کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بخوانید و افتخار کنید که مولایتان علی است!!!!!!!!!!!!
۱۳:۰۱, ۲۳/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/دی/۹۰ ۱۳:۰۸ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی حال کردم
در زمان خیلفه ی ثانی، زنی در عرض شش ماه وضع حمل میکند
چون فکر میکردند که شش ماهه بچه نمی تواند به دنیا بیاید به آن زن بیچاره تهمت زدند که فرزندش از همسرش نیست و او مرتکب عمل خلاف عفت شده است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خیلفه ی ثانی حکم کرد که او را سنگسار کنند

و باز مثل همیشه یک ابر مرد باید بیاید و گندها و ندانم کاری های غاصبان خلافت را پاک سازی کند و از ساحت اسلام و دین دفاع کند و از جاری شدن حکمی ظالمانه و جاهلانه جلوگیری کند

مولا علی میفرماید این فرزند از آن شوهر این زن است و هیچ مشکلی هم وجود ندارد
خلیفه ی ثانی از مولا علی دلیل و برهان خواست

مولا با آوردن دو آیه از قرآن هم حجت را تمام کردند و هم اثبات کردند که مشتی موجود بی لیافت در جایگاهی نشسته اند که لیافتش را ندارند!!!!!!!!!!!!!
آن دو آیه اینها بود
مولا فرمودند: در آیه ی 14 سوره ی لقمان خداوند می فرماید

وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حَمَلَتْهُ أُمُّهُ وَهْنًا عَلَى وَهْنٍ وَفِصَالُهُ فِي عَامَيْنِ أَنِ اشْكُرْ لِي وَلِوَالِدَيْكَ إِلَيَّ الْمَصِيرُ ﴿۱۴﴾

و انسان را در باره پدر و مادرش سفارش كرديم مادرش به او باردار شد سستى بر روى سستى و از شير باز گرفتنش در دو سال است [آرى به او سفارش كرديم] كه شكرگزار من و پدر و مادرت باش كه بازگشت [همه] به سوى من است (۱۴)
بر طبق این آیه خداوند دوران شیر دهی کامل مادر به فرزندش را دو سال مقرر فرموده است
و در آیه 15 سوره ی احقاف خداوند می فرماید:
وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ إِحْسَانًا حَمَلَتْهُ أُمُّهُ كُرْهًا وَوَضَعَتْهُ كُرْهًا وَحَمْلُهُ وَفِصَالُهُ ثَلَاثُونَ شَهْرًا حَتَّى إِذَا بَلَغَ أَشُدَّهُ وَبَلَغَ أَرْبَعِينَ سَنَةً قَالَ رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَيَّ وَعَلَى وَالِدَيَّ وَأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْضَاهُ وَأَصْلِحْ لِي فِي ذُرِّيَّتِي إِنِّي تُبْتُ إِلَيْكَ وَإِنِّي مِنَ الْمُسْلِمِينَ ﴿۱۵﴾

و انسان را [نسبت] به پدر و مادرش به احسان سفارش كرديم مادرش با تحمل رنج به او باردار شد و با تحمل رنج او را به دنيا آورد و باربرداشتن و از شيرگرفتن او سى ماه است تا آنگاه كه به رشد كامل خود برسد و به چهل سال برسد مى‏گويد پروردگارا بر دلم بيفكن تا نعمتى را كه به من و به پدر و مادرم ارزانى داشته‏اى سپاس گويم و كار شايسته‏اى انجام دهم كه آن را خوش دارى و فرزندانم را برايم شايسته گردان در حقيقت من به درگاه تو توبه آوردم و من از فرمان‏پذيرانم (۱۵)
بر طبق این آیه خداوند دوران لازم برای بارداری و شیردهی مادر را 30 ماه معین کرده

دوران بارداری و شیردهی که شد 30 ماه، اگر از این زمان دو سال برابر با 24 ماه را که مدت دوران شیردهی مادر است را کم کنیم چند ماه باقی می ماند؟
بله 6 ماه
نتیجه ی این دو آیه این است که از نظر خدا برای تولد یک نوزاد کامل زمان 6 ماه هم کفایت میکند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

جانم به فدای خاک پای مولا علی

خدا را شکر که مولایم علی شد!!!!!!!!!!!!!!!!!

