|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۱۰, ۵/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۰ ۱۸:۳۱ توسط سیماباروتیان.)
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
میگن آقا مثل خورشید پشت ابر می مونه. یادمون باشه وقتی آفتاب بزنه دیگه نمازمون قضا شده!!!
|
|||
|
|
۷:۴۴, ۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
وقتی شنیدم مَثَل امام زمان ، مَثَل خورشیدِ پشت ابر هست، با خودم گفتم:
خوشابه سعادت کسانی که میتونن تا بالای ابر اوج بگیرند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۱۲:۱۴, ۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
یکی ازجمعه ها جان خواهد آمد / به درد عشق درمان خواهد آمد غبار از خانه های دل بگیرید /که بر این خانه مهمان خواهد آمد
|
|||
|
|
۱۷:۳۱, ۶/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/فروردین/۹۰ ۱۷:۵۲ توسط -Ali-.)
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
313 پیامک مهدوی در سخنان و کتب بزرگان رو به صورت یک فایل pdf در آوردم ، امیدورام مفید باشه
![]() لینک دانلود : http://hotfile.com/dl/111935642/3509b17/...i.zip.html |
|||
|
|
۱۷:۴۰, ۶/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/فروردین/۹۰ ۱۷:۴۱ توسط m.shirazi80.)
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
(۵/فروردین/۹۰ ۱۴:۳۶)علی 110 نوشته است: ضمن تشکر و قدر دانی از توجه و لطف دوستان به این تاپیک متعلق به امام زمان علیه السلام انشاالله این تاپیک با تعیین برنده بسته نشه . میتوانید هر ماه یک برنده تعیین کنید . |
|||
|
|
۱۷:۵۵, ۶/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/فروردین/۹۰ ۱۷:۵۷ توسط -Ali-.)
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
من نمی دونستم مسابقه هست ، پس دوستان به اون pdf توجه نکنید من با این پیامک تو مسابقه شرکت می کنم
من به آمار زمین مشکوکم! ... اگر این ارض پر از آدم هاست ... پس چرا یوسف زهرا تنهاست؟! محدودیت که در تعداد پیامک وجود نداره ؟ |
|||
|
|
۲۲:۲۶, ۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
کاش مهدی به جهان چهره هویدا می کرد
قبر مخفی شده ی فاطمه پیدا می کرد |
|||
|
|
۲۲:۳۸, ۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
نه سامانه ی دریافت پیامک ما نامحدود است
و این تاپیک تا حقیر مسئول این قسمت باشم باز خواهد ماند به امید دریافت پیامک ظهور! |
|||
|
|
۲:۲۲, ۱۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
روز ظهور تو چه سر افکنده می شوند
انها که در دعای فرج کم گذاشتند اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۳:۴۸, ۱۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
خداوندا اگرداري بنا بر دادن عيدي
منور كن جهان را با ظهور حضرت مهدي |
|||
|
|
|
|
|
| 2 میهمان |

![[تصویر: i458_Untitled.jpg]](http://img.topse.ir/out.php/i458_Untitled.jpg)