|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 63 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۳:۲۴, ۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #621
|
|||
|
|||
|
فقط آمدم عرض ادبی کنم مولا جان بگویم که هستم... بودن چگونه ام چه اهمیتی دارد وقتی خبر از چگونگی بودنتان نداریم٬ هستم و ای کاش چشمانم میتوانست نظاره گرت باشد تا شاید دل غمینم و روح خسته ام آرام گیرد. فدای گل نرگس٬ فدای دل غمینت مولای من. هر چه هم بگوییم و بخوانیم و دیوانه وار زاری کنیم٬ باز عاجزیم از درک وجودت... ای کاش بودی که میدانم هستی ولی ... کاش این کلمه وجود نداشت "" کاش"" برای آمدنت زمزمه می کنیم: اللهم کن لولیک الحجة ابن الحسن...
|
|||
|
|
۱۲:۲۰, ۸/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #622
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
باکدام ابرویی روز شمارش باشیم عصر هامنتظر صبح بهارش باشیم این همه لاف زدن ومدعی اهل ظهور پس چرانیامدکه کنارش باشیم سالها منتظرسیصدو اندی مرداست انقدرمردنبودیم که یارش باشیم ماچرا؟ خوبترینها به فدای قدمش حیف اونیست که مامیثم دارش باشیم اگرامدخبررفتن مارابدهید به گمانم بنانیست کنارش باشیم اللهم عجل لولیک الفرج. |
|||
|
|
۹:۰۸, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #623
|
|||
|
|||
|
گفتم كه در فراقت عمریست بیقرارم.گفت از فراق یاران من نیز بیقرارم گفتم بجز شما من فریادرس ندارم.گفتا به غیر شیعه من نیز كس ندارم گفتم كه شیعیانت جمع اند به یاری تو.گفتا به چشم گریان من لحظه میشمارم گفتم كه ای امامم از ما چرا نهانی.گفتا به چشم محرم همواره آشكارم تعجیل در فرج آقا صلوات |
|||
|
|
۱۱:۳۴, ۱۹/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۱ ۱۱:۴۳ توسط somayeh.)
شماره ارسال: #624
|
|||
|
|||
|
یا حنان
ای سفر کرده موعود بیا که دلم در پی تو در به در است اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۹:۴۴, ۲۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #625
|
|||
|
|||
|
مهدی نظری بنما برشیعه دراین وادی،
گردیده عدو کفتار، ازبهرشکار انگار |
|||
|
|
۱۶:۲۹, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #626
|
|||
|
|||
|
کجاست جای تو در جملهی زمان؟ که هنوز... که پیش از این؟ که هماکنون؟ که بعد از آن؟ که هنوز؟ و با چه قید بگویم که «دوستت دارم»؟ که تا ابد؟ که همیشه؟ که جاودان؟ که هنوز؟ سؤال میکنم از تو: هنوز منتظری؟ تو غنچه میکنی این بار هم دهان، که هنوز چهقدر دلخورم از این جهان بیموعود از این زمین که پیاپی... از آسمان که هنوز... جهان سهنقطهی پوچیست خالی از نامت پر از «همیشه همینطور»، از «همان که هنوز» ولی تو «حتماً»ی و اتفاق میافتی ولی تو «باید»ی، ای حسّ ناگهان! که هنوز... در آستان جهان ایستاده چون خورشید همان که میدهد از ابرها نشان که هنوز... شکسته ساعت و تقویم پارهپاره شده به جستوجوی کسی آنسوی زمان، که هنوز... محمد سعید میرزایی |
|||
|
|
۲۲:۲۱, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #627
|
|||
|
|||
|
تو مي آيي و انتظار از لغت نامه ها پاك مي شود
|
|||
|
|
۱۴:۲۸, ۲۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #628
|
|||
|
|||
|
منم که بی تو نفس می کشم زهی خجلت
|
|||
|
|
۲:۰۶, ۲۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #629
|
|||
|
|||
|
من شب ظلمانی استم تار تار انتظارم انتظارم انتظار منتظر بودن عبادت کردن است با خیال دوست عادت کردن است
|
|||
|
|
۱۹:۲۴, ۲۹/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/خرداد/۹۱ ۱۹:۲۷ توسط حسنیه.)
شماره ارسال: #630
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
جمـعـــــه بـه جمـعــــه، اقامـــه می بنـــدم نمـــاز آیـــات را... بـــــرای خورشیـــــــدی کــه ظاهـــــــر نیـــســت! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |