کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجربه از عرفانهای کاذب
۱۲:۱۵, ۲۱/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۰ ۱۳:۰۱ توسط محمد رضا..)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام، هدف از ایجاد این تاپیک این هستش که دوستان هر کسی اطلاعاتی، تجربه ای و یا سوالاتی در زمینه عرفان های کاذب
داره بیاد و مطرح کنه تا با همکاری هم بیشتر با این مباحث آشنا بشیم تا دچار چنین انحرافاتی نشیم و یا اگر شده ایم رهایی پیدا
کنیم و دیگران هم کمک کنیم تا درگیر چنین مسائلی نشوند. و هرکسی نظری کامل تر و یا ایده ای داره که به ذهن ما نرسیده بیان
کنه تا بحث بهتر جلو بره.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saeed125 ، mahdy_mir ، یاســین ، alitalebi ، اکبر.ع ، SARV ، mhvvhm
۱۲:۴۹, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
چی بگم والله ؟؟؟؟
مطلب و مبحث خوبیه
همین قدر میتونم تو بحث شرکت کنم که گاهی خود ما با تفکرات خودمون و حرفایی که میزنیم زمینه رو آماده میکنیم که فرقه نو ظهوری پدید بیاد
بعدا چو خود ما همچین حرفی رو قبلا زدیم پس یعنی آماده جذب این فرقه هاییم و طبیعتا جذب میشیم
تقاضا عرضه رو میاره و عرضه بر طبق تقاضاست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy_mir ، یاســین ، alitalebi ، اکبر.ع
۱۴:۰۴, ۲۱/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۰ ۱۴:۰۶ توسط mahdy_mir.)
شماره ارسال: #3
آواتار
به نام خدا

با سلام

دوستان من چندین روشو از نزدیک دیدم و لمسشون کردم . میدونین هیچی بهتر از این نیست که خدا قسمت کنه و بتونم تجربه امو در اختیار دیگران قرار بدم .

دوستان الان اولین باره که این تاپیکو دیدم . من میخوام در مورد بودیسم تائوئیسم و یکی از مهمترین فرقه ها تحت عنوان فالون گونگ براتون بگم .

اوشوو اککنار و غیره و غیره . البته من قصدم این نیست و اصلا قادر هم نیستم مطالب فنی مثل آقای رافعی یا اساتید دیگه بگم .

من میخوام خیلی ساده و عامیانه تجربه امو از , در بین افراد این فرقه ها بودنو بگم . بنابراین انتظار فنی صحبت کردنو نداشته باشید

در ضمن ممکنه کسانی مطلب منو بخونن و پاسخهایی در رد یا قبول حرف من داشته باشند. اما کسی که دلش واقعا حقیقت رو بخواد و به خدا توکل کنه میتونه بفهمه که حقیقت چیه .

عرفان کاذب طوری نیست که بشه دائما مدارک و اسناد در موردش جمع کرد چون خیلی از اتفاقات کاملا محرمانه میافته . یا کسانی که به سر گروهها متصل هستند ممکنه اطلاعات مستند داشته باشند.

نه شمایی که حرفای منو تکذیب میکنید و نه کسایی که تایید میکنند , قادر نیستند مدرک مستند بیارن و باید به نوشته ها و عقائد دیگران استناد کنن. من تجربه خودمو و چیزایی که دیدم میگم .

انشاالله شروع میکنم در پستهای بعدی و بهتون میگم چه کلاه بزرگی داشت سرم میرفت . با اینکه قصدم خوب بود اما تو چاههای بزرگی افتادم . خدا رو شکر که فقط حرف گوش میکردم و دنبال فعالیتهای دیگه نبودم .

البته تمرکز اصلی من روی فالون دافاست که در ایران فعالیتش متاسفانه زیاده . البته ظاهر بسیار فریبنده داره !!!

اشکال اینگونه مقالات اینه که وقتی نام از چیزی میبرید خیلیها میرن دنبالش که بفهمند اون چیه Wink

من توصیه میکنم

1- اگر به خودتون اطمینان دارید که میتونید خودتونو حفظ کنین خوب برید دنبالش تا خودتون تجربه کنید .

2- اگر میدونید که ممکنه دچار گمراهی بشین و ایمانتون به اسلام و قران و معصومین ضعیف بشه خواهشا دنبال نکنید. و تجربه منو بخونید.

دوستان اگر با این شرایط موافقند پیام بدن یا همین کلید تشکر نشون میده که میخوان از تجربه من استفاده کنند . و ضمنا مسئولیت با خودشونه که خدای نکرده ایمانشون به اسلام کم نشه .

این مطالب واقعا مثل شمشیر دو لبه است . پس اگر موافقید

بسم الله الرحمن الرحیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi ، اکبر.ع ، بیداری اندیشه ، adeldarbandi ، freewish ، گل مرداب ، yektaparast ، ilana ، Farzaneh ، مرهم ، Ali#59
۱۴:۲۶, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام من فقط به طور کلی میدونم که یه سری عرفان هایی که انسان رو از شریعت و تکلیف دور میکنه که کذب محضه، وقتی خدا قران رو میفرسته و میگه همه چیز در قران هست (و البته اهل بیت) اساسا انسان به چیز دیگه ای احتیاج نداره، من با کسی اشنا بودم که در کلاس های اقای طاهری شرکت میکرد (که دستگیرش کردند و اخرش کسی نفهمید چی شد) و اون شخص یه چیزایی عجیبی تعریف میکرد که واقعا ادم شاخ در میوورد و البته به قول دوستمون وقتی میگه تجربه و شهود کرده با هیچ ادله ای نمیشه رد کرد و اصلا به نظر من ادم باید دور این جور چیزا رو کلا خط بکشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy_mir ، alitalebi ، اکبر.ع
۱۴:۵۲, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
(۲۱/دی/۹۰ ۱۴:۲۶)nina نوشته است:  سلام من فقط به طور کلی میدونم که یه سری عرفان هایی که انسان رو از شریعت و تکلیف دور میکنه که کذب محضه، وقتی خدا قران رو میفرسته و میگه همه چیز در قران هست (و البته اهل بیت) اساسا انسان به چیز دیگه ای احتیاج نداره، من با کسی اشنا بودم که در کلاس های اقای طاهری شرکت میکرد (که دستگیرش کردند و اخرش کسی نفهمید چی شد) و اون شخص یه چیزایی عجیبی تعریف میکرد که واقعا ادم شاخ در میوورد و البته به قول دوستمون وقتی میگه تجربه و شهود کرده با هیچ ادله ای نمیشه رد کرد و اصلا به نظر من ادم باید دور این جور چیزا رو کلا خط بکشه

به نام خدا

در تکمیل فرمایش شما باید بگم که وقتی همه چیو دیدید و با ایمان کامل , به اسلام رسیدید انشاالله خواهید توانست ثابت قدم باشید.

کتاب لب اللباب از آیت الله سید حسین حسینی طهرانی که کتاب سلوکی و حاوی دستورالعملهای عرفانی است و فایلش هم رو نت موجوده در ابتدای عرفان میگه قدم اول شناخت مکاتب مختلف و بعد رسیدن به اسلام است .

من نمیدونم بگم خوشبختانه با بدبختانه تو مسیری افتادم که مجبور شدم خودم تجربه کنم . در ضمن با شرایطی که تو اجتماع میبینید ( مسلمان نماها و بعضی خواص و غیره و غیره ....) شاید باعث بشه که آدم بخواد دنبال راه دیگه ای بره .

انشاالله من با یاری خدا میخوام بگم چطور به تشیع و اسلام رسیدم و تمام نیازهامو اسلام مرتفع کرد . البته نمیگم قبلا مسلمان نبودم اما فرق ها است بین مسلمان شناسنامه ای که فقط ظاهری از دین رو انجام میده با مسلمان حقیقی که انشاالله همه و من بتونیم به اونجا برسیم .

خیلی از علما و متدینین بودن که با یه امتحان معلوم میشده کجای کارن و داستانهایی در موردشون هست . نمیدونم داستان علامه جعفری و ملاقاتشون با مولامون علی ع رو شنیدید یا نه .

بهرحال دوستان اگر موافق بودند اعلام کنن تا مطلبو شروع کنیم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi ، اکبر.ع ، بیداری اندیشه ، گل مرداب ، yektaparast
۱۰:۳۶, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
به نام خدا

با سلام .

خوب , باید بگم که انگار استقبال چندانی نشد. گرچه خوشحالم . از این بابت که

1- کسانیکه به اسلام رسیدند در ایمانشان محکم هستند و لزومی به دانستن مکاتب دیگر نیست .
2- کسانی هم که در مکاتب دیگر هستند حتما اینقدر به روششون اطمینان دارند که نمیخوان چیزی بشنوند .

اما راستش من میخوام شروع کنم . شاید کسی باشه که بهش کمک شه .

تو پست بعد در مورد یوگا بحث میکنم . بسیار خلاصه .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، adeldarbandi
۱۰:۵۱, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #7

(۲۲/دی/۹۰ ۱۰:۳۶)mahdy_mir نوشته است:  به نام خدا

با سلام .

خوب , باید بگم که انگار استقبال چندانی نشد. گرچه خوشحالم . از این بابت که

1- کسانیکه به اسلام رسیدند در ایمانشان محکم هستند و لزومی به دانستن مکاتب دیگر نیست .
2- کسانی هم که در مکاتب دیگر هستند حتما اینقدر به روششون اطمینان دارند که نمیخوان چیزی بشنوند .

اما راستش من میخوام شروع کنم . شاید کسی باشه که بهش کمک شه .

تو پست بعد در مورد یوگا بحث میکنم . بسیار خلاصه .
در مورد یوگا بحث مفصلی شده یه سرچ کنید مشخص می شود.
برای کم شدن زحمتتون یه لینک بذارید تا برن ببینن و شما شروع کنید به تحلیل و نظرات خودتون
۱۱:۰۵, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #8

سلام دوستان
من هم قدری در این زمینه اطلاع دارم. اما یک مشکلی برای بحث وجود داره: در این سایت انتقاد از مکاتب غیر از اسلام ممکنه، اما طرفداری از اونها (که می تونه باعث تبلیغ بشه) غیر قانونیه. این باعث میشه که ما نتونیم یک بحث خوب دو طرفه داشته باشیم.
از مدیران می خوام که نظرشون رو در این مورد بگن. اگر این اجازه وجود داشته باشه خوشحال میشم که بحثی در این زمینه داشته باشیم.
موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy_mir
۱۱:۱۸, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم .

ببینید در اوائل جوانی یا بطور کلی بعد از تحصیلات متوسطه یه تفکری شکل میگیره .

1- میخواهیم خودمون و سلامتیمونو ارتقا بدیم .

2- دنبال راه موفقیت هستیم .
3- افرادی رو میبینیم با ظاهری از دین و مذهب Huh که البته چون عمل بهش نمیکنند ممکنه به سرمون بزنه و دنبال یه روش رسیدن به خدا باشیم .

ممکنه انگیزه های دیگری هم باشه که شما خودتون بیشتر میدونیند.

ابتدا ورزش یوگا با تبلیغات زیادش تو همین ایران و بدون هیچ محدودیت و با وجود فدراسیون ممکنه خیلی خوب بنظر بیاد .

نوجوانیکه علما و خواص نتونستن شیرینی اسلامو بهش نشان بدن , به این نتیجه میرسه که میرم دنبال یه ورزش .

در یوگا به شما میگن تعالی جسمی خواهید داشت. آرامش فکری . موفیقیت در زندگی . عمر طولانی تر .

صرف انجام حرکات کششی و نرمش برای من میتونست بسیار مفید باشه . و مثل هر روش تمرینی دیگه ای میخواستم به انتهای اون برسم . و مراحل بالاتری طی کنم .

تنفسهای عمیق یوگا شما رو به یه حالت خواب آلودگی میبره و حس میکنید افکاریکه مدام تو مغرتون میچرخن , حالا دیگه دارن متوقف میشن . یه جور در خود فرو رفتگی حاصل میشه . وقت زیادی باید بزارین . ضمنا ردپای هند و فرهنگ هندی هم زیاد تو این ورزش دیده میشه .

خوب حالا در مراحل بالاتر تمرینهایی عجیبتر و غیر قابل انجام تر میبینید . شما میتونید دستمالی یک متری رو قورت بدین تا برسه به معده و معده رو تمیز کنین ؟

در بعضی مراحل یوگا حتی کارهایی جنسی انجام میشه که نمیشه مطرح کرد . یه افرادی هم هستند که دکانی باز کردن و مجبورن بگن یوگا خوب است . اما در حقیقت وقتی بالا میرید میبینید حالا تمریناتش داره خاصیتی بعضا حیوانی یا غیر انسانی به خودش میگیره .

بزارین متخصصین یوگا هرچی میخوان بگن Dodgy اما وقتی این راه رو رفتید خیلی ناگهانی به مسیر های دیگه ای میافتید .

ببینید سلامتی رو در حد مناسبش با هر ورزش دیگه ای میشه بدست آورد حتی ژیمناستیک و بوکس و کاراته و غیره

اما یوگا در مراحل خودش دستورات معنوی هم داره . مثلا خوردن فقط میوه جات یا فقط آب و ریاضتهای شدیدی که به بدن میدن تا چیزی بدست بیارن .

تو دنیا یه اصل همیشه رعایت میشه : برای هر چی زحمت بکشی نتیجه ای هم بدست میاری .

حتی یه یوگی هم نتایجی بدست میاره . ممکنه قدرتهای فرق طبیعی داشته باشه . اما من میخوام بدونم بعد از یه عمر تمرین
اگه برم 24 ساعت زیر خاک یا بتونم یه دفعه تو هوا پرواز کنم یا قطاری رو بلند کنم و غیره .... اینا واقعا چه ارزشی داره ؟

اون ارامشی که ازش نام میبرن بسیار شکننده است . براحتی با یه اتفاق ساده آرامش بهم میخوره . من کسایی رو دیدم که لطمه ای جسمی در اثر ریاضت میبینن. یا عصبیت پیدا میکنن !!!

گاهی اوقات انرژی و چیزای فوق طبیعی هم بوجود میاد اما هیچ مدرکی نیست که بگه این مسائل فوق طبیعی واقعا الهی هستند یا شیطانه که داره اینا رو توسط بدن انسان به نمایش میزاره .

واقعا حیفم میومد که 5 دقیقه نماز را به سختی میرسم بخونم اما باید ساعتها تمرین مدیتیشن رو انجام بدم یا حرکات یوگا رو و تازه اذکاری بکار ببرم که بعدا فهمیدم کاملا شیطانی و به عمد در این روش قرار گرفته .

نه ارامشی بوجود میاد ....نه سلامتی که خیلی قابل تکیه کردن باشه ..... مطمدن باشی تعالی هم در کار نیست .

اگه مزایایی هم باشه , خوب, میشه از راههای دیگه هم بدست آورد . اگه دیدید یه نفر یوگا تمرین میکنه و مثلا جراح مغز و اعصابه یا دانشمند یا مزیتهای دیگه ای براش ایجاد شده میتونین بگین جزء این حالتهاست

1- نمیشه گفت تنها یوگا و تمرینشه که باعث موفقیت اون فرد شده . بهرحال سندی وجود نداشت که نشون بده یا یوگا میشه فلان موفقیت رو کسب کرد .

2- اگر کسی زحمت بکشه , خوب نتیجه اشو میگیره .

3- ایا صرف اینکه فلانی متخصص یا دانشمنده یا میتونه نفسشو 24 ساعت حبس کنه , این نشان ار تعالی و موفقیته ؟

سوالاتی برای من اون زمان بوجود میامد خصوصا اینکه مهمترین آنها این بود که

واقعا ارزش داره دنبال یه چنین روشی باشیم ؟

چرا نامی از خدا و پیامبران در این روش نیست ؟

واقعا لازمه بخاطر سلامتی , انسان اینقدر به خودش سختی بده ؟

خوب دوستان , من به این نتیجه رسیدم که فقط انجام یکسری حرکات کششی و نرمشی میتونه سلامتی رو بیشتر کنه اما
مراحل به ظاهر معنوی یوگا و ذکر ها و فلسفه تمریناتش هیچ نشانی از واقعیتهایی مثل

خدا

جهان آخرت

هدف زندگی

نداره . ببینید در ظاهر خیلی حرفا زده میشه . اینا همش مشتی اراجیفه !!! وقتی راه این روشو برید میبینید که اسمش یه روش معنویه و بیشتر هدفش اینه که روح و جسم یک انسان رو برای شیطانی شدن اماده کنه .

بهرحال از منظر ورزش و سلامتی هم سوال من این بود چرا یه کشوری مثل اسرائیل به دانش آموزاش آموزش نظامی و دفاع شخصی و اسلحه میده !!!! اونوقت ما میریم یه ورزشی برای آرامش انجام میدیدم که راحتتر جلوی گلوله اونا بمیریم .

پس اگر بخوام انتخاب ورزش کنم حتما میرم سراغ یه روش رزمی Big Grin که هم سلامتی و هم دفاع شخصی و .... باشه .

دوستان تو پست بعد در مورد وارد شدنم به مکاتب رزمی میگم . خلاصه یوگا بهیچوجه مناسب نبود . اما اگر هم علاقه مند به حرکات کششی و نرمش باشین چه بهتر که ورزشهای رزمی رو تجربه کنید . در پست بعد راجع به رزمی و فلسفه شون میگم و بازم خواهید دید که اونا هم نمیتونن تعالی معنوی بشر رو تضمین کنن.

انشاالله در آخر هم به لطافت و شیرینی تشیع و اسلام مقاله روو میرسونم .

موفق باشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، یاســین ، freewish ، گل مرداب ، رمز شب ، MAHDI59 ، yektaparast ، omoridi
۱۲:۲۰, ۲۲/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۰ ۱۲:۲۴ توسط محمد رضا..)
شماره ارسال: #10
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

با تشکر از دوستان مخصوصا آقا مهدی

یک فایل pdf دیدم در سایت وعده صادق به اسم یوگا پرستش شیطان، مقاله ی مفیدی هستش پیشنهاد می کنم کسانی که ندیدن یه نگاهی بکنن و آدرسش:
http://www.alvadossadegh.com/fa/download...ory/9.html
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، joseffist
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]