|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 17 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۳۱, ۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #161
|
|||
|
|||
|
شيعيان مهدي غريب و بي كس است *** معـصيت محض خـــدا ديگر بس است
|
|||
|
|
۱۴:۴۵, ۶/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #162
|
|||
|
|||
|
جمعه یعنی یک غروب وعده دار / وعده ترمیم قلب یاس زار
جمعه یعنی مادر چشم انتظار / درهوای دیدن روی نگار جمعه یعنی یه سماء دلواپسی / می شود مولا به داد ما رسی . . . ؟ |
|||
|
|
۶:۱۸, ۷/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #163
|
|||
|
|||
|
سلام
آوای ندبه ی ما آیا اثر ندارد / یا اینکه دلبر ما با ما نظر ندارد مرغ ترانه خواندم تنگ غروب جمعه / حال خراب من را مرغ سحر ندارد |
|||
|
|
۲۳:۳۰, ۷/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #164
|
|||
|
|||
|
سوالی دارم از حضورت
من آیا زنده ام وقت ظهورت؟ اگر که آمدی من رفته بودم اسیر سال و ماه وهفته بودم دعایم کن دوباره جان بگیرم بیایم در رکاب تو بمیرم.... _______________________________________________ همه گویند برای ظهورش صلوات کاش رسد روزی که گویند یمن ورودش صلوات......... _______________________________________________ برچهره پر زِ نور مهدی صلوات برجان و دل صبور مهدی صلوات تا امر فرج شود مهیا بفرست بهر فرج و ظهور مهدی صلوات. |
|||
|
|
۳:۱۲, ۸/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #165
|
|||
|
|||
|
میرسد از راه مردی از دیار آشنایی
بر زبانش مهربانی در نگاهش روشنایی روشنایی می دهد خورشید را برق نگاهش می گذارد آسمان هر روز پیشانی به راهش می رسد مهدی به دستش تیغ سرخ اقتدار لافتی الا علی لا سیف الا ذوالفقار _______________________________________________________ زیباترین سخن صلوات بر محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) وقائم او صاحب الزّمان(علیه السلام) است. |
|||
|
|
۷:۴۸, ۸/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/خرداد/۹۰ ۷:۴۹ توسط netlog36.)
شماره ارسال: #166
|
|||
|
|||
|
خدا کند که دل من فقط برای تو باشد
درون کلبه قلبم همیشه جای تو باشد مرا نسیم نگاهت به باغ آینه ها برد خوشا کبوتر عشقی که در هوای تو باشد قنوت سبز نمازم به التماس درآمد چه می شود که مرا خیری از دعای تو باشد به گور می برد ابلیس آرزوی دلش را اگر که تکیه دستم به شانه های تو باشد در این دیار، حریمی برای حرمت دل نیست بیا حریم دلم باش تا سرای تو باشد خدا کند که دلم را به هیچ کس نفروشم خدا کند که دل من فقط برای تو باشد |
|||
|
|
۱۸:۲۰, ۱۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #167
|
|||
|
|||
|
ای کاش دلم پنجره ای دیگر داشت
ای کاش خدا فقط شقایق می کاشت ای کاش یکی می آمد و یا آمدنش غم ها را از قلب اهالی زمین بر می داشت |
|||
|
|
۲۳:۱۱, ۱۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #168
|
|||
|
|||
|
وقتي ابرهاي ماه پاياني بهار مقابل دريچه چشمهاي منتظرمان ميگريزند
وقتي تکرار غريب ثانيهها جاي خالي يک منجي را داد ميزنند وقتي پيچ و خم کوچههاي اضطراب را به اميد وعده حتمي خدا با اشتياق طي ميکنيم دلمان به يک چيز خوش است: "اين که زير نگاه بلند تو نفس ميکشيم" خدا ما را دوست دارد، دوست نداشت که تو را ذخيره نمي کرد براي ما، آن وقت تنها بوديم و بي کس، اما ديگر مخواه که ميان واژه هاي فراق جمعه به جمعه گداخته شويم، ما را درياب |
|||
|
|
۱۱:۴۸, ۱۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #169
|
|||
|
|||
|
بس که ماندم درحصار انتظاری تلخ معلومم نشد
خوب من کی خواهد آمد عصر آن آدینه را معنا کند |
|||
|
|
۱۰:۳۶, ۱۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #170
|
|||
|
|||
|
امام صادق(سلام الله علیه):
مَن آمَنَ بِنا وصَدَّقَ حَديثَنا وانْتَظَرَ أمرَنا كانَ كَمَن قُتِلَ تَحتَ رايَةِ القائِمِ. آن كه به ما ايمان آورد و ما را تصديق كند و منتظر امر [فرج] ما باشد، همچون كسى است كه زيرپرچم قائم به شهادت برسد. تأويل الآيات - ص 640 |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |