کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: چه قدر به حرف های رادیو فردا اعتماد دارید ؟؟
بیش از 80%
حدود 50%
کمتر از 30%
حدود 10%
اصلا چرت و پرت می گه بابا !!!

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رادیو فردا
۲۳:۰۲, ۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام به همگی
راستش نمی دونم تاپیک رو درست زده باشم یا نه اگه اشتبه بود شرمنده HeartHeart

از این حرف ها گذشته می خوام در مورد رادیو فردا صحبت کنم اما اولش به مطلب زیر توجه کنید :

رادیو فردا یک ایستگاه رادیویی فارسی‌زبان است که به هزینه کنگره آمریکااداره می‌شود. این رادیو زیرمجموعهٔ رادیو اروپای آزاد/رادیو آزادی است که مرکز آن در پراگ، پایتخت جمهوری چک قرار دارد.

«رادیوفردا» در سال 2003 میلادی با مضمون خبرها و گزارش‌هایی از رویدادهای سیاسی، فرهنگی، ورزشی، اقتصادی و اجتماعی ایران و جهان را در کنار مجموعه‌ای برگزیده از موسیقی ایرانی و غربی، هفت روز هفته، در تمام ساعات شبانه روز، به روی امواج کوتاه و متوسط و هم‌چنین ماهواره، اینترنت و بر روی تلفن‌های همراه افتتاح شد

نا گفته نماد پیش از افتتاح این رادیو ، برنامه‌های رادیو اروپای آزاد/رادیو آزادی به زبان فارسی از سال ۱۹۹۸ پخش خود را آغاز کرد که مدیریت آن با استیو فیربنکس بود. رادیو آزادی به مدت پنج سال، هفت روز هفته، در ابتدا روزی نیم ساعت خبر و گزارش همراه با یک آهنگ پخش می‌کرد که بعدها این زمان به سه ساعت افزایش یافت و در سه ساعت بعدی گزارش‌ها بازپخش می‌شدند. در سال ۲۰۰۱، شورای اطلاع‌رسانی آمریکا تصمیم گرفت که رادیویی ۲۴ ساعته به زبان فارسی راه‌اندازی کند که بخش عمده‌ای از زمان آن به پخش آهنگ‌های فارسی و غربی اختصاص داشت.

از برنامه های این رادیو می توان به لیست زیر اشاره کرد :
مجله اقتصادی / نگاه تازه / جنگ فرهنگی / دیدگاه‌ها / صدای دیگر / گفت و گو / صدای شما / رادیو پس‌فردا

فکر کنم همین اطلاعات کافی باشه

اما سوال من چقدر به حرف های رادیو فردا اعتماد دارید ؟؟

راستش من رادیو فردا گوش می کنم و در بیشتر اوغات اینققدر کفرم در میاد که اعصاب ادم خورد می شه AngryAngryAngry
سر تسخیر سفارت بریتانی رسمی تو برنامه ی رادیو پس فردا ایرانی ها رو وحشی می خوند راحت تر بود AngryAngry

از این ها گذشته خیلی تناقض تو حرف هاشون هست برای مثال زمانی که ایالات متحده می گفت ما هواپیمای جاسوسی به ایران نفرستادیم این رادیو فردا خیلی می گفت که ایران از خودش این حرف ها رو در میاره با هزار تا دلیل و مدرک اما همین که ایالات متحده به این کار اعتراف کرد رادیو فردا هم ایران رو یه تهدید دونت واسه جهان HuhHuhHuh

از طرفی خیلی از مردم به حرف های رادیو فردا توجه می کنند که به نظرم این یه مشکل بزرگه ؟؟ و باید برای اون اطلاع رسانی بشه ؟؟؟

مصاحبه کننده گان با رادیو فردا هم اگه واقعا تو ایران باشند واقعا باید خوشون رو بکشن چون هر چی تو دهنشون در میاد به ایران می گن AngryAngry

خلاصه این که نظرتون در مورد رادیو فردا چه ؟؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، حسن.س. ، فاطمه خانم

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۰۲, ۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #11

آقای گریفن
شما که بحثیو مبنی بر شیطانی بودن رادیو فردا مطرح میکنی و کلی دادو بیداد میکنی و ادعای روشن فکریت میشه خودت راه حلشو پیدا کن دیگه.
شما اصلا چرا فکر میکنی مرددم ایران عوام هستند؟؟؟ پس این همه آدم تو سایت از قشر جوون نکنه از مریخ اومدن؟؟؟ بعدشم کسی که خبریو پخش میکنه (منظورم ناآرامی در سوریه) باید اون رو طوری پخش کنه که هم مردم بفهمند در سوریه چه خبره هم اینکه پشت پرده رو بر ملا کنه و نشینه (البته به گفته شما) به این فکر کنه که آره ملت عوامن یا اگه این خبرو پخش کنم ملت بی تفاوتی نشون میدن یا اگه پخش نکنم منو به سانسور متهم میکنن. در ضمن اینکه شما رادیو فردا رو بخاطر خنده گوش میدی اصلا درست نیست و بنده فکر میکنم شما وقتی ماهواره میبینی دیگه از خنده روده بر میشی و غش میکنی پس حرفت منطقی نیست بهتره دلیل بیاری که چرا رادیو فردا بدرد نمیخوره. آیا من باید بدنبال اخبار حساس منطقه در شبکه مزخرف خبر باشم (که البته بگفته شما چون ما عوامیم بهتره نشنویم خبرای حساس منطقه رو) یا اینکه همه رسانه هارو زیر نظر داشته باشم؟؟؟ در ضمن بنده این کار کنگره آمریکا رو من ستایش میکنم که برای دشمنش که ایرانه داره هزینه میکنه و رادیو پخش میکنه اما ما چی؟ چیکار کردیم؟؟؟ دولت هنوز داره دوره خودش میچرخه و نمیتونه اوضاع بد اقتصادیو کنترل کنه ( بی تعارف گفتم).
شما هم اگه سنگ اسلامو به سینه میزنی بدون در زمان پیامبر و حضرت علی هرچه به سر مسلمین اومد از همین ناآگاهی بود و ائمه و پیامبر با سخنرانی ها مردم رو آگاه میکردن. حالا موندم چرا شما میگی مردم ایران عوامن و نباید خیلی چیزا رو بشنون.
در ضمن بهتره اگه خواستید دوباره به حرف من پاسخی بدید بهتره حرفهای من رو سانسور نکنید تا منم جواب حرفاتونو تا تهش بدم. Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس
۱۹:۱۹, ۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
(۸/دی/۹۰ ۱۹:۰۲)hadiboro نوشته است:  ادعای روشن فکریت میشه خودت راه حلشو پیدا کن دیگه.
اولا من ادعای روشنفکریم نشد و تو هیچ پستی از این فروم جمله ای مبنی بر این که بنده انسانی روشن فکر هستم نگفتم
دومندش از به کار بردن لغات دقت کنید : روشنفکران رو می تونیم همون شاخه ای از فراماسونری بخونیم اگه کتاب فراموشخانه های رائین رو خونده باشد البته جنابانی همچون دکتر شریعتی و جناب ال احمد هم هر چند روشنفکر بودند اما اینان روشنفکران دینی بودند

(۸/دی/۹۰ ۱۹:۰۲)hadiboro نوشته است:  شما اصلا چرا فکر میکنی مرددم ایران عوام هستند؟؟؟
اصلا پست بنده رو خوندید ؟؟؟
من قشر کمی رو گفتم

(۸/دی/۹۰ ۱۹:۰۲)hadiboro نوشته است:  پس این همه آدم تو سایت از قشر جوون نکنه از مریخ اومدن؟؟؟
کاربران این فروم رو با هفتاد و پنج میلیون جمعیت مقایسه می کنید

حالا گیرم و تو سوریه اختشاشات و این ها هم زیر سر ایرانه این به اون در که ایالات متحده کل خاورمیانه رو زیر سلطه داره آیا این قیاس کافیست

هادی بزار رک بهت بگم خودت می دونی که واسه تمام حرف هات جواب دارم و همون شبی هم که با هم بودیم جواب این سوالاتت رو دادم اما نمی دونم چرا باز شیر شدی Blush

(۸/دی/۹۰ ۱۹:۰۲)hadiboro نوشته است:  در ضمن بهتره اگه خواستید دوباره به حرف من پاسخی بدید بهتره حرفهای من رو سانسور نکنید تا منم جواب حرفاتونو تا تهش بدم. Wink
بنده به هیچ وجه حرف های انترناسیونالیستی شما رو سانسور نکردم بلکه حرف هاتون رو نقل و قول کردم آقا

ارادتمند شما
گریفن
۱۹:۲۹, ۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #13

آقا چرا همش یه حرفیو میزنی بعد خودت تکذیبش میکنی؟؟؟ خوب از کجا فهمیدی که من به شما انگ چجور روشن فکریو زدم؟؟؟ شاید ماسونی بوده باشه شایدم دینی...
در ضمن شما بهتره کمی آمار بخونید و بدونید که ما هفتاد میلیون جوان نداریم. افراد این سایت اکثرا از زیر 30 سال هستند و جوان. حالا برو بشمار ببین ما چندتا جوون تو کشور داریم.
در شمن ما 75 میلیون جمعیت نداریم بلکه 65 میلیونه...( یه اطلس واسه خودت بخر شاهین).
اصلا شما چرا ناآرامیهای سوریه رو به ایران ربط دادید. اگه من بنظر انترناسیونالیستی هستم شما بنظر من یک سوسیالیست متبهر هستید... یعنی شما حاضری ایران به نصفه دنیا ظلم کنه در حالی که نصف دیگش دست آمریکا باشه و از این مسئله خوشحال میشی...
در مورد سانسور هم مراجعه میکنم به 2 پست قبلی حضرت عالی...
امیدوارم این تایپیک هم در خصوص صحبتهای ضدو نقیضتون تخته نشه...CoolCoolCool
۲۰:۰۵, ۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
(۸/دی/۹۰ ۱۹:۲۹)hadiboro نوشته است:  آقا چرا همش یه حرفیو میزنی بعد خودت تکذیبش میکنی؟؟؟
من این کار رو نکردم ؟؟
اگه شما دیدی ساعت خواب

(۸/دی/۹۰ ۱۹:۲۹)hadiboro نوشته است:  خوب از کجا فهمیدی که من به شما انگ چجور روشن فکریو زدم؟؟؟ شاید ماسونی بوده باشه شایدم دینی...
اگر شما معنی روشن فکر رو می دانستید از همون اول این کلمه رو به کار نمی بردید Blush

(۸/دی/۹۰ ۱۹:۲۹)hadiboro نوشته است:  در ضمن شما بهتره کمی آمار بخونید و بدونید که ما هفتاد میلیون جوان نداریم. افراد این سایت اکثرا از زیر 30 سال هستند و جوان.
حالا چه فرقی داره جون یا پیر همین که پاش برسه شونه خالی می کنند

(۸/دی/۹۰ ۱۹:۲۹)hadiboro نوشته است:  در شمن ما 75 میلیون جمعیت نداریم بلکه 65 میلیونه...( یه اطلس واسه خودت بخر شاهین).
گویا اطلسات قدیمی است آبی Big Grin
http://www.aftabnews.ir/vdcc0xqe.2bqsi8laa2.html

(۸/دی/۹۰ ۱۹:۲۹)hadiboro نوشته است:  اصلا شما چرا ناآرامیهای سوریه رو به ایران ربط دادید.
خوب اگه من نمی گفتم .....

(۸/دی/۹۰ ۱۹:۲۹)hadiboro نوشته است:  اگه من بنظر انترناسیونالیستی هستم شما بنظر من یک سوسیالیست متبهر هستید... یعنی شما حاضری ایران به نصفه دنیا ظلم کنه در حالی که نصف دیگش دست آمریکا باشه و از این مسئله خوشحال میشی...
اولا بنده یک ناسیونالیست تمام عیار هستم گویا شما وطن پرستان رو با سوسیالیست ها اشتباه گرفتید Big Grin

دوستار شما
گریفن
۱۳:۰۷, ۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
به نظر من همه رسانه ها اخبار رو هدفدار به گوش مردم می رسونند اگه میخای اخبار ایران درستو کامل بدونی بهتره هم این طرفو گوش کنی هم اون طرف
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hadiboro ، emadm
۲۱:۴۲, ۲۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
با سلام
راستش من از فردای روز راهپیمایی این رادیو فردا رو گوش می دم انگاار نه انگار که تو ایران راهپیمایی بوده !!!
چسبیده به این موضوع که فعلا چرا در این خانه ی سینما رو تخته کردند ؟ ( که واقعا چرا ؟ )
بعدش هم گیر داده به بازار دلار و عرض !!

به نظر من رادوی فردا اگه راهپیمایی رو تو رادیو می گفت مخاطباش بیشتر می شد چون هی داره می گه ما اخبار کل ایران رو پخش مب کنبم اما چرا راهپیمایی رو پخش نمب کنه ؟؟
این باعث می شه که مردم بفهمند این سران این رادیو یه افکاری دارند اما به نظر قشری از مردم هستند که یا سادلوح هستند یا خودشون رو زن به ساده لوحی و به حر های این رادیو گوش جان می سپارند !!!
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا