|
وابستگی پشت پرده ی تیم های فوتبال به صهیونیسم
|
|
۲۰:۱۴, ۲۱/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۲ ۰:۱۱ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چندی پیش مطلبی در اکثر خبر گزاری ها گزارش شد که متن آن خشم هواداران مسلمان بارسلونا را به همراه داشت وآن هم ، بازدید "جرارد پیکه" به همراه نامزد خواننده اش "شکیرا" از سرزمین های اشغالی و قرار گرفتن در مقابل دیوار ندبه بود. ![]() که البته در ضمیمه ی این خبر حضور "گواردیولا "در کنسرت زن یهودی در تلاویو را مشاهده می کنیم ![]() 1-چرا چندین بازیکن بارسلونا در چشن قهرمانی در سوپر جام مقابل رئال مادرید دست خود را به نشانه مشهور و مشکوک درآوردند؟ 2-چرا "راسل"مدیر عامل باشگاه در جشن های فراماسونری شرکت می کند؟ 3- چرا در پایان يكي از ال کلاسیکو های اخیر "داوید ویا" به "اوزیل"و دینش "اسلام"توهین کرد؟ 4-چرا بارسلونا، توسط یوفا در سال های 2009 و 2011 قهرمان شد؟ آيا بارسلونا فقط به خاطر بازی خوب قهرمان نمی شود و دست های پنهان فراماسون در کار اند؟ منبع: با اندكي تصرف (ژخار) نكته جالب تعريف و تمجيد بي حد و اندازه صدا و سيما از اين تيمه كه انشاا... منشا فراماسوني نداشته باشه! [color=#000]سرجیو لوزانو مارتینز، بازیکن اسپانیایی تیم فوتسال بارسلونا به عنوان بهترین بازیکن جوان جهان در سال 2011 انتخاب شد. [/color][color=#000] این انتخاب در حالی صورت گرفت که پیش از این لیونل مسی بازیکن آرژانتینی تیم فوتبال بارسلونا به عنوان بهترین بازیکن سال 2011 جهان انتخاب شده بود. همچنین گواردیولا، سرمربی بارسا به عنوان بهترین مربی سال انتخاب شد. در بین تیم منتخب سال جهان نیز اینیستا، ژاوی، بوسکتس، مسی، پیکه و آلوس از بارسا حضور داشتند. منبع: ورزش3 [/color]
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۱۹, ۲۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
حالا بارسا ماسونی باشه تیم ملی اسپانیا رو چی میخواید بگید که همینطور پشت سر هم دارن قهرمان میشن اونا هم فوتبالشون از بارسا سرچشمه گرفته یعنی تیکی تاکا
|
|||
|
|
۰:۲۷, ۲۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
خواهش میکنم به خاطر جند تا تیم بیخود خودتونو عصبانی نکنین.حاضرم شرط ببندم این رئال یا بارسا یا رونالدو یا مسی خارج از زمین با هم رفیقن.پولشونو اونا میگیرن.بعدش ما بیجهت اعصابمونو خورد میکنیم.والله اصلا بحث کردن در مورد اینا به نظر من کار بیخودیه.اصلا به فرض مثال فلان تیم ماسونی باشه!خب که چی؟ما نباید بازیهاشونو تو تلویزیون ببینیم؟یا پیراهن ورزشیشون رو از فروشگاههای ورزشی بخریم؟ثانیا بحث خارج از زمین رو تباید به داخل زمین ربط بدیم.مسی یا رونالدو رو ما داخل مستطیل سبز کاریش داریم که خداییش فوتبال هردوشون درسته!!بد میگم؟
|
|||
|
|
۰:۲۸, ۲۴/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۲ ۰:۳۱ توسط revenger.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
چطور دوستان از رئال ظرفداری میکردند و سر هیچ تهمت های زیادی به بارسا میزدند جای کل کل بود و الان نیست؟؟؟
واقعا داور 5تا پنالتی نگرفت؟؟؟؟؟؟؟؟ چی میگی؟؟؟ یعنی بجز بازی رئال منچستر هم شده یه تیم با کمک داوری بیاد بالا ![]() ![]() ![]() دوست من افتخار به این نیست که تیم شاهنشاهی باشی و بودجه ت بی نهایت باشه و تیم کهکشانی بسازی و خودتو بکشی جام ببری بلکه افتخار اینه که تیمی 100% مردمی باشه و با کمکهای طرفداران شهرش بازیکن بسازه و بهترین تیم قرن لقب بگیره افتخار اینه که تیم نماد شاهنشاهی و سرمایه داری رو 5 تا بزنی و پوزه شو به خاک بمالی که بره هرچی بازیکن خوبه از تیم های دیگه با مبالغ نجومی جمع کنه بازم ببازه ![]() ![]() ![]() ضمنا خیلی خوب کردی به میلان تیم برلوسکونی فراماسون درجه 33 اشاره کردی که میتونه از کاندیدای اصلی نقد باشه ![]() عشق است بارسا اهههه پست قبلی من زدم error داد گفتم حذف شده دوباره 1 ساعت نشستم نوشتم نگو اون مونده هنوز ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۰:۳۴, ۲۴/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/فروردین/۹۲ ۵:۱۹ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
پ ن پ شوخی میکنم؟
عمو جون اگه تو 4 ساله داری فوتبال میبینی من از سال 1990 دارم فوتبال میبینم اره دیگه قبلا که تیمای دیگه قهرمان میشدن بازی پادشاهان و فرماسونری بود این چند وقت که بارسا قهرمان شد میشه فوتبال پاک و مردمی!!!!!!!!!!!!!!!!! بعدم متمعنی خیلی مردمیه اون پرچم انگلیس که گفتم تو نماد بارسا خیلی حرف واسه گفتن داره ها اگه سیاستای انگلیس رو مطالعه کرده باشی فوتبال هم کلا قدرت و مافیاست تیم شما هم علاوه بر بازی خوب مسلما و بدون شکی با کمک مافیای فوتبال(یونیسفو عمو پلاتینیو ... قهرمان میشده ) الانم نوبت به بقیه میرسه تا بوده همین بوده شما زیاد خودتو نارحت نکن گول این مردمی بودن و استقلال طلبی هم نخور همش بازی سیاستمدارهاست و گرنه همین الان تو اسپانیا همه مشکل دارن از نظر اقتصادی(مردمو میگم) |
|||
|
|
۰:۴۵, ۲۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
ای جان چرا عصبانی میشی
![]() ![]() ![]() من 1991 به دنیا اومدم عمرم به اون سال های نمیرسه داداش بزرگه ![]() رئال مادرید اسمش روشه برو بخون تاریخچه شو رسما نوشته وابسته با شاهان اسپانیا بوده اصلا رئال در زبان اسپانیایی یعنی پادشاهی... یا میلان رسما از املاک شخصی آقای برلوسکونیه یا منچستر حدود 80 درصدش سهامش متعلق به یک امریکاییه درحالی که بارسا متعلق به مردم شهر بارسلوناست و هیچ مالک شخصیی نداره اون صلیبم نماد پرچم انگلیس نیست بلکه نماد صلیبه چون مردم شهر بارسلون بسیار مذهبی هستند و نماد اصلی این شهر کلیسای مشهور بارسلوناست که همون صلیب هم توی لوگوی میلان جونتونه بازم... من از مافیای فوتبال اونقدر میدونم که میلان و یونتوس بودن که شهره داشتند در این امر و به قول یکی از دوستان بارسا به فرض فراماسون تیم ملی اسپانیا چی داره افتخارات رو درو میکنه؟؟؟؟؟!!!!!! اخه همین سال 2010 و 2012 هم که بارسا قهرمان نشد به خاطر ضد فوتبالی بود که اینتر و چلسی ارائه دادند وگرنه کاملا یه سر گردن از سایر تیم ها بالاتر بود که برادر من درپایان من حرفم اینه که اگه استدلال شما دوستان برای فراماسونری بودن یک بازیکن یهودیه در تیم پس همه تیم های فوتبال فراماسونر هستند و بس... والسلام |
|||
|
|
۰:۴۹, ۲۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز مطالب و سوالات مطرح شده در هر موضوع بایستی در راستای آن موضوع باشد. خواهش می کنم از بحث های حاشیه ای پرهیز کنید.
همه ی مواردی که عنوان می کنید باید در چارچوب قوانین تالار باشد. لطفا رعایت کنید. ![]() در صوتی که همینطور ادامه پیدا کند تاپیک بسته خواهد شد. |
|||
|
|
۰:۵۸, ۲۴/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۲ ۱:۰۹ توسط aminrafael3.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
عزیز جان داداش کوچیکه
منتسب هست به ملکه اسپانیا .تو باشگاههای اسپانیا مخصوصا رئال و بارسا تمیمه به نظر مستقیم طرفداران هدایت میشن و مدیر عامل با انتخاباتی که برگذار میشه انتخاب میشه در مورد بارسا و مردمی بودن هم بازم حواله میدم به نماد باشگاهتون و پرچم انگلیس در اون که عقلا تا آخرشو میخونن آره حالا شد نماد صلیب!!!!!!! اصلا تاریخ شهر بارسلون به انگلستان وابسته هست جانم آقا اینتر و چلسی دوست داشتن دفاع کنن دلشون میخواست چون حذف شدید شد ضد فوتبال؟ ایتالیا هم 2006 با دفاع قهرمان جهان شد این یه شیوه هست مافیای فوتبالم خیلی خیلی گنده تره مثل بنگاههای شرط بندی و ... میلان جون من؟ دداش کوچیکه من طرفدار نیستم فقط از فوتبال لذت میبرم چون خودم فوتبالیست بودم با استعداد بالا تا لیگ 1 ایران هم بازی کردم پام شکست دیگه پا نشد واسه ما متاسفانه چند تا از هم بازیام هم الان تو لیگ برتر دارن بازی میکنن نمونش غلام رضایی که تو منتخب فارس با هم بودیم به هر حال اصل حرفم اینه که ذهنتو زیاد مشغول نکن میخوام راهی که من رفتم نری عزیز. منم یه زمانی به تیمم کسی حرفی میزد جوش میاوردم حالا فهمیدم همش الکیه فوتبال فقط یه بازیه واسه سرگرم کردن من و تو تا از چیزهای اصلی غافل بشیم نگاه کردنش خوبه لذت بردن از بازی هم خوبه ولی تعصب نه داداش کوچیکه این کل کل کردن هم بزار به حساب اذیت کردن راستی نوکر داداش کوچیکه هم هستیما یه موقع ناراحت نشی آقا صاحبش اومد مجید جان خیلی مخلصیم |
|||
|
|
۱:۱۰, ۲۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
بحث چی بود چی شد!!والله اونا دارن به ما میخندند.یه صلوات بفرستین.
|
|||
|
|
۱۲:۳۰, ۳/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۲۳/فروردین/۹۲ ۱:۱۱)revenger نوشته است: حالا شما دلتون رو خوش کنید به رونالدواصلا کی دل خوش کرد به رونالدو؟؟؟ ایشون راجع به رونالدو بد گفتن و من هم چنتا خبر دیگه گذاشتم که توجیهشون کنم با یه حرف نمیشه راجع به کسی قضاوت کرد. (۲۳/فروردین/۹۲ ۱:۱۱)revenger نوشته است: من از شما می پرسم چرا در سال های 2010 و 2012 قهرمان نشد؟؟؟همین سالها هم در بازیهای مختلف داور بهشون کمک کرد. این عکس رو ببینید بد نیست. http://upload7.ir/images/82618841812574626033.jpg اتفاقا اونها نشون دادن که فوتبال فقط پاس نیست.فوتبال ذکاوت میخواد نه فقط تکنیک و تاکتیک! (۲۳/فروردین/۹۲ ۱:۱۱)revenger نوشته است: شما واقعا تا به حال فوتبال بارسا رو دیدید؟؟؟؟نه!مگه فوتبال خوردنی نیست؟؟؟ ![]() (۲۳/فروردین/۹۲ ۱:۱۱)revenger نوشته است: اگه دیده باشید قطعا تعریف بی جا نمیدونید این بازی کردن رو چون تیکی تاکای بارسا زیبا ترین تاکتیک فوتبالی قرن 21 بود و هست...من گفتم بی جا؟؟؟ گفتم بی حد و اندازه!!! خوب حرفا رو عوضی میفهمینا!!! (۲۳/فروردین/۹۲ ۱:۱۱)revenger نوشته است: این اخری رو واقعا نفهمیدمکیو با کی مقایسه کردم؟؟؟ کجا مقایسه کردم؟بگو تا خودم بدونم!!!نوشته شده عناوین مختلف به بارسلونا داده شده!!! همچنین اون علامتی که شما عکسشو گذاشتی، تو سفرهای استانی زیاد دیدیم.دلیل موجهی نیست.دلایل موجه تری میشه پیدا کرد!!! در ضمن اینقدر حرف های بنده رو و همچنین مهمتر از همه بحث رو منحرف نکنید.با این انحراف میخواید تیمتون رو از مضان اتهام بیرون بکشید فقط!!! |
|||
|
۱۹:۵۲, ۳/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
دیدید دفاعی ندارید میزنید جاده خاکی
![]() ![]() ![]() ![]() اگه بخواییم از نظر فراماسونری و... تیم ها رو دسته بندی کنیم به ترتیب زیر میشن: منچستر یونایتد رئال مادرید آث میلان . . . و بلاخره شاید بارسا راستی امشب بارسا _ بایرن مونیخ یادتون نره فقط داشته باشید چیکار میکنیم این آلمانی ها رو... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیا صهیونیسم جهانی پشت پرده پول مجازی «بیت کوین» است؟ | -Ali- | 1 | 2,381 |
۱۷/آذر/۹۲ ۰:۲۸ آخرین ارسال: AS53 |
|

![[تصویر: 65eb7_74255_543.jpg]](http://zohur.net/wp-content/plugins/wprobot/images/65eb7_74255_543.jpg)
![[تصویر: 8eb3f_74257_940.jpg]](http://bidari-andishe.persiangig.com/image/edit/8eb3f_74257_940.jpg)

![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)