|
ورود خانم ها بدون چادر در این رستوران ممنوع می باشد!
|
|
۲۳:۳۵, ۲۷/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۰ ۱۸:۳۹ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سرویس گزارش جهان ـ اینجا تهران است، پر از جمعیت و هیاهو ، پر از آدم هایی از جنس مختلف و با سلایق و افکار و ایده های گوناگون، پر از رستوران، پارک، سینما، تئاتر، فرهنگسرا، ورزشگاه و ...؛ و ما باز هم هر جمعه بعد از ظهر نالانیم که جایی برای رفتن و تفریح کردن نداریم. خیلی وقت ها حتی می دانیم که دوست داریم کجا برویم یا چه کار کنیم اما متاسفانه فضای باب سلیقه و در شان خودمان و گاهی هم متناسب جیبمان سراغ نداریم. در این مایه مباهات است که برخی افراد مبتکر و متدین آستین بالا زدند و با چشم پوشی از بخشی از درآمد خود، شرایطی خاص برای مردم متدین و مذهبی فراهم کرده اند. رستورانی متمایز در راه است. شاید برای شما عجیب باشد که چرا جهان نیوز از یک رستوران گزارش تهیه کرده است. پاسخ خیلی روشن است. در شرایطی که برای یک وعده غذای ساده همراه با خانواده مان مجبوریم ساعت ها در شهر بچرخیم و از این و آن بپرسیم که کجا فضای مناسبی برای حضور خانواده ما دارد، اطلاع رسانی درباره یک رستوران با شرایط ویژه برای خانواده های متدین و مذهبی حتما جز وظایف اطلاع رسانی ما است. ![]() چه آنکه امروز کسی پیدا شده که با شجاعت و جسارت رستورانی راه اندازی کرده است و از بخش قابل توجهی از درآمد خود گذشته است تا مکانی آرام و با امنیت روانی برای خانواده های مکتبی و متدین فراهم سازد. اگرچه فعالیتش را از حدود یک ماه قبل شروع کرده اما قرار است در بیست و دوم بهمن امسال رسما افتتاح شود. آماده سازی فضای رستوران که بخشی از یک مجموعه تالار و باغ و رستوران است حدود یک سال و نیم زمان برده است و حالا اولین رستوران شهر است که تنها میزبان خانم های محجبه میشود و شرط ورود به آن چادر به سر داشتن است. نام این رستوران را دهکده سلامت گذاشته اند به این امید که فضای سلامتی باشد برای گذران لحظه های خوبمان؛ مدیر این رستوران می گوید خواسته دینی ادا کرده باشد به آنهایی که روزی فرزندی، برادری یا پدری از دست دادند که این خاک را حفظ کرده باشند. همان هایی که امروز در خیابان و پارک و رستوران و ... در میان ما احساس غریبی می کنند. به همان ها ـ که خدایمان نیاورد اگر ما را ببینند و در دل بگویند حیف از جوانانی که رفتند تا ما بمانیم ـ ادای دینی به اندازه ساختن فضایی در شان خانواده هایشان. این رستوران ۴۵۰ نفر ظرفیت دارد ، در محوطه درختکاری شده ، استخری تعبیه شده که در تابستان پر از ماهی خواهد شد، گاز کشی شده و آماده نصب باربیکیو است، گویا فضای بازی بچه ها هم به این مجموعه اضافه خواهد شد. مدیریتش را کسی بر عهده دارد که میگوید در ۵۰ کشور دنیا کار کرده و خوب این کار را بلد است. اینکه شرط حجاب استقبال از رستوران را بیشتر میکند یا کمتر برایش مهم نیست. به این حرکت اعتقاد دارد و کاش همه ما برای اعتقاداتمان قدمی برداریم. ![]() دهکده سلامت و امثال آن باید باشد تا اگر خواستیم شبی را با عزیزانمان به خوشی گذرانیم جایی باشد که از خنده های بلند کسی، شلوار پاره آن دیگری، رنگ و مدل موی کنار دستی و ... حرص نخوریم. جایی در این پایتخت باشد که با چادر یا بی چادر کسی نگاه سنگینی به دیگری نکند. جایی باشد که آدم هایی از جنس خودمان ببینیم. آدرس رستوران: سعادت آباد-میدان فرهنگ-بلوار ۲۴ متری -مجتمع فرهنگی دشت بهشت (دهکده سلامت)
![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۲۸, ۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۵/بهمن/۹۰ ۰:۰۹)Vblock نوشته است:(۴/بهمن/۹۰ ۲۳:۴۷)shafagh_mah نوشته است: عزیزم کجاش نژاد پرستیه؟ بدترین شکل برداشت رو مثل این که شما داشتید ایجاد فضای مناسب و اسلامی نژاد پرستیه ؟ تازه اگه حق هم با شما باشه میشه هم فکر پرستی که کار درستیه ؟ راستی شما چادری بودن رو هم سطخ با کفش های لنگه به لنگه قارار میدید؟ |
|||
|
|
۱:۴۰, ۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
نقل قول:به اين ميگن نژاد پرستي تو قرن بيست و يكم! کلا قانون لزوم حجاب در قوانین نظام جمهوری اسلامی تعریف شده.تو همین تالار هم راجع بهش بحث شده. حالا یه نفر اومده داره واقعا به این کار عمل میکنه. این بده ؟؟ |
|||
|
|
۱:۴۱, ۵/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۰ ۱:۴۲ توسط Vblock.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۵/بهمن/۹۰ ۱:۲۸)7zahra7 نوشته است: بدترین شکل برداشت رو مثل این که شما داشتید ایجاد فضای مناسب و اسلامی نژاد پرستیه ؟خير بنده كه عرض كردم اشتباه از من بود. بسيار سطحي و فوري برداشت كردم و نوشتم چون در وهله اول مني كه ادعاي ازادي دارم چطور همچين چيزي رو پيش چشمم نژاد پرستانه توصيف كردم اخه! اينم ازاديه ديگه. بازم ميگم اشتباه از من بوده. بله براي من جفتشون جزوء اشياست (۵/بهمن/۹۰ ۱:۴۰)only_y2d نوشته است: کلا قانون لزوم حجاب در قوانین نظام جمهوری اسلامی تعریف شده.تو همین تالار هم راجع بهش بحث شده. حالا یه نفر اومده داره واقعا به این کار عمل میکنه. این بده ؟؟خير. من عرض كردم كه اشتباه از من بوده. البته در كل قوانين گاها نياز به اصلاح دارند. |
|||
|
|
۱:۵۲, ۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
این قانون به دستور امام بود.
نحوه تایید کردنتونم نشان از اینه که حرف های ما رو بدون هیچ بحثی تایید می کنید که یعنی ما بدون هیچ منطقی داریم با شما حرف میزنیم و شما هم حرف های یه آدم بی منطق رو فقط تایید میکنید تا بحث را ادامه ندهید و شما به خاطر بی منطقی ما کوتاه آمدید.بله منم میگم این کارش اشتباه بوده و آدم نژاد پرستیه. شما راست میگی. |
|||
|
|
۱:۵۹, ۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۵/بهمن/۹۰ ۱:۵۲)only_y2d نوشته است: نحوه تایید کردنتونم نشان از اینه که حرف های ما رو بدون هیچ بحثی تایید می کنید که یعنی ما بدون هیچ منطقی داریم با شما حرف میزنیم و شما هم حرف های یه آدم بی منطق رو فقط تایید..نه ديگه در اشتباهي دوست من منظور من به هيچ وجه اين نبود من دو خط بالاتر گفتم كه: چون در وهله اول مني كه ادعاي ازادي دارم چطور همچين چيزي رو پيش چشمم نژاد پرستانه توصيف كردم اخه! اينم ازاديه ديگه. بازم ميگم اشتباه از من بوده. نميدونم چطور شفاف تر از اين بگم اما من اشتباهي كه كردم اين بود كه سطحي فكر كردم روش و جواب دادم. ميدوني چي ميگم كه؟ من نصف پست هام در مورد اينه كه بابا دختر و پسر بايد ازاد باشن و .... اما اينجا كه رسيد سطحي نگري كردم خوب وقتي من ازادي دختر و پسر رو تو جامعه قبول دارم و ميخوام تو يه جامعه ازاد زندگي كنم خوب اين رستواران يا حالا انواع ديگش هم جزو ازادي هاي بقيه اشخاص جامعست و من نميتونم سد راه بشم كه.... متوجه منظورم شدي؟ |
|||
|
|
۲:۰۰, ۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
اول کلام یک تشکر ویژه از دوستمون جناب vblock به خاطر شیوه بحث و ظرفیت بالای ایشون.
نقل قول:تعريف من نيست يه چيز كلي هست.اما با این قسمت مخالفم ![]() یعنی مدرک تحصیلی یه جور نژاد پرستی حساب میشه؟ |
|||
|
|
۲:۱۰, ۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۵/بهمن/۹۰ ۲:۰۰)shafagh_mah نوشته است: اول کلام یک تشکر ویژه از دوستمون جناب vblock به خاطر شیوه بحث و ظرفیت بالای ایشون.خواهش ميكنم قابلي نداشت بازم لازم بود بگيد بدم خدمتتون حرف حساب كه ديگه شوخي و ظرفيت سرش نميشه كه!اشتباه ميكني ديگه! نگا از ظرفيت ما سوء استفاده ميكنيدا! بستگي به حالتش داره. اگر در جهاتي استفاده بشه بله از مدرك تحصيلي هم ميشه استفاده نژاد پرستانه كرد. از بيماري افراد هم ميشه استفاده نژاد پرستانه كرد. كليت نژاد پرستي اينه كه شما يا گروه شما يك يا چند ويژگي يا صفت برتري نسبت به افراد ديگه داره. مثلا از نظر مالي يا قد يا صيرت و .... و از اون ويژگي ها براي جداسازي اشخاص و عبور از يك فی*ل*تر/ينگ خاص استفاده ميكنه. و گرنه هيچ چيز در جاي خودش نژاد پرستانه نيست. همين رنگ پوست مگه فرقي ميكنه؟ سفيد / سياه / زرد و ... اما ميتونيم با نگرش نژاد پرستانه بكنيمش يه پتك. |
|||
|
|
۲:۱۶, ۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
دوست محترم و منطقی
vblockعزیز... من فکر میکنم نژاد پرستی صرفا به نوع نژاد و رنگ پوست انسانها بر میگرده. اما مذاهب و آئین ها بحثشون جداست و فکر نکنم راعایت یک سری نکات در این زمینه ها نژاد پرستی محسوب بشه. مثلا یه کافر اجازه نداره وارد مساجد یا اماکن متبرکه بشه. این بر میگرده به اعتقاد و نحوه ی تفکر... هیج کجای اسلام نداریم که سیاه پوستان حق ورود به مسجد رو ندارند! به محض اینکه یه شخص کافر با هر نژاد و رنگ پوستی مسلمان بشه دیگه اون حرمت وارد نشدن به مسجد از بین میره... یه مثال واضح تر... وقتی توی هند کسی میمره جنازشو آتیش میزنن، که این کار توی ایران علاوه بر حرام بودن بی احترامی به جنازه هم محسوب میشه! اما ما حق نداریم بگیم هندی ها حق آتش زدن جنازه هاشونو ندارن! چون این اعتقاد و باورشونه... و فکر میکنم احترام گذاشتن به عقاید انسانهای دیگه با عقاید مخالف با ما یک جور رفتار انسانیه! و نژاد پرستی نیست... همه جای دنیا همینه... و اگر کسی این مسئله رو قبول نداشت حتما یه مسئله ای هم به نام اعتقاد پرستی مطرح میشد و مورد مذمت قرار میگرفت... |
|||
|
|
۲:۱۹, ۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
خوب همین دیگه،بستگی داره ما چطور به موضوع نگاه کنیم.
یک موضوع خوبی مثل مدرک رو هم میشه پتک کرد و زد توی سر بقیه. اما مدرک گرفتن کار بدیه؟خوب نه. نژاد پرستی با دسته بندی فرق می کنه، بیشتر هم در مورد نژاد دیده میشه نه گروه. کسی که به دلیل رنگ پوست خودشو برتر بدونه نژاد پرسته،نه کسی که می خواد یه محیط با سلیقه خودش درت کنه. ارادتمند شما. |
|||
|
|
۲:۳۰, ۵/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۹۰ ۲:۳۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
کاربران گرامی
لطفا اگر پست توهین آمیزی مشاهده فرمودید اطلاع بدهید . به بحث بپردازید .دوستانی که مفهوم نژاد پرستی را هم اشتباه برداشت کرده اند لطفا به جای فرافکنی به مفهوم آن مراجعه بفرمایند و از فرافکنی بپرهیزند . نژاد چیست . پرستش چیست. نقل قول: نمی خواهید نتیجه بگیرید که علاقه به چادر ، نژاد پرستی هست!؟!. گاهی سکوت کردن از زدن حرف های بی مورد خیلی بهتر است . حرف نزنیم که فقط یک چیزی گفته باشیم . حرف مفید بزنیم . لطفا پستهای مشکلدار را اطلاع دهید . جدل های بی مورد و اسپم ها ویرایش خواهد شد . ایجاد نفرمایید که حذف خواهد شد . اخطار اول! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خانم نامداری! چادر شما بوی نفاق و دروغ میدهد… + عکس | Jim.m | 55 | 30,196 |
۹/مهر/۹۴ ۱۴:۲۴ آخرین ارسال: MohammadSadra |
|
| *** آیا چادر حیا می آورد یا حیا چادر ؟؟؟؟؟ (مشارکت کنید) *** | أین المنتظر | 38 | 18,588 |
۲۴/شهریور/۹۴ ۲۱:۳۲ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|

![[تصویر: 01.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7264773759/01.jpg)
![[تصویر: 02.jpg]](http://s1.picofile.com/file/7264774301/02.jpg)
![[تصویر: 03.jpg]](http://s2.picofile.com/file/7264775264/03.jpg)

حرف حساب كه ديگه شوخي و ظرفيت سرش نميشه كه!