کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 13 رای - 3.08 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث پیرامون سخنرانی های دکتر حسن عباسی
۱۹:۲۵, ۲۲/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/خرداد/۹۳ ۳:۰۰ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
در یه وبلاگی با مزخرفاتی رو به رو شدم . می خوام نظرتون رو بدونم :
"با سلام خدمت بازدیدکنندگان عزیز و طرفداران گل فرینج. چند روزی است که سریال بی نظیر فرینج بسیار بر سر زبان ها افتاده و حتما شنیده اید که برنامه ای با نام راز از شبکه ۴ صدا و سیمای اسلامی پخش میشه که در شب اول، شاهکار اینسپشن کریستوفر نولان رو به عبارتی نقد که چه عرض کنم کوبوندن و دیشب هم نوبت سریال بسیار زیبای فرینج بود و حیفم اومد از این موضوع حرفی نزنم. پس برای شروع ۷ کلمه مینویسم که زیاد خودم نتونستم ربطش رو پیدا کنم این کلمات به شرح زیرند

راز سریال فرینج انقلاب اسلامی دکتر عباسی صدا و سیما دنیای متوالی مقابله به مثل جهان آخرت و...

شاید اگر یک کلمه به کلمات بالا اضافه کنیم شاید بشه یه جوری چند موردی از این کلمات رو بهم ربط داد و اون کلمه چیزی نیست جز کلمه "دروغ".

بله در برنامه دیشب کم دروغ گفته نشد. شاخص ترین اونا هم این بود که گفته شد سریال فرینج از لاست بیننده ی بیشتری داره یه به عبارتی حجم بیننده های فرینج بیشتر از لاست هستش آقای عباسی قربونت برم شما که چیزی رو نمی دونی چرا میگی، سریال فرینج تا هفته پیش زمزمه هایی ازش بود که قراره کنسل بشه اونم بخاطر کمبود بیننده و به همین خاطر فرینج رو از جمعه شب ها به شنبه شب ها منتقلش کردن بردار من

من زیاد تو زمینه میزان ببینندگان سریال ها نیستم ولی چیزی رو که میدونم اینه که لاست در زمان پخش فصل ششم چیزی حدود ۹ میلیون نفر بیننده داشت ولی فرینج خیلی که ببیننده داشته باشه 5 میلیون ببیننده در هفته داره. اگه منظورت در ایران هم بود که حتی با یه نگاه به میزان دانلود زیرنویس فارسی این دو سریال بخوبی میتونی این موضوع رو بفهمی. اگه بازم قبول نداری بیا از خودم بپرس بهت میگم لاست تو وبلاگم چقدر بیننده داشت و الان فرینج چقدر داره. ولی اگه منظورت از حجم بیننده، هیکل و ایناست رو دیگه نمیدونم!!

مورد بعدی که گفتی در مورد جی جی آبرامز بود و اینکه موسیقی این سریال هم کار خودشه اینم از اون حرف ها بود کاش یه نیم نگاهی به این صفحه مینداختی تا ببینی چه کسی ساخت SoundTrack این سریال رو برعهده داشته.

دروغ بعدی این بود که گفتی در این سریال تیم تحقیقاتی فرینج شخصی که دو هفته است مرده و روح از بدنش جدا شده رو باهاش ارتباط برقرار میکنن و خاطراتشون رو از ذهنش بیرون میکشن من در این مورد حرفی نمیزنم و نقل قولی از خود میلاد عزیز دوست بسیار خوبم و مترجم سریال براتون میارم :

" در سریال اشاره میشه بعد از مرگ تا 6 ساعت میشه این اطلاعات رو بیرون کشید چون هنوز جریان الکتریسیته در مغز وجود داره در مورد مامور اسکات هم ایشون تو کما بودن و خب بالطبع در کما روح وجود داره بعداً هم که بخشی از ضمیر مامور اسکات به اولیویا منتقل میشه و دیگه ربطی به جسد و روحش نداره "

آقای دکتر و البته داور جشنواره فیلم فجر شما جی جی رو دشمن خودت میدونی؟!!! افتخار هم میکنی که دشمنته؟!!

من الان بخندم یا گریه کنم

ایشون هم همچین نظری در مورد شما دارن؟! چند بار تا حالا با هم بحثتون شده

بعد گفتی اینا یه ایده ای رو رها میکنن که خودش همه کاری میکنه و دارن با ذهن بیننده بازی میکنن مگر این غیر از کاری است که شما دارین بوسیله سریال مختارنامه بر سر مردم ایران میارین فرینج با اون دنگ و فنگش دوبار بیشتر پخش نمیشه ولی خدا وکیلی مختار چند بار از رسانه ملی! پخش میشه؟ حالا وجدانا اثر اون بیشتره یا این؟ البته به هیچوجه این دو مورد رو با هم مقایسه نکنید تو رو خدا

سخن آخر:

جناب آقای دکتر اینقدر دروغ نگویید اگر هم میخواین حرفی بزنید قبلش تحقیق کنید. در ضمن اینقدر قبل از برنامه با اون طالب زاده حرفاتون رو یکی نکنید حداقل یه بار یه چیزی که میگین اون یکی بگه نه 5 بار بگه آره حق باشماست دقیقا همینه و از این حرفا.

در ضمن اگه میشه لطف کن فرینج رو از تو آرشیو سریالات در بیار بده این طالب زاده هم ببینه دیشب تابلو بود غیر از یکی دو قسمت دیگه از فرینج هیچی ندیده!!

راستی دستتون درد نکنه فرینج رو با زیرنویس میلاد نشون دادین واسم من که خیلی جالب بود دیگه میلاد که حق داره. اگه میشه دیگه اگه کلیپی از فرینج خواستین پخش کنین دوبله اش رو نزارین دیشب داشت حالم بد میشد البته تقصیری هم ندارین میخواستین سانسور شده باشه از دوبله اش استفاده کردین."
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضد ماسون ، captaincharisma

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۵۰, ۱۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #21
آواتار
ببخشید لینک کامل این سخن رانی رو دوستان دارند ؟
خیلی ناراحت شدم و نوشتم یه چیزایی اما دیدم بهتره کامل گوش کنم

یا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
۲۲:۵۷, ۱۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #22
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

تصویریشو در این پست قرار دادم

صوتی ان

دانلود فایل صوتی:

[تصویر: download.gif] دانلود - Direct Download Link
[تصویر: download.gif] دانلود از لینک‌های کمکی: FileServe | MegaShare | Rapidshare | hotfile | Mediafire
[تصویر: size.png]حجم:۲۰٫۳۸ مگابایت
به هیچ عنوان اهانت به ائمه و فرزندان عزیزاشان را اجازه نمیدیم شخص میخواد هر کس باشد چه استاد عباسی

چه کس دیگری ،صحبت بحث دیگری است که عنوان کردیم

یاعلی.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Reza2035
۲۳:۰۰, ۱۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #23
آواتار
(۱۲/آذر/۹۲ ۲۲:۵۰)وحید110 نوشته است:  ببخشید لینک کامل این سخن رانی رو دوستان دارند ؟
خیلی ناراحت شدم و نوشتم یه چیزایی اما دیدم بهتره کامل گوش کنم

یا حق

مثل اینکه همینه

http://dr-abbasi.ir/1730/%D8%AE%D9%88%D8...D8%AA.html
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad1369 ، آیلار
۲۳:۰۵, ۱۲/آذر/۹۲
شماره ارسال: #24

نقل قول: رضا جان مطالب را خوندم ولی پاسخ نقدهای علی النور توش نبود...

سلام .

من پاسخیکه شاگردان حسن عباسی به شبهه ای که جدیدا نسبت به ایشون مطرح شده رو گذاشتم وگرنه پاسخ علی النور رو ندادم Smile

من حقیقتا نمیدونم چرا توی این سایت هر وقت بحث انتقاد پیش میاد اونم از شخص حسن عباسی ایشون رو یه ادم نفهم ابله نشون میدن که هیچی حالیش نیست .
به رقیه توهین شده ...چرا چون به جای اینکه بگه حضرت رقیه (سلام الله علیها) گفته رقیه .
به حضرت عباس توهین شده چون بهش نگفته حضرت عباس (علیه السلام) .

اصلا خیلی بحث رو گوش نکردن فقط موضع گرفتن که عباسی توهین کرده ...مگه توی بحث فلسفه ایشون رو ضد رهبری و حوزه و عقلانیت و .و.. اینا نمیدونستند ؟
جواب همه ی اینها رو من از کتاب اموزش فلسفه ی ایت الله مصباح در اوردم و دادم ..چرا کسی صداش در نیومد ؟ چون مصباح لباس روحانیت تنشه نمیشه بهش گفت بی سواد و ... ولی اگه عباسی همون مطلب رو با کت و شلوار مطرح کنه بر خلاف اسلام و عقلانیت و ... حرف زده , هنوزم میگم بحث بحثه لباسه ...شریعتی هم همیشه توی سخنرانی هاش مینالید به من میگن چرا توی سخنرانی هات نمیگی امام علی (علیه السلام) میگی علی !

منی که چندین ساله دارم سخنرانی های عباسی رو گوش میدم میفهمم اونی که همچین فایلی منتشر میکنه چه قصدی داره ... سیدجان اگه بدونی این کت و شلوار تن کسی باشه و از مذهب صحبت کنه چه بلایی سرش میارن ... از دید حوزویون ادم دانشگاهی یعنی منافق و ضد نظام ولی تن هر کسی که لباس روحانیت باشه اشتباهاتش رو هم میپوشونند ... همین رحیم پو ازغدی مگه تحصیلات حوزوی نداره؟ خب حوزه که نمیاد به محصولات خودش رو خراب کنه .

این سخنرانی رو من چند ساله هر جا میرم لینک میذارم و توی هر جمعی هم باشه برای بقیه پخش میکنم ...نمیدونم چرا تاحالا همچین حرفی نشنیدم ولی یهو عباسی شکر خورده مچین حرفی زده ...مگه ائمه شوخی هستند ...اونقدری که عباسی واسه این مملکت طرح و برنامه داده و اجرا شده که یه اخوند همچین کاری نکرده !

ما امسال محرم توی هیئت ها هم نوحه میخوندن میگفتیم عباس جان و فلان و فلان ... الان چون نگفتیم یا حضرت عباس (علیه السلام) جان ما داشتیم بهش توهین میکردیم ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad1369 ، help me ، یاســین ، rastin ، قلب ، black
۲۳:۳۳, ۱۲/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۹۲ ۰:۴۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #25
آواتار
کدوم قسمتشه انگار بحث چیز دیگریست . میشه بفرمایید کدوم دقیقه شروع میشه ؟

جناب تلمیخواه مطمءنید همینه . گویا بحث در مورد چیز دیگریست

نقل قول:اگه بدونی این کت و شلوار تن کسی باشه و از مذهب صحبت کنه چه بلایی سرش میارن ... از دید حوزویون ادم دانشگاهی یعنی منافق و ضد نظام ولی تن هر کسی که لباس روحانیت باشه اشتباهاتش رو هم میپوشونند ... همین رحیم پو ازغدی مگه تحصیلات حوزوی نداره؟ خب حوزه که نمیاد به محصولات خودش رو خراب کنه .

اصلا قبول ندارم این حرفت رو برادر

اقای عباسی تا زمانی که در تخصص خودش حرف میزنه هر چند اشتباه چون به عنوان یک نظریه پرداز حق داره نظر اشتباه بده هیچ ایرادی نیست .

اما زمانی که بیاد از تریبون خودش حرفایی بزنه که در حد و اندازش نیست . خصوصا اینکه اون حرفها به این شکل با حالت بی احترامی به کسی مثل حضرت عباس(علیه السلام) باشه اصلا قابل قبول نیست . این جمله مولا (علیه السلام) به حضرت عباس یعنی چی؟ ((پدر و مادرم به فدایت ))!!!!

میدونید در باب توسل به حضرت عباس (علیه السلام) چقدر روایت داریم . در باب اینکه ایشون چه مقامات فوق العاده ای دارند ؟!!!

به هر حال فعلا تا اون رو کامل نشنوم چیزی نمیگم .
ولی این دشمن پنداری ابداعی خود این اقایون اینجا جواب نمیده . حرف اشتباه اشتباهه .

چیزی که شما بهش میگین هر کی غیر حوزوی باشه . این حوزه داره علم دین رو یاد میده . در خود حوزه هم کسی شکر خورد جلوش در میان

فعلا دوستان تکه ای که کل این مبحث رو داره بزارن ممنون میشم

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، ELENOR
۱:۰۲, ۱۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #26
آواتار
سایت یکی از دانشجویان اندیشگده اینجا مطلب با شرح جزئیات و لینک سخنرانی جمع اوری شده در بخش نظرات مطالب دیگر ارائه شده میتونید استفاده کنید
http://mersad128.ir/yaghin/%D8%AA%D8%AE%...%E2%80%8C/

یاحق
۱:۱۴, ۱۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #27
آواتار
سلام
هرچی که با خودم کلنجار می رم که کمتر بیام تالار، ولی نمی تونم در مبارزه با خودم، شکست می خورمSmile
آخه یه سوال دارم یه چند بار خواستم تو تاپیکای مربوطه بپرسم، ولی تا میومدم، مطرحش کنم، به دلیل بحثهایی که تو اون تاپیکا میشد، تاپیکای مذکور بسته می شدن. این شد که دیدم، اینجام همون بحث هاس، گفتم بیام سوالمو بپرسم :
ببخشید، چرا بعضیا، روی بعضیا انقد تعصب دارن؟؟!!!
تعصب چیزی بدی نیستا ولی اینکه روی چی تعصب داری و تا چه حد، اینجاست که مساله ساز میشه
ببینید تعصب ما نباید روی شخص باشه بلکه این تعصبی که به خرج می دیم باید برای یه مکتب باشه، برای عقیده وتفکر باشه نه برای یه آدم (غیر معصومو منظورمه). وقتی طرفداری و تعصب من از یه آدم، مکتبی و هدفدار باشه، نه صرفا به دلیل شخصیت حقیقی طرف، این می شه که اگه این آدم یه جایی اشتباه کرد، اشتباه رفت، من دیگه کور ازش جانبداری نکنم. می گم که آقا من به این دلیل از ایشون حمایت می کردم که این طرف به فلان تفکر و عقیده پایبند بوده ولی حالا که می بینم از اون عقیدش زاویه گرفته، پس دیگه ازش طرفداری نمی کنم چرا که اصلا هدف تعصب من یه چیز دیگه بوده. که اگه غیر این باشه و تعصب من روی شخصِ شخص باشه، حتی اگه ایشون هم با عقاید و تفکرات اصولی من فاصله بگیره، به دلیل این تعصبات غلطم، خیلی کور به هر قیمتی که باشه می خوام طرفو حق جلوه بدم. اینجاست که باید متوجه بشم دارم بیراهه می رم.
حالا من به این کاری ندارم که این آقای عباسی چی گفته و درست بوده یا نه. این قاعده ی تعصبات یه قاعده ی کلی که می شه و باید روی هرکس که روش تعصب داریم، به کار ببندیم.
کاربر سراغ دارم تو تالار هر پستی که می زنه، اولش می گه به قول جناب رائفی پور. معروفترین احادیث ائمه و احکام اسلام رو هم که می گه، نمی گه که به قول امام... یا به قول دین، می گه به قول رائفی پور. خیلی بده این. این همون تعصب کوره. طرفو تا حد، اعوذ بالله.. بالا می بریم و بدیهیات دین رو می گیم به قول فلانی.
خودم از جمله کسایی بودم که در جریان انتخابات سال 88، حداقل روزی 100 تا از سخنرانی های این آقای عباسی رو توزیع می کردم. به این دلیل که محتوای سخنرانی ها مفید بوده و می تونسته تاثیرگذار باشه نه به این دلیل که این سخنرانی ها، حرفای آقای عباسیه. این دو تا خیلی باهم فرق دارن. ولی بعدها که چنتا از سخنرانی های ایشونو شنیدم، نظرم نسبت به ایشون برگشت. چرا که من یه سری خط قرمز برا خودم قائلم که ایشون از اونها تجاوز کرده بود. با این وجود می گم که ایشون : سخنرانی های قشنگ هم داشتن ولی در کل قبولشون ندارم. همونطور که معتقدم، کل دنیا رو بگردم، شرحی بهتر از شرحی که سروش بر منشور جوانی امام علی (علیه السلام) زده رو پیدا نمی کنم، ولی این دلیل بر طرفداری من از ایشون نمی شه چرا که ایشون همه ی خط قرمزا رو پشت سر گذاشته(حالا من این دوتا رو در یه حد نمی دونما، من باب مثال گفتم)
نقل قول: هنوزم میگم بحث بحثه لباسه ...
؟؟؟؟؟؟؟
همونطور که همه ی حوزوی ها دارای عقاید و تفکرات سالمی نیستن(خود جناب تلمیخا توی بحث اسلام التقاطی ازشون مثالای زیادی آوردن)، همه ی کت و شلواری ها هم دون و بی سواد نیستن(شاخصاشونو منظورمه).
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، وحید110
۱:۴۲, ۱۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #28
آواتار
نقل قول:
سلام
هرچی که با خودم کلنجار می رم که کمتر بیام تالار، ولی نمی تونم در مبارزه با خودم، شکست می خورم

خیلی سخته!

نقل قول:
چرا بعضیا، روی بعضیا انقد تعصب دارن؟؟!!!

کسی تعصب نداره

البته باید تعصب تعریف بشه

من خودم به همه این آقایون نقد دارم و داشتم

اما اگر هم تعصب داشته باشیم

میدونید معنی تعصب چیه؟

از چیزی سخت جانبداری کردن >> معین

چیز بدیه سخت طرفداری کنیم؟

البته من روی این آقایون تعصب ندارم چون نقد هم بهشون دارم

اما

اینو خوب میدونم دلیل دشمنی افراد مریض با این آقایون نقد نیست

می خوان به هر شکل ممکن طرف رو خفه کنن

نقل قول:کاربر سراغ دارم تو تالار هر پستی که می زنه، اولش می گه به قول جناب رائفی پور. معروفترین احادیث ائمه و احکام اسلام رو هم که می گه، نمی گه که به قول امام... یا به قول دین، می گه به قول رائفی پور. خیلی بده این. این همون تعصب کوره. طرفو تا حد، اعوذ بالله.. بالا می بریم و بدیهیات دین رو می گیم به قول فلانی

این چیز بدی نیست

کاربرای مذکور که نمی گن آقای رائفی جزو حلقه وصل حدیثه

گفتن این حدیثو از کی شنیدن

چیز بدیه؟

این بازده کاری سخنرانی استاد رائفی رو نشون میده

یعنی یه آقایی که فقط در جاهای خاص سخنرانی میکنه نباید انتظار داشته باشه حرفاش بیشتر از حرفای استاد رائفی نفوذ داشته باشه که تو دهات کوره ها هم میرن

===

دوباره میگم

اینها اهل اصلاح نیستند

اهل فسادند

فقط قصد تخریب رو دارند و بس

===========

صحبت فرق لباس هم فرعیه لطفا بزرگش نکنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، خیبر110 ، یاســین ، mohammad1369
۱:۴۳, ۱۳/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۲ ۱:۵۷ توسط عبدالرحیم.)
شماره ارسال: #29
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

در مورد سخنان استاد این پست توضیح دادم

کل صحبت ایشان در مورد جهان 1414 میباشد و توضیحات دیگر و در بخشی میپردازد به رفتار شناسی شیطان که در قسمتی از ان به موضوع مربوطه میپردازد

دوستانی که میخوان گوش کنند 1:40 تا 1:45 دقیقه است .صحبتهای ایشون در مورد مهدویت و اون کلیپ درست میباشد البته در مورد حضرت مهدی عج باید جانب احترام را نگه میداشتند ولی میگویم حرفشان کاملا صحیح میباشد.
یاعلی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن
۱:۵۲, ۱۳/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آذر/۹۲ ۱:۵۴ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #30
آواتار
(۱۳/آذر/۹۲ ۱:۱۴)مصباح نوشته است:  
کاربر سراغ دارم تو تالار هر پستی که می زنه، اولش می گه به قول جناب رائفی پور. معروفترین احادیث ائمه و احکام اسلام رو هم که می گه، نمی گه که به قول امام... یا به قول دین، می گه به قول رائفی پور. خیلی بده این. این همون تعصب کوره. طرفو تا حد، اعوذ بالله.. بالا می بریم و بدیهیات دین رو می گیم به قول فلانی.

برداشتتون اشتباهه البته جای من اینجا نیست چون طرفدار دکتر عباسی نیستم ولی ظاهرا دکتر عباسی با استاد رائفی پور پیوند خوردند توی بحث ها !!!!

اول اینکه من کسی رو توی تالار سراغ ندارم قبل از هر بحثی بگه به قول استاد رائفی پور!!!!
دوم اینکه شاید کسی که حدیثی رو به قول رائفی پور نسبت داده اون حدیث رو با ایشون شناخته
اخه من زیاد خارج از تالار میشناسم به دین از طریق استاد رائفی پور علاقه مند شدند

من هم گاهی میگم به قول استاد رائفی پور ولی میخوام خواننده بدونه حرفی که زدم متعلق به خودم نیست و تشویقی هم بشه که استاد رو بشناسه .

این حرف های شما بیشتر افراط هستش .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، عبدالرحمن ، یاســین
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]