|
احمد الحسن یمانی کیست ؟ (قسمت اول)
|
|
۲:۱۸, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() مدتی کوتاهی از عمر فرقه ای جدید به نام انصار یمانی میگذرد که از هر راهی برای ضربه به اصل شیعه استفاده میکند اما خلاصه ای کوتاه : فرقه ای منحرفه ای آمده است که که به عنوان انصار المهدی که خودشان را شیعه معرفی کرده اند ؛ درحال تبلیغ بیعت گرفتن از مردم با یمانی از طریق اینترنت و انواع مسنجر ها در تمام نقاط جهان هستند … جریانی که تحت عنوان احمدالحسن الیمانی وصی و فرستاده امام زمان علیه السلام در اواخر سالهای حاکمیت صدام ملعون بروز کرد پس از سقوط اوبا کمک برخی از باقیمانده های رژیم بعث تشکیلات وسیعی را در مناطقی همچون نجف*کربلا*ناصریه وبصره به راه انداخته و مؤسس جریان شخصی به نام احمد اسماعیل گاطع از قبیله صیامر درحدود سال ۱۹۷۳میلادی درمنطقه ای بنام هویر از توابع زبیر از استان بصره متولد شد وی درسال ۱۹۹۹میلادی از دانشکده مهندسی نجف فارغ التحصیل شده و مدتی در حوزه شهید سید محمد صدر تلمذ نمود.ضمنا بنا بر نقل موثق برادر وی از نیروهای بعثی بود … ادعاهای واهی احمد الحسن یمانی این فرد با این که سید نیست ، و اصل و نسب او از طایفه « صیامر » معلوم و معروف است ، عمامه سیاه پوشید ، ودر مجامع عمومی ظاهر شد. از جمله ، با توجه به فیلمی که از او گرفته شده است ، بر بالای منبر در یک مسجدی، با لباس روحانی و عمامه سیاه سخنرانی ، وادّعاهای ضد ونقیض خودش را مطرح کرده است. از لحن کلام او پیداست که سواد پایینی دارد، وسخن گفتن به عربی فصیح برای او مشکل است. در آن سخنرانی در عین این که تصریح می کند که هیچ ادّعایی ندارد، واو یک مرد ساده از یک روستای ساده ای است، در همان زمان ادّعا می کند که ، « من مایه رحمتم برای اسلام، بلکه برای اهل زمینم ، اهل بیت (علیه السلام) هر کجا بروم، همواره با من هستند وصریحاً می گویم که خدواند مرا برگزیده است؛ صاحب نفس مطمئنه به من متصل شده، وخود صاحب نفس مطمئنه شده ام. من می خواهم شیعیان را متحد کنم از عالم و عامی؛ من آمادگی دارم حقایق را برای همه روشن کنم ، وبه صورت سیاه وسفید نشان دهم. خدا نور است وکلام او نور است. در عین حال هیچ ادعایی هم ندارم ! » ![]() ( تصویر احمد اسماعیل گاطع ) مراحل مختلف بروز جریان یمانیادّعاهای واهی او در طی پیامی که از طریق سایت اینترنتی خود ، با خطاب به علماء حوزه های دینی در مورخه ۲۷ شوال ۱۴۲۴ هجری قمری فرستاده بود ، از این قرار است: در مرحله اوّل : ادّعا میکند که ، امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را در عالم خواب به صورت مکرّر در حرم سید محمد فرزند امام هادی (علیه السلام) دیده ، او را امر به زیارت عسکریین می کند . پس از آن موفق به دیدار آن حضرت در بیداری شده ، حضرت او را نسبت به انحرافات عملی و مالی حوزهها به خصوص حوزه نجف آگاه می کند، وتحت تربیت ویژه قرار میدهد! در مرحله دوم : مدّعی است که ، او را امر به ورود به حوزه علمیه می کند ، ودر آن جا مأموریت به او داده که انحرافات حوزه را مطرح نماید! در مرحله سوم : ادّعا می نماید که ، در ماه شعبان سال ۱۴۲۰ ﻫ . ق ( مصادف با ۱۳۷۸ ش)، امام زمان را برای دومین بار در حالت بیداری در کنار حرم امام حسین (علیه السلام) ملاقات کرده ، وبه دستور امام به نجف می رود ، ودعوت خود را علنی می سازد ، در این مرحله جمعی او را تکذیب می کنند؛ و او را به سحر و جنون و تسخیر اجنّه متهم می کند در پی آن به شهر خود باز می شود. اعلان عمومی جریان یمانی پس از سقوط رژیم صدام حسین بعد از سقوط صدام در ماه جمادی الثانی ۱۴۲۴ قمری ، احمد اسماعیل گاطع دعوت خود را علناً تکرار کرده، و تعدادی فریب حرف های او را می خورند . در ماه مبارک رمضان آن سال ادّعا میکند ، که از سوی امام زمان (علیه السلام) مأموریت یافته تا همه مردم زمین را مورد خطاب قرار دهد ، و آن ها را به قیام در راه حق بر علیه ظالمان دعوت کند! وی در آن پیام تصریح می کند ، که من انتظار یاری علمای دین را ندارم . زیرا بسیاری از آنان با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) با