|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 83 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۰۰, ۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #821
|
|||
|
|||
|
در دیار ما که هر کالا به هرجا در هم است /خوب و بد معیوب و سالم زشت وزیبا در هم است گر خریداری کند کالای خوب از بد جدا /با تشر گوید فروشنده ،که آقا در هم است مهدیا یاران خوبت را مکن از بد جدا /جان مهدی روسیاه ورو سفیدش در هم است
|
|||
|
|
۱۴:۵۸, ۱۳/تیر/۹۲
شماره ارسال: #822
|
|||
|
|||
|
انتظارش انتظارم سیر کرد....آنکه میخواهد بیاید دیر کرد.... تا به کی در انتظارش دیده بر در دوختن؟ آمـــدن ;رفتـــــــــــن;نـدیدن ;سوختن .... ای که دستت میرسد بر زلف یار; در حضـــورش ,نام ما را هم بیــــــــــــآر.... |
|||
|
|
۵:۴۹, ۱۴/تیر/۹۲
شماره ارسال: #823
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
۲۲:۳۹, ۱۵/تیر/۹۲
شماره ارسال: #824
|
|||
|
|||
|
من شنیدم که شما فصل بهاریآقا به دل خسته ی ما صبر و قراری آقا عمر یک سال گذشت و خبری از تو نشد هوس آمدن این جمعه نداری آقا ؟؟؟ در هیاهوی شب عید تو را گم کردیم غافل از اینکه شما اصل بهاری آقا … ![]() |
|||
|
|
۱۰:۵۳, ۱۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #825
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم قطعه گمشده ای از پر پرواز کم است یازده بار شمردیم ولی باز کم است این همه آب نه از جاری اقیانوس است عرق شرم زمین است که سرباز کم است |
|||
|
|
۱۱:۳۷, ۱۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #826
|
|||
|
|||
|
یا صاحب الزمان ، در اون لحظه امتحان که دوستان و یارانت رو فرشتگان الهی مورد سنجش قرار میدن دعا بفرما و نظری کن که این پله ها را با گامهای قدرتمند برداریم نه لرزان و بعد حیران و پشیمان یاصاحب الزمان ادرکنی |
|||
|
|
۲۱:۵۵, ۱۶/تیر/۹۲
شماره ارسال: #827
|
|||
|
|||
|
خانه ات را حلقه بر در می زنم
گرد بام خانه ات پر می زنم آن قدر در می زنم این خانه را تا ببینم روی صاحب خانه را تا به عشق خود اسیرم کرده ای از علائق جمله سیرم کرده ای من به غیر تو ندارم هیچ کس مهدی زهرا به فریادم برس |
|||
|
|
۲:۳۱, ۱۷/تیر/۹۲
شماره ارسال: #828
|
|||
|
|||
|
تقصیر من است این که کم می آیی . آدم بشوم سه شنبه هم می آیی... این جمعه و جمعه های دیگر حرف است . آدم بشوم سه شنبه هم می آیی ![]() |
|||
|
|
۱:۰۹, ۲۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #829
|
|||
|
|||
|
دوباره جمعه شد از جمعه های طوفانی و حال این دل خسته به گریه طوفانی به ندبه های سحرگاه و "أین طالب ها" به شامگاه غریب و سمات عرفانی گهی به سمت مدینه گهی به کرب و بلا به جستجوی حبیبم حبیب جانانی نماند تاب وقرارم بکا و ناله زنان ندیدن رخ دلـدار و اشک پنهانی سید احمد جعفری |
|||
|
|
۱:۱۳, ۲۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #830
|
|||
|
|||
|
امروز طلب عشق ز دلدار کنیم / شیطان رجیم را سر دار کنیم امر فرجش اگر مهیا باشد / این ماه کنار یار افطار کنیم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 1372915383730785_large.jpg]](http://www.bipfa.net/i/attachments/1/1372915383730785_large.jpg)
![[تصویر: b0ftwhzbhlzfx7o4yyn.jpg]](http://upload.tehran98.com/img1/b0ftwhzbhlzfx7o4yyn.jpg)
![[تصویر: 1373193683872388_large.jpg]](http://www.bipfa.net/i/attachments/1/1373193683872388_large.jpg)