کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 3.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درد دل یک جوان 20 ساله
۲۳:۰۵, ۲۰/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۰ ۲۳:۰۶ توسط Aleyasin.)
شماره ارسال: #1
آواتار
Blushاول باید بگم که این حرف من نیست و از سایت انصار حزب الله کپیش کردم و برای شما قرار دارم ولی میدونم که حرف دل خیلی از پسران جوان است.Big Grin
عزیزان جان هر کسی که دوست دارین یه وقت سوء تفاهم پیش نیاد بگین حرف دل خوده این کار برست ببینید اینهم آدرسش:Cool
http://www.yalasarat.com/vdcd2k0n6yt09.a2y.html

پدران ارجمند! هر روز وضع پوشش و آرايش زنان و دختران در خيابانهاى مملكت اسلامى زننده‏تر و تحريك كننده‏تر مى‏شود و اين وسط شماييد و دلمشغولى‏هاى اقتصادى سياسى‏تان و من و امثال من هم دست به گريبان با شيطان و فتنه‏هاى آن به امان خدا رها شده‏ايم!

مقامات مسوول!!!
اينجانب يك پسر دانشجوى ۲۰ ساله هستم! پدر و مادر به من حلال و حرام را آموخته‏اند و خودم هم چيزهايى در خصوص احكام و ديانت ياد گرفته‏ام! آنچه مى‏نويسم حرف من نيست كه وصف حال هزاران جوان مثل من است!

آقايان! هر چه باشد شما حكم پدر ما را داريد! و آدم اگر با پدرش درد دل نكند و راه چاره نخواهد پس يقه چه كسى را بگيرد! خودتان مى‏دانيد اوج نيروى شهوت در جوانى است و هنگامى كه جوانى مثل من (كه به دليل مشكلات متعدد اقتصادى تا چند سال بعد خواب ازدواج را هم نمى‏توانم ببينم!)

روزانه با صدها صحنه شيطانى مواجه مى‏شوم چه بايد بكنم؟ به بركت تساهل و تسامح شما اوضاع بى‏حجابى و فتنه‏گرى در خيابانهاى مملكت هر روز زننده‏تر از ديروز است! شايد شما وقت نداريد كه نگاهى به اوضاع خيابانها بيندازيد! و شايد هم شيشه‏هاى دودى خودروهاى پلاك قرمزتان اجازه امكان تماشاى واقعيت را شما سلب كرده است!

پدران ارجمند! هر روز وضع پوشش و آرايش زنان و دختران در خيابانهاى مملكت اسلامى زننده‏تر و تحريك كننده‏تر مى‏شود و اين وسط شماييد و دلمشغولى‏هاى اقتصادى سياسى‏تان و من و امثال من هم دست به گريبان با شيطان و فتنه‏هاى آن به امان خدا رها شده‏ايم!

آخر چرا بايد دختران دانشجو اجازه پيدا كنند با زننده‏ترين پوشش و تحريك كننده‏ترين آرايش به دانشگاه (از دولتى گرفته تا آزاد و غير انتفاعى و علمى كاربردى و...) بيايند و كسى به سايه آنها هم چپ نگاه نكند؟ راستى اگر شما عاليجنابان جاى ما بوديد چه مى‏كرديد؟ نكند نعوذبالله حضرت يوسف مى‏شديد؟ كه اگر اين گونه بود و شما قدرتش را داشتيد ما نه تقواى شما را داريم و نه قدرت شما را! به نظر شما جوانى مثل من تا كى مى‏تواند در مقابل وسوسه‏هاى شيطانى مقاومت كند! وقتى بيش از پنجاه، شصت درصد همكلاسان ما (كه روزانه تا هشت يا نه ساعت وقت‏مان به صورت مشترك در كلاس درس و آزمايشگاه و محوطه دانشگاه مى‏گذرد) مبتلا به بى‏حجابى و رفتار زننده و آرايش محرك باشند و هر ثانيه بر آتش شهوت بنزين بپاشند كدام انسان عادى قادر به مقاومت خواهد بود كه از من و امثال من توقع عفت و پاكدامنى و تقوا داريد! كجاى عقل و منطق و شريعت نوشته‏اند كه هر لحظه به آتش شهوت دامن بزنيد و بعد از جوان توقع پاكى داشته باشيد!

گاه بى‏گاه خبر سقوط برخی را در دام شهوت مى‏شنويم! و اين يعنى حتى تاهل و سن بالا و آبروى اجتماعى هم نمى‏تواند هميشه در مقابل وسوسه‏هاى شهوت مقابله كند! پس چگونه من جوان مقاومت كنم! و تا كى! آيا اميدى به اصلاح هست؟ الان دو سال از حضور من در دانشگاه (كه دولتى هم هست!) مى‏گذرد اما هر چه كرده‏ام نتوانستم معنويت قبل از دانشگاه را هم حفظ كنم! باور كنيد شما هم اگر جاى من باشيد و روزانه با صدها مدل رنگارنگ و شيطانى از بى‏حجابى در كوچه و خيابان و دانشگاه برخورد كنيد بالاخره در يك مورد هم كه شده تسليم شيطان خواهيد شد و به گناه تن خواهيد داد!خواه گناه چشم باشد خواه گناه همكلامى با نامحرم و خواه...!

در اين ميان اگر خيلى قدرتمند باشم و هنرمند، تمام فكر و ذهنم مشغول اين است كه چگونه از دامهاى شيطان فرار كنم!

خدا وكيلى ديگر توان و نيرويى براى من و امثال من باقى نمى‏ماند تا به توليد علم فكر كنيم يا عدالتخواهى يا مقابله با مفاسد اقتصادى يا...!

آقايان مسوولين! شمايى كه احتمالا خود و اهل بيتتان همگى ملبس به زره پولادين تقوا هستيد و اوضاع افتضاح فساد و بى‏حيايى فزاينده در مملكت و دانشگاهها دل و دامن پاكتان را آلوده نمى‏كند! فكرى به حال من و امثال من بكنيد!

من و امثال من آدمهايى هستيم معمولى كه دوست داريم از خدايمان اطاعت كنيم! اما اگر روزانه در مقابل صدها وسوسه قرار بگيريم و فقط در يك يا دو مورد شكست بخوريم آنگاه ديگر پس از چهار سال حضور در دانشگاه دين و ايمانى برايمان باقى نخواهد ماند و شما هم در اين گناه با ما شريك هستيد! شمايى كه ادعاى اصولگرايى مى‏كنيد و با راى مردم و به اميد اصلاح وضع مملكت به قدرت رسيده‏ايد اما نسبت به هجوم روزافزون گناه و فساد به قلب و روح جوانان مملكت بى‏توجهيد!شما كه با بى‏خيالى و تساهل زمينه گناه و بى‏عفتى در دانشگاهها و كوى و برزن مملكت را فراهم آورده‏ايد! شما كه در مقابل ممنوعيت قليان و تغيير ساعت بانكها واكنش نشان مى‏دهيد اما در مقابل هتك روزانه حرمت احكام الهى چشم فرو مى‏بنديد! خدا كند كه توجيهات شما در قيامت به كارتان بيايد! وعده شما و من و امثال من در پل صراط!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، أین المنتظر ، میثاق ، محمود ، sadegh-a ، Admirer ، میلاد.م ، محمداحسان ، Reza2035 ، Agha sayyed ، hesam110 ، fazel ، zarati313 ، sarbaz 313 ، Hadith ، fereydun ، rastin ، aliakbar ، محب الزهرا ، mahdiyar ، ELENOR ، محیصا ، areobarzan ، MESSENGER ، EMPERATOR ، montazer ، saloomeh ، جوینده حق ، Havbb 110 ، mahdyshr ، حسن عزتي ، تازه مسلمان ، soldier ، hamed313 ، stranger00 ، ST92 ، shafagh_mah ، یاران مهدی ، aghah ، حسن.س. ، fardinho ، MohammadSadra ، ساقی ، راحیل ، parisan ، 7parsa4 ، mhvvhm ، yamin ، محمدصالح ، ema1392 ، یاســین ، freemind ، sati.h ، N.Mahdavian ، آرین (الهه.ع) ، خادم الامام ، asire entezar ، Dragonborn ، ثامن ضامن ، M03TAFA ، MAHDI59 ، فدک زهرا ، mrfarzadj ، منتظر72 ، azade ، Farzaneh ، انتخاب ، karimjannat ، السا

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۴۴, ۳۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #41
آواتار
(۲۹/آذر/۹۰ ۱۲:۴۵)ema1392 نوشته است:  چند تا حرف دارم
اول با پسراي گل : لطفا خانوما نخوننAngry
پسرا چشماتون رو ببنديد ، شايد اين دنيا خيلي چيز ها براي ديدن داشته باشه ولي مطمئنا هر چيزي ارزش ديدن نداره .
فرداي قيامت بايد به خدايي كه خودش نعمت چشم رو به ما داده جواب پس بديم از شرم تو اون روز بترسيم .
با نگاه كردن به غير از متلاشي شدن خانواده اتفاق ديگه اي نمي افته .

خانوماي گرامي : لطفا آقايون نخوننAngry
نياز به ديده شدن و محبت ديگران بسيار خوبه ولي نه به بهاي از دست دادن جامعه ي سالم .
اگه جامعه ناپاك بشه اولين كسايي كه ضرر ميكنن همين خانوما هستن كه هيچ وقت در امنيت نخواهند بود و هميشه در ترس از حمله ي افراد هرزه شده توسط خودشون خواهند ماند .
شما گناهتون اگه به خاطر بيرون گذاشتن دو تا تار مو بود بايد مطمئن بوديد كه خدا شما رو خواهد بخشيد ؛ اما شما با بيرون گذاشتن موهاتون و بقيه رفتار هاي غير مشروع ، افراد زيادي كه در مقابل هجوم حملات دشمن بر له اونها استقامت كردند رو ، يا آزرده خاطر ميكنيد و اونها رو به سختي بيشتر ميندازيد و يا كساني كه ايمان سستي دارند رو از راه به در ميكنيد .
بترسيد از اين گناه كه شيطان اون رو بر عهده گرفته !!!!!!!

به عموم :Cool
گناه باعث فروپاشي زندگي انسان ميشه .
مخصوصا وقتي اين گناهان جنسي باشن درست كانون خانواده رو نشونه ميگيره !! اما چجوري ؟!
هر فرد مطمئنا زيبايي هايي و زشتيهايي داره وقتي با كسي دوست ميشيم زيبايي هاي اون رو ميبينيم ولي به علت وجود نداشتن هر گونه قيد و بندي ( عقد نامه ) به خاطر زشتي هايي كه در اون فرد ظاهر ميشه از هم ديگه بدشون مياد .
بعد از مدتي كه كس ديگه رو پيدا ميكنيم ممكنه بسياري از خوبي هايي كه در فرد قبلي بوده ( اخلاق ، زيبايي ، صدا ، اندام ، خوش صحبتي و .... ) در اين يكي نيست و ما بعد از دوستي متوجه اين اخلاقها ميشيم و دوباره همون اتفاق قبلي يعني جدايي بدون قيد و بند اتفاق ميافته و به همين صورت ادامه پيدا ميكنه تا ازدواج كنيم .
ديگه خودتون ميدونيد بعد از ازدواج چي ميشه !!!
طرف هميشه خودش رو سرزنش ميكنه كه كاش فلان كس رو ميگرفتم اون فلان اخلاقش خيلي بهتر از اين بود و اينطوري ميشه كه زندگي ها به راحتي از هم ميپاشن !!Sad

سلام بابا نمیشه سرپایین راه رفت این قدر این موعضل رخنه کرده که زیادن بدحجاب ها ولی اخرشو خوب گفتی ازدواج برای نیاز جنسی نیست ولی اولین کشنده دوطرفه ولی امام صادق گفتند یک شب بدون همسرم نمی خوابم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، mhvvhm
۲۱:۱۹, ۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #42
آواتار
به عنوان یه دختر میگم...
به شخصه از دیدن خیلی از پوشش ها تو خیابون خجالت زده میشم!
یکی نیست بگی زن/دختر حسابی!
نمی خوای چادر سرت کنی، خب نکن!
اما این دیگه چه وضعشه؟؟؟؟Sad
دو هفته پیش تو ایستگاه اتوبوس بودیم، یه دختر رو دیدیم که....
من هر چی سعی میکردم نمیتونستم بهش نگاه نکنم! شوکه شده بودم!
همون لحظه به دوستم گفتم چه توقعی میشه از پسرها و مردها داشت که نگاه نکنن!؟Huh
برادرای خوبم
من به عنوان خواهر کوچیکتون ازتون معذرت میخوام!
معذرت میخوام که هر روز باید کسانی رو از جنس من ببینید که گوهر وجودیشون رو گم کردن...
معذرت میخوام که هر روز باید با نفس درونتون به خاطر کسانی از جنس من در جنگ باشید...
من به جای تمام اون اشخاص شرمنده م...
و دعا میکنم خدا پاکی و مردونگیتون رو براتون حفظ کنه...
خواهرای گلم
میدونم که سر کردن چادر تو دمای 45 درجه یعنی چی!
میدونم سر کردن چادر و نگه داشتن کیف و کوله و آرشیو و بغل کردن بچه و ....... تو هوای بارونی و زمین گلی یعنی چی...
اما به خدا ارزششو داره!
ارزش حفظ شدن ارزش خودتون! ارزش حفظ شدن حریم زندگیتون! ارزش حفظ کردن زندگی دیگران....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، Mohammad Trust ، yashar1374 ، mhvvhm ، Dragonborn ، sadegh-a ، فاطمه خانم ، shafagh_mah ، ترنم ، فدک زهرا ، rastin ، مجید املشی ، mahpare
۲۲:۱۹, ۸/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۹۰ ۲۳:۴۸ توسط yashar1374.)
شماره ارسال: #43
آواتار
دوران الان ، دوران جنگ نرم است و انسان بايد ( و بايد ) بداند كه چگونه جنگ كند ، بايد بداند حملات ش.م.ر جنگ نرم ، چه است ، بايد بداند كه اسلحه ي جنگ نرم ، چه است مگر نه يا شيميايي ميشود يا ميميرد و گونه اي ميميرد كه شهيد نمي شود و گونه اي افسوس ميخورد كه تا ابد يادش نرود و در آن روز بگويد كه چه راحت بهشت را از خود دور كرده . Confused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Dragonborn ، sadegh-a ، فدک زهرا
۰:۰۵, ۹/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #44
آواتار
هــــــــــــــــــــــی از این معضلات نگید که دلمون خونه....
امیدوارم هیچوقت گذارتون به اتبوس های حمل دانشجویان غیر محترم قزوین به تهران و بالعکس نیفته....که انقدر صحنه های زننده توش هست که جز شیشه بغل دستیت همدرده دیگه ای نداری....

واقعا واسه قشر دانشجو های اینجوری متاسفم...ما ایرانیا خدای افراط و تفریطیم که جنبه هیچ چیز رو نداریم فقط متوقعیــــمAngry
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، Dragonborn ، sadegh-a ، yashar1374 ، آرین (الهه.ع) ، mhvvhm
۲۱:۴۰, ۱۰/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #45
آواتار
(۸/بهمن/۹۰ ۲۱:۱۹)آرین (الهه.ع) نوشته است:  به عنوان یه دختر میگم...
به شخصه از دیدن خیلی از پوشش ها تو خیابون خجالت زده میشم!
یکی نیست بگی زن/دختر حسابی!
نمی خوای چادر سرت کنی، خب نکن!
اما این دیگه چه وضعشه؟؟؟؟Sad
دو هفته پیش تو ایستگاه اتوبوس بودیم، یه دختر رو دیدیم که....
من هر چی سعی میکردم نمیتونستم بهش نگاه نکنم! شوکه شده بودم!
همون لحظه به دوستم گفتم چه توقعی میشه از پسرها و مردها داشت که نگاه نکنن!؟Huh
برادرای خوبم
من به عنوان خواهر کوچیکتون ازتون معذرت میخوام!
معذرت میخوام که هر روز باید کسانی رو از جنس من ببینید که گوهر وجودیشون رو گم کردن...
معذرت میخوام که هر روز باید با نفس درونتون به خاطر کسانی از جنس من در جنگ باشید...
من به جای تمام اون اشخاص شرمنده م...
و دعا میکنم خدا پاکی و مردونگیتون رو براتون حفظ کنه...
خواهرای گلم
میدونم که سر کردن چادر تو دمای 45 درجه یعنی چی!
میدونم سر کردن چادر و نگه داشتن کیف و کوله و آرشیو و بغل کردن بچه و ....... تو هوای بارونی و زمین گلی یعنی چی...
اما به خدا ارزششو داره!
ارزش حفظ شدن ارزش خودتون! ارزش حفظ شدن حریم زندگیتون! ارزش حفظ کردن زندگی دیگران....

و صد البته من هم از تمام خواهران پاکم معذرت میخوام به خاطر نگاه های هرزه ای که شما رو عذاب میده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آرین (الهه.ع) ، mhvvhm ، yashar1374 ، ترنم ، Mohammad Trust ، فدک زهرا ، rastin
۰:۳۹, ۱۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #46
آواتار
همه از دانشگاه دل پر دارن ! ما كه درس رو اين ترم تموم كرديم نميگيم كه درس تموم شد داريم ميگيم از دست اين وسوسه هاي شيطاني و يك عده آدم عقده اي خلاص ميشيم ولي آيا از در دانشگاه بيايم بيرون همه چي حله ؟ همونايي كه دانشگاه دارن وقت گذراني ميكنن بيرون نميان ؟ بحث دانشگاه و كلاس درس نيست بحث جامعه ست . اين درد ، درد دانشگاه نيست درد كل جامعه ست . وقتي از خونه ميايم بيرون تا وقتي برميگرديم در تير رس شيطان خواهيم بود ، حالا بايد به كل جامعه فكري كرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، Mohammad Trust ، فدک زهرا ، آرین (الهه.ع)
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا