کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 11 رای - 4.64 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(A)چهل نکته درباره مومن از نگاه علی (علیه السلام) ، خود را محک بزنیم.
۱:۳۷, ۱/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۱ ۹:۱۰ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
امام علی (علیه السلام) برای مومن، چهل خصوصیت بیان کرده است:
توکل در امور - سرعت در خیر - پایداری در حوادث - تعطیل در انتقام - امداد بر مظلوم - خوشرویی با عیال - ملایمت با جهال - تأمل در جواب - اکرام مهمان - شفقت با مردم - وفا در عهد - دادرسی در قضا - نظافت در پوشش - کناره جویی از بخیل - مخالفت با نفس - سعی در اخلاص - مصاحبت با نیکان - دلجویی از غریبان - قصور در شهوت - جوانمردی با مغلوب - دوری از کبر - راستی در گفتار - تقدم بر سلام - نوازش بر ایتام - احترام به والدین - اجتناب از غیبت - نصرت در جهاد - اصرار در طاعت - شکر بر نعمت - عفو با قدرت - عیادت مریض - ایثار بر مسکین - خدمت به خلق - ادب در کلام - عطا در مقام - اندازه در معاش - تفکر در امور - پرهیز از خشم - استقامت در کار - صبر بر مصائب .

شاید با یک نگاه، خیلی ساده از کنار آن خصوصیات بگذریم. ولی اگر هر کدام را با خصایص واقعی خود مقایسه کنیم، خواهیم دانست که آیا ما از نظر امام علی (علیه السلام)، مومن هستیم یا خیر؟

من صفحه ای را آماده کردم که شما می توانید در آنجا گزینه ها را انتخاب و نمره خود را مشاهده کنید.
این ابزاری برای شناخت بهتر خودمان می باشد. که می توانیم به خودمان از 0 تا 20 نمره دهیم.

یا علی مدد
بی حد و بی عدد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zarati313 ، بیداری اندیشه ، علی 110 ، احیاء ، parisan ، F.E.A.R ، یکدوست ، MAHDI59 ، mabbaszadegan ، haddii ، M Rises Soon ، اسماعیل ، جوینده حق ، محسن1979 ، مصاحبان ، پرنده بهشتی ، Hadith ، Ali302 ، bidar ، مبينا ، aliakbar ، Seyed Mohsen ، MESSENGER ، 29Mordadi ، یاران مهدی ، وحید الف ، K-1 ، خادم الامام ، ONLY66 ، نسیم ، mojtaba-nk3 ، paradise ، 872325 ، مجنون الحسین ، MEHJR ، صریا ، hadi.ah ، وحید110 ، 7parsa4 ، Ahmad-A.R.M ، Abasaleh ، ANTI satan ، خادمة الزهرا ، Agha sayyed ، ياسر ، محیصا ، علیرضا110 ، zohur ، MohammadMeraj ، hesam110 ، saloomeh ، mohamad316910 ، shafagh_mah ، jkb ، ST92 ، ali.khm ، ترنم بهاری ، ترنم ، MiNuTeS ، ema1392 ، fazel ، mosafer ، mohamad110 ، shakiba ، ODYSSEY ، أین المنتظر ، said_siraj ، یا ثارالله ، nasimesaba ، mrfarzadj ، fandogh ، یا صاحب الزمان ، محب الزهرا ، V-E ، ساقی ، سرباز سید علی ، سپیدار ، Dragonborn ، AFG Shia ، behzad-jn ، seven.attar ، vahrakan ، ایران من ، Ehsan 110 ، mahdy30na ، 135 ، fatemeh ، دوست خدا ، taleb ، azade ، خاک ، Mitsonary ، Farzaneh ، ضحی ، zahra.shakiba ، مجید املشی ، شیدا ، farzad313 ، fiftynine ، faateme-313 ، aboutorab ، setmapi ، tazevared ، montazer 128 ، sedad ، منادی حق ، بچه شیعه ، یاوران مهدی ، علمدار133 ، میلاد مسلمی ، دستهای سبز ، kashkol-ir ، مسعود.پاکرو ، میثاق ، ali0077 ، mahramaneh ، mahyamatin ، sabrina ، حضرت عشق ، m.hossein ، آفتاب ، mohammad reza ، Hadiss313

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۲۵, ۲۱/دی/۸۹
شماره ارسال: #31
آواتار
حتما شنیدی در مورد آدمهایی که میرفتن خدمت پیامبر و ایشان با یک جمله تاثیر گذار اونها را راهنمایی می کرد.
شما دنیایی از مطالب ارزشمند را یکدفعه و یکجا ارسال کردی
البته ممکنه یک نفر پیدا بشه و گمشده خودش را وسط یکی از اون خطوط پیدا کنه. ولی به نظر من:
کم گوی و گزیده گوی چون دُر
تا ز اندک تو جهان شود پُر
.
.
.
.
نه، نظرم عوض شد. در این مورد بهتره که یک نفر پیدا بشه و گمشده اش را از این وسط برداره و بره.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، zarati313 ، یاران مهدی ، محیصا ، MohammadMeraj ، nasimesaba
۱۳:۳۱, ۲۵/دی/۸۹
شماره ارسال: #32
آواتار
سلام محمدجان و تمام کسانی که این پست رو میخونن
این مطلب رو بخون:
راه سعادت کدوم وره؟!!
حضرت آیت ا… بهجت به عنوان طعن و طنز می فرمودند:

بله ماها برای تکامل مان دنبال یک چیزی می گردیم که نه خدا گفته باشد نه پیغمبر (صلوات الله علیه) و نه امام (علیه السلام) ، در صورتی که قاعدتاً آنچه آنها بیشتر گفته اند و بیشتر تأکید کرده اند همان موجب سعادت می باشد. که مهمترین آنها همین نماز است. نقل از کتاب بهجت عارفان

این رو به عنوان یه نمونه آوردم
متاسفانه دارم میبینم که داره بیشتر به مطالبی پرداخته میشه که فکر میکنم بیشتر مشغول شدن و پرداختن به اونها موجب رضایت دشمنان امام زمان هست تا امام زمان
به قول مستند ظهور آنچه شیطان حقیقتاً از اون میترسه آزاد شدن یکنفر از قیودی هست که او بر سر راهش و اندیشه ی توحیدی اش برقرار کرده
تالار شده نسخه دوم وعده صادق
و پستهای زیادی که صرفاً شاید جذاب باشه آدم فضایی و جن آبی و دروازه ستاره ای و جهان موازی و...
امام زمان پرداختن به اینا رو از ما میخواد ؟
البته شاید دوستان اصلاً دغدغه خاصی برای زمینه سازی نداشته باشند و اینجا هم کم کم بجای سنگر امام زمان بشه یه محلی برای گذران زمان
خاک بر سر من که این قدر بی تقوا و بی معرفتم که نمیتونم برای امامم کاری بکنم و اثری داشته باشم
من خیلی به این تالار امیدوار بودم (و البته هنوز هم هستم)
اللهم أنی أعوذ بک من علم لاینفع
اگه من آدم بودم امام زمان به حرفام برکت میدادن
یا خدا خودت همه ما رو به اون راهی که مورد رضای خودت هست هدایت کن!!!!

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: احیاء ، mosafer ، MAHDI59 ، mohammad790 ، zarati313 ، mohamad ، bidar ، bahar2006 ، 7parsa4 ، parsa ، Seyed Mohsen ، یاران مهدی ، K-1 ، مجنون الحسین ، خادمة الزهرا ، محیصا ، MohammadMeraj ، nasimesaba ، V-E ، Farzaneh ، علمدار133 ، mahyamatin
۲۰:۴۲, ۲۵/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۸۹ ۲۰:۴۴ توسط mosafer.)
شماره ارسال: #33
آواتار
نقل قول:
نقل قول رو خالي گذاشتم. علي آقا شما چرا ؟ من اصلا عوض شدم تو همين دو سه ماهي كه عضو اين مجموعه شدم.
قبل اين كميتم لنگ لنگ بود. مانند مسافر خسته اي بودم كه خسته از سرابهاي جا و بيجا ، تشنه ، رشته هاي حبل متين از دستم خارج ميشد.

شما چرا؟ من چه بگويم كه نزديكترينها هم جنس لحظاتشون، من از اونا دور كرده ، با اونهايم ولي تنهام. بخدا هرچي مي خوام راهي بازكنم ، نميشه.
از خدا ميخوام. و از شمامي خوام كه دعا كنيد براي همه ، براي همه ايكه در حق شون سرگردانند. و براي شكست باطلي كه در باطلشون باهمند.
ياخدا همه ما را به راه خودت ، راه انبيائت ، راه امام غايب از نظرت هدايت كن.
و تو اين راه و تو اين سفر دست ما را در دست وليت قرار بده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، mohamad ، یاران مهدی ، MohammadMeraj ، nasimesaba
۱:۵۷, ۲۰/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۸۹ ۱:۵۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #34
آواتار
سلام محمد جان
ببین برادر ما خودمون رو سرکار گذاشتیم یه جورایی
یعنی چی؟
یعنی تاوقتی که سحر خوابیم
تا وقتی که نماز شب نمیخونیم
تا وقتی که قرائت قرآن در سحر نداریم
...
سه نقطه رو خودت گرفتی دیگه برادر
ببین من برای اعضای خواننده ی این پست دعا میکنم که خدا بهشون سحر بده و از شر وسوسه های شیطان در مورد سحر رهاشون کنه و کمکشون کنه به حق آقا امیرالمومنین بر نفسشون غلبه کنند و سحر بیدار بشن
باقی دوستان هم در حق من دعایی کنند که توفیق سحر پیدا کنم
جان من دعایم کنید
اللهم عجل لولیک الفرج
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad790 ، mosafer ، یاران مهدی ، مجنون الحسین ، ضد ماسون ، mohamad ، V-E ، خادمة الزهرا ، محیصا ، MohammadMeraj ، shakiba ، Tolou ، mahyamatin
۹:۲۷, ۲۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #35
آواتار
راستش با خودم كلنجار مي رفتم كه اين مطلب رو بنويسم يا نه
اما چند وقت پيش يكي از اقوام عمرش رو داد به شما ، من نيت كردم كه چهل شب براش سوره الرحمن رو بخونم
حدودا 10 روز كه گذشت متوجه يك تغييرات شدم و اين اينكه معمولا حدودا بين يك ربع تا نيم ساعت قبل اذون صبح

بيدار مي شوم و گاهي اوقات دقيقا هم وقت اذون، و بيدار شدنم هم بسيار سرحال نه اينكه خواب آلود باشم و جالب اينكه هيچ ربطي به اينكه كي خوابيده باشم نداره.
البته اين براي من كه هميشه نماز صبحم لب طلايي بود خيلي دور از ذهن بود كه يه روزي اينجوري نماز صبح بخونم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، mohammad790 ، علی 110 ، MAHDI59 ، یاران مهدی ، K-1 ، مجنون الحسین ، ضد ماسون ، خادمة الزهرا ، محیصا ، MohammadMeraj ، meshkat ، shakiba ، nasimesaba ، shafagh_mah ، V-E ، zryy
۱۵:۲۴, ۲۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #36
آواتار
بسم الله
سلام
نه محمد(mohamad)جان کم گوی گزیده گوی نبود زیاد گفت و البته گزیده گفت علی.
علی جان با یه پست تموم ایرادهامون رو ریختی رو آب برادر دمت گرم.
برادرها هرکه سحر رو درک کنه کارش ردیف میشه ها ولله
پس پیش به سوی سحر....
یاالله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadMeraj ، shafagh_mah ، V-E
۲۳:۰۰, ۲۰/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۸۹ ۲۳:۰۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #37
آواتار
mosafer عزیز
این توفیقی که به برکت اخلاص به شما دادند رو شاید به من ندند
اما من الرحمن رو رجاءً و از روی امید شروع میکنم و اگه جواب گرفتم برادر یه هدیه ویژه پیش من داری
بعلاوه ی دعای خیر حقیر فقیر سراپاتقصیر
یا علی برادر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mosafer ، یاران مهدی ، shakiba ، ساجد ، shafagh_mah ، V-E
۰:۳۴, ۲۱/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #38

