کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 19 رای - 4.74 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آقا مصطفی رفیق ما رو کشتند. دیدی؟
۲۱:۴۰, ۲۱/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۰ ۲۰:۱۹ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

من این بنده خدا رو از نزدیک دیده بودم. توی خوابگاه زنجان با ما بود. سه سال از ما بزرگتر بود. خیلی آدم ساده و باصفایی بود. همیشه توی نماز خونه خوابگاه بود. عضو بسیج بود. قد بلندی داشت و همیشه می خندید. راه رفتنش دویدن بود همیشه تند راه می رفت. شوخ بود و خندون، خنده از لباش پاک نمیشد.

اکثر اوقاتی که توی خوابگاه روحانی نبود، ایشون عبا می پوشیدند و پیش نماز می ایستادند. همیشه عبا براشون کوتاه بود.

[تصویر: 16418_283.jpg]

آقا مصطفی رفیق ما رو کشتند، دیدی؟
آقا مصطفی لبخند خرازی عشق شماست..... عشق ما هم لبخند این برادر بود توی خوابگاه، با اون عبای کوتاه.

وقتی پیش نماز بود می ترسیدیم شوخی کنه، بخندیم نمازمون باطل بشه.

راستی آقا مصطفی بگم بهت که ایشون اصلاً دانشمند نبود. باورت میشه؟ مثل حسن مقدم که اصلاً دانشمند نبود، باورت میشه؟

آره باورکن هیچ کدوم دانشمند نبودند. باورت میشه شب امتحان توی نمازخونه خوابگاه درس می خوند. من می دیدمش. اصلاً دانشمند نبود.

می دونی آقا برای حسن مقدم گفت دانشمند فرزانه و آقا هم می دونست که ایشون در مقایسه با این پروفسورها هیچ چیز بارش نبود. مثل رفیق من که در مقابل اینها چیزی بارش نبود.

آقا مصطفی می دونی جفتشون اندازه نخود بلد بودند؟ فرقشون با این پروفسورها این بود که به نخودی که بلد بودند عمل می کردند.

دشمن چرا این پروفسورها رو نمی کشه؟؟؟؟؟؟؟ اینها که بیشتر بلند.

اینها به دنیای علمشون عمل نمی کنند و رفقای من به دانش نخودیشون عمل می کردند. آقا مصطفی دشمن از ما بهتر رفقای ما رو میشناسه.

آقا بهتر از ما می دونه کی دانشمند کی فرزانه. نخود بلد باش ولی بهش عمل کن میشی دانشمند فرزانه.

آقا مصطفی یه روز یکی از دوستام اذیتم کرد. نفرینش کردم. گفتم خدا کنه همه ما چهل نفر شهید بشیم تو آخری باشی و شهادت همه رو ببینی. از اون روز به بعد همش می ترسم. نکنه من آخری باشم؟ خیلی زور زدم ارسالهای شاد داشته باشم فراموش کنم، نشد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: تازه مسلمان ، وحید110 ، N.Mahdavian ، Admirer ، MAHDI59 ، خادمة الزهرا ، اکبر.ع ، راحیل ، ANTI satan ، حسن.س. ، یا ثارالله ، meshkat ، Ramin_Ghn ، basir ، alitalebi ، أین المنتظر ، fereydun ، Hadith ، Mohammad Trust ، Mahdy2021 ، bagheri4 ، shafagh_mah ، انصارالمهدی ، r_bashiri89 ، vahid1878 ، انتصـار ، mohammad727 ، paradise ، saloomeh ، yashar1374 ، MohammadMeraj ، Ali bagheri ، zealous ، jkb ، only_y2d ، SARV ، yamin ، میلاد.م ، rastin ، mahdikp ، Agha sayyed ، ترنم بهاری ، fazel ، soldier ، مبينا ، Havbb 110 ، a.l.? ، انتخاب ، ELENOR ، نسیم ، pop110 ، F_R ، bi neshani ، nasimesaba ، خادم الامام ، محـب ، sogiii ، shakiba ، mhvvhm ، Reza14 ، شهیدطیبه واعظی ، حقیر ، zohur ، zryy ، یاوران مهدی ، بیداری اندیشه ، حفیظ ، مرغ باغ ملکوت ، یاســین ، Farzaneh ، علمدار133 ، reyhane ، عبدالرحمن ، مصباح

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۰۳, ۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #31
آواتار
بسم الرب الحسین
السلام علیک یا مولای یا ابا محمد الحسن بن علی
سلام علیکم
دوستان ،دوستمان جناب بی نشانی لینک سریال حدیث سرو را قرار داده اند.
لینک درست:
http://rasekhoon.net/song/show-108892.aspx

الّلهم صلّ عَلی عَلیّ بن موسَی الرِّضا المُرتَضی
موفق باشید و خدایی.

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: bi neshani ، shafagh_mah ، MohammadSadra ، یا ثارالله ، sogiii
۲۳:۰۶, ۳/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/بهمن/۹۰ ۲۳:۲۱ توسط bi neshani.)
شماره ارسال: #32
آواتار
سلام
آقا سعی کردم برای پخش آنلاین بذارم ولی نشد.
برای پخش آنلاین میتونید به سایت منبع در لینک زیر بروید.
http://rasekhoon.net/song/show-108892.aspx
آقا سید دستت درد نکنه من فقط امکان دانلود رو چک کردم.
البته لینک تاپیک اصلاح شد.
دوستانی که اشتباه دانلود کردن بنده رو حلال کنن البته حذف نکنن سریال رو چون ضرر نکردن اگر دانلود کردن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، MohammadSadra ، یا ثارالله ، yamin
۱۲:۲۰, ۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #33
آواتار
خوش به حال پسر کوچولوه. چه بابای خوبی داره....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yamin ، bi neshani ، MohammadSadra ، sogiii ، یا ثارالله
۱۳:۵۲, ۴/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #34

به نام او..
بشكست اگر دل من به فداي چشم مستت
سر خم مي سلامت شكند اگر سبويي ..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ghadimi2 ، shafagh_mah ، میلاد.م ، فدک زهرا ، MohammadSadra ، heifa ، yashar1374 ، vahrakan
۱۱:۵۰, ۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #35
آواتار

به شهید مصطفی احمدی روشن ، شهید شهریاری ، شهید علی محمدی و دیگر شهدای علمی

شب رفتنی است و راه ما روشن

آیینه ی مهر و ماه ما روشن

تردید مکن که آفتاب این جاست

عباس و شریعه و عطش با ماست

از حرمله ها مترس

آب این جاست

ما روشن و راه آبها روشن

از سنگ هراس نیست گلها را

از خاردلان و سنگ اندازان

با این همه شمر و ابن سعد

اما

نام تو کنار اربعین گل کرد

نام تو کنار کربلا روشن

کشتند تو را به جرم بی جرمی

نام تو چقدر گشت

چرخاچرخ

نام تو چو نور در زمان چرخید

چون خورشیدی در آسمان چرخید

تو چرخ زدی

برون شدی از خویش

بر نیزه سر تو بود

یا خورشید؟

ای مثل تلاوت دعا پر نور

ای مثل تبسّم خدا روشن

از حرمله نمازخوان فریاد

از فتنه گر دروغ باف افسوس

یاران جمل سوار کوته بین

طلحه شده اند در مصاف ...

افسوس!

در خانه ی عنکبوتی شیطان

مانند کلافه در کلاف

افسوس!

بوزینه ی روزگار بازیگر

میرآخور فتنه اند این خواران

بی پرده شدند و بی نسب

هیهات!

افتاده میان چاه شب

هیهات!

ناچار مرید شب شدند اینان

یاران ابولهب شدند اینان

اما پسر بهار بودی تو

چون غیرت ذوالفقار بودی تو

راه تو چو راه مرتضی پر نور

نام تو چو نام مصطفی، روشن!

اول بهمن ماه 1390

علیرضا قزوه

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، yamin ، ghadimi2 ، heifa ، vahrakan
۱۱:۵۴, ۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #36

واقعا خدا رحمتشون کنه آدم های بزرگی بودن الان بهترین جا و راحترین جا رو در اون دنیا دارن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، yamin ، ghadimi2 ، vahrakan
۱:۴۴, ۶/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #37
آواتار
من همیشه آرزوی شهادت داشتم ولی این روزا از خدا میخوام اول بهم توفیق بده برای حق کار مفیدی انجام بدم بعد لیاقت شهادت برای یوسف فاطمه رو بهم بده. کاری که این شهید این اسطوره این دلاور مرد کرد وچه رسالتی بهتر از این که خدا بر عهده این بزرگوار گذاشت.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، Mohammad Trust ، rastin ، نسیم
۱:۳۸, ۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #38
آواتار
سلام
ببخشید هرزنامه مینویسم
این ودیو تاپیک بود اینجا چی کار میکنه
حتما بزرگان صلاح دونستن بیاد اینجا
حالا کی آورده یک تشکری ازش بکنیم.Wink

در سایه امن محبوب یکتا پایدار و موفق باشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله
۱۳:۰۱, ۸/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۰ ۱۳:۱۳ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #39
آواتار
آقا مصطفی دیروز جای شما و بقیه دوستان توی جلسه خالی بود. امروز نامه ای به دستم رسید از مجمع دانش آموختگان دانشگاه شریف به این متن که در ادامه میاد. از ما خواستند برای تایید امضاش کنیم. می خواستم بگم از طرف شما و بقیه دوستانم توی این سایت امضاش می کنم. امیدوارم مرهمی باشه برای زخم دل آقا.

باسمه تعالی

محضر مبارک حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای، رهبر کبیر انقلاب اسلامی

با سلام و تحیات؛
شهادت دوست و همسنگر عزیزمان مصطفی احمدی‌روشن به دست عنود‌ترین دشمنان این مرز و بوم، داغی بود که بر دل ما نشست. مصطفای عزیز لایق شهادت بود و همان‌طور که می‌خواست توسط شقی‌ترین دشمنان اسلام به آرزوی خود رسید. هجرت مصطفای شریف هرچند برایمان سنگین است اما عزم ما را بر ادامه راهی که او جان خود را بر سر آن گذاشت، جزم‌تر کرد. با خون این شهید بار دیگر انقلاب ما تایید شد؛ روزی حضرت روح‌الله خطاب به دشمن گفت: «بکشید ما را، ملت ما بیدارتر می‌شود» و ما امروز با صدای بلند آنگونه که سران آمریکا و انگلیس و صهیونیزم جهانی بشنوند می‌گوییم «بکشید ما را، مردم جهان بیدارتر می‌شوند».
امروز که فضای دانشگاهی را نظاره می‌کنیم می‌بینیم که خیل جوانان نسل ما، مصطفی احمدی‌روشن را الگوی خود می‌دانند و از او با عنوان «علم‌الهدای نسل سوم» یاد می‌کنند؛ همین یک نشانه کافی است تا اندیشمندان و نخبگان جامعه، مفهوم «انقلاب دائمی» و «رویش انقلابی نسل‌ها» را جدی‌ گرفته و از جوانان نسل سوم عقب نمانند که از قدیم گفته‌اند: «عاقل را اشارتی بس است.» باری! ممکن است در ذهن برخی این خیال نقش بسته باشد که خون شهید ما هدر رفته است اما هم‌اکنون این زمزمه را در میان جوانان، هم‌نسلان، پیران، پدران، مادران و در کوچه و خیابان از همکار و همسایه و آشنا و غریبه، از بازاری و مهندس و راننده تا استاد و دانشجو و کارگر و از خانواده احمدی‌روشن می‌شنویم که ملت ایران جواب خون «شهید هسته‌ای» را در راهپیمایی 22 بهمن و در انتخابات 12 اسفند امسال خواهد داد. آری! خون شهید پایمال نمی‌شود.
رهبر حکیم انقلاب!
ما جوانان پرورش‌یافته انقلاب اسلامی و همسنگران و دوستان مصطفی، به شما اطمینان می‌دهیم که ذره‌ای از راه شهید عزیزمان در ساختن ایرانی آباد و مستقل کوتاه نخواهیم آمد و متحد و یکصدا به نبرد با آمریکای جنایتکار و ایادی‌اش تا سرحد جان ادامه خواهیم داد.

درود خدا بر شما و بر همه پویندگان پیشرفت ایران اسلامی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، saloomeh ، meshkat ، انصارالمهدی ، MAHDI59 ، only_y2d ، خادم الامام ، راحیل ، bi neshani ، تازه مسلمان ، yamin ، مصباح
۱۱:۱۹, ۱۱/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/بهمن/۹۰ ۱۱:۲۱ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #40
آواتار
آقا مصطفی می بینی رفیق ما چه خانواده ای داره؟ از این خانواده یه همچین پسری هم انتظار می رفت. باید می گفتیم راز روزیه حلاله.

خانواده شهید مصطفی احمدی روشن در پاسخ به درخواست مصاحبه خبرگزاری های آمریکایی و انگلیسی تاکید کردند با رسانه های وابسته به قاتلان مصطفای شهید گفتگو نخواهند کرد.

به گزارش فارس، در پی درخواست چند خبرگزاری آمریکایی و انگلیسی که در تهران دفتر نمایندگی دارند برای گفت و گو با خانواده شهید احمدی روشن، خانواده شهید در متن کوتاهی که در اختیار خبرگزاری ها قرار گرفت اعلام کردند با هیچ رسانه آمریکایی و انگلیسی و همچنین سایر رسانه های وابسته به صهیونیزم بین الملل مصاحبه نمی کنند.

خانواده شهید روشن اعلام کردند: ما خون شهید عزیزمان را به گردن آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی می دانیم و هرگز با رسانه های وابسته به قاتلان مصطفای شهید مصاحبه نمی کنیم.

خانواده این شهید همچنین ابراز داشتند: آنها از طرفی جوانان ما را ترور می کنند و از طرفی دیگر خبرنگار می فرستند تا با ما به گفت و گو بنشینند و این رفتار منافقانه، مشی همیشگی شیطان بزرگ و روباه پیر است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، انصارالمهدی ، sogiii ، yamin ، rastin ، paradise ، meshkat ، یا ثارالله ، bi neshani
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]