کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 23 رای - 4.65 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
زیباترین پیامک انتظار!!!
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم
البته خیلی به دلم نشست
زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست
برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون
به 5 نفر اول هم جایزه میدیم
البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست
در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!!

برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم

لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه
و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید
یا علی

پیامک ارسالی من این هست:

خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم:
ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد!

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، Seyed Mohsen ، oO DaViD Oo ، mamad ، MohammadMeraj ، jalalhaji ، bozorgmehr ، جوینده حق ، سیماباروتیان ، فرشته ، aseman ، hamed ، فاطمه خانم ، bache shiye ، یک سرباز ، mohsen . ، پارسه ، وحید الف ، محب الزهرا ، Maysam-1st ، ANTI satan ، محمداحسان ، mygeom ، آرین (الهه.ع) ، Ramin_Ghn ، llvllr ، fereshteh ، 872325 ، yektaparast ، meshkat ، sady69 ، zohur ، أین المنتظر ، xmontazer ، MESSENGER ، zarati313 ، ريحانه الرسول ، محیصا ، nafas ، vahid1878 ، خادمة الزهرا ، mahdi_haji ، علیرضا110 ، sorayya ، help me ، Detector ، warior ، aghah ، shafagh_mah ، yasermoniri ، فدک زهرا ، sarallah ، ترنم ، somayeh ، behzad-jn ، گل مرداب ، یا صاحب الزمان ، ترنم وحیدی ، faateme-313 ، morteza rezay ، تفکر ، نگار ، mohammad reza ، Farzaneh ، یوسف خان ، MohammadSadra ، seyed313 ، sahel ، حسنیه ، mahdy30na ، F_R ، seyed mohamad ، مهسا110 ، REZA4292 ، rezvan ، hajiali.m ، 135 ، erfaneh ، netlog36 ، saloomeh ، fatemehsadat ، m.hossein ، یا زهرا(س) ، fatemeh zahra ، TheVampire ، مفقود الاثر ، SAViOR ، حقیر ، hesam110 ، دستهای سبز ، R3Z4 ، emj ، سرباز سید علی ، ahmad1300 ، viana ، aboutorab ، farzad313 ، mosafer ، مجید املشی ، *مهاجر* ، من انقلابی ام ، انديشه نو ، مرهم ، tazevared ، maryam 135 ، laanbar1-2-3 ، ztb ، fiftynine ، چشم به راه آقا ، Nmm ، mrsh1372 ، ali0077 ، rahgozar.f ، منادی حق ، ghofran ، Aryha ، mahdis ، 59-11(یامهدی) ، شهرام ، fatemeh-55 ، عبداللهی ، M03TAFA ، Night moans ، آفتاب ، بیداری12 ، مرتاح ، meisamtiger ، N2376DIR ، sagheb ، آلاله ، لبخند خدا ، AFG Shia ، سیمرغ ، در جستجوی سختی ، مصباح ، ahmbove ، عبدالرحمن ، ats ، Just God ، Sakineh ، صهبا ، مصطفي مازح7610 ، محمد امین + ، اولولالباب ، B-dar ، fafa* ، nevermore ، یاسمین ، یاســین ، مسجد عشاق ، میثاق ، حسن عزتي ، محمدهادی ، ما 3 تا ، خادم المهدی ، بچه های گمنام ، یااباصالح ، میلاد مسلمی ، عارفه ، ali1455

آغاز صفحه 72 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۳۸, ۲۲/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۱ ۱۳:۴۲ توسط farzad313.)
شماره ارسال: #711
آواتار
از ماموریت که برگشت خوشحال بود0پرسید:راستی فرمانده!گمراه کردن اینها چه فایده ای داره؟ابلیس جواب داد:امام
اینها که بیاید0روزگار ما سیاه خواهد شد0اینها که گناه می کنندامامشان دیرتر می آید. مثل هر جمعه با یک بغل پرونده
از اتاق زد بیرون0هنوز قدم از قدم برنداشته با کنجکاوی پرسیدم:این هفته پرونده ها چطور بود؟ یک نگاه عاقل اندر سفیه
بهم انداخت و در حالیکه با سر به اتاق اشاره می کرد0آرام گفت:صدای گریه آقا را نمی شنوی؟

در قطره های اشک قنوت شب شما،عکس ضریح گمشده تکثیر میشود، تقصیر گریه های غریبانه ی شماست،دنیا،غروب جمعه چه دلگیر میشود اللهم عجل لولیک الفرج

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، حسن عزتي ، شیدا ، mohager ، مفقود الاثر ، KABOOTAREHARAM ، 135 ، netlog36 ، ZaHrA110M ، Farzaneh
۱۹:۱۲, ۲۳/آذر/۹۱
شماره ارسال: #712
آواتار

اي حريم كعبه محرم بر طواف كوي تو

من به گرد كعبه مي گردم بياد روي تو
گرچه بر محرم بود بوئيدن گلها حرام
زنده ام من اي گل زهرا ز فيض بوي تو
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، شیدا ، 135 ، netlog36 ، Farzaneh
۱۵:۵۳, ۲۴/آذر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آذر/۹۱ ۱۶:۲۰ توسط viana.)
شماره ارسال: #713

این یه شعر از آقای قیصر امین پوره و من رو یاد آقا امام زمان میندازه . به جای اس ام اس اونرو براتون گذاشتم.
این روزها که می گذرد٬ هر روز
احساس می کنم که کسی در باد
فریاد می زند
احساس می کنم که مرا
از عمق جاده های مه آلود
یک آشنای دور صدا می زند
آهنگ آشنای صدای او
مثل عبور نور
مثل عبور نوروز
مثل صدای آمدن روز است

ای روزهای خوب که در راهید!
ای جاده های گمشده در مه!
ای روزهای سخت ادامه!
از پشت لحظه ها به در آیید!

ای روز آفتابی!
ای مثل چشمهای خدا آبی!
ای روز آمدن!
ای مثل روز٬ آمدنت روشن!

این روزها که می گذرد٬ هر روز
در انتظار آمدنت هستم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohager ، paradise ، 135 ، مفقود الاثر ، Fatemeee ، netlog36 ، zryy ، Farzaneh
۳:۲۷, ۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #714

در دل خود کشیده ام نقش جمال یار را
پیشه خود نموده ام حالت انتظار را؟!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، netlog36
۴:۲۰, ۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #715
آواتار
با عرض احترام به تمامی دوستانی که وقت گذاشتند در این تاپیک
همشون قابل احترامند و سپاس من قابلشون رو نداره

یا ایها العزیز مسنا و اهلنا الضّر و جئنا ببضاعة مزجاة فتصدق علینا انّ الله یجزی المتصدقین
........وَأَمَّا السَّائِلَ فَلَا تَنْهَرْ........
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، مفقود الاثر ، mahdy30na ، 135 ، netlog36 ، Farzaneh
۱۵:۳۷, ۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #716
آواتار
تو ميائي .........
[b]ميدانم ........

و به اين شب تيره اندوه پايان مي دهي
دروغ نمي گويم مولا جان
من به اميد آن روز زنده ام
[/b]

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 135 ، netlog36 ، Farzaneh
۱۹:۱۴, ۴/دی/۹۱
شماره ارسال: #717
آواتار
مهدیا یاران خوبت را مکن از بد جدا
جان مولا روسیاهو رو سفید در هم است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، در جستجوی سختی ، 135 ، netlog36 ، علمدار133 ، viana ، Farzaneh
۱۷:۵۷, ۵/دی/۹۱
شماره ارسال: #718

تا کی دل من چشم به در داشته باشد ؟
ای کاش کسی از تو خبر داشته باشد

آن باد که آغشته به بوی نفس توست
از کوچه ما کاش گذر داشته باشد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، mahdy30na ، netlog36 ، Farzaneh ، یاوران مهدی ، mahdis
۲۰:۱۸, ۵/دی/۹۱
شماره ارسال: #719
آواتار
آقاجان
نه شرم وحیانه عارداریم ازتو
اما گله بیشمـار داریم ازتـو
ما منتظر تو نیستیـم آقاجـان
تنها همـه انتظار داریم از تو
اللهم عجل لولیک الفرج
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: netlog36 ، 135 ، viana ، Farzaneh
۲۰:۴۹, ۵/دی/۹۱
شماره ارسال: #720
آواتار
اوایل این شعرروزیادبهش علاقه نداشتم ولی یه باراستادگرانقدرم آقای رائفی پوراین شعرروبابغض خودشون خوندن تودانشگاه....که اصلا هروقت میخونمش سرشارازاحساس دلتنگی نسبت به مولایم میشم تقدیمش میکنم به عاشقان ومنتظران واقعی ظهورش....مولاجان!چه جمعه هاکه به یک به یک غروب شدنیامدی..!چه بغضهاکه درگلورسوب شدنیامدی...!خلیل آتشین سخن ...تبربه دوش بت شکنخدایمان دوباره سنگ وچوب شدنیامدیبرای ماکه دل شکسته ایم وخسته ایم نهولی برای عده ای چه خوب شدنیامدی...تمام روزهای هفته رادرانتظارجمعه ام...دوباره صبح ....ظهر....نه! غروب شد...
نیامدی...
"اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم"
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: netlog36 ، 135 ، mahdy30na ، viana ، Farzaneh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا