کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 3.9 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رسالت فیس بوک و سادگی جوامع بشری!!!!!!!!!!!(بسیار مهم)
۱:۱۶, ۱۴/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۰ ۱۹:۰۴ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام خسته نباشد از مقابله

خیلی وقته فیس بوک شده یکی از مهترین ابزارهای دشمن برای رسیدن به انچه که می خواهد این ابزار قوی هم هر روز دشمن را یک پام نه بلکه ده ها گام به هدف شومش نزدیک تز میکنه در این تایپیک می خوام بعضی مشکلاتی که فیس بوک ایجاد کرده رو مطرح کنم
1
سایت جهان : شبکه اجتماعي فيس بوک اين روزها نقش پررنگي در جدايي زوج ها از يکديگر بازي مي کند و يکي از مهمترين دلايل طلاق اين روزهاي زوجين از يکديگر به شمار مي آيد

روزنامه رسالت نوشت

او پس از انتقاد شدید از همسرش به خاطر لایک نزدن به پستی که برای خیلی ها جالب و شگفت آور بوده، با مشت به دهان همسرش کوبید و موهایش را کشید.

تازه ترين يافته هاي موسسه «ديوورس آنلاين» حکايت از اين دارد که عامل يک سوم طلاق هاي زوجين از يکديگر فيس بوک است.

براساس اين يافته ها دادخواست هاي طلاقي که در دو سال گذشته واژه «فيس بوک» در آنها به چشم مي خورده، دوبرابر شده است.

مهمترين دلايلي که زوج ها براي دادخواست خود در اين موسسه اعلام مي دارند، عکس هاي نامناسب شريک زندگيشان در فيس بوک، ديدن پيام هاي غيراخلاقي همسر براي ديگران و ديدن همسرشان با شخص ديگري در ميهماني هاي مختلف است

فیس بوک و کتک کاری زن و شوهر!
بنیتو آپولینار که تازه ترین پست فیس بوک خود را به مطلبی درباره سالروز مرگ مادرش اختصاص داده بود به بهانه اینکه همسرش نسبت به پست تازه اش واکنش مثبتی نشان نداده، او را زیر مشت و لگد گرفت.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad790 ، hosein.kh ، MohammadSadra ، أین المنتظر ، hesam110 ، mohammad74 ، yamin ، نسیم ، dani ، vahrakan ، fazeleh ، tazevared ، omidman ، من انقلابی ام ، بچه شیعه ، ztb
۱۳:۵۹, ۱۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
خوشم میاد هنوز بعضیا متوجه نشدن از هر چیزی میشه درست هم استفاده کرد.

ما میایم میشینیم اینجا حرف میزنیم ، خدارو شکر هممنون هم خدا رو قبول داریم ، سر چیزای کوچیک با هم بحث میکنیم ، ولی توی فیس بوک وقتی میخوایم بحث کنیم ، باید بحث رو از جایی شروع کنیم که یا اثبات خدا رو واسه طرف ثابت کنیم یا اگه در مورد ایران باشه ، اثبات اینکه تاریخ و مدرنتیه هیچ فرقی با هم ندارن.

لطفا اینقدر دیدتون بسته نباشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، Blank Mind ، یا ثارالله ، EMPERATOR ، dani ، vahrakan ، علی الهادی
۱۵:۳۵, ۱۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
(۱۴/دی/۹۰ ۱۰:۴۰)t.kam67 نوشته است:  زوجي كه تو اين چيزا با هم مشكل دارن همون بهتر طلاق بگيرن.وقتي از اول مشخص نكردن اعتقاداشون رو و با هم تو اين زمينه به مشكل ميخورن، نگه داشتنشون پيش هم سخته.باز بهتر از اينه كه طرف بره خيانت كنه و بعد اون يكي متوجه بشه!
در ضمن فيس بوك اگر بده، چرا همين شبكه آي فيلم هم فيس بوك داره، هم توييتر، هم يوتيوب؟كلي از سايتا و برنامه هاي ايراني هم عضون!رطب خورده منع رطب ميكنه!!!

برادر من ما کی تلویزیون رو صد در صد یا حداقل 50 درصد تایید کردیم که شما با ایراد از اون از ما ایراد میگیری ؟
اما در مورد زوج ها باید بپم که فیس بوک کم کم زمینه ی انحراف رو برای اونا مشخص کرده به جای حرف زدن با هم با کاربرای فیس بوکی حرف میزنند و بی مهری ها کم کم شروع میشه و یه نکته ی دیگه این که شما میفرمایید بر سر این مسائل مگه کم چیزی هستند ؟ آیا این رنج ـور نیست که همسرت رو با کس دیگه ای با ظاهر خاصی در یک عکس ببینی؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad790 ، hesam110 ، یا ثارالله ، yamin ، dani ، vahrakan ، tazevared ، یاســین
۹:۰۰, ۱۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
نقل قول:زوجي كه تو اين چيزا با هم مشكل دارن همون بهتر طلاق بگيرن.

یعنی چی؟ شما یک چاقو رو بردار بزن طرف رو بکش بعد بگو شکمی که قراره با یه کارد پاره بشه همون بهتر که پاره بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا حرف غیر منطقی میزنی عزیز من؟ این شبکه مجازی داره خیلی برنامه هارو سازماندهی میکنه!
یکی از بزرگترین کاربرهاش توی زمان فتنه88 بود که ازش استفاده میشد برای شایعه پراکنی. اینو دیگه همه میدونن.
شما چطور استلال میکنید؟ اصلا ببینم شما استدلال میکنید؟ قکر میکنید؟Huh

نقل قول:در ضمن فيس بوك اگر بده، چرا همين شبكه آي فيلم هم فيس بوك داره، هم توييتر، هم يوتيوب؟كلي از سايتا و برنامه هاي ايراني هم عضون!رطب خورده منع رطب ميكنه!!!

شبکه آی فیلم خیلی غلط ها میکنه به ما چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شبکه آی فیلم که بماند همین صدا و سیماش خیلی کارهای مزخرف میکنه!!!!!!!!! به ما چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من ما اینجا شبکه آی فیلم یا صدا و سیما هستیم؟

نقل قول:خوشم میاد هنوز بعضیا متوجه نشدن از هر چیزی میشه درست هم استفاده کرد.

بله ولی کاربردش تفاوت داره.
مثلا یک چاقو با طرح چریکی ساخته میشه مخصوص قتل یکی برای پوست گرفتن پرتقال! یکی دیگه برای یه کار دیگه...
آیا شما میتونید با اون چاقویی که برای قتل طراحی شده خوب سیب زمینی پوست بکنین؟ یا اینکه با اون کارد میوه خوری به راحتی آدم بکشین؟ مسلما نه! چون اگه میشد دیگه برای کاربرد های مختلف چاقو های مختلف نمی ساختن. با یه چاقو همه کار میکردن.

اینم همینه عزیز من الان فیس بوک رو به یک طراحی خیلی خاص ساختن در تسخیر یک عده ای هم هست که شما خودت در بالا شرح دادی این ها اینقدر وضعشون خرابه که باید بری براشون خدا و پیغمبر ثابت کنی!!!!!!!!!!!!
اصلا شما نمیتونی تکون بخوری اون تو. تا یه حرف بزنی صد نفر میریزن سرت به اعتقادات و ائمه و پیامبر و مقدسات توهین میکنن.

خب چه کاریه عزیز من آخه؟ بری اون تو که چی بشه؟ ملت رو هدایت کنی؟

متاسفانه هوای نفس بدجور گاهی اوقات چشم آدم رو کور میکنه.

نقل قول:لطفا اینقدر دیدتون بسته نباشه
شما دیدت باز باشه ببینیم کجارو میگیری؟
ماهم یه زمان از این حرفا زیاد میزدیم ولی بعدش فهمیدیم یه من ماست چقدر کره داره یا چقدر ماست یه من کره داره!!!!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، sayed reza ، mohammad74 ، only_y2d ، yamin ، dani ، vahrakan ، tazevared ، "عارف"
۱۱:۴۱, ۱۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #5

مشکل این جاست که اوی هیچ شبکه ی اجتماعی امنیت نداره و در کل هیچ کاریری امنیت اطلاعاتی ندارد...
باورتون نمی شه من اصلا عضو نیستم به قول هم کلاسی هام زیادی محتاطم...
توی هر شبکه اجتماعی قبل از رسیدن پیامی به فرد مورد نظر این پیام از فی*ل*تر های گوناگون می گذرد تا احیانا چیز به خصوصی که آن ها می خواهند را به دست بیاورند.
من مدت ها پیش توی آکادمی که درس می خوندم توی کلاس شبکه یه کنفرانسی در مورد اشلون دادم ولی دانش آموز ها منو مسخره کردند ولی بعد از این که اون رسوایی دار و دسته ی مردوخ من گفتم که گفته بودم گه یه روز می رسه که اشلون همه رو به فنا می ده این هم همون اشلون بود ولی این سیستم هیچ وقت از بین نمی رود چون سیستم ترمیم دارد و طبق الگوریتم هایی که طراحی کرده اند برای خود الگوریتم ساخته و یک سیستم کاملا انعطاف پذیر است.
مشابه این سیستم یک سیستم هم در بریتانیا ساخته می شود البته کامل نیست چون مشکلات اداره دارد به نام تی آی ای
این برای کنترل داخلی است ولی خیلی ضعیف تر از اشلون عمل می کند.
در کل شما اونطور که فکر می کنید شبکه ای شروع به کار نمی کند که فقط چهار نفر رو به هم وصل کنند اونم فیسبوکی که زاکربرگ یهودی طراحی کرده
از من یه نصیحت حتی دور و ور یاهو هم نپلکید از وب کم استفاده نکنید ...
بابا این همه سیستم ایمیل ایرانی هست مثل میهن میل برید از اونا استفاده کنید یا ایمیل ملی اونا بهترن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، یا ثارالله ، dani ، vahrakan ، tazevared
۲۲:۳۱, ۱۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
یه مدت توی فیس بوک عضو بودم....یه مدت که چه عرض کنم یه چند ساعت....بعد دیدم اینقدر کاربرا اراجیف میگن و میفرستن که دیگه گفتم منه دانشجو رو چه به هدر دهی وقت.....

به خدا وقتی میام تو این انجمن میدونم هنگام خروجم حداقل چند پست مفید خوندم و نوشتم و 0/000001 درصد اطلاعات به درد بخور گیرم اومده که میتونم در زندگی بکارش ببرم....اما فیس بوک چی؟(ذاتا وقت گذرونی)

در باب امنیت هم افتضاحه......همین ندا آقاسلطان بیچاره فکر میکنید چطور سوژه قتل توسط ضد انقلاب شد....اونها لازم نیست یه فرد مهم رو بکشن......
یه دانشجوی عادی رو شناسایی میکنن و سر وقت معین در انظار اونو به قتل میرسونن و بعد هم خوراک رسانه ای و تبلیغی علیه ایران میکنن......

IP شما هم که نشون دهنده محل زندگی شماست.....فکر نکنید فی*ل*ترشکن ها شمارو مخفی میکنه....همه اونها رو خودشون طراحی میکنن و سرورهای فی*ل*ترشکن ها هم تو قبضه ی خودشونه......فکر میکنیم مخفی هستیم....بله مخفی هستیم اما برای سایر وبگردها نه صاحبان فی*ل*ترشکن و احیانا فیس بوک

یا عضو نشید یا اگه میشید اطلاعات درست ندید.....نگین دانشجوی فلان شهر فلان رشته و و و و

از ما گفتن بود......Dodgy

یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Blank Mind ، یا ثارالله ، Admirer ، اکبر.ع ، stranger00 ، "عارف"
۱۸:۴۱, ۱۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
[تصویر: -شیرازی-200x300.jpg]
قانون: استفتاء جدیدی در سایت آیت‌الله مکارم شیرازی منتشر شده است که حکم این مرجع تقلید در مورد استفاده، بازدید و همچنین عضویت در شبکه‌های مجازی مثل فیس بوک را بیان می‌کند.
آیت‌الله مکارم شیرازی در پاسخ به سوال یکی از مقلدین خود درباره استفاده، بازدید و همچنین عضویت در شبکه‌های مجازی مثل فیس بوک اعلام کرده است که «چنانچه این موارد برخلاف قوانین و مقررات باشد و مفسده داشته باشد جایز نیست».
عضویت در شبکه‌های اجتماعی در جمهوری اسلامی ایران جرم نیست اما برخی با استناد به یکی از بندهای فهرست عناوین مجرمانه ادعا می‌کنند که استفاده از فی*ل*ترشکن برای دسترسی به این شبکه‌ها جرم است.
البته جرم بودن استفاده از فی*ل*ترشکن خود محل سوال است و نظر مخالفی هم در مورد آن وجود دارد که بیان می‌کند در فهرست عناوین مجرمانه انتشار فی*ل*ترشکن‌ها و آموزش روش‌های عبور از سامانه‌های فی*ل*ترینگ جرم است و نه استفاده از فی*ل*ترشکن.
پیش از این، استفتائی از رهبر معظم انقلاب اسلامی هم در مورد فعالیت در فیس‌بوک منتشر شده بود که ایشان در پاسخ آن فرموده ‌بودند: «به‌طور کلی اگر مستلزم مفسده (مانند ترویج فساد، نشر اکاذیب و مطالب باطل) بوده و یا خوف ارتکاب گناه باشد و یا موجب تقویت دشمنان اسلام و مسلمین شود، جایز نیست والا مانعى ندارد».
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، یا ثارالله ، t.kam67
۱۷:۲۷, ۱۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
نتشار خبر جعلی حمله آمریکا به ایران در فیس‌بوک برای جاسوسی از کاربران
خبرگزاری فارس: انتشار خبر فوری حمله آمریکا به ایران و عربستان توانسته‌ با توجه به حساسیت این موضوع اقدام به فریب کاربران اینترنتی و نصب نرم افزار جاسوسی در رایانه‌های آنان به منظور مصارف جاسوسی از کاربران شود.

[تصویر: 13900814115828_PhotoA.jpg]

به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری «دیجیتال ژورنال»، در این خبر فوری که در فیس‌بوک منتشر شده است، ادعا شده که آمریکا به ایران و عربستان سعودی حمله کرده و این آغاز جنگ جهانی سوم خواهد بود، این در شرایطی است که در صورتی که کاربر اقدام به تماشای این فایل ویدئویی کند، هیچ ویدئویی پخش نخواهد شد، اما یک ویروس وارد رایانه شخصی کاربران خواهد شد.

این نسخه ویدئویی با عنوان «حمله آمریکا به ایران و عربستان» منتشر شده و در آن توصیف زیر نیز ارائه شده است: آیا جنگ جهانی سوم آغاز خواهد شد؟ این فایل ویدئویی با این عنوان باعث فریب مردم و جذب آنان به تماشای این ویدئو که به عنوان یک خبر فوری بر روی سایت فیس‌بوک قرار گرفته است، می‌شود که هدف از آن به تله انداختن کاربران فیس‌بوک و به بیان دیگر اقدامی برای جاسوسی و گردآوری اطلاعات از قربانیان خود است.
پیغام‌هایی که بر روی این ویدئو قرار داده شده است، در واقع حاوی نوعی ویروس است که بر روی کامپیوتر شخصی کاربران نصب می‌شود و به طور خودکار در کامپیوتر منتشر خواهد شد. پس از نصب ویروس، افرادی که قربانی آن شده‌اند، با هر بار کلیک کردن بر روی آن باعث انتشار هر چه بیشتر این ویروس خواهند شد.
این در شرایطی است که پیش از این نیز در فیس‌بوک اقدام به سوء استفاده از چندین حادثه مهم در سطح دنیا شده است که برخی از این اقدامات جعلی و دروغ بوده است

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع
۱۳:۴۷, ۱۹/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/تیر/۹۱ ۱۳:۵۳ توسط AMINI.)
شماره ارسال: #9
آواتار
براستی اگر فیس بوک ممنوع شده چرا سایتهای رسمی ما درباره اون مطلب مینویسند و با اون در ارتباطند و مخاطبین خود رو در فیس بوک هم فرا میخونند؟

"ما را در فیس بوک دنبال کنید"

"روشهای حذف دوستان در فیس بوک"

"مطالب بیشتر در آدرس ما در فیس بوک"

تمامی این سایتها رسمی و معتبر هستند و مجاز به فعالیت.

حال این سوال پیش میاد اگه ممنوعه چرا برا همه نیست؟
اگه جیزه برا همه جیز باشه!!

عکس و مطلب زیاده و امکانش نیست که همه رو اینجا آپلود کنم.خودتان سرچ کنید متوجه خواهید شد.

گویا آی تی:

[تصویر: 07413354875b.png]

ایتنا:
[تصویر: 52285b9b7e7a.png]

گل دات کام:

[تصویر: 56b06c51e104.png]

و ....

اگه که مجاز نیست و اعلام شده که این شبکه فقط در راستای جاسوسی فعالیت دارد چرا باید درباره اون و نحوه کاکردن با اون توضیح داده شود؟

چرا در حالیکه مطالب وبلاگها جزء به جزء چک میشود و مسدود میشود نباید با این سایتهای پربازدید برخورد گردد؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت
۲۳:۳۲, ۲۱/آذر/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام

از دوستانی که تو فیسبوک هستن و دوستانی که تو فیسبوک نیستن یه سوالی دارم!

آیا عضویت تو فیسبوک برای انجام فعالیت های مذهبی و اعتقادی و... درسته یا نه؟
و همچنین مسایل امنیتی که تو فیسبوک لحاظ میشه رو می خواستم بدونم
مثلا اگر من عضو بشم می تونن اطلاعات هارد (عکس و فیلم و ...) منو در اختیار داشته باشن یا فقط اطلاعات درمورد موقعیت جغرافیایی و چیزایی مثل اینه؟

کلا می خوام یه بحثی در این باره کنیم...

ممنون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: AMINI ، Reza2035 ، black ، Mohammad Trust ، سرباز سید علی ، sajjadbest22 ، حوریه سادات ، علی امینی ، بچه شیعه ، blue.blood ، جویای حقیقت
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]