کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 3.13 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TV PERSIAN 1 DANCE
۱۸:۱۹, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #1

تاحالا مسابقه رقص TV PERSIAN1 رودیدید؟؟؟؟؟
جهت اطلاعتون این مسابقه توسط یه فراری به اسم محمدخردادیان به همراه یه خانم ایرانی ویه خانم اونوری اجرامیشه هرفصل مکان مسابقه یکی از کشورهایی که ایرانی ها واسه تعطیلات میرن انتخاب میشه.متاسفانه تعداد کسایی که تومسابقه شرکت میکنن کم نیست وبدتر اینکه همونایی که اینجانسبت به ناموسشون مثلا باغیرت اند یااینجا چیزی به اسم حجاب به تن دارند اونجا روی سن که میرن فقط یه اسم ایرانی دارندومابقی همش میشه برهنگی وبی حیایی ورقص جلوی دوربینهای دنیا.آخرتعطیلات هم با همون توربرمیگردن ایران. ببینیدچقدرراحت حجاب وغیرتمون روبردن روی سن.فقط با یه موسیقی وبه کمک مسافرای نوروزی.چه راهی بهترازاین.هیچجوردیگه ایی نمشدبه این راحتی ایرانیهاروجذب کنن وضربه بزنن. من همینجاهشدار میدم اگه واسش تدبیری لحاظ نشه خطرناک میشه واسه دینمون واسه مملکتمون بد تموم میشه .یکم فکر کنیم به شهدامون چی داریم که بگیم؟؟؟ اوناخون دادن تانوامیسمون به این راحتی برن جلودوربینهای دنیا برقصند

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، alitalebi ، Tohid_Prince ، Mohammad Trust ، fereydun ، یاســین ، حسن.س. ، Maysam-1st ، ثامن ضامن ، yamahdi-12 ، SARV ، zahra11 ، تازه مسلمان ، bagheri4 ، yashar1374 ، vahrakan ، nasimesaba ، نسیم ، Havbb 110

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۵۸, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #31

اصل مسئله چیز دیگهاست اگه به حجاب باشه که باید پاشم برم دونه دونه روسری سر خانمای دنیا کنم .اینکه نمیشه یه چیز بگیم اونایی که بدشون میاد جبهه بگیرند که راهش نیست. یکم فکر کنید چرا باید تو این یکی دوساله این مسابقه بغل گوشمون برگزار بشه مثال بچه رو زدم که بیشتر درک کنید ولی متوجه نشدید. این تاثیرش بیشتر از هر فیلم و موسیقی و هرچیز دیگه است. طرف میره خودش رقصیدن تو اون فضا رو تجربه میکنه اون حجب وحیا میریزه بعد میاد اینجا خیلی راحتراز قبل عمل میکنه الگوی 4نفر دیگه ام میشه اونهایی که میگن ما مسئول اونوریا نیستیم یا به اونا چکار دارین 20 سال پیش بچه هایی بودن که همین اونوریا با کارتوناشون خیلی چیزارو یادشون دادن بعد نوجوونایی شدن که بازم اونوریا با آهنگاشون شادشون میکردن نوجونای الان که این برنامه هارو میبینن جوونایی میشن که دیگه از رقصیدن تو خیابون ابا ندارن چون الان دارن لمسش میکنن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، bagheri4 ، nasimesaba
۱۰:۲۵, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #32
آواتار
دوستان تاپیک مجددا باز شد فقط بنده خواهش میکنم بدون جنگ و جدل و منطقی بحث کنید و در ضمن آیات و احادیث رو تفسیر به رای شخصی نکنید

