|
پیامک های قرآنی تاثیر گذار
|
|
۱۹:۲۷, ۱۴/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۱ ۱۵:۱۴ توسط mahdikp.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم همانطور که می دانید برخی اوقات فقط یک جمله آن چنان تاثیرش را بر روی فرد مقابل می گذارد ، که نمی توان آن را سنجید. چه بهتر که این جملات ، آیات قرآنی باشند. بنده برخی از آیاتی را که می دانستم تاثیرگذار است را در گوشی خود می نوشتم و به بقیه ارسال می کردم و باور بفرمایید تاثیرش رو بر روی بقیه می دیدم. بهتر است که از این مرز شیشه ای که همه ، آن را در اختیار دارند و باعث گسترده شدن چیزی می شود استفاده کرد و کلام خدا را به بقیه رساند. و اما پیامک های قرآنی : ------------ (نوح)گفت : پروردگارا ، من به تو پناه می برم از اینکه چیزی را که بدان علم ندارم از تو بخواهم (آیه 47 هود) ------------ و برزمین با تکبر راه مرو ، تو هرگز نمی توانی زمین را بشکافی و طول قامتت هرگز به اندازه کوه ها نمی رسد ( اسرا 72) این آیه یعنی اینکه ادعات نشه ![]() ------------ و اگر نعمت های خدا را بشمارید ، شما رو حساب نتوانید کرد (چه رسد به شکر همه ) نحل 18 ------------ مسلما خدا آنچه می کنید می داند (97 نحل) حواسمون به خودمون باشه که ... !!!! ------------ آیه 8 نحل رو نگاه کنی کپ می کنی ! 1400 سال پیش بینی اختراع ماشین و ... را کرده !!!! ------------ اگر نیکی کنید ، نیکی به خود کرده اید و اگر بدی کنید ، از آن خودتان است !!!! اسرا /7 فراموش نکنید که خداوند فرموده است: والله یحب المحسنین و خداوند نیکوکاران را دوست می دارد ! انتخاب با شماست ، نیک یا بد ------------ بر آنچه از دست شما رفت تاسف نخورید ، و برآنچه به شما داده شادمانی (بی جا)نکنید ، و خداوند هیچ متکبر فخر فروشی را دوست نمی دارد ( حدید 23) کنکور قبول نشدی؟ جایی قبولت نکردند؟ و ... فدای سرت . آیه بالایی رو بخون!! ------------ ما شما را می آزماییم تا مجاهدان و صابرانتان را معلوم داریم ( محمد 31) ------------ اگر خدا را دوست دارید از من پیروی کنید ! (آل عمران 31) یعنی کسانی که می گویند خدا را دوست دارند ولی از او پیروی نمی کنند دروغگویند ! ------------ آیا تا به حال به آسمان دقت کردی ، هیچ ستونی زیر آن نیست !! (لقمان 10 و رعد 2) ------------ این هم تعدادی از پیامک های قرآنی از همین الان این کارفرهنگی رو شروع کنید که هم بدرد دنیاتون می خوره و هم بدرد آخرتون !!! هر کدام از دوستان پیامکی قرآنی در این مکان یادداشت نماید. التماس دعا |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۲۷, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
و هر کس بر خدا توکل کند پس خداوند برای او کافیست «طلاق/3»
|
|||
|
|
۱۱:۰۰, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آَمَنُوا لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ ﴿۲﴾ (صف/2)
اى كسانى كه ايمان آوردهايد چرا چيزى مىگوييد كه انجام نمىدهيد (۲) |
|||
|
|
۱۱:۳۲, ۱۷/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/دی/۹۰ ۱۱:۳۲ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
قطعا همه شما را با چيزى از ترس، گرسنگى، و كاهش در مالها و جانها (مرگ) و ميوه ها، آزمايش مى كنيم; و بشارت ده به استقامت كنندگان.
بقره / 156 |
|||
|
|
۱۱:۵۹, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
یا ایتها النفس المطمئنه ارجعی الی ربک راضیة مرضیة فادخلی فی عبادی وادخلی جنتی
تو ای نفس مطمئنه،خشنود و پسندیده به سوی پروردگارت بازگرد و در صف بندگان من درآی و به بهشت من داخل شو(آل عمران/61) توضیح: امام صادق(علیه السلام) فرمود: اين بخش از آيه و كلام خداوند كه ميفرمايد: «يا ايتها النفس المطمئنه ارجعي الي ربك راضية مرضية فادخلي في عبادي وادخلي جنتي» انما يعني الحسين بن علي ـ عليهما السّلام ـ فهو ذو النفس المطمئنه الراضية المرضية و اصحابه من آل محمد ـ صلوات الله عليهم ـ الرضوان عن الله يوم القيامه و هو راض عنهم، و هذه السورة في الحسين بن علي و شيعته و شيعة آل محمد خاصة، امام صادق(علیه السلام) در تفسير آيه ميفرمايد: اين آيه دربارة حسين بن علي ـ عليهما السّلام ـ است؛ چرا كه آن بزرگوار صاحب نفس مطمئنه بود و از خدا راضي بود و خدا نيز از او راضي بود، و ياران آن بزرگوار از خاندان محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) از خداوند راضي بودند و خداوند نيز از آنها راضي بود، و اين سوره فقط دربارة حسين بن علي و شيعيان او و شيعيان آل محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ميباشد. |
|||
|
|
۱۲:۴۹, ۱۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
از آنان نباشید که خدا را فراموش کردند ، خدا هم خودشان را از یاد برد. (حشر/آیه 19)
خدا را فراموش نکنید !!!! |
|||
|
|
۱۰:۱۹, ۱۸/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۰ ۱۰:۲۳ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
كَبُرَ مَقْتًا عِندَ اللَّهِ أَن تَقُولُوا مَا لَا تَفْعَلُونَ ﴿صف-۳﴾
خداوند سخت به خشم می آید که چیزی بگویید و به جای نیاورید. |
|||
|
|
۱۰:۴۸, ۱۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
مثل کسانی که به دستورات تورات،تکلیف شدند،ولی حق آنها را ادا ننمودند ،همانند مثال الاغی است که با خود کتاب حمل میکند(اما چیزی نمی فهمد) - جمعه / 5
حواست باشه ، به در میگه که دیوار بشنوه !!!! این متن به اندازه سه پیامک می شود ، ولی واقعا ارزش ارسال کردن رو داره |
|||
|
|
۱۲:۲۳, ۱۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
..و لا تجسسو و لا یغتب بعضعکم بعضا ایحب احدکم ان یاکل لحم اخیه میتا..!!
(( 12حجرات)) و در امور مردم تفحص نکنید و غیبت یکدیگر را نکنید, ایا احدی از شما دوست دارد که گوشت برادر مرده اش را بخورد؟! گناهانی که توی اغلب ما خانواده های ایرانی تبدیل به سرگرمی شده !!!! ![]() وای بر ما!! |
|||
|
|
۱۴:۰۱, ۱۸/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۰ ۱۴:۰۴ توسط somayeh.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
به نام کسی که تمام هستیم از اوست
تدبر در قرآن سفیه و بی خرد به چه کسی گفته می شود؟ و من یرغب عن مله ابراهیم الا من سفه نفسه؟ از نگاه آیات قرآن کریم سفیه و نادان و به تعبیر روانتر فارسی بی خرد به کسی اطلاق میشود که منطق،مکتب،رهبر و راه حق را نادیده گرفته و به دنبال هوسهای خود یا دیگران رهسپار میشود زیرا که در ادامه آی فرموده است ولقد اصطفیناه فی الدنیا و انه فی الاخره لمن الصالحین(بقره 130) در نتیجه: دینداری و اطاعت از صالحان=خردورزی
روی گردانی از دین و عدم اطاعت=نادانی و سفاهت |
|||
|
|
۱۴:۰۷, ۱۸/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/دی/۹۰ ۱۴:۱۰ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
خواهرم، سمیه خانوم ممنون از مطلبتون، اگر زحمتی نیست اون بخشی رو که باید توی پیامک بیاریم رنگی کنید یا فونتش رو عوض کنید.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: wink.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.gif)