۱۴/دی/۹۰, ۱۹:۲۷
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
همانطور که می دانید برخی اوقات فقط یک جمله آن چنان تاثیرش را بر روی فرد مقابل می گذارد ، که نمی توان آن را سنجید.
چه بهتر که این جملات ، آیات قرآنی باشند. بنده برخی از آیاتی را که می دانستم تاثیرگذار است را در گوشی خود می نوشتم و به بقیه ارسال می کردم و باور بفرمایید تاثیرش رو بر روی بقیه می دیدم.
بهتر است که از این مرز شیشه ای که همه ، آن را در اختیار دارند و باعث گسترده شدن چیزی می شود استفاده کرد و کلام خدا را به بقیه رساند.
و اما پیامک های قرآنی :
هر کدام از دوستان پیامکی قرآنی در این مکان یادداشت نماید.
التماس دعا
سلام علیکم
همانطور که می دانید برخی اوقات فقط یک جمله آن چنان تاثیرش را بر روی فرد مقابل می گذارد ، که نمی توان آن را سنجید.
چه بهتر که این جملات ، آیات قرآنی باشند. بنده برخی از آیاتی را که می دانستم تاثیرگذار است را در گوشی خود می نوشتم و به بقیه ارسال می کردم و باور بفرمایید تاثیرش رو بر روی بقیه می دیدم.
بهتر است که از این مرز شیشه ای که همه ، آن را در اختیار دارند و باعث گسترده شدن چیزی می شود استفاده کرد و کلام خدا را به بقیه رساند.
و اما پیامک های قرآنی :
------------
(نوح)گفت : پروردگارا ، من به تو پناه می برم از اینکه چیزی را که بدان علم ندارم از تو بخواهم (آیه 47 هود)
------------
و برزمین با تکبر راه مرو ، تو هرگز نمی توانی زمین را بشکافی و طول قامتت هرگز به اندازه کوه ها نمی رسد ( اسرا 72) این آیه یعنی اینکه ادعات نشه![[تصویر: wink.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.gif)
------------
و اگر نعمت های خدا را بشمارید ، شما رو حساب نتوانید کرد (چه رسد به شکر همه ) نحل 18
------------
مسلما خدا آنچه می کنید می داند (97 نحل)
حواسمون به خودمون باشه که ... !!!!
------------
آیه 8 نحل رو نگاه کنی کپ می کنی !
1400 سال پیش بینی اختراع ماشین و ... را کرده !!!!
------------
(نوح)گفت : پروردگارا ، من به تو پناه می برم از اینکه چیزی را که بدان علم ندارم از تو بخواهم (آیه 47 هود)
------------
و برزمین با تکبر راه مرو ، تو هرگز نمی توانی زمین را بشکافی و طول قامتت هرگز به اندازه کوه ها نمی رسد ( اسرا 72) این آیه یعنی اینکه ادعات نشه
![[تصویر: wink.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.gif)
------------
و اگر نعمت های خدا را بشمارید ، شما رو حساب نتوانید کرد (چه رسد به شکر همه ) نحل 18
------------
مسلما خدا آنچه می کنید می داند (97 نحل)
حواسمون به خودمون باشه که ... !!!!
------------
آیه 8 نحل رو نگاه کنی کپ می کنی !
1400 سال پیش بینی اختراع ماشین و ... را کرده !!!!
------------
اگر نیکی کنید ، نیکی به خود کرده اید و اگر بدی کنید ، از آن خودتان است !!!! اسرا /7
فراموش نکنید که خداوند فرموده است:
والله یحب المحسنین
و خداوند نیکوکاران را دوست می دارد !
انتخاب با شماست ، نیک یا بد
------------
بر آنچه از دست شما رفت تاسف نخورید ، و برآنچه به شما داده شادمانی (بی جا)نکنید ، و خداوند هیچ متکبر فخر فروشی را دوست نمی دارد ( حدید 23)
کنکور قبول نشدی؟ جایی قبولت نکردند؟ و ... فدای سرت . آیه بالایی رو بخون!!
------------
ما شما را می آزماییم تا مجاهدان و صابرانتان را معلوم داریم ( محمد 31)
------------
اگر خدا را دوست دارید از من پیروی کنید ! (آل عمران 31)
یعنی کسانی که می گویند خدا را دوست دارند ولی از او پیروی نمی کنند دروغگویند !
------------
آیا تا به حال به آسمان دقت کردی ، هیچ ستونی زیر آن نیست !! (لقمان 10 و رعد 2)
------------
فراموش نکنید که خداوند فرموده است:
والله یحب المحسنین
و خداوند نیکوکاران را دوست می دارد !
انتخاب با شماست ، نیک یا بد
------------
بر آنچه از دست شما رفت تاسف نخورید ، و برآنچه به شما داده شادمانی (بی جا)نکنید ، و خداوند هیچ متکبر فخر فروشی را دوست نمی دارد ( حدید 23)
کنکور قبول نشدی؟ جایی قبولت نکردند؟ و ... فدای سرت . آیه بالایی رو بخون!!
------------
ما شما را می آزماییم تا مجاهدان و صابرانتان را معلوم داریم ( محمد 31)
------------
اگر خدا را دوست دارید از من پیروی کنید ! (آل عمران 31)
یعنی کسانی که می گویند خدا را دوست دارند ولی از او پیروی نمی کنند دروغگویند !
------------
آیا تا به حال به آسمان دقت کردی ، هیچ ستونی زیر آن نیست !! (لقمان 10 و رعد 2)
------------
این هم تعدادی از پیامک های قرآنی از همین الان این کارفرهنگی رو شروع کنید که هم بدرد دنیاتون می خوره و هم بدرد آخرتون !!!
هر کدام از دوستان پیامکی قرآنی در این مکان یادداشت نماید.
التماس دعا