|
رسالت فیس بوک و سادگی جوامع بشری!!!!!!!!!!!(بسیار مهم)
|
|
۱:۱۶, ۱۴/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۰ ۱۹:۰۴ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خسته نباشد از مقابله
خیلی وقته فیس بوک شده یکی از مهترین ابزارهای دشمن برای رسیدن به انچه که می خواهد این ابزار قوی هم هر روز دشمن را یک پام نه بلکه ده ها گام به هدف شومش نزدیک تز میکنه در این تایپیک می خوام بعضی مشکلاتی که فیس بوک ایجاد کرده رو مطرح کنم 1 سایت جهان : شبکه اجتماعي فيس بوک اين روزها نقش پررنگي در جدايي زوج ها از يکديگر بازي مي کند و يکي از مهمترين دلايل طلاق اين روزهاي زوجين از يکديگر به شمار مي آيد روزنامه رسالت نوشت او پس از انتقاد شدید از همسرش به خاطر لایک نزدن به پستی که برای خیلی ها جالب و شگفت آور بوده، با مشت به دهان همسرش کوبید و موهایش را کشید. تازه ترين يافته هاي موسسه «ديوورس آنلاين» حکايت از اين دارد که عامل يک سوم طلاق هاي زوجين از يکديگر فيس بوک است. براساس اين يافته ها دادخواست هاي طلاقي که در دو سال گذشته واژه «فيس بوک» در آنها به چشم مي خورده، دوبرابر شده است. مهمترين دلايلي که زوج ها براي دادخواست خود در اين موسسه اعلام مي دارند، عکس هاي نامناسب شريک زندگيشان در فيس بوک، ديدن پيام هاي غيراخلاقي همسر براي ديگران و ديدن همسرشان با شخص ديگري در ميهماني هاي مختلف است فیس بوک و کتک کاری زن و شوهر! بنیتو آپولینار که تازه ترین پست فیس بوک خود را به مطلبی درباره سالروز مرگ مادرش اختصاص داده بود به بهانه اینکه همسرش نسبت به پست تازه اش واکنش مثبتی نشان نداده، او را زیر مشت و لگد گرفت. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۲۸, ۲۲/آذر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۱ ۲۰:۰۳ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
با سلام .
فیس بوک نه از لحاظ امنیتی بلکه از لحاظ دادن اطلاعات اجتماعی خطرناک است . مثلا عکس و فیلم شخصی ما به چه درد فیس بوک میخورد ؟ اصلا خیلی ها در همین فیس بوک عضو میشوند که عکس و فیلم شخصی خودشان را به اشتراک دیگران بگذارند . مهم ترین مشکل دادن ذائقه ی جمعی یک کشور به فیس بوک است . شما مثله خیلی از سایت ها باید در ابتدای عضویت جنسیت خود را ارائه دهید و تاریخ تولد و خیلی از چیزهای دیگه مثله اینکه دانشجو هستید یا نه ؟ متاهل هستید یا نه ؟ این ها هم انچنان مهم نیست ولی زمانی که یک مسئله از دنیای واقعی مثه همین سوختن بچه های دبستانی در ایران در ان مطرح میشود موضوع حساس میشود چرا با استفاده گزینه ی LIKE شما ذائقه ی خود را در اختیار فیس بوک قرار میدهید مثلا در فیس بوک مطلبی نوشته میشود که بچه های دبستان سوختند ولی هنوز اقای وزیر روی صندلی ریاست است ؟ به اضافه ی یک اعتراض نامه حالا وقتی ان موضوع توسط مثلا 7 هزار نفر لایک میشود یعنی براحتی میتوان به یک موج رسانه ای ایشان را به استعفا رساند چرا که خود مردم هم چنین میخواهند . حالا اگر این موضوع مورد توجه مشترکین فیس بوک قرار نگیرد به ان مسئله پرداخته نمیشود . به نظر شما ایا نیستند کسانی که برای ان ذائقه ی دسته جمعی طبقه بندی شده پول بدهند ؟ مثلا دختران ایرانی بین سن 15 تا 25 سال چه موضوعاتی را مورد توجه قرار دادند ؟ افراد متاهل به چه موضوعاتی علاقه دارند ؟ افرادی که دید مذهبی دارند چه موضوعاتی را مورد توجه قرار میدهند ؟ از نظر من عضویت در فیس بوک یعنی دادن اطلاعات ... حتی اگر صفحه امام زمان هم درست کنیم باز اطلاعات ما در دست انهاست ؟ در ارتباط با امام زمان چه موضوعاتی مطرح میشود ؟ چه گروه سنی به ان علاقه دارند ؟ جنسیت افراد چیست ؟ در واقع انها موارد مورد علاقه ی ما را ثبت میکنند و انرا در رسانه ها و زندگی واقعی به خوردمان میدهند . |
|||
|
|
۲۰:۳۷, ۲۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
کلا ما زمانی که به اینترنت وصل بشیم، تمام اطلاعات توی کامیپوترمون هم قابل دست رس هست ، ولی هر کسی نمیتونه دست رسی بشون پیدا کنه. فیس بوک و غیر فیس بوک نداره ، کلا به شبکه اینترنت وصل باشی اینطوری میشه.
وگرنه مطمئن باشین مسئولین نگران سرقت اطلاعات خونوادگی کسی نیستن ، میخوان اطلاعات امنیتی سرقت نشه که شبکه داخلی دارن راه میندازن. البته کسی به اطلاعات منو شما کاری نداره ولی خوب به اون دونه درشتا کار دارن |
|||
|
|
۲۱:۰۹, ۲۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
فیسبوک هم یه شبکه ی اجتماعیه و کسی رو زور نکردن بیا توش عضو شو....
اما مدیرها و مسئولینش که رفیق صمیمی مون نیستن که بخوان اسرار مارو حفظ کن.... در کل این امکان که بتونن به اطلاعات کامپیوترت دسترسی پیدا کنن پایینه مگر اینکه طرف هکر پیله و حرفه ای و البته بیکاری باشه که بخواد اطلاعات کامپیوترت رو بگیره... اما امکان دسترسی به اطلاعاتی که توی خود فیسبوک حتی به عنوان البوم شخصی میذاری هم فکر کنم خیلی سخت نباشه... |
|||
|
۲۱:۳۵, ۲۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
من که جواب سوالم رو نگرفتم:
آیا عضویت تو فیسبوک برای انجام فعالیت های مذهبی و اعتقادی و... درسته یا نه؟ در ضمن به قول استاد رائفی پور نباید به همه چیز نگاه 100 درصد خوب یا بد داشته باشیم ! این درست نیست........ |
|||
|
|
۲۱:۴۰, ۲۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
نقل قول: آیا عضویت تو فیسبوک برای انجام فعالیت های مذهبی و اعتقادی و... درسته یا نه؟ در فیس بوک عضو شوید به چند شرط : انجایی که دادن اطلاعات لازم است اطلاعات جعلی بدهید . کامیپوتر خود را از فایل هایی که دوست ندارید عمومی شوند خالی کنید . هیچ موضوعی را لایک نکنید . فقط اطلاع رسانی کنید . |
|||
|
|
۲۱:۵۱, ۲۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
استفتاء از مقام معظم رهبری درباره فعالیت در فیس بوک
![]() متن سوال: بسم الله الرحمن الرحیم آیت الله خامنه ای با سلام و احترام با توجه به این که وب سایت فیس بوک در ایران فی*ل*تر شده است آیا ورود به چنین سایتی صرفا برای ارتباط با دوستان و بدون هیچ فعالیت سوء علیه منافع ملی جمهوری اسلامی اشکال دارد؟
با تشکرباسمه تعالی سلام علیکم و رحمة الله و برکاته بهطور کلی اگر مستلزم مفسده (مانند ترویج فساد، نشر اکاذیب و مطالب باطل) بوده و یا خوف ارتکاب گناه باشد و یا موجب تقویت دشمنان اسلام و مسلمین شود، جایز نیست و الا مانعى ندارد. موفق و مؤید باشید. توضیح: حکم بالا در شکل فتوا بیان شده است یعنی تشخیص مصداق به عهده ی مکلف گذاشته شده است و تنها به بیان حکم کلی بیان شده است. تشخیص این که آیا این شرایط در مورد فعالیت در فیس بوک صادق می باشد یا خیر به عهده ی مکلفین گذاشته شده است. نکته ای که در حکم بالا مشخص است این است که در صورتی که این فعالیت موجب تقویت دشمنان اسلام و مسلمین شود جایز نیست در حالی که ماهیت شبکه های مجازی بر پایه ی جمع آوری اطلاعات می باشد و هر چه استفاده کنندگان آن بیشتر باشند و در استفاده از آن محدودیت کمتری برای خویش قائل باشند اطلاعات بیشتری را برای این شبکه های اطلاعاتی فراهم می کنند و در نتیجه منجر به تقویت دشمنان می شود. به نظر می آید این حکم نه حرام بودن مطلق فعالیت در این سایت را می رساند و نه جایز بودن آن را اثبات می کند بلکه به نوعی فیمابین است. به هر حال تشخیص مصداق این حکم به عهده ی خود شماست. منبع: شیعه آنلاین |
|||
|
|
۲۳:۵۹, ۲۲/آذر/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
به نظر بنده اگر به جهت نشر دین با سازو کار مناسب با محیط فیس بوک باشه میشه کارهای مثبتی هم انجام داد . انجمن خودمون همه مسائل مذهبی را می توان مطرح کرد اما در فیس بوک می شود با مطرح کردن مسائل مذهبی دکتر شریعتی شروعی برای نشر دین داشته باشیم
یه نظر بود |
|||
|
|
۰:۰۵, ۲۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
فضای فیس بوک مثل یه لیوان آبه که گرداننده های اصلی اون از بیرون هرچی که اون تو بگذره می بینن!
|
|||
|
۱:۰۰, ۲۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
به نظر من فیس بوک مکان مناسبی برای بیان نظرات و ارمان های ما هستش
با فیس بوک به راحتی میتونیم ارمان ها و نظرات خودمون رو در بین مردم کل دنیا تبلیغ کنیم |
|||
|
|
۱:۵۸, ۲۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
من یه مدت رفتم فیسبوک برای همین کارهای مذهبی
کلی نوشتم هم خارجی و هم ایرانی ولی بیشتر خارجی چون ایران با این تحریمها و فی*ل*تر ها جلوی خیلی از بچه مذهبی ها رو که فی*ل*تر شکن ندارن رو گرفته و دیدم همه ی ایرانی ها فقط دنبال عبثیاتن ولی نه از این طرف نظری رسید و نه از اون طرف مسلمون هاشون هم که خدا رو شکر همه وهابیییییییییی!!!! نمیتونی دو کلوم باهاشون حرف بزنی از لحاظ انتشار مطالبم باید یکی قبولت کنه تا بتونی مطالبت رو بهش نشون بدی وگرنه امکان نداره مطالبت رو ببینه . به همین خاطر من هم اکانتم رو حذف کردم . ولی پیشنهاد دیگه ای دارم اگه دوستان بخوان تو فضای اجتماعی تبادل اطلاعات کنن به نظر من گوگل پلاس از بسیاری جهات بهتره حداقلش میتونی تمام مطالبت رو به همه ی کاربرای گوگل پلاس نشون بدی بچه مذهبی باحال هم کم نداره و خدا رو شکر تنها نیستی . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| >>>نکاتی پیرامون بحث ها در جوامع مجازی <<< | فاطمه خانم | 5 | 2,873 |
۵/تیر/۹۴ ۱۱:۱۱ آخرین ارسال: tikvaniroo |
|

![[تصویر: 179182172120813817721514625110317813013419037.jpg]](http://img.tebyan.net/big/1390/07/179182172120813817721514625110317813013419037.jpg)