|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 66 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۱۸, ۱۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #651
|
|||
|
|||
|
مردم همه تورا به خدا سوگند میدهند اما برای من تو آن همیشهای که خدا را به تو سوگند میدهم! قيصر امين پـور |
|||
|
|
۴:۵۲, ۱۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #652
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
هر روز برای آمدنت دعا میکنیم..........و برای نیامدنت کارهای بسیار |
|||
|
|
۵:۵۲, ۱۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #653
|
|||
|
|||
|
سلام آنگاه که بغض گلویت را گرفت آنگاه که احساس دلتنگی کردی همراه با ملایک بخوان اللهم کن لولیک الحجة بن الحسن....
|
|||
|
|
۱:۵۹, ۱۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #654
|
|||
|
|||
|
خداوندا استجابت کن دعای مرا مسوزان نهال آرزوی مرا که تنها دولت حجت تو را خواهانم
|
|||
|
|
۲:۴۶, ۱۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #655
|
|||
|
|||
|
ای منتظران گنج نهان می آید آرامش جان عاشقان می آید بر بام سحر طلایه داران ظهور گفتند که صاحب الزمان می آید
|
|||
|
|
۲:۵۳, ۱۴/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/تیر/۹۱ ۴:۴۸ توسط Farzaneh.)
شماره ارسال: #656
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دلمان مشغول است! یک نفر مدتهاست پشت خط منتظر است. برای تعجیل در فرج صلوات |
|||
|
|
۹:۵۷, ۱۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #657
|
|||
|
|||
|
يا امام زمان بيا و كوير تشنه ي وجودمان را از اكسير الهي سيراب كن ، ترسم بيايي و بياباني بيش ، نباشيم.
|
|||
|
|
۱۱:۱۸, ۱۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #658
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست طوفان زده ام راه نجاتی بفرست فرمود که با زمزمه یا مهدی نذر گل نرگس صلواتی بفرست. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم |
|||
|
|
۱۴:۱۹, ۱۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #659
|
|||
|
|||
|
سلام
میلاد امام مهربونی ها,امام خوبی ها,-کسی که حضورش پررنگ تر از ظهورش است -رو به همه کاربرای خوب بیداری اندیشه تبریک میگم[align=CENTER] اللهم عجل لولیک الفرج
|
|||
|
|
۱۸:۳۳, ۱۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #660
|
|||
|
|||
|
آقابیا تاباظهورچشمهایت،چشمهایم کمی تقوا بگیرد