|
زیباترین پیامک انتظار!!!
|
|
۱۳:۰۶, ۲۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۸۹ ۱۴:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ایده ی این رو از یه جایی تقلب کردم البته خیلی به دلم نشست زیباترین پیامک ها رو با مهوریت امام زمان و انتظار ارسال کنید در این پست برنده اون پیامکی هست که از همه بیشتر تشکر میشه از اون به 5 نفر اول هم جایزه میدیم البته میدونم اینجا اینقدر رفقا از ته دلشون میان متن پیامک میگذارند که کسی به این جایزه هم کاری نداره اما برای قدردانی خالی از لطف نیست در مورد جایزه هم سوال نفرماید!!!! برای شروع هم خود من اولین پیامک رو میگذارم لطفاً متن پیامک ها طولانی نشه و اگه شد اون رو با فونت با اندازه بزرگ ارسال کنید یا علی پیامک ارسالی من این هست: خدایا مرا زنده نگهدار تا روزی که این پیامک را دریافت کنم: ای اهل عالم ، یوسف زهرا آمد! |
|||
| آغاز صفحه 95 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۵۰, ۱۸/تیر/۹۳
شماره ارسال: #941
|
|||
|
|||
|
خواستند از تو بگویند شبی شاعرها عاقبت با قلم شرم نوشتند،نشد!!!........ اللهم عجل لوليك الفرج..... |
|||
|
|
۲۳:۵۶, ۲۶/تیر/۹۳
شماره ارسال: #942
|
|||
|
|||
|
تو مي آيي و انتظار از لغت نامه ها پاك مي شود |
|||
|
|
۰:۳۰, ۲۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #943
|
|||
|
|||
|
انتظارش،انتظارم سیر کرد
انکه میخواهد بیاید دیر کرد تا به کی در انتظارش دیده بر در دوختن؟ امدن رفتن ندیدن سوختن... ای که دستت میرسد بر زلف یار در حضورش نام مارا هم بیار اللهم عجل لولیک الفرج.تعجیل در فرجش صلوات |
|||
|
|
۱۴:۱۷, ۲۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #944
|
|||
|
|||
|
به نام خدا جمعه هاراهمه ازبس که شمردم بی تو بغض خودراوسط سینه فشردم بی تو بس که هرجمعه غروب آمدودلگیرم کرد دل به دریای غم وغصه سپردم بی تو صلوات
|
|||
|
|
۲۲:۱۷, ۲۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #945
|
|||
|
|||
|
تقصیر ماست غیبت طولانی شما
بغض گلو گرفته پنهانی شما بر شوره زار معصیتم گریه میکنی جانم فدای دیده نورانی شما اللهم عجل لولیک الفرج |
|||
|
|
۰:۱۱, ۳/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۳ ۱:۱۲ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #946
|
|||
|
|||
|
|
۵:۴۲, ۶/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/مرداد/۹۳ ۵:۴۲ توسط 135.)
شماره ارسال: #947
|
|||
|
|||
|
اللهـــــم عجـــــل لولیــــک الفــــرج یعنی گناه نکن |
|||
|
|
۲۰:۵۰, ۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #948
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
زیبا ترین غزل شدی که بگویم به اهل شعر بـی تــو غـــزل دگـــر به لــب مـن حرام شد گــفتـم شـبـی کــنار تــو افـــطار می کنم . . آقــا نیــامــدی رمـضـان هـم تــمــام شــد . . اللهم عجل لولیک الفرج یاعلی (علیه السلام) مدد است. |
|||
|
|
۱۵:۰۲, ۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #949
|
|||
|
|||
|
در بحث نجوم اگرچه دقت شده است
اذهان همه دچار غفلت شده است! وقتی که هنوز غائب است آن آقا... یعنی چه هلال ماه رؤیت شده است؟! اللهم عجل لولیک الفرج![]() |
|||
|
|
۲۲:۵۱, ۱۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #950
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 23.jpg]](http://www.salavaat.com/pics/23.jpg)