انشاالله خدا رحم کنه و ما رو ببخشه و جزء بندگان منتظر خودش قرار بده
نمره ی من شد 5/6
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محیصا ، shakiba ، V-E
۱۸:۱۸, ۱۶/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۸۹ ۱۹:۱۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #39
آواتار
سلام بر محمد و باقی رفقایی که این پست بسیار عزیز رو که مایه ی دلگرمی من هست رو دنبال کردند از اول تا به حال
اینجا شما رو بایکی از بی نظیر ترین اذکاری که شخصاً برکات حیرت انگیزی رو ازش در زندگیم دیدم معرفی میکنم "در حاشیه مفاتیح هم هست!":

در كتاب «بلد الأمين» از حضرت رسول صلى اللّه عليه و آله روايت كرده:
هركه هر روز ده بار اين دعا را بخواند،حق تعالى‏ چهار هزار گناه كبيره او را بيامرزد،و وى را از سكرات مرگ و فشار قبر،و صدهزار هراس قيامت نجات دهد، و از شرّ شيطان و سپاهيان او محفوظ گردد،و قرضش ادا شود، و اندوه و غمش برطرف گردد،
دعا اين است:

اَعْدَدْتُ لِكُلِّ هَوْلٍ لا اِلهَ اِلا اللَّهُ
وَ لِكُلِّ هَمٍّ وَ غَمٍّ ما شاءَاللَّهُ
وَ لِكُلِّ نِعْمَةٍ الْحَمْدُ لِلَّهِ
وَ لِكُلِّ رَخآءٍ اَلشُّكْرُ لِلَّهِ
وَ لِكُلِّ اُعْجُوبَةٍ سُبْحانَ الِلَّهِ
وَ لِكُلِّ ذَنْبٍ اَسْتَغْفِرُاللَّهَ
وَ لِكُلِّ مُصيبَةٍ اِنّا لِلّهِ وَ اِنّا اِلَيْهِ راجِعُونَ
وَ لِكُلِّ ضيقٍ حَسْبِىَ اللَّهُ
وَ لِكُلِّ قَضآءٍ وَ قَدَرٍ تَوَكَّلْتُ عَلَى اللَّهِ
وَ لِكُلِّ عَدُوٍّ اِعْتَصَمْتُ بِاللَّهِ
وَ لِكُلِّ طاعَةٍ وَ مَعْصِيَةٍ لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ اِلاّ بِاللَّهِ الْعَلِىِّ الْعَظيمِ .

مهيا كردم براى هر هراسى«لا اله الا اللّه»را
و براى هر اندوه و غمى،«ما شاء اللّه»را،
و براى هر نعمتى‏ «الحمد للّه»،
و براى هر راحتى«الشكر للّه»،
و براى هر شگفتى«سبحان اللّه»،
و براى هر گناهى«استغفر للّه»
و براى هر مصيبت«انا للّه و انا اليه راجعون»را،
و براى هر تنگى«حسبى اللّه»
و براى هر قضا و قدر«توكلت على اللّه»را،
و براى هر دشمن«اعتصمت باللّه »را
و براى هر طاعت و معصيت«لا حول‏ و لا قوّة الاّ باللّه العلى العظيم»را.

