، یا ثارالله ، Farzaneh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا