|
تجربه از عرفانهای کاذب
|
|
۱۲:۱۵, ۲۱/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۰ ۱۳:۰۱ توسط محمد رضا..)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم با سلام، هدف از ایجاد این تاپیک این هستش که دوستان هر کسی اطلاعاتی، تجربه ای و یا سوالاتی در زمینه عرفان های کاذب داره بیاد و مطرح کنه تا با همکاری هم بیشتر با این مباحث آشنا بشیم تا دچار چنین انحرافاتی نشیم و یا اگر شده ایم رهایی پیدا کنیم و دیگران هم کمک کنیم تا درگیر چنین مسائلی نشوند. و هرکسی نظری کامل تر و یا ایده ای داره که به ذهن ما نرسیده بیان کنه تا بحث بهتر جلو بره. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۴۷, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۲/دی/۹۰ ۱۲:۲۰)محمد رضا. نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم به نام خدا ممنون از لینک شما که باعث فعال سازی تاپیک هم میشه . البته یه نکته ای هست . من در اولین پستم گفتم که قصد دارم تجربیات خودم رو بنویسم و اصلا هم قصد نوشتن مطلب فنی رو ندارم . و البته قادر هم نیستم . دوستان دیگه اگه تجربه ای دارن بنویسن و مثل همین دوست گرامیمون لینک مطالب فنی و مقالات تخصصی رو هم بدن تا موضوع پربار تر بشه . راستش وقتی قصدم نوشتن تجربه بود با یاری خدا , اینهم مد نظرم بود که سخن کز دل برآید ........ |
|||
|
۱۳:۲۳, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۲/دی/۹۰ ۱۱:۱۸)mahdy_mir نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم . شما می خواهید همه چیز رو به شیطانی یا تعالی بودن تقسیم کنید؟ مشخص است شما اطلاع چندانی ندارید ( البته خودم هم سطحی می دونم ) مدیتیشن تکنیکی هست که با اون از شر افکار راحت می شید و می تونید رو مسئله ای که می خواهید تمرکز کنید. مسئله می تونه بازکردن چاکرا یا هر مسئله دیگه ای باشه. میشه گفت این یه تمرین برای کنترل مغزه. یوگا و مدیتیشن می تونن باعث از بین رفتن تنفر و یا احساس خشم بشند و باعث آرامش بشوند. وقتی از تمام مغز رو روی یک چیز مشخص متمرکز کنی خیلی خیلی قوی میشه پس شیطانی یا تعالی بودنش به استفاده فرد بستگی داره! ورزش بوکس یک بازی خشن و تنفر آمیزه و شباهتی به یوگا نداره. قدرت اسلحه در مقابل قدرت مغز هیچی نیست |
|||
|
|
۱۳:۴۷, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
این رو هم دقت کنید که خیلی از اخبار و مقالاتی که در این زمینه ها منتشر میشه صحت نداره.
|
|||
|
|
۱۴:۰۰, ۲۲/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۰ ۱۴:۰۱ توسط mahdy_mir.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
[/quote]
شما می خواهید همه چیز رو به شیطانی یا تعالی بودن تقسیم کنید؟ مشخص است شما اطلاع چندانی ندارید ( البته خودم هم سطحی می دونم ) مدیتیشن تکنیکی هست که با اون از شر افکار راحت می شید و می تونید رو مسئله ای که می خواهید تمرکز کنید. مسئله می تونه بازکردن چاکرا یا هر مسئله دیگه ای باشه. میشه گفت این یه تمرین برای کنترل مغزه. یوگا و مدیتیشن می تونن باعث از بین رفتن تنفر و یا احساس خشم بشند و باعث آرامش بشوند. وقتی از تمام مغز رو روی یک چیز مشخص متمرکز کنی خیلی خیلی قوی میشه پس شیطانی یا تعالی بودنش به استفاده فرد بستگی داره! ورزش بوکس یک بازی خشن و تنفر آمیزه و شباهتی به یوگا نداره. قدرت اسلحه در مقابل قدرت مغز هیچی نیست [/quote] سلام دوست گرامی شما نظرتونو گفتین و من هم قبلا در مورد یوگا گفتم . متن شما با سلام و یا نام خدا شروع نمیشه . ضمنا در مورد اطلاع نداشتن من هم خیلی راحت صحبت کردید. متن خودتونو که ظاهرا طرفدار تعالی هستین و اطلاعات هم خیلی دارید دوباره مرور کنین. در ضمن هر کاری که نام خدا ابتداش باشه فرق داره با کاری که اسم و نام خدا درش نیست . بخاطر همینه که اگر مثلا گوسفندی زبح بشه و به نام خدا ذبح نشده باشه پس حلال نیست . من در مورد یوگا حرف میزدم نه مدیتیشن . ببینید دوست گرامی در عرفان اسلامی ذکر با فکر و مراقبه نفس وجود داره که به نوعی میشه گفت تمرکز و عبادته اما با یاد خدا من میتونم منابعش رو بهتون معرفی کنم . پس در اسلام اول با نام خدا بعد ذکر خدا با مراقبه یا همون ترک گناه چه فکری چه عملی انجام میشه .( در این موارد باید به علما مراجعه کنید ) در یوگا بی نام خدا با ذکر هوووووم ماننننن اووووم و مراقبه افکار انجام میشه . کاری که یاد خدا و آفریدگار درش نیست و اذکاری که اول و آخرشون معلوم نیست چی هستن شیطانی نیست ؟؟؟؟ اگر مدیتیشن صرفا تمرکز فکر باشه بدون ذکر یوگی و کار غیر شرعی , استعلام کردم و علما میگن مشکلی نداره . اما مدیتیشن یوگی چیزایی داره که نمیشه گفت شرعیه . از متن محترمانه شما و پاسختون ممنونم . راستش من در متن شما صراحت و صداقت هم دیدم . گرچه با عقیده شما در مورد مدیتیشن نمیتونم موافق باشم . |
|||
|
|
۱۵:۰۸, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
دوستان قبل از ادامه مبحث
اگه توی تالار جستجو کنید مطالب دیگه ای شبیه این مبحث وجود داره. لطفا اول به اون قسمت یه نگاه بندازید . |
|||
|
۱۶:۰۴, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
دوستان، دلیلی نداره که ادیان و روشهای دیگه با اسلام همخوانی داشته باشن.
|
|||
|
۱۷:۴۴, ۲۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
همیشه گفته شده که نه یوگا دینه و نه مدیتیشن! البته اگه بودایی بشی فرق دارهچرا وقتی می گم اطلاع ندارید ناراحت می شوید. پس من برم دزدی و موقع برداشتن بگم بنام خدا حلال می شه برام؟اون ممممم و آآآآآ یه لرزشه که میگن هرکدوم برای قسمتی مفیده که در اون مورد زیاد اطلاع ندارم ولی اگه بخواین می تونم در اینترنت برایتون جستجو کنم! بعلاوه مدیتیشن خیلی می تونه مفید باشه{
متن خودتونو که ظاهرا طرفدار تعالی هستین } این که فکر کنین من یک فراماسون ام و اومدم گولتون بزنم یخورده زیادیه
![]() |
|||
|
|
۱۷:۴۵, ۲۲/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۰ ۱۷:۴۹ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
دوستان ما اینجا نیستیم تا تازه بخوایم تصمیم بگیریم روش های اسلامی درسته یا سایر روشها. این موضوع بارها به اثبات رسیده و موضوعش از بحث این تاپیک خارجه.
از دید این تالار هر عرفانی به جز عرفان ناب شیعی که مولی الموحدین امام العارفین حضرت علی بن ابیطالب علیه السلام برای ما مطرح کردن یا ناقصه، یا منحرف و بیراهه و یا شیطانی. نمیخوام بگم سایر مکاتب عرفان ندارن اما قطعا تعدادیشون ناقص هستن که انسان رو به اون جایگاهی که باید برسه نمی رسونن یا اینکه بیشتر منحرف و شیطانی هستن که توی این تاپیک فقط کسانی که به اشتباه چنین عرفانهایی رو تجربه کردن تجربیات خودشون رو مطرح می کنن بلکه پیشگیری بشه از مشکل و انحراف سایرین. همین عرفان شیعه چه کمبودی داره که باید تبلیغ عرفانهای دست و پا شکسته یا شیطانی ادیان و فرق دیگه بشه؟ آرامشی که یاد خدا برای ما ایجاد میکنه چی کم داره که باید سراغ روشهای جور واجور دیگه رفت که معلوم نیست کی مشکلاتش برملا بشه؟ بنابراین ادامه تاپیک فقط تجربیاتی است از کسانی که پیرو عرفانهای کاذب و دروغین بودن و حالا برگشتن به عرفان ناب شیعه. لطفا بحث تاپیک عوض نشه. |
|||
|
|
۲۰:۵۴, ۲۲/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۰ ۲۱:۰۵ توسط mahdy_mir.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲۲/دی/۹۰ ۱۷:۴۵)بیداری اندیشه نوشته است: دوستان ما اینجا نیستیم تا تازه بخوایم تصمیم بگیریم روش های اسلامی درسته یا سایر روشها. این موضوع بارها به اثبات رسیده و موضوعش از بحث این تاپیک خارجه. به نام خدا سلام کاملا با نظرتون موافقم . من بازخوردهایی تو همین مدت کم داشتم . قصد منم این بود که بگم گرچه اعتقاد به اسلام داشتم اما سراغ روشهای دیگه برا آر امش یا سلامتی رفتم . همین تجربیات باعث شد که سعی کنم نیازهامو از طریق عرفان ناب شیعه براورده کنم . تو مذهب اسلام و شیعه هم مدیتیشن و هم آرامش و البته رسیدن به جایگاهیست که بجز خدا نبیند. و خواستم بطور کاملا خودمونی بگم چه چیزایی دیدم . دوستان قویا توصیه میکنم به کتاب لب الباب اثر ایت الله سید حسین حسینی طهرانی مراجعه کنید تا ببینید اسلام و عرفان ناب شیعه چطوریه و چه چیزایی به انسان عرضه میکنه . متن کتاب رو نت هست . من حتی گاهی برای رفع خستگیهای روزانه و اضافه کردن شیرینی عرفان شیعه به زندگیم همین کتاب و میخونم . آثار آقای طهرانی در زمینه الله شناسی یا کتاب روح مجرد ایشون واقعا کولاکه . دوست خوبم پاسخ شما دل گرمم کرد چون بازخورد هایی دیدم که برام عجیب بود . فکر نمیکردم که تازه باید بیام و تو تالاری که مال اسلامه مال شیعه است ببینم که .......بگذریم . تصمیم دارم کارم رو ادامه بدم . (۲۲/دی/۹۰ ۱۷:۴۴)Unname28 نوشته است: همیشه گفته شده که نه یوگا دینه و نه مدیتیشن! البته اگه بودایی بشی فرق دارهچرا وقتی می گم اطلاع ندارید ناراحت می شوید. پس من برم دزدی و موقع برداشتن بگم بنام خدا حلال می شه برام؟اون ممممم و آآآآآ یه لرزشه که میگن هرکدوم برای قسمتی مفیده که در اون مورد زیاد اطلاع ندارم ولی اگه بخواین می تونم در اینترنت برایتون جستجو کنم! بعلاوه مدیتیشن خیلی می تونه مفید باشه{ به نام خدا سلام متن شما نه سلام داره نه نام خدا . من کجا گفتم کسی ماسونه ؟ کی گفتم کسی میخواد گوب بزنه ؟ اگه اومممم یه لرزشه پس تا حالا با ویبره موبایل میشد به عرش رفت ![]() ![]() در مورد ناراحتی من باید بگم که خیر . کاملا هم خوشحالم از اینکه با حرفم مخالفت میشه . اگه مخالفت نمیشد تعحب میکردم ![]() در ضمن دزدی تو هر عرف و مکتبی بد و ناگواره و فکر نکنم هیچ دزدی قبل از کارش بسم الله بگه ![]() اما هر کاری که مثبت هست با نام خدا شروع میشه . شما هم تجربه ای دارید مطرح کنید . اگه واقعا با یوگا به نکته مثبتی رسیدید بگید . منم گفتم که سطحی از سلامتی رو یوگا و مدیتیشن بوجود میاره اما هر چی بالاتر میره نقص های روشنتری آشکار میشه . موفق باشید. |
|||
|
|
۲۲:۱۷, ۲۲/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/دی/۹۰ ۲۲:۲۰ توسط Unname28.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
خب بیشتر افکار اعضای تالار این شکلیه
![]() دوست دارم در مورد این نقض ها توضیح بدید من یوگا کار نکردم و مدیتیشن هم خیلی کم ولی مقداری اطلاع دارم |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ادعای حفظ قرآن در عرض یک ماه با محوریت تبلیغ عرفان کاذب | hosein-salari | 0 | 1,278 |
۱۲/اسفند/۹۲ ۱۸:۳۵ آخرین ارسال: hosein-salari |
|
| عرفانهای دروغین ......... | saloomeh | 8 | 4,502 |
۱۸/اسفند/۹۰ ۱۳:۵۰ آخرین ارسال: شهیدطیبه واعظی |
|
| تبلیغات رودررو برای عرفانهای جدید | saloomeh | 0 | 1,643 |
۲۶/شهریور/۹۰ ۸:۳۰ آخرین ارسال: saloomeh |
|
| آزاديجنسي عرفانهای کاذب برای جذب جوانان | SAEED_KOSAR | 1 | 3,070 |
۱۷/آذر/۸۹ ۱۵:۳۷ آخرین ارسال: امیر گیمر |
|

که البته چون عمل بهش نمیکنند ممکنه به سرمون بزنه و دنبال یه روش رسیدن به خدا باشیم .
اما وقتی این راه رو رفتید خیلی ناگهانی به مسیر های دیگه ای میافتید .
که هم سلامتی و هم دفاع شخصی و .... باشه .