|
قراری برای دعای هماهنگ در تعجیل فرج (خدایا برکتی عنایت فرما)
|
|
۰:۰۲, ۲۵/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/دی/۹۰ ۰:۱۹ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یا مهدی ادرکنا سلام منتظران اول اگه شد نگاهی به این مکالمه بیاندازید علی 110 نوشته است:beautiful-mind نوشته است:علی 110 نوشته است:beautiful-mind نوشته است:علی 110 نوشته است:beautiful-mind نوشته است:علی 110 نوشته است:beautiful-mind نوشته است:علی 110 نوشته است:beautiful-mind نوشته است:علی 110 نوشته است:beautiful-mind نوشته است:ببخشید مزاحم میشم خوب فکر کنم گرفتید قصه از چه قرار است روایت داریم که از لحظاتی که دعا مستجاب است هنگام غروب آفتاب روز جمعه هست همون لحظه ای که خیلی وقتا دلمون میگیره پیشنهاد حقیر این است که وعده کنیم با هم و قرار بگذاریم با هم که هر جمعه مقارن با غروب آفتاب دعای سلامتی امام زمان علیه السلام (همان که به دعای فرج معروف شده (اللهم کن لویک الحجت بن الحسن...)) را هر کدام هر جا که هستیم بخوانیم و یادمان باشد که داریم در این لحظه باهم این دعا را می خوانیم هر کسی که پایه بود یک صلوات با عجل فرجهم بزنه پایین این پست جقیر اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم |
|||
| آغاز صفحه 17 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۲۶, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #161
|
|||
|
|||
(۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۲۱)EMPERATOR نوشته است: سلام علی آقا اگه از هفته ی قبل تا الان در خودم تغییری ایجاد نکرده باشم که وای بر حالم! دم شما گرم برادر دست راست شما روی سر من و امثال من برای ما هم دعایی بکنید که به قول یکی از دوستان گاو آمده ایم و گوساله میرویم خدا امثال شما را زیاد کند برادر |
|||
|
|
۲۰:۰۶, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۳۲ توسط شهیدطیبه واعظی.)
شماره ارسال: #162
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۱۳:۵۵, ۵/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/خرداد/۹۱ ۱۳:۵۹ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #163
|
|||
|
|||
|
آقاجان تقصیر من است که باز دیر می آیی ! یعنی می آیی ولی من نمی ایم آنجا که میان زمین و آسمان دلم درگیر است آنجایی که حب دنیا مرا اسیر کرده و باز درجا می زنم
وقتی میان نفس و هوس جنگ می شود قلبم به چشم هم زدنی سنگ می شود آقا ببخش بس که سرم گرم زندگیست کمتر دلم برای شما تنگ می شود اینجا هیچ چی خوب نیست همه چیز بر علیه توست کسی نمی خواهد به تو برسد ولی باز با این وجود در شب آرزوها اولین آرزو برای همه ی شیعیان تو بودی این را شک ندارم! می دانم صدای هل ناصر جدت را نشنیدم ولی کمک کن که صدای انا المهدی تو را بشنوم و گوش هایم ناشنوا نباشد! و با جمعه و باز جمعه شد غروب جمعه نزدیک است تازه فهمیدم چرا غروب جمعه دلگیر است چون آقا تو غروب جمعه ها دلگیری که ما به تو نرسیدیم یا نه ! پرونده ی گناهان ما رو خط می زنی و ناراحت میشوی که چه منتظری...! که برای ظهور من گناه می کند!!!! ولی باز می خواهیم به تو برسیم با همه بدی های این دنیا با همه کاستی های مان چون می دانیم وصال تو کمال ماست آری با خود پیمان بستم برای ظهورت و فرج در مشکلات و به عشق دیدار رویت هر هفته یک گناه رو ترک کنم! وعده ی نوزدهم (عدد نوزده رموز زیادی دارد!!) در اولین جمعه ی ماه رجب باز دعای فرج می خوانیم به عشق ظهور مولایمان شاید به حق زبان های روزه دعایمان اثر کرد! هجر تو ز دردوداغ دلگیرم کرد اندوه غم زمان زمینگیرم کرد گفتند که جمعه میرسی از کعبه
این رفتن جمعه جمعه ها پیرم کرد همزمان با غروب آفتاب جمعه ی اول ماه رجب در سراسر میهن عزیز اسلامی مان با نجوای دلهایمان حضرت صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)را صدا می زینم یادمان باشد که با هم دعا را می خوانیم
|
|||
|
|
۱۶:۲۵, ۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #164
|
|||
|
|||
|
اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفآءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطآءُ بلا و مصائب ما بزرگ شده و بیچارگی ما بسی روشن و پرده از روی کار برداشته شد وَ انْقَطَعَ الرَّجآءُ وَ ضاقَتِ الاَْرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ و امیدم نا امید شد و زمین(با همه ی پهناوری اش)بر ما تنگ آمد و رحمتش از ما منع گردید. وَ اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَیْکَ الْمُشْتَکى وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ تنها توئی یاور و معین ما و مرجع شکایت ما و یگانه اعتماد ما، فِى الشِّدَّةِ وَ الرَّخآءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ الِ مُحَمَّد در هر سختی و آسانی بر لطف تو است.خدایا پس درود فرست بر محمد و آل محمد. اُولِى الاَْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنا بِذلِکَ آن زمامدارانى که پیرویشان را بر ما واجب کردى و بدین سبب مقام مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ و منزلتشان را به ما شناساندى به حق ایشان به ما گشایشى ده فورى و نزدیک مانند چشم بر هم زدن اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِىُّ یا عَلِىُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانى یا نزدیکتر اى محمد اى على اى على اى محمد مرا کفایت کنید فَاِنَّکُما کافِیانِ وَ انْصُرانى فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِب الزَّمانِ که شمایید کفایت کننده ام و مرا یارى کنید که شمایید یاور من اى سرور ما اى صاحب الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى فریاد، فریاد، فریاد، دریاب مرا،دریاب مرا،دریاب مرا السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ همین ساعت،همین ساعت،هم اکنون،زود،زود،زود یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ بِحَقِّ مُحَمَّد وَ الِهِ الطّاهِرینَ.
اى خدا اى مهربانترین مهربانان به حق محمد و آل پاکیزه اش التماس دعا |
|||
|
|
۱۷:۴۹, ۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #165
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۲۲:۵۶, ۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #166
|
|||
|
|||
|
اللّهم صلّ علی محمّد و آل محمّد و عجّل فرجهم
|
|||
|
|
۱۸:۲۸, ۱۲/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۱ ۱۸:۲۹ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #167
|
|||
|
|||
|
اینجا ایران است ایران اسلامی مظهر تشیع در جهان صدای بنده ی گناهکار خدا رو می شنوید
اخبار کوتاه: -دیروز پنجشنبه بود همه شاد و خوشحال و چشم انتظار آخرین مسافر دنیا بودند - امروز جمعه ، ولی کسی منتظرش نبود! - کسی لباس نو و تمیز برای دیدار حضرت صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نپوشید! - یک بنده! در حال گناه به یاد مولایش افتاد و از گناه برگشت و توبه کرد و بلافاصله یک کار خوب و ثواب انجام داد که این کار خوب نشان می دهد خدا توبه ی او را پذیرفته است. خبر ویژه : تا دیروز هر کجا که می شنیدم علی(علیه السلام) تنها بود و یار و یاوری نداشت می گفتم خدا لعنت کند مردمان آن زمان را که مولا را تنها گذاشتند و هر وقت از غربت و بی کسی حسین (علیه السلام) می شنوم لعنت می کنم مردمان آن زمانه را که او را یاری نکردند خدا نکند که در آینده بگویند مهدی تنها بود آن موقع مردمان زمانه اش را لعنت می کنند... نه برای ظهورت!این بار ما می خواهیم ما را لعنت نکنند دعا کنیم شاید آقا آمد یک عیدی بزرگ در روز جدش به ما بدهد بیستمین وعده ی دعای فرج ما امروز همزمان با غروب آفتاب در سراسر ایران اسلامی عزیز می خوانیم برای ظهور مولایمان شاید خدا به حق این ماه عزیز اشاره ای کرد... |
|||
|
|
۱۹:۱۶, ۱۲/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۱ ۱۹:۱۷ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #168
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام نمیدونم چرا امروز بیشتر از همه جمعه ها دلم گرفته... همین..... |
|||
|
|
۲۰:۲۸, ۱۲/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۱ ۲۰:۲۹ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #169
|
|||
|
|||
|
اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفآءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطآءُ بلا و مصائب ما بزرگ شده و بیچارگی ما بسی روشن و پرده از روی کار برداشته شد وَ انْقَطَعَ الرَّجآءُ وَ ضاقَتِ الاَْرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ و امیدم نا امید شد و زمین(با همه ی پهناوری اش)بر ما تنگ آمد و رحمتش از ما منع گردید. وَ اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَیْکَ الْمُشْتَکى وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ تنها توئی یاور و معین ما و مرجع شکایت ما و یگانه اعتماد ما، فِى الشِّدَّةِ وَ الرَّخآءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ الِ مُحَمَّد در هر سختی و آسانی بر لطف تو است.خدایا پس درود فرست بر محمد و آل محمد. اُولِى الاَْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنا بِذلِکَ آن زمامدارانى که پیرویشان را بر ما واجب کردى و بدین سبب مقام مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ و منزلتشان را به ما شناساندى به حق ایشان به ما گشایشى ده فورى و نزدیک مانند چشم بر هم زدن اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِىُّ یا عَلِىُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانى یا نزدیکتر اى محمد اى على اى على اى محمد مرا کفایت کنید فَاِنَّکُما کافِیانِ وَ انْصُرانى فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِب الزَّمانِ که شمایید کفایت کننده ام و مرا یارى کنید که شمایید یاور من اى سرور ما اى صاحب الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى
فریاد، فریاد، فریاد، دریاب مرا،دریاب مرا،دریاب مرا السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ همین ساعت،همین ساعت،هم اکنون،زود،زود،زود یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ بِحَقِّ مُحَمَّد وَ الِهِ الطّاهِرینَ. اى خدا اى مهربانترین مهربانان به حق محمد و آل پاکیزه اش [/font] [font=B Nazanin]التماس دعا |
|||
|
|
۲۰:۳۰, ۱۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #170
|
|||
|
|||
|
خداحافظ جمعه ی بی مهدی................
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| قراری برای قرائت سوره ی یاران امام زمان در شبهای جمعه | علی 110 | 576 | 164,640 |
۳/آذر/۹۶ ۲:۱۱ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| نیاز به دعای شدید داریم برای یکی از نزدیکان جناب مسافر!!!!!! | علی 110 | 25 | 9,133 |
۱۱/شهریور/۹۱ ۱۶:۲۶ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|
| ختم قران برای تعجیل در فرج اقا امام زمان | کیسان | 3 | 3,046 |
۱۴/تیر/۹۱ ۱۶:۰۰ آخرین ارسال: Farzaneh |
|
| شب جمعه و ايام شهادت امام موسی الکاظم ع دعای همگانی برای فرج بعد از نماز مغرب و عشاء | ashab313mahdi | 0 | 1,712 |
۲۵/خرداد/۹۱ ۱۵:۵۶ آخرین ارسال: ashab313mahdi |
|