|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 64 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۱۵, ۳۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #631
|
|||
|
|||
|
أَلا إِنَّ خاتَمَ الْأَئِمَةِ مِنَّا الْقائِمَ الْمَهْدِىَّ آگاه باشيد! همانا آخرين امام، قائم مهدى از ماست. خطبه غدیر
|
|||
|
|
۱:۲۶, ۳۱/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۱ ۲:۰۳ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #632
|
|||
|
|||
|
مـا حلقه اگــر بـــر در مقصود زدیـم از بـــنـدگی حضـرت معبـود زدیم
این الفت ما به دوست امروزی نیست یک عمر دم از مهدی موعود زدیم … ای دلــشده ای که یار مهدی باشـی یک عمـر در انتظار مهـدی باشــی امروز درین جمــــع مشو غافـــــــل ازو شاید که تو در کــنار مهدی باشـی |
|||
|
|
۸:۵۲, ۳۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #633
|
|||
|
|||
|
ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی
دل بی تو به جان آمد وقت است که بازآیی |
|||
|
|
۱۲:۳۹, ۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #634
|
|||
|
|||
|
السلام عليک يا بقيه الله امام محبوبم، نديده دل به تو سپردم و در ديدن، جان را . بارها دست دل را گرفته و او را به هر کوي و برزني که نشاني از تو دادهاند، کشاندم. به هر سو نظر افکندم و پرنده دلم را به هواي تو پرواز دادم. [b]گفتهاند ميآيي. نکند آمدنت فراتر از پيمانه عمرم باشد. سالهاست ميشناسمت. تو در پشت قلبهاي شکسته مؤمنان هستي، در صداي لرزان «الغوث الغوث» شان که مظلوميت از آن ميبارد.
مهدي جان، آن زمان که پا به عرصه وجود نهادي، زمين بر آسمان برتري يافت و عشق تو، حيراني و چرخش زمين را به وجود آورد. ماه به عشق تو گرد زمين ميچرخد و ستارههاي کهکشان راه شيري راهت را نور پاشي ميکنند. شهابها خود را در برابر قدومت فدا ميسازند. خورشيد سالها استبه نامت ميسوزد، ميگدازد و نور ميپاشد. ميدانم، ميدانم تو نيز دلتنگي، تو نيز ميخواهي، اما ما هنوز مقدمهاي را برايتبه تکامل نرساندهايم. اما کمکمان کن. |
|||
|
|
۰:۵۸, ۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #635
|
|||
|
|||
|
فقط گفتی به ما پرواز ، پرواز! / در زندان غیبت کی شود باز ؟
بدون تو چگونه پرگشاییم؟ / برای هر عمل هستی سر آغاز . . . یا مهدی ادرکنی |
|||
|
|
۰:۵۹, ۲/تیر/۹۱
شماره ارسال: #636
|
|||
|
|||
|
شده یکبار بنشینیم و این شش حرف پشت هم [ا.ن.ت.ظ.ا.ر] را برای دلمان تفسیر کنیم؟
یا جایی همین اطراف دست به دامن آسمان شاد روزهای آغازین شعبان شویم که ستارههایش را از ما دریغ نکند؟ میبالیم به این انتظار... کسی که چشم به راه "خورشید" است، "راه" را گم نمیکند... اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۰:۴۶, ۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #637
|
|||
|
|||
|
کدام نقطه ی این خاک زیر پا ی تو نیست
کدام پاره ی خورشید آشنا ی تو نیست ؟ بگو کدام نسیم شکفته در واد ی است که ذهنش آینه بندانی از صفا ی تو نیست ؟ تعجیل در فرج آقا امام زمان صلوات |
|||
|
|
۶:۲۲, ۸/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۱ ۶:۲۳ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #638
|
|||
|
|||
(۲۵/اردیبهشت/۹۰ ۱۳:۵۳)netlog36 نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم یاران من کی کامل می شوند؟ آقا شرمنده ام........... اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۷:۱۷, ۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #639
|
|||
|
|||
|
ما مانده ایم و حسرت دیدارت ای نگار
طی شد بهار عمر به هجران و انتظار سخت است درد غربت و هجران روی تو بازآ و مرهمی به دل خسته ام گذار |
|||
|
|
۲۲:۰۷, ۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #640
|
|||
|
|||
|
«یوسف فروختن به زر ناب هم خطاست
نفرین اگر تو را به تمام جهان دهم...» |