لسان وسنان جنگ خواهند کرد، چون با ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بساط مرجعیت آنان درهم پیچیده می شود؛ ومقصود از اوثان واصنام ( بت ها ) همان علما هستند. مغالطه عجیب در طرح برخی از روایات توسط یمانی وی برای اثبات مدّعای خود به چند دلیل استناد می کند: دلیل اول: خواب هایی که اشخاصی درباره او دیده اند ! و این علاوه بر خواب هایی که خود دیده بود! دلیل دوم: اخبار از حوادث آینده مثل سقوط صدّام! دلیل سوم: آمادگی برای مناظره با علمای اسلام ، یهود و مسیحت! دلیل چهارم: آمادگی برای مباهله با علمای شیعه وسنی و یهودی ونصرانی! بدیهی است که به اصطلاح ادلّه فوق صرف ادّعا است . خواب هم بر فرض صحّت حجّت شرعی نیست. وی در پایان پیام خطاب به مردم عراق ، اینچنین می گوید: پدرم امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را برای اهل زمین فرستاد ومن دعوتم را در بین شما آغاز کردم، در حالی که جبرئیل و میکائیل مرا تأیید و نصرت می دهند، من از شما طلب نصرت می کنم. اگر نصرتم دادید فبها ، والّا سابقه پدران شما روشن است. اگر مرا خذلان کنید، صبر خواهم کرد همان گونه که مسلم بن عقیل صبر نمود . من بزودی از میان شما خواهم رفت، ای باقیمانده های قاتلان حسین! اگر می خواستم، شمر و شبت این زمان را معرفی می کردم. من اخبار شما را به پدرم محمد بن الحسن خواهم رساند؛ در آینده به همراه او، که جز شمشیر ، چیزی را به شما ارائه نخواهد داد، باز خواهم گشت . وی در سایت اش با امضای سید احمد حسن وصی و رسول امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ، در مورخه ۲۱ / ربیع الثانی ۱۴۲۶ هجری قمری مصادف با ۹ / ۳ / ۱۳۸۴ شمسی به صورت سؤال وجواب پیامی را منتشر می کند . در آن پیام با این که مدعی فرزندی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و هاشمی بودن شده است ، یمانی بودن خود را این گونه توجیه می کند که : مکه از تهامه است وتهامه از یمن ، پس محمد وآل محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) همگی یمانی هستند! از این رهگذر احادیثی را که درباره مدح یمانی ، واین که پرچم او پرچم هدایت است، وارد شده ، بر خود تطبیق می کند . در آن مصاحبه ادّعای عصمت هم می کند. مدّعی جریان یمانی به احادیثی که علامه مجلسی در باب « خلفاء المهدی صلوات الله علیه واولاده وما یکون بعده » در ج ۵۳ بحار الانوار آورده است ، تمسّک می کند . طبق یکی از آن احادیث ، پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)به دوازده امام معصوم شیعه وصیت می کند ، وبعد از ذکر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) می فرماید : « ثم یکون من بعده اثنا عشر مهدیّاً فاذا حضرته الوفاة فلیسلّمها الی ابنه اول المهدییّن … ». مدّعی ادّعا می کند که او مصداق همان اوّل المهدیین و فرزند امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است !در حالی که امام زمان هنوز نیامده وفوت نشده ، وصیّ او ظهور کرده است! در پیام دیگری که طرفداران وی با امضای انصار المهدی ، در مورخه ۱۱ ماه رمضان ۱۴۲۷ ق ، از نجف خطاب به مقام معظم رهبری فرستاده اند ، چنین آمده است: « الی السید علی الخامنه ای! السلام علیکم ورحمة الله وبرکاته … » در آن پیام از مقام معظم رهبری تقاضای قرائت این پیام ودادن جواب به آن را کرده . وادلّه حجیّت ادّعایی احمد بن الحسن را مطرح میسازند. از جمله همان حدیث وصیّت وخواب ها ومناظره ها و مباهله را مطرح می کنند. پایان قسمت اول – با تشکر از وبلاگ المهدی ۳۱۳ منبع : zohur12.ir
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۲۲, ۵/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/شهریور/۹۲ ۱۸:۲۳ توسط neda123.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
این روزها هرکسی از راه میرسه بدون سند و مدرک و بدون وجود شرایط یادشده
