|
آیا 313 یار امام عصر ، بر 313 یار بودنشان آگاهند ؟!
|
|
۱۲:۱۸, ۲۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان !
چند روزیه که سؤالاتی ذهنمو مشغول کرده ، فکر کردم شاید اینجا مطرح کنم بحث خوبی باشه . سؤالاتم رو شروع میکنم : آیا 313 یار امام زمان (عجّل الله تعالی فرجه الشّریف) از قبل میدانند که جزو 313 یار هستند ؟! آیا قبل از ظهور ، امام زمان را در خواب یا بیداری ملاقات کرده اند ؟! روایاتی وجود دارند که نشان میدهند در روز ظهور ، 313 یار امام زمان به وسیله طی الأرض در مکّه (کنار کعبه) حاضر خواهند شد ! آیا نباید از قبل مطّلع باشند تا خود را برای حضور در مکّه آماده کنند ؟! (یعنی حسّی به آنها بگوید که زمان حضور در مکّه فرا رسیده )(یا برایشان الهام شود!) میدانیم که 313 یار امام زمان از انسان های عادی بوده و هیچ یک معصوم مطلق نیستند (مانند 72 یار امام حسین که به خاطر یاری امام عصر خود به درجه رفیعی رسیدند) و میدانیم که هر یک از این 313 نفر برای خود لشکری خواهند داشت ! سؤال اینجاست که ، 313 یار امام که از انسان های عادی هستند چگونه برای خود لشکر فراهم میکنند ؟! سؤال آخری که شاید ذهن بعضی ها را مشغول کرده اینست : آیا همه این 313 یار در یک بازه ی زمانی قرار دارند ؟! یعنی مثلاً کسی در 500 سال پیش زندگی کرده و از دنیا رفته و مقدّر شده که از 313 یار امام زمان باشد ، آیا با مرگش ، از لیست 313 یار حذف میشود ؟! یا در هنگام ظهور رجعت کرده و جزو 313 یار میباشد ؟! به امید ظهورش ![]() |
|||
|
|
۱۲:۴۳, ۲۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام اولا 313 یار امام زمان باید در یک زمان زنده باشند.یعنی نمیشود بگویم که در صد سال قبل 10 نفر بودند الان فلان نفر هستند وغیره که جمعشان میشود 313.نه باید حتما در یک زمان باشند. اما بنظر من کسی که لیاقت پیدا کرده که یکی از 313 نفر باشد حتما کمالات و حالات خاصی داشته و حتما امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)را زیارت کرده است. واما طبق روایتی که شنیدم زمانی که امام ظهور میکنند بین رکن و مقام می ایستند وندایی سر میدهند که فقط آن 313 نفر میفهمندو بدون اینکه کسی بفهمد از جمع خارج شده و به عزیز دل زهرا(سلام الله علیها) در مکه میپیوندند.بعد از آمدن 313 نفر حضرت ندای دل نشین "انا المهدی " را سر میدهند. به امید ظهور منتقم زهرا(سلام الله علیها) اللهم عجل لولیک الفرج
|
|||
|
|
۱۳:۱۵, ۲۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
با سلام . راستش بنده خودم میدونم یار ایشان هستم ( انشاالله ) اما هنوز مستندات کافی در دستم نیست . خودم اطلاع دقیقی ندارم . ![]() ![]() ![]() ![]() ( مزاحی بود و آرزویی که ای کاش برآورده بشه )
|
|||
|
|
۱۳:۴۰, ۲۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۵۹, ۲۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
عده ای از 313 نفر بر طبق روایات رجعتی هستند در بین 313 نفر، 50 زن وجود دارد 13 نفر از آنها رجعتی هستند که نامشان در روایات آمده در بین مردها هم به این افراد در روایات تصریح شده مالک اشتر نخعی، سلمان فارسی، اصحاب کهف پس در یک زمان زنده نیستند تمام 313 نفر چون یکسری از آنها رجعتی هستند حقیر تا کنون روایتی مبنی بر اینکه این 313 نفر میدانند که آن 313 نفر وعده داده شده هستند مشاهده نکرده ام در ضمن دوست عزیز ما همین الان کسانی را داریم که با حضرت حجت ارتباط دارند منظور تشرف حضوری نیست ربط معنوی پیدا کرده اند و قلوبشان با ایشان در ارتباط است به طور مثال علامه طباطبایی با برادرشان در تبریز (برادرشان در مسائل معنوی از ایشان به گفته ی خود علامه مبرز تر بوده اند) ارتباط داشته اند از طریق عالم قلب یا خودم از علامه حسن زاده ی آملی شنیدم که یه روز علامه با اهل خانواده بد خلقی کرده بودند و پشیمان شدند از اینکارشان از منزل رفتند به یک شهر دیگر که استادشان آنجا بوده در بدو ورود استاد علامه به ایشان گفته: این چه رفتاری است با خانواده میکنید با این اوصاف چگونه انتظار سلوک الی الله دارید!!!!!!!!!!!!!!! وقتی اولیای خدا اینچنین قلوبشان به هم مرتبط است و با خبرند از احوال یکدیگر آنها که گل سر سبد آفرینش هستند نیز.... در ضمن 313 نفر یار امام هستند و خودشان از خودشان الزاماً سپاه ندارند بلکه حضرت حجت پس از تشکیل سپاه هر یک از آنها را به فراخور به فرماندهی قسمتی و انجام اموری میگمارند بعلاوه هر کسی تقوای الهی پیشه کند خداوند فرقان (قوه ی تشخیص حق از باطل) به او میدهد بعلاوه هر کسی تقوای الهی پیشه کند در زمین به نور خدا سیر میکند یعنی خدا امور را برایش روشن میکند متأسفانه ما که از تقوا بی بهره ایم بسیاری از امور را آگاه نیستیم خدا به همه ی ما توفیق بندگی عنایت فرماید |
|||
|
|
۱۸:۵۸, ۲۷/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/دی/۹۰ ۲:۱۴ توسط montazer_rm.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۷/دی/۹۰ ۱۴:۵۹)علی 110 نوشته است: سلام به نام خدا سلام دوست عزیزم علی 110 هیچکدام از 313 نفر رجعتی نیستند اصلا قبل از ظهور هیچ رجعتی اتفاق نمی افتتد.تمام 313 نفر باید دریک زمان باشند. حضرت خضر وعیسی و بقیه 313 نفر در یک زمان زنده اند. اما اگر غیر از این هست آن روایات چی هستند. اما یارانی که بعد از ظهور رجعت میکنند: 1.گروه 27 نفره که عبارتنداز 7 نفر اصهاب کهف)و(15 نفر از قوم موسی)و(یوشع بن نون وصی حضرت موسی)و(مومن آل فرعون یا مقداد طبق روایتی)و(سلمان فارسی)و(ابودجانه انصاری)و(مالک اشتر) بحار ج53 ص90 2.برگشت 70 هزار صدیق از وادی السلام بحار ج52 ص390 3.برگشت عبدالله بن شریک به همراه 4 هزار نفر بحار ج53 ص76 4.برگشت مفضل به همراه 44 نفر از صحابه دلائل امامه ص248 5.برگشت بعضی از مومنین و منتظرین که قبل از ظهور از دنیا رفته اند بحار ج 53 ص92 6.برگشت کسانی که 40 روز دعای عهد را خوانده اند مفاتیح الجنان، دعای عهد 7.برگشت اسماعیل فرزند امام صادق(علیه السلام)به همراه 10 صحابه بحار ج53 ص76 با تشکر. اللهم عجل لولیک الفرج
|
|||
|
|
۱۹:۱۱, ۲۷/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/دی/۹۰ ۱۹:۱۲ توسط تفکر.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
جدا از این حرفها من دیدم که درباره دعای عهد نوشته بود که اگه چهل صبح بخونی حتی اگر بمیری بعد از ظهور حضرت از یاران اقا
میشوی. |
|||
|
|
۱۹:۱۳, ۲۷/دی/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
در روایات آمده است که در بین 313 نفر ، 50 زن وجود دارد
«و يجئي والله ثلاث مائه و بضعة عشر رجلا فيهم خمسون امرئة يجتمعون علي غير ميعاد» . سوگند به خد ا، سيصد و اندي نفر، بدون وعده پيشين گرد مي آيند در ميان آنان پنجاه زن است. «بحارالانوار»، 52: 223. و از میان این 50 زن ،13 زن رجعت کنندگان در زمان قیام قائمند! امام صادق فرمود: همراه قائم (آل محمد صلي الله عليه و آله وسلم ) سيزده زن خواهند بود. گفتم آنها را براي چه کاري ميخواهد؟ فرمود: به مداواي مجروحان پرداخته، سرپرستي بيماران را به عهده خواهند گرفت. عرض کردم: نام آنها را بفرماييد. فرمود: قنواء( دختر رشيد هجري)، ام ايمن، حبابه والبيه، سميه( مادر عمار ياسر)، زبيده ام خالد احمسيّه، ام سعيد حنفيه، صيانه ماشطه، ام خالد جهنّيه. و...(دلائل الامامة، ص260) صيانه ماشطه در زمان حضرت موسي ميزيسته است و مادر عمار ياسر در ابتداي بعثت به شهادت رسيد.حبابه در زمان علي عليه السلام و قنواء در زمان امام حسن و امام حسين عليه السلام و بقيه در زمانهاي ديگر زندگي ميکردهاند. اين گروه سيزده نفري، رجعت خواهند کرد و خداوند براي قدرداني از آنها، به برکت امام زمان آنها را زنده خواهد کرد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)

7 نفر اصهاب کهف)و(15 نفر از قوم موسی)و(یوشع بن نون وصی حضرت موسی)و(مومن آل فرعون یا مقداد طبق روایتی)و(سلمان فارسی)و(ابودجانه انصاری)و(مالک اشتر)