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yamin ، انصارالمهدی ، Havbb 110 ، انتصـار ، meshkat ، m.hossein ، خادمة الزهرا ، Hadith ، alitalebi ، N.Mahdavian ، fazel ، بیداری اندیشه ، میلاد.م ، shafagh_mah ، Tolou ، Mohammad Trust ، رمز شب ، hosein.kh ، asire entezar ، zarati313 ، rastin ، اکبر.ع ، hesam110 ، MohammadSadra ، أین المنتظر ، mahdy_mir ، ali.khm ، mohammad727 ، در جستجوی سختی ، ztb ، help me ، aboutorab ، sagheb ، شیدا ، محب الزهرا ، سدرة المنتهی ، صبح صادق ، رضوانه
۱۴:۲۵, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
رازهایی ازخلیفه ی ثانی عمربن خطاب: خلیفه ی ثانی عمر بن خطاب فقط94 حلال خدا را که در زمان پیامبر حلال بود را حرام کرده از جمله متعه-قبلا یک تاپیکی زدم که در رابطه با بدعت های خلیفه ی اول ابابکر و دو خلیفه ی بعد بود که آقا حسام حذف کرد اگر آقا حسام گل اجازه بدهند بدعت هایشان را با مدرک های غیرقابل انکار در همین جا بیان میکنم و این هم است که عمر همیشه میگفت: اگر علی(علیه السلام) نبود عمر هلاک میشد. ببینیم آقای ناظر و آقای رییس اجازه میدهند با مدرک اثبات کنم یا نه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi ، hesam110 ، MohammadSadra ، سید ابراهیم ، aboutorab ، صبح صادق
۱۶:۴۰, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام.همیشه افتخار کردیم که مولایمان علیست....خیلی جالب بود.مرسی
در مرکز آفرینش استاد علی است
عالم همه بنده ی ابد زاد علی است
آمد علی،نمک موفق به عدد
یعنی نمک سفره ی ایجاد علی است...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، علی 110 ، hesam110 ، MohammadSadra ، ali.khm ، aboutorab ، شیدا ، یوسف خان ، صبح صادق
۱۷:۳۳, ۲۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
بسم الله

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت تمام دوستان عزیز

بنده هم یکی دیگر از توضیحات امام علی (علیه السلام) در باره آیات نورانی قرآن را قرار می دهم ; حالشو ببرید Smile

یهودیان در رابطه با آیه زیر اعتراض کردنند که چرا قرآن زمان در غار بودن اصحاب کهف را 309 سال دانسته در حالی که تورات آن را 300 سال اعلام کرده است :

آیه کهف (18):25

آنها در غارشان 300 سال درنگ کردند و نه سال نیز بر آن افزودند .

امام علی (علیه السلام) در جواب آنان فرمودند : این 9 سال به آن دلیل است که سال های شما شمسی و سال های ما قمری است .

منبع : سید عبدالوهاب , طالقانی , تاریخ تفسیر , صفحه 49

اللهم عجل لولیک الفرج
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، m.hossein ، sadegh-a ، رمز شب ، hosein.kh ، علی 110 ، hesam110 ، Mohammad Trust ، MohammadSadra ، mahdy_mir ، ali.khm ، در جستجوی سختی ، aboutorab ، شیدا ، سدرة المنتهی ، صبح صادق
۱۸:۳۰, ۲۶/دی/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
بدعت ها:
1- حضور در مجلس شراب: چنانچه قبلا نوشته بودم در اجتماعی که در خانه ی یکی ازیاران پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) چندتن حضور پیداکرده اند که شراب خورده و طبق روایت بخاری و مسلم و ابن کثیر و سیوطی و ابن حجر عسقلانی و بیهقی در آن روز ابوبکر اشعاری در مرثیه ی کفار مشرکین و کشته شدگان بدر سرود!!!! و حضار مجلس عبارتند از: 1-ابوبکر بن ابی قحافه2- عمربن خطاب 3- ابوعبیده ی جراح4- ابی بن کعب 5- سهل بن بیضاء 6- ابو ایوب انصاری 7- ابوطلحه(زید بن سهل)(دعوت کننده و میزبان) 8- ابودجانه سماک بن خرشه 9- ابوبکر بن شغوب 10- انس بن مالک که او در آن زمان 18 ساله و ساقی مجلس بوده و بیهقی از او نقل کرده. و پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پس از شنیدن این توهین به خانه آنان آمد و خواست با چیزی که در دستش بود ابوبکر را بزند و ابوبکر هم قسم خورد که دیگر از آن زهرماریها نخورد!!!!!!!
2- توهین به پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم): وقتی پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در آستانه ی رحلت بودند فرمودند: قلم و کاغذی بیاورید تا من وصیت خود را به شما بنویسم تا پس از من گمراه نشوید ولی عمر بجای اطاعت با نهایت بی شرمی خطاب به حضار مجلس و پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) گفت: ولش کنید این مرد را( اشاره به پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم))AngryAngry هذیان میگوید همین قرآن ما را کفایت میکند.AngryAngry منابع: ابن ابی الحدید- ابن حجر- کرمانی و نووی -امام غزالی- سبط ابن جوزی و...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، MohammadSadra ، hesam110 ، سید ابراهیم ، در جستجوی سختی ، aboutorab ، محب الزهرا ، صبح صادق
۲۰:۰۹, ۲۸/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۰ ۲۰:۱۰ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #6
آواتار
3- توهین به حضرت صدیقه ی کبری فاطمه ی زهرا(سلام الله علیها)(دو مرتبه): مرتبه ی اول تهدید و آسیب زدن به حضرت: چنانچه طبری و ابن ابی الحدید وابن عبدربه مینویسند:عمر با آتش برای بیعت گرفتن از کبار صحابه به خانه ی امام علی(علیه السلام) آمد و به آنان گفت بیرون آییدو بیعت کنید وگرنه خانه را با اهلش میسوزانم. حضرت فاطمه(سلام الله علیها) فرمودند: میخواهی خانه ی مرا آتش بزنی پسر خطاب؟ عمر گفت: بخدا قسم اگر بیرون نیایند خانه ات را آتش میزنم و وقتی دید اهل خانه تسلیم نمیشوند در را با لگد باز کرد چنانچه حضرت زهرا(سلام الله علیها) بین در و دیوار قرارگرفتند و پهلویشان آسیب دیده و حضرت محسن(علیه السلام) سقط شد.
مرتبه ی دوم:
ابوبکر از غصب پشیمان شده و فدک را به آن حضرت برگرداند. عمر در سر راه به حضرت فاطمه(سلام الله علیها) برخورد کرده و از ایشان پرسیده این قلم و کاغذ چیست؟ حضرت فرمود: ابابکر فدک را به من باز گردانده. عمر خشمگین شده و ایشان را به زمین انداخته و سند را گرفته و پاره کرد و پس از آن حضرت صدیقه(سلام الله علیها) به شدت از آن دو ناراحت بود و با ناراحتی از دنیا رفتند و چنانچه پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) میفرماید: هر کس فاطمه(سلام الله علیها) را ناراحت کند مرا غضبناک میکند. ابن ابی الحدید - ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، در جستجوی سختی ، aboutorab ، محب الزهرا ، صبح صادق
۱۴:۳۳, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #7
آواتار
علی ای همای رحمت تو چه آیتی خدا را
که به ماسوا فکندی همه سایه ی هما را
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، شیدا ، محب الزهرا ، سدرة المنتهی ، صبح صادق
۱۴:۵۴, ۱۵/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #8
آواتار
سلام
[تصویر: poster%20ghadir-01.jpg]

[b]از راه چشم باده نخورده است كسي

من نام علي چو مي بينم مست ميشوم

بابي انت و امي يا علي عليه السلام
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، سدرة المنتهی ، صبح صادق ، m.hossein
ارسال پاسخ  به روز آوری