خودش رو منتسب به امام و یا هر فرقه بکنه ، به اینگونه افراد یادشده کذاب گفته میشود و نباید نادانسته و از روی نا اگاهی بدین افراد اطمینان کرد این روزها هرکسی از راه میرسه بدون سند و مدرک و بدون وجود شرایط یادشده خودش رو منتسب به امام و یا هر فرقه بکنه ، به اینگونه افراد یادشده کذاب گفته میشود و نباید نادانسته و از روی نا اگاهی بدین افراد اطمینان کرد |
|||
|
|
۲۱:۲۷, ۳/فروردین/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/فروردین/۹۴ ۲۱:۳۰ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
برای این ملعون دارن توی اینستاگرام فعالیت میکنن
https://instagram.com/p/0kJ7gruO_I/ ازش بخواید داخل خاک ایران مناظره کنند شدیدا مواظب برخی تبلیغات در مورد پرچم البیعه لله باشید البته برخی جالبه که تبلیغاتشون بسیار شبیه طیف منحرف دولت قبلیه (البته قسمت منحرفش ) سایت اینترنتی و حتی تلویزیون و همه ابزارهای تبلیغی رو هم دارند در این گرانی و ... |
|||
|
|
۱۲:۵۸, ۲/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام بر جویندگان حقیقت،
الحمدلله و با کمک خداوند و عنایت اهل بیت علیهم السلام روز به روز دعوت مبارک یمانی آل محمد سید احمد الحسن ع در حال گسترش است و تهمتها و افتراهای مختلف کوچکترین گزندی به آن وارد نمیکند، چرا که جویندگان حق هوشیارند و تفاوت ادعاها و سخنان بدون دلیل را با گفتمان هدایتگر میفهمند.... و سلام بر کسی که از حق تبعیت کند... |
|||
|
۱۶:۳۵, ۲/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام
همين مونده بود كه طرفداران احمد گاطع بيان. توي اين سايت إظهار نظر كنند اخه اگه عرضه داشتيد كه توي يمن با اين حراميان و وحوش سعودي ميجنگيديد دعوت شيطاني خودتون رو از مردم عوام شروع نميكرديد |
|||
|
|
۱۰:۵۱, ۳/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۴ ۱۰:۵۴ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
نسل احمد حسن ، نسل یمانی موعود نیست . [b] بسم الله الرحمن الرحیم این اولین مطلبی است که در باب معرفی احمد حسن مدعی یمانی نوشته شده است و دارای قسمت های متعددی خواهد بود. برای رد کردن یمانی بودن احمد حسن تک تک توضیحاتی که این فرد برای یمانی بودن خود داده است را بررسی و به اطلاع خوانندگان و کاربران عزیز می رسانم. امیدوار این خدمتی برای مولایم و سرورم صاحب الزمان باشد و مورد رضایت او قرار بگیرم. ابتدا عرض کنم که تمامی اطلاعاتی که در این مطالب به کار می رود همگی دارای منبع بوده . تا جای هیچگونه تردید در ذهن خوانندگان ایجاد نشود و ضمنا من بدون جنبه گرایی مباحثه می کنم و انتخاب را برعهده شما می سپارم. اولین خط از سایت خود که برای معرفی خود استفاده نموده است: سید احمد الحسن عليه السلام فرستاده اي از امام مهدي محمد بن الحسن عليه السلام براي کل مسلمين : يماني موعود : الامام احمد بن اسماعيل بن صالح بن حسين بن سلمان بن الامام المهدي ع .... پاسخ: احمد حسن خود را یمانی و فرزند امام زمان معرفی کرده است و شجره ای برای خود ساخته است که در مطلب بالا میبینیم. خب حال به بررسی این شجره و ادعای او می پردازیم. ابتدا یک حدیث بسیار مهم . با اینکه این حدیث بسیار کوتاه و ساده است اما بسیار مهم است . همچنین این حدیث آینده بینی امام ها را نشان میدهد که تا کجاها را دیده و به کجاها فکر کرده بودند!!! امام صادق علیه السلام در باب معرفی یمانی می فرمایند : خروجُ رجلٍ من وُلد عَمّي زيدٍ باليمن مردی از فرزند عمویم زید ، در یمن قیام می کند.(1) از این روایات به این مطلب می رسیم که یمانی ، از نوادگان زید بن علی بن الحسین[/b] علیه السلام است. خب حال به بررسی شجره زید می پردازیم: حضرت امام سجاد علیه السلام همسران متعددی داشت که بیشتر آنها «ام ولد» (کنیز) بودند. یکی از همسران امام، حضرت فاطمه، ام عبدالله، دختر امام حسن علیه السلام بود که ثمره ازدواج امام با او حضرت امام محمد باقر علیه السلام بود. حضرت امام سجاد علیه السلام همسران متعددی داشت که بیشتر آنها «ام ولد» (کنیز) بودند. یکی از همسران امام، حضرت فاطمه، ام عبدالله، دختر امام حسن علیه السلام بود که ثمره ازدواج امام با او حضرت امام محمد باقر علیه السلام بود. همسر دیگر امام، کنیزی بود به نام « حوراء » که مختار بن ابی عبیده ثقفی او را به ششصد (و بنا بر روایتی سی هزار) دینار خرید و به امام هدیه داد. حورا مادر زید بن علی علیه السلام بود. (2) با توجه به مطلب بالا پدر زید امام سجاد و مادرش حورا می باشد نه فاطمه دختر امام حسن علیه السلام. حال به روایات زیر توجه فرمایید: پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم در آخرین روزهای زیندگی مبارکش و درحال بیماری که به سوی امام حسن و امام حسین علیه السلام اشاره می نمود ، فرمود : منهما مهدی هذه الامه. مهدی این امت ، از این دو است .(3) ----------- از آن جایی که فاطمه دختر امام حسن علیه السلام ، مادر امام باقر علیه اسلام است ، پس امامان بعد از امام سجاد علیه السلام همگی حسنی و حسینی هستند. پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم به امام حسن علیه السلام و امام حسین علیه السلام نگاهی انداخت و فرمود : والذی بعثنی بالحق انّ منهما مهدی هذا الأمة إذا صارت الدنیا هرجاً و مرجاً و تظاهرت الفتن و تقطعت السبل و أغار بعضهم على بعض، فلا کبیر یرحم صغیراً و لا صغیر یوقّر کبیراً فیبعث اللّه -عزوجل- عند ذلک منهما من یفتتح حصون الضلالة و قلوباً غلفاً یقوم بالدین فی اخرالزّمان کما قمت به فى أول الزمان . سوگند به خداوندیکه مرا به حق مبعوث نمود ، مهدی از این امت است . آن گاه که دنیا پر از هرج و مرج شود وفتنه ها ( و آزمایش ها ) آشکار گردند و راه ها نا امن شوند و عده ای به دزدی مشغول شوند و بزرگ تر به کوچک تر رحم نکند و کوچک تر ، احترام بزرگ تر را رعایت نکند ، خداوند ، فردی از فرزندان این دو ( حسن و حسین علیه اسلام ) را بر می انگیزد که قلعه های گمراهی را فتح می کند و قلب های سخت را تسخیر می نماید . او برای دینداری در آخر زمان قیام می کند ، همان طور که من در اول زمان قیام کردم.(4)
---------------------- خب با توجه به روایات بالا متوجه شدیم که بی شک امام زمان از نسل امام سجاد ، امام محد باقر ، امام صادق و ... آخر می باشد و هیچ شکی در آن نیست. لطفا به تصاویر زیر بادقت توجه فرمائید: در تصویر زیر شجره امام مهدی علیه السلام به ترسیم در آمده است.همانطور که مشاهده می فرمایید امام سجاد با فاطمه ، دختر امام حسن علیه اسلام ، ازدواج کرده است و فرزند آنها امام محمد باقر بود که حسنی و حسینی بود و به این ترتیب تمام فرزندان امام محمد باقر حسنی و حسینی می باشند.و امام مهدی از نسل آنهاست. ![]() در شجره زیر که با گفته های احمد حسن ترسیم شده ، او از نوادگان حضرت مهدی می باشد و این بر خلاف آنچه که امام صادق د روایت بالا فرمودند می باشد. ![]() شجره واقعی یمانی موعود به صورت زیر می باشد. زیرا او از فرزندان عموی امام صادق ، حضرت زید می باشد. ![]() پس با توجه به اطلاعات بالا متوجه می شویم که یمانی موعود و واقعی از نسل عموی امام صادق فرزند زید می باشد رد حالی که ادعای احمد سحن بر این است که او از نوادگان امام مهدی علیه السلام می باشد. 1 - نورالابصار ص 172 - بشاره الاسلام ص 175 - سيد بن طاوس، فلاح السائل،ص171. 2 - بحارالانوار، ج 46، ص 155، حدیث 1 و 3 ، صفحه 183، حدیث 48 و صفحه 208، حدیث 87 4 - بحارالانوار ج 51 ص 78 ، بشاره الاسلام ص 280 و 292 – نور الانوار ص 143. 3 - منتخب الاثر ص 85 – بحارالانوار ج51 ص 78 و ج52 ص 266 و 267 ، 280-البیان ص 56 – ذخائرالقبی ص 136 – المهدی علیه السلام ص 56 و 188 – بشاره الاسلام ص 24 ، 33 ، 218 و 289 – الامام المهدی علیه اسلام ص 77-78 و 215و 216 – ینابیع الموده ج 3 ص 165 – الحاوی للفتاوی ج2 ص 137. ما این ها را می گوییم تا بدانید که ما می دانیم
|
|||
|
|
۱۰:۲۸, ۲۷/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۵ ۱۰:۳۱ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
یکی از شگردهای استعمار غربی برای ایجاد سلطه نظامی و سیاسی بر کشورهای اسلامی در راستای استحاله فرهنگی و تفرقه دینی تاسیس فر قه ها و جریانات مذهبی است. تاسیس مذهب قادیانی در پاکستان و بهائیت در ایران نمونه هایی از این فرقه ها و جریانات است.
مدتی است که فرقه نو ظهور یمانیه و پیروان شخصی موسوم به “احمد الحسن یمانی” با شگردهای جدید و با استفاده از بعضی متدینین شهرها و هیئات مذهبی در صدد نفوذ در استان گلستان هستند که با تیزبینی دستگاه های امنیتی استان جلوی بخشی از این فعالیتهای فرقه نوظهور در استان گرفته شده است. این فرقه نو ظهور که تحرکاتش در شهرهای شرقی استان دیده شده است ، از افرادی برای ترویج این فرقه استفاده می کند که بین عموم مردم جلوه ای مورد اعتماد از خود نشان داده اند و اکثراً افرادی هستند که با جوانان سروکار دارند و به ترویج عقاید فرقه یمانیه و ظهور سید احمد الحسن ، فرزند ، وصی و رسول امام مهدی ، یمانی موعود را مژده میدهند. اما فرقه یمانیه چیست و سید احمد الحسن یمانی کیست و چرا خود را فرزند ، وصی و رسول امام مهدی ، یمانی موعود می خواند را می توانید در متن زیر و ادامه مطلب مطالعه کنید: ![]() مشخصات مدعی یمانی این جریان ادعایی به وسیله احمد الحسن یمانی، که خود را وصی و فرزند و فرستاده امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف میدانست، در سال های پایانی حاکمیت صدام بروز کرد. او پس از سقوط صدام، با کمک برخی از باقیمانده های رژیم بعث، تشکیلات وسیعی را در مناطقی همچون نجف، کربلاء، ناصریّه و بصره به راه انداخت. مؤسس جریان، شخصی است به نام احمد اسماعیل گاطع از قبیله صیامر که در حدود سال ۱۹۷۳م، در منطقهای به نام «هویر» از توابع شهرستان «زبیر» از استان بصره متولد شد. وی در سال ۱۹۹۹، از دانشکده مهندسی بصره فارغ التحصیل شد. مدّتی در حوزه شهید آیت الله سید محمد صدر در نجف به تحصیل پرداخت. ضمناً بنا بر نقل مؤثق، برادر وی از نیروهای بعثی بود. ادعاهای احمد حسن یمانی وی با این که سید نیست و اصل و نسب او از طایفه «صیامر» معلوم و معروف است، عمامه سیاه بر سر میگذاشت و در مجامع عمومی ظاهر میشد؛ از جمله ـ طبق فیلمی که از او گرفته شده است ـ بر بالای منبر در یک مسجد، با لباس روحانی و عمامه سیاه سخنرانی نموده، و ادّعاهای ضد و نقیض خود را مطرح کرده است. وی، در عین اینکه تصریح میکند که هیچ ادّعایی ندارد و یک مرد ساده از یک روستای ساده است، در همان زمان ادّعا میکند که «من مایه رحمتم برای اسلام، بلکه برای اهل زمینم. هر جا بروم، اهل بیت علیهم السلام همواره با من هستند. صریحاً میگویم که خدواند مرا برگزیده است. صاحب نفس مطمئنه به من متصل شده و خود، صاحب نفس مطمئنه شده ام. من میخواهم شیعیان را متحد کنم از عالم و عامی، من آمادگی دارم حقایق را برای همه روشن کنم و به صورت سیاه و سفید نشان دهم. خدا نور است وکلام او نور است. در عین حال، هیچ ادعایی هم ندارم.» ![]() دانلود کلیپ کرامات یمانی تازه ظهور کرده از زبان یکی از انصارش خلاصه ای کوتاه : فرقه ای منحرفه ای آمده است که که به عنوان انصار المهدی که خودشان را شیعه معرفی کرده اند ؛ درحال تبلیغ بیعت گرفتن از مردم با یمانی از طریق اینترنت و انواع مسنجر ها در تمام نقاط جهان هستند … جریانی که تحت عنوان احمدالحسن الیمانی وصی و فرستاده امام زمان علیه السلام در اواخر سالهای حاکمیت صدام ملعون بروز کرد پس از سقوط اوبا کمک برخی از باقیمانده های رژیم بعث تشکیلات وسیعی را در مناطقی همچون نجف*کربلا*ناصریه وبصره به راه انداخته و مؤسس جریان شخصی به ناماحمد اسماعیل گاطع از قبیله صیامر درحدود سال ۱۹۷۳میلادی درمنطقه ای بنام هویر از توابع زبیر از استان بصره متولد شد وی درسال ۱۹۹۹میلادی از دانشکده مهندسی نجف فارغ التحصیل شده و مدتی در حوزه شهید سید محمد صدر تلمذ نمود.ضمنا بنا بر نقل موثق برادر وی از نیروهای بعثی بود … ادعاهای واهی احمد الحسن یمانی این فرد با این که سید نیست ، و اصل و نسب او از طایفه « صیامر » معلوم و معروف است ، عمامه سیاه پوشید ، ودر مجامع عمومی ظاهر شد. از جمله ، با توجه به فیلمی که از او گرفته شده است ، بر بالای منبر در یک مسجدی، با لباس روحانی و عمامه سیاه سخنرانی ، وادّعاهای ضد ونقیض خودش را مطرح کرده است. از لحن کلام او پیداست که سواد پایینی دارد، وسخن گفتن به عربی فصیح برای او مشکل است. در آن سخنرانی در عین این که تصریح می کند که هیچ ادّعایی ندارد، واو یک مرد ساده از یک روستای ساده ای است، در همان زمان ادّعا می کند که ، « من مایه رحمتم برای اسلام، بلکه برای اهل زمینم ، اهل بیت (علیه السلام) هر کجا بروم، همواره با من هستند وصریحاً می گویم که خدواند مرا برگزیده است؛ صاحب نفس مطمئنه