|
خرید کتاب مبانی فراماسونری هارون یحیی با 30 درصد تخفیف
|
|
۲۱:۴۵, ۲۴/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
من دیروز داشتم تو انقلاب قدم میزدم که تقریبا روبروی دانشگاه تهران یه نمایشگاه کتاب دیدم که اسمش نمایشگاه از فجر تا میلاد بود و تا 1 اسفند هم ادامه داره کتابهای زیادی بود از ناشرای مذهبی مختلف با 30 درصد تخفیف از جمله کتاب مبانی فراماسونری هارون یحیی از انتشارات اسناد انقلاب اسلامی. حتما برید بخرید قیمتش اصلش 7000 تومن با 30 درصد تخفیف میشه 4900 |
|||
|
|
۱۱:۲۴, ۲۲/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام خدمت همه دوستان
به صورت اتفاقی با اسم این نویسنده در یک مستند (جلجتا) آشنا شدم و بعد از مراجعه به سایت شخصی ایشون متوجه شدم آثار زیادی از ایشون به زبان فارسی ترجمه شده و برای دانلود گذاشته شده ، که گفتم براتون معرفی کنم به نقل از ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزاد هارون یحیی زادروز فوریه ۱۹۵۶ آنکارا - ترکیه ملیت ترکیه پیشه نویسنده آثار شناخت خدا از طریق برهان، نیرنگ تکامل، معجزات قران کریم، مبانی فراموسنری، اطلس آفرینش معرفی هارون یحیی در سال ۱۹۵۶ میلادی در شهر آنکارا، پایتخت کشور ترکیه به دنیا آمد. نام واقعی او عدنان اکتار (Adnan Oktar) است. پاره اول اسم مستعارش، نام هارون، برادر موسی است و پاره دوم، نام حضرت یحیی؛ پیامبری که درست، پیش از عیسی آمد و آمدن عیسی را پیشگویی کرد. او در دو رشته دانشگاهی هنر و فلسفه تحصیل کرده است. از ۲۴ سالگی نوشتن و انتشار کتابهایش را آغاز کرد و تا به امروز (به گواهی وبگاه رسمی خود او) بالغ بر ۲۲۲ کتاب در موضوعات مذهبی، علمی و سیاسی نوشتهاست. در حقیقت موضوع کتابهای علمی و سیاسی او نیز به نوعی به مذهب باز میگردد. او در کتابهای علمی خود با نظریه داروینیسم که در نهایت آفرینش را زاییده یک تصادف و محصول یک تکامل تدریجی و تطابق مستمر با شرایط زیستی میشمارد، درمیافتد و میکوشد وجود شعوری فرابشری را در آفرینش هستی و کائنات اثبات کند. در کتابهای سیاسی نیز به مبارزه کمونیسم و فاشیسم یا فرآوردههایی که از این دو کارخانه بیرون آمدهاند، میرود. هارون یحیی و ریچارد داوکینز هارون یحیی (مخالف جدی تئوری تکامل داروین) مخالفان و موافقان جدی دارد. یکی از مخالفان جدی او ریچارد داوکینز(از موافقان جدی تئوری تکامل داروین) است که در سخنرانیها و وب سایت شخصی خود عقاید هارون یحیی را غیر علمی و بی پایه اساس و خنده دار توصیف کردهاست. جدال هارون یحیی و ریچارد داوکینز تا حد شکایت از ریچارد داوکینز توسط هارون یحیی و مسدود شدن وب سایت داوکینز در ترکیه پیش رفته! انکار هولوکاست هارون یحیی هولوکاست را زائیده یهودیان فراماسون و دروغی برای تشکیل حکومت صهیونیستی میداند. وی معتقد است مدارکی را که صهیونیستها برای اثبات هولوکاست ارائه می دهند جعلی بوده و مکانهای به اصطلاح اعدام گاز یهودیان در اروپا یا با هداف دیگری مورد استفاده نازیها بوده و یا اینکه بعد از جنگ توسط خود صهیونیستها ساخته شده اند. آثار آثار این نویسنده که در خود ترکیه، تا به امروز در شمارگانی بیش از یک میلیون نسخه به فروش رفتهاست، به ۵۱ زبان مختلف از جمله انگلیسی، فرانسوی، آلمانی، اسپانیولی، فارسی، عربی، اردو و روسی بازگردانده شدهاست. مقالات پرشمار او بالغ بر ۴۶۱ عنوان مقاله میشود. آثار او در ایران خوانندگان قابل توجهی دارد و اشتیاق آنها موجب میشود که کتابهای او به چاپهای مکرر برسند. برای نمونه، کتاب «معجزات قرآن کریم»، ترجمه علیرضا عیاری، توسط منادی تربیت تا کنون ۸ بار تجدید چاپ شدهاست. کتاب «مبانی فراماسونری» این نویسنده که توسط مرکز اسناد انقلاب ایران (۱۳۵۷) منتشر شده، پس از آنکه مدتها نایاب بود، برای سومین بار به چاپ رسیدهاست. نویسنده در این کتاب که جعفر سعیدی آن را ترجمه کردهاست، میکوشد رابطه بین صهیونیسم و فراماسونری را برملا کند. دیگر آثار وی که در ایران ترجمه شدهاست عبارتند از (برای دانلود بر روی نام کتاب کلیک کنید): اقوام هلاک شده (PERISHED NATIONS)، ترجمه مژگان دستوری، انتشارات کیهان؛ شوالیههای معبد (THE KNIGHTS TEMPLARS)، نشر هلال؛ معجزات قرآن کریم (MIRACLES OF THE QUR’AN)، ترجمه فاطمه شفیعی سروستانی، نشر هلال؛ بقیه کتابهاش رو می تونید از این لینک به رایگان دانلود کنید، البته بعضی از کتابهاش برای دانلود نبود، احتمالا به خاطر حق کپی رایت وبگاه هارون یحیی |
|||
|
|
۲۱:۰۶, ۲۴/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ممنون از دوست عزیز
از بابت کتاب هایی که برای دانلود گذاشتی ولی هیچ وقت به دانشنامه ویکی پدیا اعتماد نکنید |
|||
|
|
۱۴:۰۲, ۲۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز
من کتاب شوالیه های معبد رو تایپ کردم و با کیفیت بالا و حجم کم در اختیار دارم. (تقریباً 1 مگا بایت) اما توی این کتاب برای مدرسه ای تبلیغ شده. یعنی توی هدر و فوتر کتاب از این مدرسه و سایتش نام برده شده. نمی خوام اگه توی این سایت می ذارمش برای دانلود، تبلیغ جایی رو بکنه. لذا از مدیران سایت یا دوستانی که واردند خواهش میکنم یه راهنمایی بکنن من این کتاب رو برای چه موسسه ای بنویسم؟ مصاف؟ آقای رائفی پور؟ آنتی 666؟ وعده صادق؟ |
|||
|
|
۱۴:۱۴, ۲۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
یه سوال :
به نظر شما خود این هارون یحنی فراماسون نیست. آخه چطور ممکنه یکی اینقدر ازشون بدونه. خودشم اینو گفته که یه زمانی عضو این گرو بوده و الان نیست. چطور ممکنه ؟ چون اونا نمیذارن کسی که از گروهشون رفته زنده بمونه. |
|||
|
۲۱:۴۶, ۲۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من سه چهار سال پیش از طریق یکی از کتا بهای ایشون با فراماسونری اشنا شدم.از این کتاب هر چی بگم کم گفتم اسمش"فرماسونری جهانی"(افشاء و نقد فلسفه فراماسونری) وقتی سریال ظهور دیدم انگار که از رو همین کتاب ساخته شده بود. به دوستانم پیشنهاد میکنم این کتاب تهیه کنن یا حق |
|||
|
|
۲۱:۵۶, ۲۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۸/مرداد/۹۰ ۱۴:۰۲)moze84 نوشته است: دوستان عزیزسلام دوست عزیز بنده درست متوجه نشدم این مدرسه ای که می گید صاحب امتیازه این اثر هست یا نه؟ |
|||
|
۹:۲۹, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام. نه. مدرسه صاحب امتیاز نیست.
من خودم صاحب امتیاز هستم. این کتاب رو به اون مدرسه هدیه دادم. می خوام به شما هم هدیه بدم. همین... |
|||
|
|
۱۱:۵۲, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲۸/مرداد/۹۰ ۱۴:۰۲)moze84 نوشته است: دوستان عزیز سلام دوست عزیز یه سوال: این کتاب چقدر با کتابی که موسسه موعود داره متفاوته؟ |
|||
|
۱۳:۰۸, ۲۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام دوست عزیزسلام دوست عزیز این کتاب هیچ فرقی با کتاب موسسه موعود نداره. من اون کتاب رو دانلود کردم و گذاشتم جلوم و تایپ کردم. اما ممکنه اشتباه دیکته ای یا اشتباه تایپی داشته باشه. اما از نظر محتوا هیچ فرقی نداره. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| در نمایشگاه کتاب امسال چه کتاب هایی می خرید ؟ | میلاد.م | 15 | 8,443 |
۳/خرداد/۹۲ ۱۳:۴۶ آخرین ارسال: revenger |
|
| نمایشگاه قرآن - رمضان 91: پیشنهاد برای خرید کتاب | gerdu | 2 | 2,833 |
۲/مرداد/۹۱ ۱۲:۳۴ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| یک سایت خوب برای خرید کتاب آنلاین(مهم) | در جستجوی سختی | 4 | 4,256 |
۱۲/تیر/۹۱ ۱۶:۰۵ آخرین ارسال: در جستجوی سختی |
|
| سبد خرید شما، امسال چگونه است؟ (( نمایشگاه کتاب )) | Admirer | 29 | 17,619 |
۲۰/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۲۸ آخرین ارسال: سید ابراهیم |
|
| سه جلد کامل کتاب فراموشخانه و فراماسونری در ایران | nooromahdi | 9 | 6,152 |
۱۱/فروردین/۹۱ ۰:۵۵ آخرین ارسال: Lord_Contemno |
|
| کتاب آشنایی با کلیه اطلاعات و مباحث فراماسونری تحت جاوا | بچه مثبت | 0 | 2,197 |
۲۰/فروردین/۹۰ ۱۲:۵۵ آخرین ارسال: بچه مثبت |
|