از نکات بسیار ارزنده ی این ذکر شریف از لحاظ معرفتی این است که شما میفهمی که در هر حالتی چه ذکری را باید بگی
مثلاً اگر گرفتاری مصیبتی و از دست دادن عزیزی شدی باید انا لله و انا الیه راجعون رو بگی
اگه گرفتار هول و هراس شدی باید بگی لا اله الا الله
اگه در آسایش و رفاهی و عافیت باید بگی شکرا لله
اگه نعمتی رو خدا بهت میده و یا یاد نعمیتی می افتی باید بگی الحمدالله
اگه گرفتار غم و اندوه میشی باید بگی ماشاالله
اگه به گناه و ذنب گرفتار شدی باید بگی استغفر الله
و.... و باید به معنای این اذکار هم توجه داشت.

یه نکته ی ظریف فرقی هست بین ذنب و معصیت
ذنب به گناهی میگن که تبعات داره و بلایا و یا مشکلاتی رو با ارتکابهش به دنبال میاره مثل دفع روزی و یا زوال نعمت و یا عدم استجابت دعا و یا سلب توفیق
معصیت فرقی داره با این که من دقیقش رو الان یادم نیست
خلاصه ی کلام اینکه این ذکر واقعاً اکسیری هست در نوع خودش!!!!!!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، m.shirazi80 ، MAHDI59 ، Seyed Mohsen ، mohammad790 ، یاران مهدی ، K-1 ، مجنون الحسین ، خادمة الزهرا ، احیاء ، MohammadMeraj ، محیصا ، meshkat ، shakiba ، V-E ، امید ، heaven ، mahyamatin
۲۱:۰۴, ۱۶/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۸۹ ۲۱:۰۶ توسط m.shirazi80.)
شماره ارسال: #40
آواتار
با تشکر از زحمات شما برای ارسال های مفید

همانطور هم که اشاره کردین نماز مهمترین راه نزدیک شدن به خداست در حالیکه اکثرا دنبال راه های عجیب غریبن .
نماز هم مراحل و مراتبی داره . اما مهم این هست در وهله اول نماز ما مورد قبول درگاه حق بشه .
خواندن آیت الکرسی بعد از هر نماز واجب باعث قبولی نماز هست .

خواهش میکنم از همه شما این رو جدی بیگیرین .ممکنه اولش براتون سخت باشه ولی بعدش که براتون راحت شد هیچ وقت ترک نمیکنید .
خیلی آثار خوبی داره .
موارد زیادی هستن که باعث میشه نمازمون قبول نشه . اما خوندن آیت الکرسی اون موارد رو به ما یادآوری میکنه و باعث جلوگیری از ارتکاب اعمالی که باعث قبولی نماز نیست میشود.

--------------
من برای بار اول که نماز شب خوندم برای یک حاجت دنیوی بود .
بعد از اون بود که فهمیدم نماز شب چه غوغایی هست که تا قبل از آن خبر نداشتم .ولی خوندنش واقعا توفیق میخواد که من متاسفانه همیشه نماز شب نمیخونم .گهگاهی توفیقش رو پیدا میکنم .
به هیچ بهانه ای از خواندن نماز شب غافل نشین .
شاید باور نکنید ولی اون اوایل که نماز شب میخوندم .نماز صبحم قضا میشد ( منظورم به خاطر خوندن نماز شب و بیدار بودن نیست) کلا در اون زمان نماز صبح من قضا میشد.
بعد از آن نماز صبحم هم درست شد . حتی صبحها بدون ساعت از خواب بیدار میشدم .
ولی بدبختی من اینه که اعمال من بالا و پایین داره . یک وقت اوج میگیره و یک وقت در جاده سرازیری قرار میگیره .
نمیدونم چی کار کنم تا همیشه روز به روز اعمالم صعودی بشه .
الان هم اعمالم در مرحله سرازیری قرار گرفته :s
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، mosafer ، یاران مهدی ، خادمة الزهرا ، MohammadMeraj ، V-E
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]