به من متصل شده، وخود صاحب نفس مطمئنه شده ام. من می خواهم شیعیان را متحد کنم از عالم و عامی؛ من آمادگی دارم حقایق را برای همه روشن کنم ، وبه صورت سیاه وسفید نشان دهم. خدا نور است وکلام او نور است. در عین حال هیچ ادعایی هم ندارم ! » ![]() ( تصویر احمد اسماعیل گاطع ) مراحل مختلف بروز جریان یمانی ادّعاهای واهی او در طی پیامی که از طریق سایت اینترنتی خود ، با خطاب به علماء حوزه های دینی در مورخه ۲۷ شوال ۱۴۲۴ هجری قمری فرستاده بود ، از این قرار است: در مرحله اوّل : ادّعا میکند که ، امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را در عالم خواب به صورت مکرّر در حرم سید محمد فرزند امام هادی (علیه السلام) دیده ، او را امر به زیارت عسکریین می کند . پس از آن موفق به دیدار آن حضرت در بیداری شده ، حضرت او را نسبت به انحرافات عملی و مالی حوزهها به خصوص حوزه نجف آگاه می کند، وتحت تربیت ویژه قرار میدهد! در مرحله دوم : مدّعی است که ، او را امر به ورود به حوزه علمیه می کند ، ودر آن جا مأموریت به او داده که انحرافات حوزه را مطرح نماید! در مرحله سوم : ادّعا می نماید که ، در ماه شعبان سال ۱۴۲۰ ﻫ . ق ( مصادف با ۱۳۷۸ ش)، امام زمان را برای دومین بار در حالت بیداری در کنار حرم امام حسین (علیه السلام) ملاقات کرده ، وبه دستور امام به نجف می رود ، ودعوت خود را علنی می سازد ، در این مرحله جمعی او را تکذیب می کنند؛ و او را به سحر و جنون و تسخیر اجنّه متهم می کند در پی آن به شهر خود باز می شود. اعلان عمومی جریان یمانی پس از سقوط رژیم صدام حسین بعد از سقوط صدام در ماه جمادی الثانی ۱۴۲۴ قمری ، احمد اسماعیل گاطع دعوت خود را علناً تکرار کرده، و تعدادی فریب حرف های او را می خورند . در ماه مبارک رمضان آن سال ادّعا میکند ، که از سوی امام زمان (علیه السلام) مأموریت یافته تا همه مردم زمین را مورد خطاب قرار دهد ، و آن ها را به قیام در راه حق بر علیه ظالمان دعوت کند! وی در آن پیام تصریح می کند ، که من انتظار یاری علمای دین را ندارم . زیرا بسیاری از آنان با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) با لسان وسنان جنگ خواهند کرد، چون با ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بساط مرجعیت آنان درهم پیچیده می شود؛ ومقصود از اوثان واصنام ( بت ها ) همان علما هستند. مغالطه عجیب در طرح برخی از روایات توسط یمانی وی برای اثبات مدّعای خود به چند دلیل استناد می کند: دلیل اول: خواب هایی که اشخاصی درباره او دیده اند ! و این علاوه بر خواب هایی که خود دیده بود! دلیل دوم: اخبار از حوادث آینده مثل سقوط صدّام! دلیل سوم: آمادگی برای مناظره با علمای اسلام ، یهود و مسیحت! دلیل چهارم: آمادگی برای مباهله با علمای شیعه وسنی و یهودی ونصرانی! بدیهی است که به اصطلاح ادلّه فوق صرف ادّعا است . خواب هم بر فرض صحّت حجّت شرعی نیست. وی در پایان پیام خطاب به مردم عراق ، اینچنین می گوید: پدرم امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را برای اهل زمین فرستاد ومن دعوتم را در بین شما آغاز کردم، در حالی که جبرئیل و میکائیل مرا تأیید و نصرت می دهند، من از شما طلب نصرت می کنم. اگر نصرتم دادید فبها ، والّا سابقه پدران شما روشن است. اگر مرا خذلان کنید، صبر خواهم کرد همان گونه که مسلم بن عقیل صبر نمود . من بزودی از میان شما خواهم رفت، ای باقیمانده های قاتلان حسین! اگر می خواستم، شمر و شبت این زمان را معرفی می کردم. من اخبار شما را به پدرم محمد بن الحسن خواهم رساند؛ در آینده به همراه او، که جز شمشیر ، چیزی را به شما ارائه نخواهد داد، باز خواهم گشت . وی در سایت اش با امضای سید احمد حسن وصی و رسول امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ، در مورخه ۲۱ / ربیع الثانی ۱۴۲۶ هجری قمری مصادف با ۹ / ۳ / ۱۳۸۴ شمسی به صورت سؤال وجواب پیامی را منتشر می کند . در آن پیام با این که مدعی فرزندی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و هاشمی بودن شده است ، یمانی بودن خود را این گونه توجیه می کند که : مکه از تهامه است وتهامه از یمن ، پس محمد وآل محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) همگی یمانی هستند! از این رهگذر احادیثی را که درباره مدح یمانی ، واین که پرچم او پرچم هدایت است، وارد شده ، بر خود تطبیق می کند . در آن مصاحبه ادّعای عصمت هم می کند. مدّعی جریان یمانی به احادیثی که علامه مجلسی در باب « خلفاء المهدی صلوات الله علیه واولاده وما یکون بعده » در ج ۵۳ بحار الانوار آورده است ، تمسّک می کند . طبق یکی از آن احادیث ، پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)به دوازده امام معصوم شیعه وصیت می کند ، وبعد از ذکر امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) می فرماید : « ثم یکون من بعده اثنا عشر مهدیّاً فاذا حضرته الوفاه فلیسلّمها الی ابنه اول المهدییّن … ». مدّعی ادّعا می کند که او مصداق همان اوّل المهدیین و فرزند امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است !