یا علی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، only_y2d ، blue.blood ، nasimesaba
۱۳:۰۸, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #33
آواتار
قرار نيست بي خيال باشيم و در عين حال قرار همن يست كه ذهنمونه مشغول اونا بكنيم . وظيفه ي ما فقط ايستادن (مانند تبليغ كردن ) در مقابل اونهاست .
ما چي از اون شبكه كم داريم . به نظر من برنامه ي به سمت خدا خيلييي بيشتر از اين شبكه ي ___ ، رو مردم ايران و مسلمان تاثير ميزاره .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، یاســین ، fereydun ، nasimesaba
۲۳:۲۵, ۲۲/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۰ ۱۲:۰۵ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #34
آواتار
(۲۱/دی/۹۰ ۱۸:۵۸)منتظرآفتاب نوشته است:  اصل مسئله چیز دیگهاست اگه به حجاب باشه که باید پاشم برم دونه دونه روسری سر خانمای دنیا کنم .اینکه نمیشه یه چیز بگیم اونایی که بدشون میاد جبهه بگیرند که راهش نیست. یکم فکر کنید چرا باید تو این یکی دوساله این مسابقه بغل گوشمون برگزار بشه مثال بچه رو زدم که بیشتر درک کنید ولی متوجه نشدید. این تاثیرش بیشتر از هر فیلم و موسیقی و هرچیز دیگه است. طرف میره خودش رقصیدن تو اون فضا رو تجربه میکنه اون حجب وحیا میریزه بعد میاد اینجا خیلی راحتراز قبل عمل میکنه الگوی 4نفر دیگه ام میشه اونهایی که میگن ما مسئول اونوریا نیستیم یا به اونا چکار دارین 20 سال پیش بچه هایی بودن که همین اونوریا با کارتوناشون خیلی چیزارو یادشون دادن بعد نوجوونایی شدن که بازم اونوریا با آهنگاشون شادشون میکردن نوجونای الان که این برنامه هارو میبینن جوونایی میشن که دیگه از رقصیدن تو خیابون ابا ندارن چون الان دارن لمسش میکنن.
من اینجا 2موضوع رو پیش میکشم (البته اگه به جرم سیا*C بودن پاک نشه) ...
یکی اینه که ما از نظر برطرف کردن نیاز اساسی مردم ،مخصوصا جوونا مشکل داریم ، یعنی منه جوون به سبک اونا لباس بپوشم ،
به سبک اونا با دیگران ارتباط برقرار کنم ، به سبک اونا حرف بزنم ، به سبک اونا بخورم ، به سبک اونا گوش بدم ، ببینم ، فکر کنم ، نظر بدم و ...
این یه مشکله ، چون وقتی من این رفتار رو داشته باشم ، مسلما افرادی از من الگو برداری میکنن و به صورت قارچی تو جامعه رشد میکنه ... پس با یه سری ، تاکید میکنم یه سری جایگزین باشه که 75تا 90% طیف جامعه رو پوشش بده ... تفریحی که من رو ارضا کنه با دیگران متفاوته ، پس این گستردگی ضروریه .
از یه منظر دیگه ، ما باید به حقوق تمام افراد و اقشار جامعه احترام بزاریم ، یعنی کسی که میخواد تو TV PERSIA 1 DANCE شرکت کنه ، نباید با مشکل حقوقی یا قضایی مواجه بشه ...
اخلاق 1چیز نسبیه و با کتاب و میزان نمیشه سنجیدش ، اینجاست که آزادی و آزادگی مطرح میشه ...
همه ی ما آزادیم(به جمله میاد ، با همه نیستم
Wink)، ولی چون کاری رو که میخوایم انجام بدیبم رو نمیتونیم پس آزاده نیستیم ...
این بحث فلسفیه ، ما رو قاطی با سیا*ست نکنید لطفا .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fereydun
۲۳:۳۷, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #35

سلام
من میگم اونا اونو آبن حسابشون از ماجداست ما بیایم کشورخودمون درست کنیم الان تو کشور ما چقدرمجالس پارتی داره اجرا میشه یکی بیاد اینارو جم جور کنه
فقط باعث شرمندگی که ادعای شیعه بودنمون گوش عالمو کر کرده اما یک درصد از اون کارای که امامون سفارش کردن انجام نمیدیم
نمیدونم فردا امام زمان بیاد چی میخوایم جواب بدیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: only_y2d ، nasimesaba
۲۳:۴۶, ۲۲/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۰ ۱۲:۴۵ توسط اکبر.ع.)
شماره ارسال: #36

این چه حرفیه داداش من پس آزادی دیگه؟؟؟؟
پس جای دین کجاست؟
جای قانون اسلامی کجاست؟
داداش گلم به دور و بر خودت نگاه کن ببین سر دنیا چی داره میاد!!!! همه دارن باور می کنن که اون چیزی که همه فکر می کردند که درسته و یه عمر بهش اعتقاد داشتند و عمل می کردند غلطی بیش نبوده...
اقتصاد دنیا داره از هم می پاشه اقتصاد امریکا داره از هم می پاشه اونم به اسم قلب تپنده اقتصادیش یعنی وال استریت ، وال استریتی که همه ی اقتصاد دان های غربی باور داشند که اگه اعوذ باالله خود خداست!!!چرا چون پول تولید می کنه از هیچی پول می سازه چرا مگه می شه که از هیچی پول ساخته بشه؟؟؟چرا نمی شه با قمار می شه با قماری که دین می گه حرومه!!!
پس هر کاری که اونا می کنن درست نیست !!!
چرا آزادی رو اینطوری آزادی رو بیان می کنید آزادی یعنی اینکه دختر و خواهر و مادر و ... سالم می یان بیرون بدون هیچ ترسی و سالم می رسن خونه بدون هیچ اتفاقی ...
کی گفته تو آزاد مطلقی تو تویه یه سری چارچوبی آزادی اونطوری بود که هر مسلمونی که کافر می شد چرا مرتد اعلام می شه و آخرشم اعدام می کنن؟
پس تو آزادی رو اینطور معنی نکن که هر کاری خواستی تویه جامعه اسلامی بکنی!!!
اگه اینطوری باشه هیچ سنگی رو سنگ بند نمی شه و فتنه و آشوب و تجاوز بی داد می کنه!!!!
شما برو با تفریح سالم خودت رو ارضا کن چرا با رقص تویه ملع عام؟؟؟
این شد تفریح شما بعد چه طور تویه یه جامعه سر بلند می کنی؟
اونی که تویه برنامه تی وی پرشین وان شرکت می کنه خواه نا خواه این جامعه رو به انحراف خواهد کشید پس برای جامعه مثل یه سرطان است...
اخلاق هم یه سری قضیه نسبی هست این تفکر ارسطو ایست که به صورت تهاجم فرهنگی وارد دین شده است ...
در کل آزادی اون چیزی نیست که هر کس هر چی می خواد انجام بده پس چرا تویه سال پیش تویه انگلستان انقدر آدم رو دادگاهی کردند اون که کشور به اسطلاح ازادی هستش؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tohid_Prince ، only_y2d ، تازه مسلمان ، nasimesaba
۰:۰۰, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #37
آواتار
نقل قول:از یه منظر دیگه ، ما باید به حقوق تمام افراد و اقشار جامعه احترام بزاریم ، یعنی کسی که میخواد تو TV PERSIA 1 DANCE شرکت کنه ، نباید با مشکل حقوقی یا قضایی مواجه بشه ...

دوست عزیز فکر نمیکنم الان هم برای کسی مشکل بوجود بیاد.
خواهر کوچیک من تعریف میکرد که تو مدرسه یکی از همکلاسی های 13-14 سالش تو همین برنامه با خانوادش شرکت کرده بوده و کسی هم جلوشونو نگرفته و با افتخار هم برای همه تعریف میکرد.
ولی مسلما وقتی بخوان یه موقع یه کار خاص انجام بدن مثلا استخدام تو یه جای مهم باید مشکل براشون به وجود بیاد چون مطابق قانون کشور ما و همچنین یه مسلمان عمل نکرده.
شما خودت فرض کن یه آدم با ایمان(واقعی) باشی و همسایت(خانم یا آقا) رو تو یه همچنین برنامه ای ببینی، چه فکری میکنی راجع بهش؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، nasimesaba
۱۱:۱۳, ۲۳/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۰ ۱۱:۱۶ توسط منتظرآفتاب.)
شماره ارسال: #38

آفرین این همونیه که میخوام بگم ببینید خواهر کوچیکه تعریف کرده همکلاسیش با آب وتاب میاد میگه ما شرکت کردیم ودل 2تا بچه دیگه رو هم به حرکت درمیاره که کاش ما هم میرفتیم بعد میشه یه هدف وبه محض به به وجود اومدن شرایط اونهم میرن.
تبلیغ بهتر از این.راه راهتر از این؟ اینه که منو نگران میکنه . تورو خدا اگه تو خونه هاتون نوجوون و جوون دارید اول اصل انسانیت و دین داری رو براش حل کنید بعد بذارید این برنامه رو ببینه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: only_y2d ، nasimesaba
۱۱:۳۷, ۲۳/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۰ ۱۱:۳۸ توسط اکبر.ع.)
شماره ارسال: #39

(۲۳/دی/۹۰ ۱۱:۱۳)منتظرآفتاب نوشته است:  آفرین این همونیه که میخوام بگم ببینید خواهر کوچیکه تعریف کرده همکلاسیش با آب وتاب میاد میگه ما شرکت کردیم ودل 2تا بچه دیگه رو هم به حرکت درمیاره که کاش ما هم میرفتیم بعد میشه یه هدف وبه محض به به وجود اومدن شرایط اونهم میرن.
تبلیغ بهتر از این.راه راهتر از این؟ اینه که منو نگران میکنه . تورو خدا اگه تو خونه هاتون نوجوون و جوون دارید اول اصل انسانیت و دین داری رو براش حل کنید بعد بذارید این برنامه رو ببینه

عزیز من فقط این برنامه مشکل ما نیست مشکل عظیم تر از صدا و سیمای خودمون هست؟
بد حجابی که تویه سینمای خانگی و برنامه های ملی وجود داره خیلی بدتر از بی حجابی است!!!!
اگه خدا توفق داد امروز این قضیه رو روشن می کنم که چرا!!
از اصل دور نشید!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: only_y2d ، blue.blood ، nasimesaba
۱۲:۱۶, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #40
آواتار
(۲۲/دی/۹۰ ۲۳:۴۶)اکبر.ع نوشته است:  این چه حرفیه داداش من پس آزادی دیگه؟؟؟؟
پس جای دین کجاست؟
جای قانون اسلامی کجاست؟
داداش گلم به دور و بر خودت نگاه کن ببین سر دنیا چی داره میاد!!!! همه دارن باور می کنن که اون چیزی که همه فکر می کردند که درسته و یه عمر بهش اعتقاد داشتند و عمل می کردند غلطی بیش نبوده...
اقتصاد دنیا داره از هم می پاشه اقتصاد امریکا داره از هم می پاشه اونم به اسم قلب تپنده اقتصادیش یعنی وال استریت ، وال استریتی که همه ی اقتصاد دان های غربی باور داشند که اگه اعوذ باالله خود خداست!!!چرا چون پول تولید می کنه از هیچی پول می سازه چرا مگه می شه که از هیچی پول ساخته بشه؟؟؟چرا نمی شه با قمار می شه با قماری که دین می گه حرومه!!!
پس هر کاری که اونا می کنن درست نیست !!!
چرا آزادی رو اینطوری آزادی رو بیان می کنید آزادی یعنی اینکه دختر و خواهر و مادر و ... سالم می یان بیرون بدون هیچ ترسی و سالم می رسن خونه بدون هیچ اتفاقی ...
کی گفته تو آزاد مطلقی تو تویه یه سری چارچوبی آزادی اونطوری بود که هر مسلمونی که کافر می شد چرا مرتد اعلام می شه و آخرشم اعدام می کنن؟
پس تو آزادی رو اینطور معنی نکن که هر کاری خواستی تویه جامعه اسلامی بکنی!!!
اگه اینطوری باشه هیچ سنگی رو سنگ بند نمی شه و فتنه و آشوب و تجاوز بی داد می کنه!!!!
من از WALL STREET حمایت نکردم ، نگفتم هم هرچی همه میگن درسته ...
من گفتم منه جوون اگه از اونا الگو برداری کنم یه مشکله ...
عزیزم ، کی گفته تجاوز به عنف تو ایران کمتر از بقیه ی کشوراست ؟؟
سالم یعنی چی ؟ یعنی با حجاب ؟ خوب با حجاب بیان ... یعنی بی حجاب ؟ خوب بی حجاب بیان . آزادی یعنی شما آزادی با هرنوع حجابی که من تعریف میکنم بیای ... ولی آزادگی یعنی هرطور شخصیتت هست خودت رو نشون بدی ...
بعد شما چرا همش میخوای حمله کنی ؟؟؟ باور کن اینجا جای این حرفا نیست .
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا