کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 3.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خواهرم معذرت می خواهم!!!
۲۲:۱۹, ۲۱/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار

من از جانب تمام کسانی که شعار دادند "مرگ بر بدحجاب" از تو معذرت می خواهم.
من از جانب تمام کسانی که شعار دادند " ملت ما بیدار است، از بدحجاب بیزار است" از تو معذرت می خواهم.
من از جانب تمام کسانی که فعل تو را از خود تو جدا نکردند، معذرت می خواهممن می دانم که تو اگر اهمیت و فلسفه ی حجاب را بدانی، به حجابت از من هم پایبندتر خواهی بود.
من می دانم که اگر ظاهر امروز تو این است، من نیز بسیار مقصرم که اگر من توانسته بودم منطق و احساسم را راجع به حجاب به تو منتقل کنم، ظاهر امروز تو این نبود.
من می دانم که اگر در فرهنگ سالمی که حکم اکسیژن را دارد، نفس کشیده بودی، ریه های عفافت غبار نمی گرفت.
من می دانم که اگر عمق نقشه ها و اهداف دشمن و تلاش شبانه روزی شان را برای تاراج حیا می دانستی، مشتی محکم بر دهانشان می کوبیدی.
عزیز دلم!
اسلام را با آن چیزی که من و امثال من می گوییم و عمل می کنیم، نشناس!
حساب اسلام را از جامعه ی مسلمین جدا کن! که اگر ما به اسلام درست عمل کرده بودیم، پاکی همه جا را فرا می گرفت!
عزیز دلم!
اگر آن قدر نتوانسته ام تو را دوست داشته باشم، و این دوست داشتن را به تو نشان دهم، که تو با تمام وجود دریابی که برایم عزیزی و برای همین است که اعتقاد دارم باید از گوهر ارزشمند وجودت پاسداری شود، مشکل از من است!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: تازه مسلمان ، اکبر.ع ، Tohid_Prince ، محمدصالح ، alitalebi ، MAHDI59 ، fereydun ، Mohammad Trust ، Hadith ، SARV ، mohammad727 ، saloomeh ، محمد667 ، نسیم ، MohammadMeraj ، hesam110 ، 872325 ، yamin ، t.kam67 ، aghah ، Lord_Contemno ، blue.blood ، yashar1374 ، Abasaleh ، 7parsa4 ، a.l.? ، only_y2d ، MohammadSadra ، نجف آبادی ، میثاق ، عبدالرحمن

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۳۲, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #31
آواتار
اخرین درجه امر به معروف و نهی از منکر رو حساب کن برادر . که البته در حکومت اسلامی باید تحت ید حکومت باشد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انصارالمهدی ، N.Mahdavian
۱۱:۴۰, ۲۳/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۰ ۱۲:۰۳ توسط اکبر.ع.)
شماره ارسال: #32

آقایون این خواهر ما جملاتی که اونا می گن رو بیان می کنه نه حرف خودش رو !!!
جملات اونا رو با عذر خواهی بهشون بر می گردونه!!!
دقت کنید خواهشا!!!Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: N.Mahdavian ، انصارالمهدی
۱۶:۵۱, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #33
آواتار
سلام!
با تشکر از نظرات همتون...
دوستان من نیاز می بینم که کمی منظورمو بهتر بیان کنم! من صد در صد با بد حجابی مخالفم. بهتره پست اول من رو چندبار بخونین تا دقیقا بدونین من قصدم از اون پست چی بوده!
من میگم بیایم با بی حجابی مقابله کنیم اما از طریق درست. حتما می دونید که یکی از شرایط مهم امر به معروف و نهی از منکر نرم خویی و حسن خلق هست.خداوند به پيامبرش مي فرمايد:
تو وکيل مردم نيستي (و ما انت عليهم بوکيل) (انعام107/) تو بر مردم سيطره نداري (لست عليهم بمسبطر) (غاشيه21/).
تو نسبت به حق مردم اجبار نداري (ما انت عليهم بجبار) (ق45/) حق اکراه هم نداري (افانت نکره الناس) (يونس99/).
کسي که امر و نهي مي کند، بديها را با خوبي دفع کند (و يدورن بالحسنه السينه) (رعد22/) و اهل انتقام و غيظ نباشد (و الکاظمين الغيظ) (آل عمران134/) مردم از گرد افراد بد اخلاق فرار مي کنند (لو کنت فظا غليظ القلب لاانفضوا من حولک) (عمران159/).
بايد با منکرات و کار بد مردم مخالف باشيم و نه با خود آنان
ما قبل اینکه با جاهل برخورد کنیم باید با جهل مقابله کنیم نگاه انسان به یه گناهکار باید نگاه یه پزشک باشه به بیمارش نه نگاه انسان به دشمنش.
ما باید خوبی های فرد رو هم درنظر بگیریم شاید انسانی گناهی انجام بده، اما در کنارش خوبی هایی هم داشته باشه.
ما اول بیایم خوبی های اون فرد رو بیان کنیم تا به این نتیجه برسه که ما دوست و خیرخواهش هستیم، بعد بیایم بهش تذکر بدیم طوري که به این نتیجه برسه که تذکر ما براي تکميل خوبي هاي اوست. به طور حتم به نتيجه خواهيم رسيد
همچنین در برخورد نبايد قيافه متکبرانه بگيريم که از نشانه هاي مردان خدا، تواضع در حرکت است.

موفق باشید
یا علی

امضای N.Mahdavian

از هر راهي كه داري ميري همين الان پات رو بكوب رو ترمز!
فرمون رو بچرخون و بنداز تو "صراط مستقيم"
تا تـــهِ تــــــهِ ش برو
ميرسي به خـــــــــــدا...
حتي اگه آخرش بن بست باشه!

[تصویر: t945_9n09smhkxpumq9k5q34.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، انصارالمهدی ، تازه مسلمان ، mia'd ، حسنیه
۱۷:۳۷, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #34
آواتار
نقل قول: تو وکيل مردم نيستي (و ما انت عليهم بوکيل) (انعام107/) تو بر مردم سيطره نداري (لست عليهم بمسبطر) (غاشيه21/).
تو نسبت به حق مردم اجبار نداري (ما انت عليهم بجبار) (ق45/) حق اکراه هم نداري (افانت نکره الناس) (يونس99/).
کسي که امر و نهي مي کند، بديها را با خوبي دفع کند (و يدورن بالحسنه السينه) (رعد22/) و اهل انتقام و غيظ نباشد (و الکاظمين الغيظ) (آل عمران134/) مردم از گرد افراد بد اخلاق فرار مي کنند (لو کنت فظا غليظ القلب لاانفضوا من حولک) (عمران159/).

سلام بر شما
بعد از ظهر آدینه خوبی رو براتون آرزو می کنم . این موردی که اشاره کردید در مورد امر به معروف هست زمانی که شخصی می خواهد شخص دیگری را امر به معروف یا نهی از منکر کند .
لازمه ی هر جامعه و حکومتی قانون هست .
لازمه حکومت اسلامی وجود حجاب است . یعنی بر اساس قانون (حکومت اسلامی) جمهوری اسلامی , حجاب در جامعه امری واجب تلقی میشه و با متخلفین باید برخورد بشه .
در هر جامعه ای با کسانی که به نوعی از قانون تخلف می کنند برخورد میشود و این برخورد بر اساس تخلف آنان صورت میگیرد . آیا فردی که در خانواده ای خلاف کار به دنیا آمده و دزدی در این خانواده امری عادی محسوب می شود در صورت ارتکاب دزدی از سوی این فرد , حکومت اسلامی (یا هر حکومت دیگری ) چگونه برخوردی باید با این فرد متخلف داشته باشد ؟ آیا می شود با متخلفین به صورت احساسی برخورد نمود و اینطور نتیجه گیری کرد که چون شخصیت شکل گرفته این فرد در این خانواده به صورت است که دزدی را همانند یک لیوان آب خوردن تلقی می کنند , دیگر نباید با این فرد برخورد صورت گیرد ؟
حجاب هم قانون است و با متخلف باید برخورد کرد .
آیا شما هر روز در خیابان شاهد نقض قانون حجاب نیستبد ؟
آیا صبر بر بی قانونی افراد نقض حقوق دیگر شهروندان جامعه نیست ؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، N.Mahdavian ، فاطمه خانم
۱۹:۴۴, ۲۳/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۰ ۱۹:۴۵ توسط N.Mahdavian.)
شماره ارسال: #35
آواتار
(۲۳/دی/۹۰ ۱۷:۳۷)انصارالمهدی نوشته است:  سلام بر شما
بعد از ظهر آدینه خوبی رو براتون آرزو می کنم . این موردی که اشاره کردید در مورد امر به معروف هست زمانی که شخصی می خواهد شخص دیگری را امر به معروف یا نهی از منکر کند .
لازمه ی هر جامعه و حکومتی قانون هست .
لازمه حکومت اسلامی وجود حجاب است . یعنی بر اساس قانون (حکومت اسلامی) جمهوری اسلامی , حجاب در جامعه امری واجب تلقی میشه و با متخلفین باید برخورد بشه .
در هر جامعه ای با کسانی که به نوعی از قانون تخلف می کنند برخورد میشود و این برخورد بر اساس تخلف آنان صورت میگیرد . آیا فردی که در خانواده ای خلاف کار به دنیا آمده و دزدی در این خانواده امری عادی محسوب می شود در صورت ارتکاب دزدی از سوی این فرد , حکومت اسلامی (یا هر حکومت دیگری ) چگونه برخوردی باید با این فرد متخلف داشته باشد ؟ آیا می شود با متخلفین به صورت احساسی برخورد نمود و اینطور نتیجه گیری کرد که چون شخصیت شکل گرفته این فرد در این خانواده به صورت است که دزدی را همانند یک لیوان آب خوردن تلقی می کنند , دیگر نباید با این فرد برخورد صورت گیرد ؟
حجاب هم قانون است و با متخلف باید برخورد کرد .
آیا شما هر روز در خیابان شاهد نقض قانون حجاب نیستبد ؟
آیا صبر بر بی قانونی افراد نقض حقوق دیگر شهروندان جامعه نیست ؟

درود بر شما
فرمایش شما کاملا متین است. بر اساس قانون جامعه ی اسلامی رعایت حجاب امری ضروری است و هر شخصی که آن را رعایت نکند متخلف محسوب می شود. اما چه کسی مسئول برخورد با این متخلفین می باشد؟
نه من نه شما حق نداریم با این گونه افراد برخورد کنیم. مقابله و برخورد با این افراد ( همچنین وارد کنندگان لباس های مبتذل و مروجین فرهنگ غربی) بر عهده ی خود حکومت است...
من و یا شما فقط می توانیم به وسیله ی امر به معروف آن هم در مراحل اولیه ی آن یعنی تذکر دادن در این زمینه اقدام کنیم. این وظیفه ی حکومت است که بنا به تشخیص خود و با توجه به اوضاع جامعه به مقابله با متخلفین وگاه استفاده از جبر بپردازد.
اما نکته ی حائز اهمیت این است که ما در انجام امر به معروف از محدوده ی اختیارات خود خارج نشویم و تنها به تذکر دادن آن هم با اخلاق خوب و به گونه ای که موجبات دلزدگی و لجبازی را فراهم نیاورد، بسنده کنیم و باقی مسائل را به خدا بسپاریم...
راستی دعا برای هدایت این گونه افراد هم فراموش نشود
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، تازه مسلمان ، حسنیه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]