کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نمادهای شیطان پرستی
۱۴:۵۱, ۱۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
هیچ شکل و هیچ عددی متعلق به شیطان نیست.خود عدد 6 در قران امده است مثلا ...خداوند دنیا را در 6 روز و 6 دوران افرید.بیشتر نمادهایی که ماسونها از ان استفاده میکنند طرح هایی هستند که از قبل وجود داشتند هیچ نمادی متعلق به شیطان نیست چرا که خداوند شیطان را یک چشم افریده و در این خلقت و طراحی شیطان هیچ نقشی نداشته پس دوستان لطف کنند و هیچ نمادی رو به شیطان نسبت ندهند همین کار موجب تبلیغ این احمق ها میشود.این موجودات از حیوان هم احمق ترند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، fereydun ، Mohammad Trust ، یا ثارالله ، yashar1374 ، alitalebi ، Tohid_Prince ، mofa ، جواد مخبریان

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۱۴, ۲۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲۲/دی/۹۰ ۱۶:۵۷)I-CAN نوشته است:  
(۲۲/دی/۹۰ ۱۶:۲۳)mhc158 نوشته است:  ربط داره دوست من، یکی ار فرامین اصلی شیطان اینه: "شیطان می‌گوید انتقام و خونخواهی کردن بجای برگرداندن صورت. (اشاره به تعالیم مسیحیت که می‌گوید هرگاه برادری به تو سیلی زد، آن طرف صورتت را جلو بیاور تا ضربه‌ای به طرف دیگر بزند.)" این یعنی وقتی به یک شیطان پرست توهین کنی جواب اون هم توهینه، توهین به مقدساتت، اگه تو هم به عنوان یه مسلمون بخای انتقام توهین رو بگیری، بدونه اینکه خودت بخای به ایدئولوژی شیطانی عمل کردی
دوست عزیز دین اسلام میگه اگه یه کسی بهت سیلی زد تو هم برگرد سیلی بزن.من مسیحی نیستم که صورتم رو بر گردونم.نژآد برتر روی زمین شیعه است و ما نژاد برتر زمین هستیم.ما تا جایی که میتونیم باید این احمق ها را قتل عام کنیم تا درس عبرتی برای سایرین باشد.فقط شعار مرگ بر امریکا مرگ بر اسراییل سر دادن کافی نیست ما در عمل باید امریکا و اسراییل را بکشیم نه در حرف اگر اونها کشتند پس ما هم باید بکشیم.من هر جا شیطان پرستی را ببینم روزگارش را سیاه میکنم.این حیوانات احمق برای اسلام بسیار خطرناک هستند

دوست گرامی درسته حرف شما . ما با اینطور عقاید شیطانی باید مبارزه کنیم . اما اگر یه جایی خودمون تنها و تصمیم گیرنده بودیم شاید ....اما در حال حاضر باید سربازان امام زمان گوش بزنگ دستورات ولایت فقیه باشند .

پس سخنان باید علاوه بر محکم بودن , عاری باشد از چیزی که بد دلان بتوانند از آن استفاده بنفع خویش کنند.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۵:۲۰, ۲/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/بهمن/۹۰ ۸:۵۸ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #12

خوبه دیگه...
همه آدما بیافتن به جون هم مثل گرگ و سگ و کفتار همدیگرو پاره کنن فقط رو حساب این که عقایدشون با هم فرق داره.
انسانیتم که ...!
آقاجوووون!!!!!!
عقاید مختلف نبااااید باعث جنگ بشه.
اگه قرار باشه این جوری آدما همدیگرو قتل عام کنن که دنیا پر از خون و خون ریزی میشه.
.
.
.
واقعا اسلام اینو میخواد...!؟
حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) اینو میخواست...!!؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mofa ، JohnShepard
۱۱:۵۸, ۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #13

(۲۲/دی/۹۰ ۱۶:۵۷)I-CAN نوشته است:  دوست عزیز دین اسلام میگه اگه یه کسی بهت سیلی زد تو هم برگرد سیلی بزن.من مسیحی نیستم که صورتم رو بر گردونم.نژآد برتر روی زمین شیعه است و ما نژاد برتر زمین هستیم.ما تا جایی که میتونیم باید این احمق ها را قتل عام کنیم تا درس عبرتی برای سایرین باشد.فقط شعار مرگ بر امریکا مرگ بر اسراییل سر دادن کافی نیست ما در عمل باید امریکا و اسراییل را بکشیم نه در حرف اگر اونها کشتند پس ما هم باید بکشیم.من هر جا شیطان پرستی را ببینم روزگارش را سیاه میکنم.این حیوانات احمق برای اسلام بسیار خطرناک هستند
شیعه نژاده؟
حالا اگه نژاد بود اون وقت به شما نمی گن نژاد پرست؟
ما برترین در زمین هستیم؟ هر کار خواستیم بکنیم؟ آدم بکشیم و با دست خودمون مردم دنیا رو به خاطر عقایدشون مجازات کنیم؟
این دستور اسلامه؟ فکر نمی کنی اگه یه نفر که مسلمان شیعه نیست یا حتی مسلمان نیست اگه این پستو ببینه چی فکر می کنه؟ اون وقت نمی گه اینا تروریستن؟ نمی گه اینا برا بشر خطرناکن؟ نمی گه اینا به خاطر چنتا نماد آدم می کشن؟
اولا که نماد باعث نمی شه یه نفر شیطان پرست باشه و یه نفر شیطان پرست نباشه.
دوما اگه شخصی شیطان پرست بود کافر هست ولی این دلیل نمی شه در مسائل مختلف عدالت رو براش رعایت نکرد و از جامعه جداش کرد. باید سعی کرد راه راست رو بهش نشون داد و با کلامی خوش راهنماییش کرد چون از اعتقادات دست کشیدن کار راحتی نیست و اگه از زور استفاده بشه عواقب بدی به همراه داره و اون شخص به اعتقادات خودش باور بیشتری پیدا می کنه.
البته منظورم این نیست که اگه یه شخصی با عقایدی سعی کرد که به خاطر عقایدش دست به کارهایی خلاف قانون و اخلاق بزنه نباید مجازات بشه بلکه باید مجازات بشه و فرقی بین مسلمان و غیر مسلمان نیست. این عدالته.
در ضمن مجازات هم قانون داره و کسی نمی تونه همین طور الکی و بدون محاکمه ی رسمی توسط دولت (منظورم کلیه و در جهانه) کسی رو مجازات کنه.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]