در حالی که امام زمان هنوز نیامده وفوت نشده ، وصیّ او ظهور کرده است! در پیام دیگری که طرفداران وی با امضای انصار المهدی ، در مورخه ۱۱ ماه رمضان ۱۴۲۷ ق ، از نجف خطاب به مقام معظم رهبری فرستاده اند ، چنین آمده است: « الی السید علی الخامنه ای! السلام علیکم ورحمه الله وبرکاته … » در آن پیام از مقام معظم رهبری تقاضای قرائت این پیام ودادن جواب به آن را کرده . وادلّه حجیّت ادّعایی احمد بن الحسن را مطرح میسازند. از جمله همان حدیث وصیّت وخواب ها ومناظره ها و مباهله را مطرح می کنند. منبع:ظهور 12 شیوه های تبیلیغی احـمد الـحـسن یـمـانـی که به ادعای پیروانش یمانی موعود و فـرزنـد امـام مـهدی است با اعلام ظهور خود در سیـزده سـال پـیـش، تـصمیم گرفت تـا قیام خود را از شبکه های اجتمـاعی و تـالارهای گفتگوی آنهم توسط انصارش آغاز کند! فرقه یمانیه و پیروان شخصی موسوم به “احمد الحسن یمانی” با تشکیل کمپین هایی به زبان های فارسی، انگلیسی و عربی در شبکه های اجتماعی، مژده ظهور منجی را بشارت می دادند که طبق باور این گروه یمانی موعود و از فرزندان امام مهدی عجل الله تعالی فرجه شریف است. فردی که قیام خود را از محیط اینترنت و فضای مجازی شروع کرد و منتظران ظهور را بسوی خود فرا می خواند! طبق گفته های پیروان احمد الحسن یمانی، این شخص قیام خود را ۱۳ سال پیش بنابر دستور امام مهدی عجل الله تعالی فرجه شریف به فرزند خود یعنی احمد الحسن (!) آغاز نموده است. پیروان احمد الحسن با ورود یوزرهای تازه وارد و برای بدست آوردن دل افراد با هر عقیده و دینی به اتاق های گفتگو وابسته به این فرقه با ارسال متنی شبیه به متن زیر به استقبال او برای گرویدن به این فرقه می روند: «سلام علیکم . همانا ظهور کرد منجی بشریت . سید احمد الحسن علیه السلام وصی و فرستاده ای از جانب امام مهدی علیه السلام . یمانی موعود برای شیعیان و همان مهدی که در آخر الزمان به دنیا می آید نزد اهل سنت . و فرستاده ای از جانب عیسی مسیح علیه السلام و فرستاده ای از طرف حضرت الیاس نبی علیه السلام !» شیوه ای که پیش از این بهائیان از آن در تبلیغ فرقه خود استفاده می کردند، ابتدا دین آنها را سؤال می کردند، اگر مسلمان بود می گفتند: میرزا حسینعلی نوری ملقب به بهاء پس از حضرت محمد ظهور کرده است و بهائیت به جز موارد جزئی در موارد فراوانی با دین اسلام اشتراکاتی دارد.و به تبع اگر زرتشتی، یهودی، مسیحی یا … بهمین طرز و شیوه! حال جای پرسش است که این چگونه قیام زیر زمینی است که تنها به شبکه های اجتماعی نظیر فیس بوک و اتاق های گفتگوی اینترنتی و بعضاً پخش جزواتی در شهرهای عمدتاً شیعه نشین محدود می شود!؟ جدای از گذشت مدت زیادی از ادعای این فرد مبنی بر قیام و نادیده گرفتن روایاتی که قیام یمانی و خراسانی و نیز خروج سفیانی را در سال واحدی می داند، سر در آوردن یمانی از شهر بصره و متولد شدن او در عراق مطلب دیگری است که شخص به اصطلاح (!) امام و منجی و احیاناً اربابان پشت پرده او، بدان نیندیشیده بودند و یا اینکه مصلحت را بر انتخاب عراق برای شروع این کار می دانستند. از سویی این کشور را کانون حوادث قرار دهند و به تقابل با فرهنگ غالب شیعی و مراجع عظام تقلید شیعه و قدرت معنوی آنها برآیند و از سویی دیگر همسایگی این کشور با کشورهایی که اکثریت جمعیّت آن را شیعیان دوازده امامی تشکیل می دهند، تا بنوعی آنها را جذب خود نموده و با انشعاب گروهی از شیعیان روند فرقه سازی اجانب و استعمارگران تداوم پیدا کند. اگر کهنه ی آلوده به تزویر و یادگاری های شوم استعمار در دو قرن اخیر با ایجاد فرقه بهائیت و وهابیت در روزگار حاضر نخ نما و پوسیده شده باشد، روند فرقه سازی استعمار ادامه خواهد داشت و این ما هستیم که با ذکاوت و هوشیاریمان می بایست از تله ها ی مُهلک شکار، جان سالم به در بریم. در غیر اینصورت سرانجاممان پیروان فرقه های نامبرده و دیگر فرقه های دست ساز اجانب است که ندانسته و ناخواسته گرفتار دام آراسته به گل و بظاهر موجّه آنها شدند. وَلَقَدْ أَضَلَّ مِنکُمْ جِبِلًّا کَثِیرًا أَفَلَمْ تَکُونُوا تَعْقِلُونَ و [او] گروهى انبوه از میان شما را سخت گمراه کرد آیا تعقل نمی کردید؟ سوره یس،آیه۶۲ یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ لاَ تَتَّخِذُواْ بِطَانَهً مِّن دُونِکُمْ لاَ یَأْلُونَکُمْ خَبَالًا وَدُّواْ مَا عَنِتُّمْ قَدْ بَدَتِ الْبَغْضَاء مِنْ أَفْوَاهِهِمْ وَمَا تُخْفِی صُدُورُهُمْ أَکْبَرُ قَدْ بَیَّنَّا لَکُمُ الآیَاتِ إِن کُنتُمْ تَعْقِلُونَ اى کسانى که ایمان آورده اید از غیر خودتان [دوست و] همراز مگیرید [آنان] از هیچ نابکارى در حق شما کوتاهى نمى ورزند آرزو دارند که در رنج بیفتید دشمنى از لحن و سخنشان آشکار است و آنچه سینه هایشان نهان مى دارد بزرگتر است در حقیقت ما نشانه ها[ى دشمنى آنان] را براى شما بیان کردیم اگر تعقل کنید. سوره آل عمران، آیه ۱۱۸ روزگاری فرقه هایی نظیر وهابیت، شیخیه، بابیت و بهائیت بود و امروز فرقه هایی نظیر یمانیه که نسخه اش را برای ما پیچیده اند، خداوند فردا را به خیر بگذراند…! منبع: اسلام پرس فرقه یمانی یا القاعده +تصویر سند ![]() علی رغم اینکه این فرد با فرقه اش در سال 2008 ادعای خروج نمود و نیروهای مسلحش را در روز نهم محرم به بصره و ذی قار فرستاد تا خون به راه بیندازند حکومت در حدود 3 سال از این جریان غفلت نمود و زمینه را برای فعالیت و رشد این جریان در مجامع رسمی فراهم نمود؛ شخص مذکور پس از پیگیریهای حکومت و تعقیب وی مخفی شد. این جریان که برای ضربه زدن به عقائد مکتب حقه ی تشیع به وجود آمده در چند مورد به مرجعیت دینی مانند آیت الله سیستانی توهین نموده است و روابط محکمی با مدعی دروغین مرجعیت شیعه “محمود صرخی”دارد.جالب است که این دجال ادعا می کند که امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور نموده و او را نائب خود تعیین نموده است! در حالی که طبق روایات یمانی همزمان با سفیانی و قبل از ظهور امام دوازدهم مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به پا می خیزد و بر عیله او می جنگد ، پس چگونه امام، ظهور نموده و مخفی شده، سپس یمانی ظاهر شده است! منابع مطلع فاش نمودند “احمدحسن الیمانی” از سحر و جادو برای رسیدن به مقاصد خود استفاده می کند و نظام منحل شده ی بعث در نیمه دهه ی 90 وی را برای فراگیری فنون سحر به هند فرستاده است. در سندی که به تازگی فاش شده مشخص می شود که دجال “حسن الیمانی” روابط محکمی با گروهک القاعده دارد در این سند آمده است: با پشتیبانی نظامی جریان الیمانی در عراق از سوی گروه القاعده جهت ضربه زدن به رهبران شیعه در عراق موافقت شد، این سند کاملا سری است وپشتیبانی باید فقط نظامی و در اسرع وقت صورت بگیرد. منبع: فرقه نیوز |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دانلود فایل صوتی پرده برداری از سیمای احمد الحسن یمانی | ELENOR | 0 | 1,832 |
۲/آبان/۹۱ ۱۹:۴۱ آخرین ارسال: ELENOR |
|

![[تصویر: yemani-ahmad_hasan_almahdy.jpg]](http://www.zohur12.ir/wp-content/uploads/2012/01/yemani-ahmad_hasan_almahdy.jpg)
![[تصویر: abdelal1.jpg]](http://www.zohur12.ir/wp-content/uploads/2012/01/abdelal1.jpg)

![[تصویر: shajare-az-emam-ali-ta-amam-mahdi.jpg]](http://www.andishe-basirat.ir/images/stories/tasavirMatlab/shajare-az-emam-ali-ta-amam-mahdi.jpg)
![[تصویر: shajare-dorooghin.jpg]](http://www.andishe-basirat.ir/images/stories/tasavirMatlab/shajare-dorooghin.jpg)
![[تصویر: yamani-zeid.jpg]](http://www.andishe-basirat.ir/images/stories/tasavirMatlab/yamani-zeid.jpg)
![[تصویر: 7908792240852107584.jpg]](http://golestanblog.ir/wp-content/uploads/2014/05/7908792240852107584.jpg)
![[تصویر: %DA%86%D9%87_%D9%85%DB%8C_%DA%AF%D9%88%D...%D8%9F.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8122488984/%DA%86%D9%87_%D9%85%DB%8C_%DA%AF%D9%88%DB%8C%D8%AF_%D8%9F.jpg)
![[تصویر: abdelal1.jpg]](http://jc313.ir/upload/ax/abdelal1.jpg)
![[تصویر: cover_396_200x200.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8122484192/cover_396_200x200.jpg)
![[تصویر: 52090542013_351.gif]](http://s5.picofile.com/file/8122484026/52090542013_351.gif)