|
کلمه ی s e x در کتاب داستاد کودکان
|
|
۱:۴۳, ۲۵/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() [b]آیا چیزی می بینید؟؟ نه! حالا چی؟؟ ![]() شما چیزی نمی بینید امّا ضمیر ناخودآگاه شما می بیند! ضمیر ناخودآگاه چیست؟؟ تا مطالب بعدی: یا حق[/b]
![]() ![]() ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 16 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۵۴, ۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #151
|
|||
|
|||
(۷/مهر/۹۲ ۲۲:۴۳)46453 نوشته است: شما تا بحال فرم انگلیسی دیدید؟ همه می دونیم ای کلمه S E X چند تا معنی داره.... این کتاب هم برای بچه ها نوشته شده....مگه بچه ها هر روز فرم پر میکنن....؟؟؟!! |
|||
|
|
۲۲:۵۷, ۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #152
|
|||
|
|||
|
فرم یک مثال بود برای اینکه بگم این کلمه یک کلمه ی محاوره ای است و یک کودک هم روزی 10 بار می شنوه . پس نیازی نیست تو کتاب داستاناشون اینگونه وارد بشه!
|
|||
|
|
۲۲:۵۹, ۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #153
|
|||
|
|||
(۷/مهر/۹۲ ۲۲:۴۸)تلمیخا نوشته است: باز الان من مثال میزنم شما میگی این اومد تو این تاپیکنه من فقط حساسیتم رو تاپیک مشاعره است (۷/مهر/۹۲ ۲۲:۴۸)تلمیخا نوشته است: عرف ما نه بلکه همه جابا عرض پوزش شما تا چقدر میخاین این لغت براتون واضح بشه و کاملا مفهومش گفته بشه؟! اینجا بچه کوچیک نشسته میخایین بحث براتون باز بشه من همین قسمت حرف این دوستمون رو دوباره میارم نقل قول:مثلا در فارسی در هم امیختن و آمیزش همیشه بار معنایی مد نظر رو نداره!اینکه میگین این کلمه رو سرچ کنی چی میاد بخاطر این دو پهلو بودن لغته یه قسمت لغت اونیه که شما فرض داری یه قسمت لغت هم اونی هست که در فرهنگ ما جا افتاده مخاطبی که قصدش کار خدای نکرده است یه راست میتونه پ...... سرچ بزنه براش جستجو های بهتری میاد ![]() این حرف هام شاید بی ربط باشه اما دونستنش بد نیست این طراحی کتاب کودکان خیلی مبحث جالبی در آموزش غیر مستقیم به کودکه مثلا در کتاب های ریاضی مثلا طرز ایستادن اردک برای نشون دادن منفی و مثبت بودن یک عدد پیش زمینه ای میشه برای مفهوم ریاضی محور و.... تصویر سازی کودک بیشتر از هرچیزی رو فکر بچه تاثیر میذاره و حتی اگه اون تصویر سازی با تصویر ذهنی که بچه از یه شخصیت داره یکی نباشه می تونه بچه رو از کتاب دور کنه بازهم میگم خیلی راحتر میشه یه ذهن بیمار ساخت |
|||
|
|
۲۳:۰۳, ۷/مهر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/مهر/۹۲ ۲۳:۰۴ توسط 46453.)
شماره ارسال: #154
|
|||
|
|||
(۷/مهر/۹۲ ۲۲:۴۸)تلمیخا نوشته است: الان این کلمه رو در اینترنت خدای نکرده سرچ کنید چند هزار صفحه براتون میاره که یک صدمش هم اینی نیست که شما میگید فضای مجازی ملاک نیست، چون این فضا خیلی خرابه! شما حرف "ک" رو تو گوگل سرچ بفرمایید . لازم نیست دو حرف سین این طرف و اونطرفش رو وارد کنید، فقط و فقط "ک" رو وارد کنید ترجیحا در گوگل ایمیج! همه چیز دستگیرتون می شه! آیا حرف "ک" بار معناییه بدی داره؟ پس چرا اینقدر زیاد از این حرف چیزای بد میاد! |
|||
|
|
۲۳:۱۴, ۷/مهر/۹۲
شماره ارسال: #155
|
|||
|
|||
(۷/مهر/۹۲ ۲۳:۰۳)هامون نوشته است: بچه ها هر روز فرم پر نمیکنن اما بچه ها هر روز در معرض القای نماد های جنسی هستند در فرهنگ اون ها این روابط از خیلی چیزها شروع میشه و حتی در همون سنین کم درگیرش میشن آفرین ....خب باید ببینیم این کتاب کی چاپ شده؟؟ |
|||
|
|
۱۴:۴۰, ۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #156
|
|||
|
|||
(۷/مهر/۹۲ ۲۲:۵۴)پرنیان نوشته است: همه می دونیم ای کلمه S E X چند تا معنی داره.... خب سوال اینجاست که چرا از اصطلاح gender استفاده نمیکنن؟! و خیلی از اصطلاحات که میشه بجای هم استفاده کرد ولی ظاهرا هدف فقط کاستن از شرم اون مضمون هست.. کلا برخی کلمات بار معنایی خاصی همراه دارن که ازین ویژگی در عناوین برای بالا بردن مخاطب هم خیلی استفاده میشه... مثل همون تاپیکی که دوستان در مورد +18 باز کرده بودن... و سر انجام همه این راحت بودنامون استحاله فرهنگی می شه. اون وقت میگیم این همه بی حیایی چه طور رونق گرفت! |
|||
|
|
۱۹:۵۲, ۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #157
|
|||
|
|||
(۸/مهر/۹۲ ۱۴:۴۰)medad.sefid نوشته است: خب سوال اینجاست که چرا از اصطلاح gender استفاده نمیکنن؟!این دیگه مشکل زبونشونه که از کلمه ی S ex در محاوره برای تعیین جنسیت استفاده می کنن! راستی جواب سوال بنده رو ندادید! این کلمه که در محاوره اینقدر بطور وسیع استفاده می شه چرا باید اینگونه وارد کتاب های درسی بشه؟ |
|||
|
|
۲۰:۵۶, ۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #158
|
|||
|
|||
(۲۵/دی/۹۰ ۱:۴۳)vahrakan نوشته است:به نام خدا سلام علیکم امان از این ذهنای خراب...!!! ![]() ![]() ![]() من هی دارم نگاه می کنم چیزی متوجه نمی شوم شما چجوری متوجه شدی؟؟؟ بعدشم s e x معانی مختلفی داره. فی امان الله |
|||
|
|
۲۱:۱۲, ۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #159
|
|||
|
|||
|
^^^^^^^^
دقیقا میخواستم به همین اشاره کنم متاسفانه بین مسلمین معتصب این یه اصل جا افتاده هست کل دنیا دشمن اینا هستن و مسلمین هم تافته ی جدا بافته این موضوع باعث میشه که هر چیزی که دوست داشته باشن به این و اون نسبت میدن،کفار هم که از نظر دینی اصلا آدم به حساب نمیان تا بخوان کاری به کار مسلمین هم داشته باشن |
|||
|
|
۲۱:۲۲, ۸/مهر/۹۲
شماره ارسال: #160
|
|||
|
|||
(۸/مهر/۹۲ ۱۴:۴۰)medad.sefid نوشته است: خب سوال اینجاست که چرا از اصطلاح gender استفاده نمیکنن؟!خب این چیزی که اونا استفاده میکنن...ما هم کاری نمیتونیم انجام بدیم چون زبان خودشون ..مثله اینکه این کلمه توی فرهنگ ما معنی مثبتی نداره... The words sex and gender are commonly used interchangeably, but many linguists would argue that their usage is quite distinct. Sex refers to the biological and physiological characteristics, while gender refers to behaviors, roles, expectations, and activities in society. |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کلمه باطل را پائین بیار و کلمه حق را بالا ببر | عبدالرحمن | 0 | 1,207 |
۱۴/بهمن/۹۲ ۲۲:۴۳ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|

![[تصویر: sex_1_.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7240438274/sex_1_.jpg)
![[تصویر: sex_2_.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7240438488/sex_2_.jpg)