|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 18 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۲۳, ۱۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #171
|
|||
|
|||
|
خرداد دلم بيشتر از هميشه برايت تنگ مي شود ! طولانی شده اند این سه شنبه هاي سرگردان و جمعه هاي حیران ! حاضرم قسم بخورم به صبح ، به ستاره ها ! آنوقت كه بيايی زمين جرعه جرعه بي قراريش را به پای تو می ریزد و اين واژه هاي لال يك روز زبان خواهند گشود. هر کس به گونه ای منتظر توست يكي انتظار فرج را از نيمه خرداد مي كشيد.
|
|||
|
|
۴:۲۸, ۱۵/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #172
|
|||
|
|||
|
این همه لاف زن و مدعی اهل ظهور
پس چرا یار نیامد که نثارش باشیم سالها منتظر سیصد و اندی مردانیم آنقدر مرد نبودیم که یارش باشیم اگر آمد خبر رفتن ما را بدهید به گمانم که بنا نیست یارش باشیم . . . |
|||
|
|
۸:۱۵, ۱۹/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۰ ۸:۲۱ توسط netlog36.)
شماره ارسال: #173
|
|||
|
|||
|
باز هم سلام! بر تو وقتي که نماز مي خواني !وقتي به رکوع مي روي و سر به سجده مي گذاري، وقتي که آيه هاي قرآن بر لبت جاري مي شود. اي تمام انتظار! و من ورق مي زنم روزگار را با حرفها و واژهاي ناتمام ! راستي آقا چقدر گل نرگس مي فروشند اين روزها! بوی آمدنت را می دهند!
آرزو نمی کنم بیایی! تو آن حقیقت جاودانه ای که می آیی! این را همه میدانند... در ذهن هر ذره رد پای عبور تو نقش بسته تا همه آرزوهای گمشده در تو قامت بگیرند. آرزو می کنم وقتی بیایی چشمهایم شرمسار چشمهایت نشوند... |
|||
|
|
۱۴:۰۸, ۲۰/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #174
|
|||
|
|||
|
امام صادق(سلام الله علیه):
لَيُعِدَّنَّ أحَدُكُم لِخُروجِ القائِمِ وَلَوسَهماً. هر يك از شما بايد خود را براى ظهور حضرت قائم آماده كند، اگرچه با فراهم كردن يك تير بحارالأنوار - ج 52، 366 |
|||
|
|
۰:۳۹, ۲۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #175
|
|||
|
|||
|
ای خدا پیرشدم یوسف زهرا پس کو؟
او که بامن خبرش را تو ز قرآن دادی مهدوی مژده که آن وعده قرین خواهد بود برسر عهد بمان ، عاقبت ار جان دادی |
|||
|
|
۱۰:۴۶, ۲۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #176
|
|||
|
|||
|
گفتیم که دلشکسته ایم بیا، زودتر بیا
غافل ،کزین دروغ دلش را شکسته ایم |
|||
|
|
۱۰:۵۲, ۲۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #177
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمان الرحیم
سلام برای آمدنت انتظار کافی نیست دعا و اشک و دلی داغدار کافی نیست خودت دعا بکن ای مهربان که برگردی دعای این همه چشم انتظار کافی نیست |
|||
|
|
۱۳:۵۰, ۲۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #178
|
|||
|
|||
|
سحر آمدم به کویت که ببینمت نهانی
ارنی نگفته گفتی دو هزار لن ترانی ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد تو که با منی همیشه چه جواب لن ترانی |
|||
|
|
۲۱:۱۶, ۲۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #179
|
|||
|
|||
|
در اوج یقین اگرچه تردیدی هست در هر قفسی، کلید امیدی هست چشمک زدن ستاره در شب یعنی... توی چمدان ماه، خورشیدی هست |
|||
|
|
۲۰:۵۴, ۲۶/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #180
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دست مرا گرفتید،تایادتان بمانم از روی خاک بردید،تااوج آسمانم گفتند:"امام هر عصر بابای مهربان است" روز پدر مبارک،بابای مهربانم *الهم عجل لولیک الفرج* |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |