|
وابستگی پشت پرده ی تیم های فوتبال به صهیونیسم
|
|
۲۰:۱۴, ۲۱/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۲ ۰:۱۱ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چندی پیش مطلبی در اکثر خبر گزاری ها گزارش شد که متن آن خشم هواداران مسلمان بارسلونا را به همراه داشت وآن هم ، بازدید "جرارد پیکه" به همراه نامزد خواننده اش "شکیرا" از سرزمین های اشغالی و قرار گرفتن در مقابل دیوار ندبه بود. ![]() که البته در ضمیمه ی این خبر حضور "گواردیولا "در کنسرت زن یهودی در تلاویو را مشاهده می کنیم ![]() 1-چرا چندین بازیکن بارسلونا در چشن قهرمانی در سوپر جام مقابل رئال مادرید دست خود را به نشانه مشهور و مشکوک درآوردند؟ 2-چرا "راسل"مدیر عامل باشگاه در جشن های فراماسونری شرکت می کند؟ 3- چرا در پایان يكي از ال کلاسیکو های اخیر "داوید ویا" به "اوزیل"و دینش "اسلام"توهین کرد؟ 4-چرا بارسلونا، توسط یوفا در سال های 2009 و 2011 قهرمان شد؟ آيا بارسلونا فقط به خاطر بازی خوب قهرمان نمی شود و دست های پنهان فراماسون در کار اند؟ منبع: با اندكي تصرف (ژخار) نكته جالب تعريف و تمجيد بي حد و اندازه صدا و سيما از اين تيمه كه انشاا... منشا فراماسوني نداشته باشه! [color=#000]سرجیو لوزانو مارتینز، بازیکن اسپانیایی تیم فوتسال بارسلونا به عنوان بهترین بازیکن جوان جهان در سال 2011 انتخاب شد. [/color][color=#000] این انتخاب در حالی صورت گرفت که پیش از این لیونل مسی بازیکن آرژانتینی تیم فوتبال بارسلونا به عنوان بهترین بازیکن سال 2011 جهان انتخاب شده بود. همچنین گواردیولا، سرمربی بارسا به عنوان بهترین مربی سال انتخاب شد. در بین تیم منتخب سال جهان نیز اینیستا، ژاوی، بوسکتس، مسی، پیکه و آلوس از بارسا حضور داشتند. منبع: ورزش3 [/color]
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۵۹, ۲۲/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم من می دونستم این بارسلونا یه کاسه ای زیر نیم کاسشه. فقط رئال مادرید!!! نه فراماسونریه و هم دشمن بارسلونای فراماسون. فی امان الله |
|||
|
۰:۵۸, ۲۳/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۲ ۱:۰۲ توسط revenger.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۲۲/فروردین/۹۲ ۲۱:۵۹)سجاد313 نوشته است: به نام خدا داداش اگه بارسا رو به خاطر بازی خوبش صهیونیست ها چند ساله دارن به زور به خودشون می چسبونن رئال مادرید شما تیم سلطنتی اسپانیاست و از بدو تشکیل وابسته به شاه اسپانیا از شاهان فراماسون جهان بوده بماند که رئال نماد بی رغیب کاپیتالیسم بوده و هست و نمونه عینی اینه که پول همه چیز میاره حتی قهرمانی... حالا یه پیکه یهودی شده معیار فراماسون بودن بارسا ، یادتون باشه تا همین 10 سال قبل مردم بارسلون اونقدر شرافت داشتند که حتی یک تبلیغ هم اجازه نمیدادند روی پیراهنشون ثبت بشه و خودشون هرسال با کمک های مردمی هزینه نبود اسپانسرها رو جبران میکردند و ژاوی و اینیستا و مسی و... تربیت میکردن سوالم اینه ازتون اون موقع این فراماسون های میلیاردر بارسلونای کجا بودند که تیم بارسا با کمک های مردم می چرخید؟؟؟؟ آیا درجایی غیر از رئال و منچستر یونایتد سرمایه گذاری کرده بودند؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱:۱۰, ۲۳/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۲ ۱:۱۶ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
دوستان همیشه یادتان باشه که شیاطین (نمیخوام از کلمه فراماسون استفاده کنم تا متهم به توهم شودم) به دنبال برترینها در جهان هستند حالا خواه ورزشکار خواه دانشمند خواه خواننده خواه هنرپیشه و امثالهم. قهرمان حقیقی شخصی است که فریب این شیاطین را نمیخورد و به دنبال حقیقت و فرمانبرداری از پروردگار است و اجرای عدالت است در کنار این شما به بازی چهارشنبه بارسا دقت کنید که چطور بازی باخته با حضور ناگهانی مسی مصدوم و با زدن یک گل به صورت عجیبی باعثه صعود بارسا میشود یا آنطرف رئال به ناگاه با دو گل جواز صعود را از گالاتاسرای میگیرد هرچند که بازی را باخته و درست است که این تیمها حرفه ای هستند ولی نتایج این بازیها بسیار مشکوک و نحوه صعود این دو تیم و عدم حذف آنها از جام بسیار عجیب میباشد و انسان را به فکر وادار میکند که نکند خبری در پشت پرده هست که هست. |
|||
|
۱:۱۱, ۲۳/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۲ ۱:۴۷ توسط revenger.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
اینم تاج شاهانه فراماسونری بر لوگوی رئال مادرید
، حالا شما دلتون رو خوش کنید به رونالدو![]() ![]() (۲۱/دی/۹۰ ۲۰:۱۴)t.kam67 نوشته است: 4-چرا بارسلونا، توسط یوفا در سال های 2009 و 2011 قهرمان شد؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() من از شما می پرسم چرا در سال های 2010 و 2012 قهرمان نشد؟؟؟ جواب معلومه به خاطر ضد فوتبالی که اینترمیلان و چلسی بازی کردند یعنی 11 نفر داخل محوطه جریمه... وگرنه حق بارسا 4 سال قهرمانی پیاپی بود شما واقعا تا به حال فوتبال بارسا رو دیدید؟؟؟؟ اصلا فوتبال دیدید تا به حال؟؟؟؟ اگه دیده باشید قطعا تعریف بی جا نمیدونید این بازی کردن رو چون تیکی تاکای بارسا زیبا ترین تاکتیک فوتبالی قرن 21 بود و هست... این اخری رو واقعا نفهمیدم خودت نوشتی فوتسال ، جوان و... بعد با مسی مقایسه میکنی؟؟؟؟؟!!!!! یعنی حق مارتینز بود عنوان بهترین بازیکن جهان بشه که چون مسی فراماسون بود این عنوان رو دادن بهش؟؟ ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
۱:۴۹, ۲۳/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز خواهش میکنم گفتگوی فرهنگی رو تبدیل به کل کل ورزشی نکنین.به فرض مثال رئال یا بارسا یه تیم فراماسونری باشه یا نباشه.ما که قرار نیست با تماشای فوتبال این تیمها از تلویزیون حمایت مالی کنیم!یا مثلا الگوی اخلاقیمون قرار بدیم.ولی میتونیم از بازیشون لذت ببریم.فکر نکنم تو اون دنیا ما رو به خاطر اینکه طرفدار یه تیم ورزشی بودیم تو جهنم بیاندازند!!خوش باشید.
|
|||
|
۱:۵۵, ۲۳/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۲ ۱:۵۶ توسط revenger.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
ضمنا تا یادم نرفته فراماسون ترین ورزشکار دنیا که از اعضای ایلومیناتی هم هست کسی نیست جز دیوید بکام بازیکن سرشناس سالهای نه چندان دور رئال مادرید
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۲۲:۳۸, ۲۳/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم خیلی خوب بابا. اصلا بارسای شما قهرمان!!! بارسا خوب!!! بهتره تاپیک از هدفش منحرف نشه. فی امان الله |
|||
|
۲۳:۱۱, ۲۳/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/فروردین/۹۲ ۵:۱۵ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
این همه تیم فراماسونری تو دنیا شما گیر دادید به بارسا چون پیکه 2 رکعت نماز دم دیواره خوند و مثل همه تیم ها یه اشتباه داوری به نفعش شد(بماند که رئال هم امسال باید درمقابل منچستر حذف میشد و نشد به خاطر داوری)
یا یه زمانی گفتید گواردیولا از کنار یه خواننده زن اسرائیلی رد شد پس صهیونیسته بعد شش ماه از بارسا رفت گفتید : گواردیولا به خاطر مخالفت با صهیونیستها از بارسا رفت... به خدا ما حافظه داریمااااا ، میشه قضیه انفجار المپیک لندن که حسابی آبروی بعضی ها رفت... بی خیال... شمام میخوایین گیر بدید به همون منچستر گیر بدید که لوگوش شیر سم داره با دم و سیخ مخصوص شیطانی که درغرب مشهوره به نماد شیطان یا همین رئال مادرید سرمایه دار .... بارسا رو بی خیال بشید من اصلا برام قابل قبول نیست ![]()
|
|||
|
۲۳:۵۹, ۲۳/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
عزیز جان اینجا جای کل فوتبالی نیست
بارسای شما هم تو آرمش پرچم انگلیسه بارسای شما هم تو بازی چلسی داور 5 تا پنالتی برای چلسی نگرفت رفتید فینال بارسای شما هم تو افتخارات گرد رئال و میلان رو هم جمع نمیکنه مگر اینکه بخواید جامهای خوان گامپرتون رو هم حساب کنید عمو جون اینارو هم نوشتم که زیادی دور ور نداری وگرنه همشون سر و ته یه کرباسن |
|||
|
۰:۱۷, ۲۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
تا الان که همه به بارسا فحش میدادن جای کل کل فوتبالی بود من اومدم دفاع میکنم جاش نیست؟؟؟؟؟
5تا پنالتی؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() جدی میگی؟؟؟؟؟ من فکر کردم فقط داور تو بازی رئال منچستر بود که نتیجه بازی رو 100% برگردوند درباره افتخارات هم منم منظورم همینه داداش من یعنی این باشگاه اولین باشگاه کاملا مردمی دنیا بود که تونست چنین افتخاراتی بدست بیاره و پوزه نماد شاهنشاهی و سرمایه داری رو به خاک بمالونه همون تیمی که در گذشته با بودجه شاهان اسپانیا بسته میشد و چپ و راست جام می برد... کار بسیار خوبی هم کردید به میلان تیم شخصی آقای برلوسکنی فراماسون درجه 33 اشاره کردید که میتونه گزینه خوبی برای بررسی باشه و به لیست ما اضافه بشه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیا صهیونیسم جهانی پشت پرده پول مجازی «بیت کوین» است؟ | -Ali- | 1 | 2,384 |
۱۷/آذر/۹۲ ۰:۲۸ آخرین ارسال: AS53 |
|

![[تصویر: 65eb7_74255_543.jpg]](http://zohur.net/wp-content/plugins/wprobot/images/65eb7_74255_543.jpg)
![[تصویر: 8eb3f_74257_940.jpg]](http://bidari-andishe.persiangig.com/image/edit/8eb3f_74257_940.jpg)

، حالا شما دلتون رو خوش کنید به رونالدو
![[تصویر: 25919_269.jpg]](http://alborznews.net/files/fa/news/1390/2/31/25919_269.jpg)